82377
Silkroad Online (iSRO)
  • izem
    készül a magyar leirás a küldikröl Viktor?
    esetleg skill leirást nem tervezel hozzá?
  • izem
    hi
    szeretem olvasgatni Maala és Bucser info-it mert utána teljesen ostobának érzem magam
    anugy kardrol váltottam pengére és igazuk volt az okosabb,tapasztaltabb játékosoknak!!!!
  • Cat 02 #6235
    1ébként biztos a kutya segít neki .... :D
    vett neki SOM fogat :D
  • Cat 02 #6234
    1 fajta tevepoti van xD
  • Maala
    régi? ez a Venice-s karid :D találkoztam vele, amikor a Full Intet próbálgattam... :D
  • iDeGeS VaGYoK

régi kari hehe ^^
  • Kavácska
    vedd már meg nekem és gyere át vele Aegére
    a pénzt meg elrendezzük pl kapsz két tevepotit, de a nagyobikból!!

• Maala
    Athens -> DH -> Store -> God_Of_War -> lv16 SoS +2 crit5 bow 2M :)
  • Kavácska
    egyébkéknt hol találsz te lvl 16 sosu cuccot??? nekem is kéne de ha nincs jó éesz lvl 24ben is... elég ritka lehet, mert naon elbújnak előlem...
  • sweech
    én is ezt akartam mondani ^^
  • Kavácska
    akár
  • Maala
    izé, 1 lehetőség kimaradt: Photoshop. :)
  • Kavácska
    én 18ast láttam eddig legnagyobbat... de hogy van egy lvl 29+3as 16 BR-s összeteszem a kezem :D

viszont jól néz ki a lvl 21+5 ös shieldem is... csupa lila :P
  • Maala
    állítólag max 18
  • Maala
    nem botozott... hányszor mondjuk még el, hogy ha TÖBBEN visznek egy karaktert, jobban fejlődik??? lv16 SoSu +3/5+ (ha már ennyire fanatikusok...) bow... 1 lövés/tiger, ha kiszámolod, hogy ez akár 16os farmmal mennyi... aztán ha szintet lépne, jön vki, és leöli párszor. mielőtt megkérdezed, hogy hogy lehet 16os farm: item mall, 100%os skill reallocation potion... vagy csak enyszerűen húzza valamelyik fajtársa autoshareben... esetleg felmegy 20ra, szed pár potit, aztán visszaszedi 0ra. lényeg a lényeg, ha vki fanatikus, sokmindent meg tud tenni, amiről nem is álmodnál... :)
    és azért 260%nyi SPXP 10%nyi XP mellett... nem lehet rossz, nem? :D
    amúgy nekem azt mondták, akik farmoltak, hogy farmnál az összes cuccod minimum 3ra kell vinni... :-/ (bazz, az a kép... elképzelem, h minden cucc SoS +3, megcsapni szinte nem is tudják, 1 lövés/mob, 1mob = ~1SP) és itt jön a képbe az, hogy egyedül v bottal sosem fogsz megölni 150000 mobot, hanem kell vki, aki segít. :) (bottal azért nem, mert előbb kapnak rajta, minthogy 50k SPd legyen. :))
    no, jó sok hüjeséget hordtam össze, lehet cáfolni. :)
  • shaime01
    egyébként a shieldnek mekkora a max block ratioja?
  • shaime01
    koreaikra nem jellemző hogy csalánának sőt szinte nem is jellemző lásd diablo2 - asia server árak
    ők inkább megdolgoznak minthogy csalnának :)
  • Kavácska
    a kardos támaához még egy gondolat:
    mindenki arról beszél így block úgy block, ami csak 20-22%, nade azt se felejtsük el h ha pajzs van a kezedben, akkor a defensed is nagyobb lesz... és a pajzsnak a cuccok közt elég jelentős a defense-e...
    csak ezt akartam hozzáfűzni
  • Kavácska
    150 000 sp, ne mondja senki h nem botozott.. mert az a gyerek akkor 1 zombie!!!
  • Maala
    jah, glaive-blade vita: ma 43on voltam egy 45os glaivés ellen, más fegyó, mindkettő fegyó +3/+4 volt. nem sok a különbség közte ("csak" +100dmg a fegyón? :D), amennyivel a glaivés nagyobbat üt, azt a pajzs kiblokkolja. végül jött egy full intes is, akit előtte lenyomtam, és 2en együtt megöltek. de legalább közben az áruval sikerült eliszkolniuk a többieknek... (nem mindenkinek, sajnos :-/) amúgy a szintjét onnan tudom, hogy PvP közben dumáltunk. :) (az 1vs1 állóháború volt, senkinek sem volt esélye nyerni, csak potikon múlik az egész...)
  • Maala
    a vega csajok? :D
  • Goth
    :OOO
    Az a kláncsoportkép nagyon tetszik, legfőképp a hátsó zöldruhások.
  • Maala
    hmm, Athensen van 63as is.
  • Maala
    hmm, a lényeg, h lehet egyszerre farkasod, és majmod.
    az a tehén a 60as szállítóeszköz?
  • Goth
    Babelen is van 62, egy partyban vagyunk :D
    Tiszta gyengének érzem magam mellette :p
  • Cat 02 #6212
    igazából ez animal sex :D de hát má neki meg mé van kutyáuk ? D:
  • gameplusz
    Ezt nem tudtam még értelmezni :) Érdekes a feje, vagy mi :D LOL

http://kr.img.silkroad.yahoo.com/uScrShot/2006/04/06_SRO%5B2006-04-06%2021-02-15%5D_99.jpg
  • gameplusz
    Jah :)
  • Cat 02 #6209
    ezek ? :D

én csak Bactiannal megyek xD :D
  • gameplusz
    Azok a bikák vagy mik elég érdekesek hallode :)
  • Cat 02 #6207
    Aege-n még nem láttam de ma valszeg megyünk Hotanba és akkor körülnézek ;)
  • gameplusz
    Ott 90 ^^
  • Cat 02 #6205
    a ********* ot a sok Kóreinak

első ok

2 ok

3 ok

4 ok

5 OKKKK

Ez nem ok csak szép :D

Vazze még a kutyájukkal is leszopatják magukat :D
  • Cat 02 #6204
    Kóreában 82 felett van nem ? :D
  • gameplusz
    Q. Why were default graphic options lowered?

A. Because of the continuing concerns that you our users have raised concerning lag, we have worked continually on many fronts to reduce and prevent outbreaks of lag that may inconvenience you during gameplay. Our servers have been continually upgraded, different strategies implemented to reduce load. There is however only so much that can be done on one side. The reduction of graphic options may help in reducing the loads on certain connections between client and server that may not be managing the data at an optimum level. This is only one of the various strategies we are employing in trying to provide as smooth and enjoyable experience as possible. Your feedback on this issue as well as others, especially when it is detailed and constructive, is always valued.

GRAT, magyazázkodás rulz :) "There is however only so much that can be done on one side." Ez a legjobb Nem grafika csökkentés kell, hanem +2 proci meg 5 gb ram ^^
  • gameplusz
    A max szint 70 ^^ de nem hinném, hogy ezt pont Te ne tudnád ^^ Aege-en vagy Xianon már biztos van 62+ is...
  • Cat 02 #6201
    Kóreiknál ? :D
  • gameplusz
    Szerintem egy 62 körüli kari 60k-t simán rácsap... ^^
  • Bucser
    NEm tudom lvl 54-en nem hinnem, hogy túl nagy kunszt:D meg kéne nézni, hogy e WTB berserkben egy ugyanilyen szintű fullintestől mennyit ad:)

edit: Persze spearrel a kézben:D
  • Cat 02 #6198
    Fire-t :D és hat
    (pl ha jeges lennél valszeg lefagynának melleted :D)