82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    lol az a kép. sweech, te Athensen vagy?
    imho a lv52 spear a legszebb a játékban...
  • iDeGeS VaGYoK

a statjai ^^

!:D
  • WuFraZselic
    nekem sincs suli 1 hétig majd szerdától, de én ki-érettségire tanulok egyébként tökre birom a speareket, azzal is nyomom az elejétől fogva, és azzal is fogom, de az 52es horn spear eszméletlenül ocsmány szerintem :) a 64es pike már inkább tetszik :P nyárra talán meglesz a lvl 64 ;)
  • Cat 02 #6434
    mostani szinted ? :D
  • iDeGeS VaGYoK
    ja én meg néztem hogy mit kell nézni de ez nem nagy ujdonság 2 hónap és én is annyi leszek :D most holnaptol 2 hétig nincs suli felhuzom a karimat 40+++++++ra :)
  • sweech
    nagy azt kész
  • Cat 02 #6431
    akkor 8 degrees a fegyója :P
  • WuFraZselic
    nem 64-es? ^^
  • sweech
  • Cat 02 #6428
    62 es a kari te ész :D
  • iDeGeS VaGYoK
    itt mit kell nézni?
  • Goth
    gyó gecc :O
  • Cat 02 #6425
    ne szidd a 10 dik karim !
  • Cat 02 #6424
    hát igen :D
    ui.: Veniceon csak 62es van :(
  • sweech
    a k*rva annyát :0
  • iDeGeS VaGYoK
    szerintem vektorviktornak titkon van egy lvl 70-s karija MINDEN serveren és csak azért játszik viktorvector karijával mert a többit már unja mind1ik maxos sosun ruha és fegyo van és 9999999999 gold ...
  • Cat 02 #6421
    hmm Goth te meg fogod unni a 62 ig vezető utat :D én nem :P

OFF:
    ja de a Shotgun-t nem védi ki :D

ON
  • iDeGeS VaGYoK
    spearek nagyon gagyik... ^^

64-s bladerol láttam egy olyan videot ahol +9 és sosun... nah gyerekek kérdem én HOL ITT AZ IGAZSÁG? :D nem lehet hogy hackelt volt? egyeltalán lehet uppolni sosu-t?
  • gameplusz
    Nem csak ott :P
  • Bucser
    Off:

GunZ-ban én is mindig Dual Katanaztam:D a sok n00b meg soha nem tudta miért gyakom le:D (ugye ott a kardal ki tudod védeni az lövést:D Aztán gyors előre és a fejébe kaszabolsz néhány jól sikerült physical stun és vége:D)

ON

A Python a képen überen néz ki:)
  • Goth
    Szerintem is. :D Mondjuk a 64-es blade se rossz.
  • gameplusz
    Hát ja, nem gondoltam meg igazán a dolgot :)
  • gameplusz
    Horn bow az olyan izé, görönygös nagy. Ezzel szemben ne akard megkóstolni a leendő 42-es spearemet :)
  • Goth
    Cat esetetében inkább 4 :D
  • Cat 02 #6413
    sztem a Piton spear a gameben nyomi a vége :P de a Horn Bow :P
  • gameplusz

Szerintem ez a két legszebb fegyver a játékban. Szerintem ^^
  • gameplusz
    Max 2-3 év és csak eléred :) fő az optimizmus :)
  • iDeGeS VaGYoK
    cryface :(
  • Cat 02 #6409
    mert sose leszek 62...
  • iDeGeS VaGYoK
    láttál már max grafikán +9-s moon bow-t?:D (kékeszöld szinüt)
    nah utána mondjad eztet!:D
    de tényleg mért nem lesz nkd? vagy nkd a kedvenc számod a 31?:D
  • Cat 02 #6407
    Moon Bow-m nekem sose lesz :D
    és az is csak az ART on szép ;)
    meg mindig is ijjász hajlamú votlam :D (bezzeg GunZ van csak kardal mentem :D haver meg shotunnla ...)
  • iDeGeS VaGYoK
    tényleg vektorviktor te a moon bow miatt választottad a bow-t?:D
    esküszöm in-gameben a blaze blade után a moon bow és az utána következő fegyver néz ki a legfaszábban wáááh :D
  • Cat 02 #6405
    mi union tradeltünk 20 an és jött egy 52+ thief és nem vett észre minket :D
  • iDeGeS VaGYoK
    Story

én egy egy lengyel clán a Venice serveren kb 30perce ugy gondolták hogy ideje kiss énzt keresni kerestek pár hunter-t hogy sok csillagot visznek mondom mért ne... nah elindultunk mentünk mentünk mendegéltünk aztán láttam 1 thieft pákk lecsaptuk mondom hmhm 1 megvolt kb ahogy megöltük az elsőt jött még kb 10-15 másik thief 30+-sok wááháááá pontosan nem tudom melyik guildba tartozoak de mind blade-s volt es talán ha 2 nuker es 3 ijjász volt köztük . mind1 a léneg az hogy kezdem érteni mért oan krva jó is ez a játék... :) , egyébként a 20 emberből 1 teve ért be.. :D de az élmény kárpotolt ami külön tetszet miután elrabolták a cccokat és megölték az embereket visszajött a maradék élve maradt 2-3 40+-s thief és szépen egyesével feléleszetet mindenkit nah szóval ennyi megint nem tudom mért irtam de csak hogy teljesen az idő most ugyis mindenki a választaási eredményeket nézi:)
  • gameplusz
    ebből a cold+shield miatt idegesítő csak :)
  • iDeGeS VaGYoK
    kezdek rájönni hogy ezek a fire - cold blade-s karik elég idegesítőek ha jönnek thiefként :D
  • gameplusz
    Megnyomod a skillt, és ellövi a mobot/npc thiefen/pc-n. Ugyanolyan, mint a többi :) Jah, és nem hiszem el, hogy még nem láttad ^^
  • Carmang
    A lvl30 Lightning skill hogy működik, mit csinál egészen pontosan? Ezek a koreaiak néha annyira idétlenül tudják megfogalmazni az angol mondatot...
  • gameplusz
    Az alsóbbik ferry, úgymond :)
  • Bucser
    térkép.... Keresd a ferry-t (ndolom ez már a Hotani ferry-néál van valamelyik ürge ott...