82377
Silkroad Online (iSRO)
  • iDeGeS VaGYoK

NO COMMENT...

bár azért Ozzie nekem az eleje ota bent van a friend listában... de hát ... nem hittem volna hogy ekkora paraszt lenne..
  • Bucser
    A nemzetközi Vonalért a Matáv fizet a kis szolgáltatók csak sávszélességet bérelnek rajta. Úgyhogy a nemzetközi kapcsolat szarakodásáért minden esetben a matávot kell szídni. Egyébként meg azért szar hogy koreában van a szerver mert a belső infrastruktúrájuk nagyon fejlett csakhogy az irdatlan magas sávszélek miatt a nemzetközi vonaluk oly mértékben le van terhelve, hogy bármilyen Koreai serverhez való csatlakozás USA-ból vagy Európából vagy Ázsián kívülről szinte csak 3. -4 alkalommal történik meg rendesen (próbáld ki hogy megpróbálod pingelni a silkroadonline.net hostot és asszem csak 50%-os lesz a siekres válasz...) Úgyhogy tök mindegy hogy haverodnak odakint milyen nete van ha szar a nemzetközi vonal...
  • sweech
    valaki a játékélmény miatt játszik és ekkora laggban nem nagyon lehet élvezni a gamét -.-
  • iDeGeS VaGYoK
    láttá mán wolf thunder + lion shockot?:D
  • Kavácska
    sosu fegyóval esetleg, egyébként nem lehetne naon 1 ütés :D
  • iDeGeS VaGYoK
    nkm 1 ütés 1 mob 32-36-ig nagyából bocsi ^^ 1 perc alatt az nem 3-5mob:PP
  • iDeGeS VaGYoK
    ugy ahogy valakinek már 46-s van....
    játszok a játékal és ölök... ^^ meg <3 full int
  • datango
    venice nem régen nyilt, hogy lehet neked 35 ös karid?
  • datango
    jaja , lényeg a lényeg hogy amig lag van nincs game .)
  • Szaruman
    4-5ös sp farmom kb 2-300 mob kell a 2%-hoz. Percenként van kb 3-5 mob, ez kb 40-100 perc. És ugye az 5-10 másodperces lagban meg lehet halni újra meg újra...

• iDeGeS VaGYoK
    kimaradt 35-s 20-s szintől farmolt kari 29-ig igy ha untakoztam elmentem tradelni/hunterkedni :)
    36-37-s pedig power lvl-es volt
  • iDeGeS VaGYoK
    jelenleg van az oasison egy 36 vagy 37 talán megléptem vele a szintet rég nem játszotam vele
    venice-n pedig egy 35-s
  • datango
    fejlődni ? lehetetlen fejlődni ott ahol körbevesz 3 taoiszt + par earth ghost és áll a kép , na azt nevezem fejlődésnek .... és lassan a halállal anyit buktam hogy a quest ért kapott exp se hozza már vissza szal akkor érdemes questet csinalni ? (fejlődés..)
  • Szaruman
    Hanyas az a nagyobb? És hanyas spfarm van neki?^^
  • izem
    Menni vagy meghalni.....
  • iDeGeS VaGYoK
    nem tudom mit sirtok már itt.... laggban is ugyanugy lehet játszani lehet meghalsz 1-2xer van nagyobb karim tudom milyen az amikor megszenvedsz 2%-ért órákat aztán pákk el is veszted de ez van nem mindig sirni kell hanem menni és fejlödni
  • datango
    na eldöntöttem , 35% ról 28 % viszaestem , ilyen laggba nem előre hanem hátra fele lehet haladni, ugyhogy amig laggolni fog , nemjátszok , ennyi. kész
  • datango
    nekem nem matáv van , nem az a baj ! hanem tul sok a player a servereken és nem birja el a koreai server, de erre még rájön az is hogy külföldi serverek mindig laggosabbak egy kicsit. és kész az atom lagg :(
    egy ismerősöm floridábol játszik 12mb/s es netkapcsolattal és neki is lagzik tehát a serverrel vana gond .)
  • izem
    hi
    az igaz,hogy minél magasabb az int.annál több és jobb tárgyat találsz??
  • iDeGeS VaGYoK
    aranyos ez a fire + light nuker- elég látványosan nőt a teljesítményem mind pvp mind pve-ben
  • Bucser
    Miutan az hogy az orszagon belül milyen netkapcsolatod van a koreai szolgáltatót és a nemzetközi vonalat qrvára nem érdekli úgyhogy nyugodtan lehet laggos amíg a fatáv nem lesz nagyobb nemzetközi vonalat:)
  • Szaruman
    Nem a net miatt lagos, 2,5/1-es net mellett nem szabadna lagolnia^^ De megteszi a kicsike...
  • sweech
    én sem játszok a lagg miatt :|
  • iDeGeS VaGYoK
    nekem jó netem van nekem nem laggzik nekem tessék utálni :D
  • WuFraZselic
    ez elképesztő... 4. napja vagyok 33as szinten, egyszerűen nem lehet/tudok játszani... tegnap 2x, ma 1x haltam lagg miatt, de nem egyszerű lagg, majd 1 percig álltam tétlenül... nagyon elegem van már!!!de reménykedem egy szebb jövőben :P a lehetetlent megpróbálom holnap teljesiteni, 48%ot fejlődni, de ilyen szerverállapot mellett örülök, ha 1 hét mulva meglesz a 34... :S
  • Kavácska
    hmm ezjó ötletnek tűnik.. :D
  • datango
    2* haltam a lagg miatt , inkabb alszok , nem idegesitem mar magam, free game, item mall , sose lesz már lagmentes..!
  • iDeGeS VaGYoK
    fejlesz ki egy frost novat legyeskedj körültte majd amikor olyan 2-3 mob rajta vna nyomd rá és ird be "haha" :)
  • Kavácska
    tehát ha jól értem, megütöm, elfutok, ő vissaztámad még mikor lila vok, de ha kihúzom addig h fehét legyek , akkor verekedés közben visszaválthat fehérre, gondolom ehhez az kell h ne üssem meg! Jól értem?
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként ha akarsz csoportos pk-t :D:D
    menj el jangan elé egy nukerel nyomj el egy nuke-t és láss csodát:D:D
  • Cat 02 #6327
    nem ;)
  • Cat 02 #6326
    támad egy picit és fuss előle és várj egy picit és lehet hogy támadása közben viszavált és pK lesz ;)
  • iDeGeS VaGYoK
    már 2 szintet fejlödtél?!:D
  • Kavácska
    na erről a képedről beszéltem, ezt láttam már, ezért gondoltam visszatérő pk-s vagy :D
  • Kavácska
    dejó megtárgyaljuk hogyan kell felkészülni egy pk -ra, de már naon szorul a hurok néhány srácnál... csak az a gáz nagy kárt nem tuok benük tenni, a másik durva h vahogy le kéne pk-ztatni magam velük, erre ötlet vkitől :D

nagyobb bünti ha ő kapja a pk-t
  • Cat 02 #6322
    vazz előb is szólahatt volna :D
    vagy csak kérj meg egy havert + eldugott hely
    Pl ez :D
  • iDeGeS VaGYoK
    mindent tegyél be a storage-be pkáztál mert a fegyodon kivül kifogsz dobni vmit aztán pedig kérj meg vkit hogy öljön meg vagy ölj meg 3db piros mobot:)
  • Kavácska
    akkor jól el kell bújni a srácok elől, a mobírtáskor.. ami persze lehetetlen ...

• Cat 02 #6319
    1200 PK xp egy gyilkosság 1 mob le visz 5 öt egy halál 200 at
  • Kavácska
    és pirosból?

ott vmi mobokat is kell már ölni nem? meg kinyírnak meg ienek...