82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #6317
    1 perc max
  • Kavácska
    jaaaa
    mert már a lilát is lehet támadni! Huh téleg

a nem jó, kinyírnának :D

de hogy leszel megint fehér?
  • Cat 02 #6315
    ha megölnek kb 30 aso 4k-t
  • Kavácska
    lilánál mennyi xp-t vesztesz?
  • Kavácska
    jó ötlet, csak auto potival már a lagg sem akadály...
  • Cat 02 #6312
    megütöd csak lial leszel ami hamar elmúlik és nem vesztess sok XP-t
    PK ne legyél :D
    ha pl le KS elik a mobot várd meg amíg sokan harclnak ellene és fagyaszt modnjuk le :D laggban nem td mit csinálni
  • Kavácska
    oksa, csak azt látom múltkor kép mikor piros a neved :D most meg írod a két pk-t

lol

akkor írd már le lécci pontosan mivel is jár ha piros lesz a neved, mer néha az én kezem is elindul alt felé, ha kselnek ezerrel, pl ha csak megütöm az minek számít???
  • Cat 02 #6310
    vaz nem jó :(
    na mind1 egy emberke áll a tevén + ey 49 körüli magyar :P
  • Cat 02 #6309
    csak 3 szor volt PK -m :D
    1löször azt hittem simán lehet szal havert le PK ztam :D
    2. dszor bele KS eltek a Mobomba és neki dobott és utána "haha" zott :D
    3. dszor lila volt és mire lőttem fehér lett de folytatja a löcvést (naon idegelő mési lett már így csak Cape levételnél)
  • Kavácska
    akkor jó, akkor jó sok magyar van mindegyik serveren...
  • sweech
    babelen is, sazl gondolom mindenhol
  • Kavácska
    Viktor te miért pk-zol állandóan?
  • Demila
    xart nem
  • Kavácska
    Nemtom Athenson mennyien vagytok, de Aegén is elég sok magyar arccal találkozni, városban kóvájgok rengeteg union társsal összefutok...
    És rajtuk kívűl is rengeteg a magyar
    hála a jó égnek!!!
  • iDeGeS VaGYoK
    ezek lesznek maxolva egyébként

light-ból a imbue shout's nuke passive must-piercing és conc sztem bár az lehet csak lvl 1-s marad
    fire-ból a nuke
    cold weak of guard ( egyértelmü phy def + passiv max lvl 3-ig )
    heuskal soul spear move / ghost spear passiv <-- ezekből gondolkzook egy második és 3-ik könyvben is ^^

• Cat 02 #6302
    Sikalalt tól csortam :D
    Tevén harc
  • Cat 02 #6301
    Aege nem laggol :P
  • gameplusz
    Fire-lighting ütős páros, ajánlottam eddig mindenkinek :) Mivel én a powerlvl híve vagyok, ezért azt majd csak később húzom fel... ^^ (persze-persze :D)

Mindenképp a passzív skill, a defense és a 30-as nuke kell belőle, a többit hanyagold :)
  • iDeGeS VaGYoK
    nem kene annyit HAXXOLni
  • sweech
    te is babelen vagy? nekem is laggol de a guildben azt mondták nekik jó :C
  • izem
    bm+ ilyen laggot Babelen még nem tapasztaltam
  • Maala
    full str fire+bow, egy kis ice-al pvp-re, és a későbbiekre... :)
  • izem
    ha sikerül ,remélem akkora lagg lesz hogy inkább vodka+tequila+sör megy ma este
  • izem
    de jok a hétvégék,mert nem tudok felépni.....
    ..........s.....f.......r....k...a....
  • iDeGeS VaGYoK
    :D:D:D

--------------------------

fontos kérdés. >.<
    inkább gameplushoz a kérdés :P
    must-piercing series-el elég szépen sebez a light DE viszont mint azt mindneki tudja hogy a fire-nak alapbol nagyobb a dmg-je szerinted mivel az én is karim szépen sp farmolt mármint a lightos:) jó 5let egy fire & light nuke'r verzio? végülis ugyanaz mint ha 3 ágon fejlesztenék egy str-eset pl blade + cold /fire mert a firenek must-piercingel nagyon megnő a sebzése és mondjuk ugy funny lehet hogy kap egy aranyos wolf-t azt hiszi "HÁHÁHÁ itt az én időm most cooldownja van" mert pl blockolta az elözöt aztán én ránézek ő rám néz és tudja hogy itt a vég mert egy bazi erős flame-wave-arrow szál felé :))

még van sok sok KK sp-m szóval nem lenne gond egy 3-ikat kimaxolni heuskalbol ugy is csak a soul meg a ghost-t használom és a passive-t

vélemény/vélemények? :)
  • sweech
    nem
  • Goth
    indíts már egy íjászt teis megyünk megint ketten elejétől :D
  • sweech
    nekem igen...másnak nem
  • Goth
    nem nagyon :D
    laggol még a babel?
  • sweech
    nem bírsz megmaradni egy helyen?
  • Goth
    akkor indulok is =)

full INT lightbow vagy full STR fire bow? Csak egy szokásos kérdés :D
  • Maala
    :D Athens, és aktívak!!! :)
  • Goth
    melyik szereven van sok magyar? :D
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként mért van az hogy a bowsok olyan kevessen vannak pvp-ben?
    mert nézegetem a combo attackjukat és ott van az hogy
    Anti-Devil-Bow-Steel
    149-199 (250%)
    4 arrow combo
    159-215(50%)

vagyis 4xer megsebezi a legerősebb anti devilt?:)
  • iDeGeS VaGYoK
    ma gondolkoztam mert nekem van a full intes spears babám nah nekem a wolfhoz nem kell fegyo hoz elsüssem akkor ez a full int light ijjásznál hogy müködik? vagy én vagyok a hülye? ők hogy csinálják ezt? nagoyn nemvágom.. ők is ugyanugy maxolják a berserker/strong arrowot? vagy ők is csak lvl 20-ig mint a spearesek? :)
  • Maala
    hmm... hát, pedig, amikor mobszámolós küldik vannak, alacsony szinten, elég sokan káromkodtak, mert odarepült egy soul cut blade... :) mostmár a botosokat szoktuk szivatni, ha beakadnak, screenshotokat csinálunk, meg nevetünk rajta, amíg meg nem hal. :) (télleg, kell olyan, ahol 4en állunk körbe 1 botot)
  • Maala
    jajj, teeee, én nem így gondoltam a farmot :)
    bocs, elbeszéltünk egymás mellett, ill nem írtam le, hogy gondoltam. :)
    szóval felmegyek 69re, aztán vagy elkezdek meghalogatni - tuti _CSAK_ XPvesztés-, vagy PKzni kezdek -pl Cizer986 Athensen, mama kedvence..--, és utána megöletem magam... esetleg a 2 kombinációja, ja 69en is 2%ot vesztek halálonként, és 1 emberért 1200 murdere pont jár -utána halálonként 200pont vonódik le, akkor 1 PK -12% xp, ergó 8 embert "kell lepkznom..." (mielőtt vki leszólna, valszeg vagy Cizer986 lesz az áldozat vagy egy saját kari, felhúzva 21re -másik accounttal)
    én így gondoltam a magas szinten való farmolást. :) (jó, technikailag nem farm, én kérek elnézést)
    de magas szinteken a spearek sebzése a mobokra nem nagy egy full int kezében, tudtommal... nekem legalábbis 1-2 értékeket mondtak. ha még erre rájön skill+crit, akkor is max 2-300 dmg-vel sebzel többet. a spear meg soksok pénzzel drágább. persze ha találsz egy jó crites (min lv38) speart, azt érdemes +3ra felhúzni, mert ha akár 7-8 elixirből van is meg, az árát visszakapod -nullszaldóban leszel.
  • Bucser
    A Speares is földön jár és rohangál:)
  • shaime01
    húúú azért belegondoltam hogy a blades karik amig nincs értelmes combo skilljük vagy flower & blood bladejük mennyire kselhetöek éppen banditokat irtotam ott volt még 4-5 kari és egy saccra 15-16-s kari irtotta a szörnyeket elég lassan gondolom semmi +-s fegyo csak sima bolti volt és 2percenként odament egy azonos szintü karakter és le kselte szó szerint lehetetlené téve a farmolo kari játékát mivel én jómagyar létemre ezt meguntam:) fogtam bementem a nagyobb karimal és le pk-ztam a kselő karit szóval ks 4 eve , igazából nem tudom mért irtam... csak ugy mert uncsizok :D
  • Bucser
    A critical csak aP attackot duplázza ja de mindig jól jön ugyanis a p attackot növelő skillek hatását is duplázza. Szóval ha eltolsz egy imbueval egybekötött soulspeart akkor a p. attackra eső rész duplázódik ami a fegyver és a skill sebzése*2-vel. ÉS erre teszi rá a m. attackot. csupán csak ezért kell a critical.

Farmolás ugye hogy normálisan farmolj ahhoz 9 szint különbség kell. A legnagyobb masteryd legyen lemaradva 9-el. Ergo a 61-70-es masterylvl közti skilleket vagy skillszinteket nem veheted fel. (bár kérdés, hogy mekkora GAP-et akarsz hagyni a mastery-d és a szinted között) HA nem így csinálod akkor a te dolgod:) de én ha farmolásól beszélek az defaultból 9-es:)