82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    A haszonszázalékot meg a skillXP-t befolyásolja...
  • Carmang
    A "kaszálás" attól függ hogy hogyan fejlesztetted ki a karit. A job ruhának ugyan mi köze lenne ehhez????
  • Maala
    hát, én tegnap PKztam, és minimum Sp Xp-t vesztettem, de különös módon utána 0 SPm volt, szóval nem tudom, lehet, hogy SP-t vesztettem... (hmm, 1 skillre költöttem, tényleg nem emléxem h volt-e előtte SPm :-/)
    amúgy miről beszélsz, hogy 60as szinten, 70es lvl cappel nem nyomhatom tovább a skilljeimet? kérlek homályosíts fel, nem értem, mire gondoltál.
    más: azt írtad, full int karid van. annak minek a critical??? a critical csak a p.attack-ot duplázza, a m.attack-ot nem.
  • Madmano
    Melyikkel lehet jobban kaszálni?
  • shaime01
    hát a legdrágább hunter ruha krvajól nézki ha garmenten hordod legalábbi s zerintem
    a női 1 milkás trader ruha is bár az mindenkin jól áll:)

thief ruha nkm nem tetszik csak a feszülös nöi:D
  • Madmano
    Melyiknek mi a jellegzetessége?
  • Bucser
    Amelyiket jobban élvezed.
  • Madmano
    Hi.Szerintetek,ha elérem a 20szintet,minek érdemesebb fölcsapni?Vadász,kereskedő,tolvaj?
  • iDeGeS VaGYoK
    nekem csak ezek a szar sos meg som cuccok esnek.. de már tényleg kezdem öket unni mert csak ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ruha ja és ruha.... 1fegyo ha esik... az már csodaszámba megy... :(
  • Cat 02 #6268
    nekem is Taoistok dobtak mint állat (4x 30 as női csizma :D )
    Skorpiok meg csak egy Lunar Blade 1 es critic meg Lord Sword 3 critic
    de van 150k-m xD
  • Bucser
    NEkem mindig olyan szar cuccok estek hogy hihetetlen:) 1-2-es criticallal spearek.. hát kell a francnak az olyan:D
  • gameplusz
    Íjjásznál ez a kettő alap...

Alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt :) Esnek a cuccok sorban, így nem kell trédelni (hála a magasságosnak)
  • Cat 02 #6265
    jó tudni :D
    na mind1 msot kötlöttem el 900 SP -t :D van 3 as nyilam meg strong bowm
  • Bucser
    Majd meglátjuk:) Szólt a vak és lelépett az úttestre:)
  • Goth
    nem vesztesz.
    csak ha PKztál
  • Cat 02 #6262
    halálkor vezstessz SXP -t is ;)
  • datango
    JAJ ! ne mondj ijet! még ötletnek is rossz! hát hányszor meghalok egy nap... (lagg miatt is !) szal nemtámogatom az ötletet ! .)
    ---
    én azt a hitet vallom hogy 1 skillt fejlesztek es abbol leszek atom erős ... nemtudom mi a jobb , megoszlanak a vélemények/ tapasztalatok, majd meg látjuk mi sül ki belőle...
  • Goth
    Na most haltam meg harmadszor, itt elég is, remélem azok a seggfej sárgák csinálnak valamit nagyongyorsan
  • izem
    bizony rossz,én is kiléptem,alig birtam bevinni a karavánom
  • Goth
    Egyre rosszabb a Babel, pedig eddig legjobb szerver volt :F
    Tegnap óta erősen laggol, azóta már inspection is volt, és csak rosszabb lett :C
  • Bucser
    AZ én szívem str felé?? hol láttál ilyet? egyébként kb 1,5 hónapja alvó státuszban lévő full intes spear lightning ice karim van 30-as szinten:)
  • shaime01
    tényleg jutt eszembe sokat irtad hogy érdemes farmolni de legalábbis még én nem ltátam te mennyi sp-t tudtál összefarmolni? ha már sp farm párti ja és milyen karid van? mindig probálom kitalálni de 1xer az int felé huz a szived 1xer az str felé ááh össszezavarsz:D
  • Bucser
    "ma partyban voltam egy 46-s karival hmm ez most bot"

Nem 2-3 ember tolja ugyanazt a karit. Bot nem fejlődik ilyen gyorsan mert túl hülye hozzá ez már meg lett álapítva.
  • Bucser
    Nem tökmindegy hogy mikor farmolod az SP-t? Mellesleg ha power lvl-el tolod 60-ig 60 utan fogsz igazán nagyokat szopni mert az egyetlen egy masterydet vagy 2-t amid van (ugye talán az egyik element) sem húzhatod tovább. 1 féle elementet használhatsz aztán ha elfogy csumi pápá.... És aki még nem csinált 9.es farmot nem tudja milyen kínkeserves úgy ölni mintha 9 szinttel alacsonyabb lennél mint a mob csak a HP-d és mannad növekedik... meg ha eléred a 70-es lvl cap et delevelezned kell mert nem kapsz tovább majd sem sxp-t sem XP-t. (btw szerintem meg kéne oldania a fejlesztőknek, hogy halálkor ne csak XP-t hanem SXP-t és SP-t is veszíts.... Így az emberek kicsit meggondolnák, hogy talán 60 előtt is érdemes lenne farmolni:D
  • shaime01
    ja és mielött irná Gameplus hogy intel könnyü fejlödni . ez full str-es
  • shaime01
    még valami azt hogy csinálják az emberek hogy az uj serveren ma partyban voltam egy 46-s karival hmm ez most bot? mert én ha 2 hét alatt elérem a 39-et örülök de hogy 46...
  • shaime01
    de odáig el is kell jutni.. :)
    16-s szinten nem olyan vészes farmolni már én is 2 napja farmolok és elég szépen jön a sp még van hátra 5 nap a farmbol utána pedig power lvl lesz a szünetben hehe :)
  • Maala
    SZVSZ azt nem mond6nám, hogy 1dimenziós a karim (3Ds, hehe), mert a Bicheon skillek cooldownja elég rövid, tehát elég gyorsan el tudom nyomni egymás után a skilleket, és körbe is ér... lásd: soul cut-evil cut- snake spear, és a soul cut cooldownja le is telt... ha még jön a devil cut, akkor elég lenne kb ezeket nyomogatni... de addig még 14 szint :D
    de power lvl-el beláthatod, hogy nincs más megoldás, mint 1 skillágat fejleszteni... "sp-farmolni ráérsz akkor, ha eléred a lvl Capet"... :):):)
  • Bucser
    "Szintedhez képest sokkal gyengébb leszel..."

Ezt nem jelenteném ki... Egyrészt sokkal effektívebben tudsz darálni hiszen nem kell végigvárni a lightning skillek cooldownját mondjuk hanem tolhatsz rá egy fire-t azonnal vagy egy jeget aztán meg a heuksal-al befejezed. Szerintem pontosan 1 skilltree-t fejleszteni max2-t a legnagyobb hiba mert 1 dimenzióssá válik a karaktered. De ugye ez SZVSZ.
  • Demila
    köszike szépen , remélem hamarosan énis ott leszek
  • Maala
    oh, látom, te lv50 vagy... PRÓBÁLJ MÁR MEG BEMENNI!!! :D:D:D
  • Maala
    nem tudhatod, mennyit farmolt. ha sokat farmolt, mondjuk 4-5 szintet 42ig, akkor pl egész jól ellehet most... :) bár én most 1lv-t farmolok, és lassan meg lesz a 2 szintes is, már előre félek... :-s
    tegnap lePKztam egy debil global chatspammelőt, kis 10% XPt vesztettem utána. :D viszont most megin tél a dupla XP, és nem tudom, mit csináljak, bunwang-white spidert öljek, és az idő letelte után a kék mobokból üssem ki a questitemeket (kinéznek maguk közül azok, akikkel már 2 napja ott questelek :D), vagy csináljam a questet dupla XPért... csak sajnos ez esetben is egy idő után kék mobokat kell lőni.
  • Maala
    hubammeg. :)
    viszont a képekből és ebből is kitűnik, hogy 6os degreejű fegyóval is be lehet menni. lehet, hogy akkor 50től már bent törölhetem a csizmámat vmi "kis" 60as lényben? :D
  • datango
    szerintem "debilség" több skillt fejleszteni nem? mert akkor szintedhez képest sokkal gyengébb leszel ... de ha ráálsz 1 wepon +1 force ra akkor atom eros leszel nem? most itt van a képen pl ez a "Nephi" namármost ahogy elnézem ez egy biacheon + fire + lightingos és látok még ice sillt is benne , és még kitudja nem e force/force is ... <- további kritika ? vélemény ?
  • datango
    Tun Huwang Tomb

ezt nézd meg
  • inter15
    Hude állatul néz ki.
  • Maala
    no, és akkor most Demila kérésére. :)
    egy kis dungeon
    nem rakom be a képeket külön, csak a topic linkjét adom meg, mert:
    a) lusta vok (bocs, korán van, és felébresztettek szokás szerint)
    b) akinek nincs "gyorsabb" nete a képek betöltéséhez, annak lehet, h lassan menne :)
    ha esetleg nem menne a link, egy gyors regisztráció itt megoldja a gondot.
    (és remélem, nem baxtam el megint az url-ést :))
  • iDeGeS VaGYoK
    ja , azota van egy full int spearesem 32-s
  • datango
    de sok szörnyikét meg kell ölni hogy olyan legyek mint amilyet láttam ma a városba :& dupla jégkockák forogtak a teste körul .)
  • Cat 02 #6238
    háát :D
    24 ig meg van magyarul utána angol
    Skilleírásbol megvannak a Skillek képei illetve tulajdonságai de leírást is csinálok majd :D
    de sztme csak akkor ha Update lesz vagy vmi mert most 60 % ot át kell ölnöm hál a 2 PK -mnak