82377
Silkroad Online (iSRO)
-
iDeGeS VaGYoK #6357
NO COMMENT...
bár azért Ozzie nekem az eleje ota bent van a friend listában... de hát ... nem hittem volna hogy ekkora paraszt lenne.. -
#6356 A nemzetközi Vonalért a Matáv fizet a kis szolgáltatók csak sávszélességet bérelnek rajta. Úgyhogy a nemzetközi kapcsolat szarakodásáért minden esetben a matávot kell szídni. Egyébként meg azért szar hogy koreában van a szerver mert a belső infrastruktúrájuk nagyon fejlett csakhogy az irdatlan magas sávszélek miatt a nemzetközi vonaluk oly mértékben le van terhelve, hogy bármilyen Koreai serverhez való csatlakozás USA-ból vagy Európából vagy Ázsián kívülről szinte csak 3. -4 alkalommal történik meg rendesen (próbáld ki hogy megpróbálod pingelni a silkroadonline.net hostot és asszem csak 50%-os lesz a siekres válasz...) Úgyhogy tök mindegy hogy haverodnak odakint milyen nete van ha szar a nemzetközi vonal... -
#6355 valaki a játékélmény miatt játszik és ekkora laggban nem nagyon lehet élvezni a gamét -.- -
iDeGeS VaGYoK #6354 láttá mán wolf thunder + lion shockot?:D -
#6353 sosu fegyóval esetleg, egyébként nem lehetne naon 1 ütés :D -
iDeGeS VaGYoK #6352 nkm 1 ütés 1 mob 32-36-ig nagyából bocsi ^^ 1 perc alatt az nem 3-5mob:PP -
iDeGeS VaGYoK #6351 ugy ahogy valakinek már 46-s van....
játszok a játékal és ölök... ^^ meg <3 full int -
#6350 venice nem régen nyilt, hogy lehet neked 35 ös karid?
-
#6349 jaja , lényeg a lényeg hogy amig lag van nincs game .) -
#6348 4-5ös sp farmom kb 2-300 mob kell a 2%-hoz. Percenként van kb 3-5 mob, ez kb 40-100 perc. És ugye az 5-10 másodperces lagban meg lehet halni újra meg újra...
-
iDeGeS VaGYoK #6347 kimaradt 35-s 20-s szintől farmolt kari 29-ig igy ha untakoztam elmentem tradelni/hunterkedni :)
36-37-s pedig power lvl-es volt -
iDeGeS VaGYoK #6346 jelenleg van az oasison egy 36 vagy 37 talán megléptem vele a szintet rég nem játszotam vele
venice-n pedig egy 35-s -
#6345 fejlődni ? lehetetlen fejlődni ott ahol körbevesz 3 taoiszt + par earth ghost és áll a kép , na azt nevezem fejlődésnek .... és lassan a halállal anyit buktam hogy a quest ért kapott exp se hozza már vissza szal akkor érdemes questet csinalni ? (fejlődés..) -
#6344 Hanyas az a nagyobb? És hanyas spfarm van neki?^^ -
izem #6343 Menni vagy meghalni..... -
iDeGeS VaGYoK #6342 nem tudom mit sirtok már itt.... laggban is ugyanugy lehet játszani lehet meghalsz 1-2xer van nagyobb karim tudom milyen az amikor megszenvedsz 2%-ért órákat aztán pákk el is veszted de ez van nem mindig sirni kell hanem menni és fejlödni -
#6341 na eldöntöttem , 35% ról 28 % viszaestem , ilyen laggba nem előre hanem hátra fele lehet haladni, ugyhogy amig laggolni fog , nemjátszok , ennyi. kész -
#6340 nekem nem matáv van , nem az a baj ! hanem tul sok a player a servereken és nem birja el a koreai server, de erre még rájön az is hogy külföldi serverek mindig laggosabbak egy kicsit. és kész az atom lagg :(
egy ismerősöm floridábol játszik 12mb/s es netkapcsolattal és neki is lagzik tehát a serverrel vana gond .) -
izem #6339 hi
az igaz,hogy minél magasabb az int.annál több és jobb tárgyat találsz?? -
iDeGeS VaGYoK #6338 aranyos ez a fire + light nuker- elég látványosan nőt a teljesítményem mind pvp mind pve-ben -
#6337 Miutan az hogy az orszagon belül milyen netkapcsolatod van a koreai szolgáltatót és a nemzetközi vonalat qrvára nem érdekli úgyhogy nyugodtan lehet laggos amíg a fatáv nem lesz nagyobb nemzetközi vonalat:) -
#6336 Nem a net miatt lagos, 2,5/1-es net mellett nem szabadna lagolnia^^ De megteszi a kicsike... -
#6335 én sem játszok a lagg miatt :| -
iDeGeS VaGYoK #6334 nekem jó netem van nekem nem laggzik nekem tessék utálni :D -
#6333 ez elképesztő... 4. napja vagyok 33as szinten, egyszerűen nem lehet/tudok játszani... tegnap 2x, ma 1x haltam lagg miatt, de nem egyszerű lagg, majd 1 percig álltam tétlenül... nagyon elegem van már!!!de reménykedem egy szebb jövőben :P a lehetetlent megpróbálom holnap teljesiteni, 48%ot fejlődni, de ilyen szerverállapot mellett örülök, ha 1 hét mulva meglesz a 34... :S -
#6332 hmm ezjó ötletnek tűnik.. :D -
#6331 2* haltam a lagg miatt , inkabb alszok , nem idegesitem mar magam, free game, item mall , sose lesz már lagmentes..! -
iDeGeS VaGYoK #6330 fejlesz ki egy frost novat legyeskedj körültte majd amikor olyan 2-3 mob rajta vna nyomd rá és ird be "haha" :) -
#6329 tehát ha jól értem, megütöm, elfutok, ő vissaztámad még mikor lila vok, de ha kihúzom addig h fehét legyek , akkor verekedés közben visszaválthat fehérre, gondolom ehhez az kell h ne üssem meg! Jól értem? -
iDeGeS VaGYoK #6328 egyébként ha akarsz csoportos pk-t :D:D
menj el jangan elé egy nukerel nyomj el egy nuke-t és láss csodát:D:D -
Cat 02 #6327 nem ;) -
Cat 02 #6326 támad egy picit és fuss előle és várj egy picit és lehet hogy támadása közben viszavált és pK lesz ;) -
iDeGeS VaGYoK #6325 már 2 szintet fejlödtél?!:D -
#6324 na erről a képedről beszéltem, ezt láttam már, ezért gondoltam visszatérő pk-s vagy :D -
#6323 dejó megtárgyaljuk hogyan kell felkészülni egy pk -ra, de már naon szorul a hurok néhány srácnál... csak az a gáz nagy kárt nem tuok benük tenni, a másik durva h vahogy le kéne pk-ztatni magam velük, erre ötlet vkitől :D
nagyobb bünti ha ő kapja a pk-t -
Cat 02 #6322 vazz előb is szólahatt volna :D
vagy csak kérj meg egy havert + eldugott hely
Pl ez :D -
iDeGeS VaGYoK #6321 mindent tegyél be a storage-be pkáztál mert a fegyodon kivül kifogsz dobni vmit aztán pedig kérj meg vkit hogy öljön meg vagy ölj meg 3db piros mobot:) -
#6320 akkor jól el kell bújni a srácok elől, a mobírtáskor.. ami persze lehetetlen ...
-
Cat 02 #6319 1200 PK xp egy gyilkosság 1 mob le visz 5 öt egy halál 200 at -
#6318 és pirosból?
ott vmi mobokat is kell már ölni nem? meg kinyírnak meg ienek...