82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sweech
    :0 = :O = szájtátás = meglepődés
  • shaime01
    jutt eszembe te ha jól tudom fire + blade-s vagy nem?
    kérdés szerinted olyat hogy ice river series érdemes-e maxolni pvp-re?
  • shaime01
    az inkább az hogy "wow" de hogy AZT HOGY? inkább hitetlenkedés
  • sweech
    ez meglepődés akart lenni nem hitetlenkedés de np
  • shaime01
    szerinted? 300-400 sp oránként és 4 nap szinte folyamatos ölés... irhatod hogy "azt hogy? :o" meg hogy persze kamu.. etc.. probáld ki egy olyan fegyverel amivel 1 ütés / 1 mob vagy 2 aztán majd utána ird hogy "AZT HOGY? :o" ...
  • sweech
    azt hogy? :0
  • shaime01
    pontosabban durván 32-34k sp pontos számt nem tudok mert már költöttem el :)
  • shaime01
    pofátlanság nélkül 4 napos kockulás után 32k :(
  • Maala
    mennyi gyűlt össze?
  • shaime01
    véget ért a farmom jupidájupijé :D

kerek 4 napos sp farm volt banditoknál há wáh elég szép kis sp mennyiség gyült össze 2 ütés vlt max 1 bandit ( blade 16+5-el ) most akkor megy a power lvl amig el nem fogy az sp-m:)
  • Cat 02 #6467
    ferrynél geci thiefke camplenek :D és jönnek utánam erre megjelneik egy 49 es Hunter :P utána meg egy Thoef is berserkel szal futottam :D
  • Jagi
    jaaaj, azok nagyon kemények legutóbb a ferry kereszteződésénél láttam ilyet.
    Visszük az 1-es tradet... sok tíf... 2-3 klán kontra hunterek. Pfúúú mi volt ott! :)
    Visszaértünk Jangan-ba, aztán Chakji quest. Mire arra mentünk sok hunti állt és dumáltak néhány thieffel :)
    Mondanom sem kell a huntereink is szaladtak vagy 2 kört >.<

a másik meg iszonyat pvp + hunti vs tíf asszem ugyancsak a keleti kapunál
    egy szép mondat egyik klántársam szájából:
    "Hexena mindig annyit üt, hogy meghaljál bele :)"
    Hexena egy tápos sok+-os a Troy-on)
  • gameplusz
    Amikor 60-as volt és pvp-zett, a 37-42-esekre 8k-12k között csapott azzal az aranyos tűzgolyóival :)
  • WuFraZselic
    váó, ma egy gecijó thief-hunter csatározás volt (vagy még mindig tart?) DH keleti kapujánál... nagyjából kiegyenlitődött volt a harc, esett minden oldalról thief is, hunter is (jiang hu meg the one klán volt a főszereplő)... ekkor megjött revenge 113, a 64es spearével, felkapott egy thief rucit, és másodpercek alatt rendet tett :D eszméletlen jó kis fegyver, és szépet csap... :P
  • Cat 02 #6463
    vaz DC is van meg lagg is x(
  • Cat 02 #6462
    na végre update kevesebb BOT :D
  • sweech
    jah már elmúlt
  • Jagi
    mítu... de elmúlik... idővel...
  • sweech
    tököm kivan...akárhányszor updatelik a gameguardot, mindíg megjelenik elindításkor egy olyan ??????????????-es üzenet
  • mempfo
    hogy letem pkás ha nem nyomtam meg az altot valaki meg tudja nekem mondani???Köcee
  • Maala
    AHAHAHA ROTFL...
    most láttam a botosok listáját...
    dee_ = deeFX, az előző listán volt rajta. most olyan 38 körüli lehetett, amikor megint letiltották. :) muhahaha
  • Cat 02 #6456
    de :D de tudod , minden nap frissíteni :D
  • Maala
    ehh... te nem 31es vagy? aláírás miatt kérdezem. (témaelterelés)
  • Cat 02 #6454
    attól más is áll ? xD
  • Maala
    hidd el nekem, már attól is szebb egy spear, hogy nem LEFELÉ, hanem FELFELÉ áll, és ott van mellette egy full armorba öltözött kislány. :D
  • Maala
    75%on vok, amúgy elfelejtem mindig, hogy most nem power level van, hanem már 2es farm lesz, szóval nem tudom, hogy mit fogok még csinálni :D de sztem inkább megyek power levelre...
  • Cat 02 #6451
    új terveztem ma meglesz a 80 % de ehelyett csak biciglizés volt :D meg Oblivion (igaz más gépén)
  • WuFraZselic
    ja igen, szal 18:40 :D mind1, sikits ha jó :D
    (neked hat órányi dupla xp elég 2 (vagy 3?) szint lépéshez? az igen! :D )
  • iDeGeS VaGYoK
    moon bow ++++++++sen a legszebb 1xer láttam mikor még elöször csatalkoztam fel a servere szerinte ma xianon volt vagy nem tudom bár lehet vidben láttam már fene se tudja nah az nagy benyomást tett rám kékeszölden világió booow :D
  • Cat 02 #6448
    bár azok a szélén elöször furik :D
    de a 64 es az suck az ART valóságban szebb talán ...
  • Maala
    nekem nem Concept arton tetszik, hanem a játékban... és játékban a 64es spear is faja, meg az 52es bow. utóbbi főleg +5ön
  • Cat 02 #6446
    44 % :D és csak 2 nap szünet :(
  • Cat 02 #6445
    de sztem szebb mint a Spear :P
  • iDeGeS VaGYoK
    és mennyi kell a szinthez?:)
  • Goth
    nekem meg tetszik.
    olyan... varázslós :D
  • Maala
    18:40 volt, mentem szavazni, és igen bocs, nem jöttem vissza. majd bepótoljuk a wart. most meg SRO, van 6 órányi 2XPm a scrollból... bár lehet, hogy holnap kéne, 9órát nyomni, és akkor meg is van 46 :D
  • Cat 02 #6441
    inkább mitn a 64 (/62) es sorozat azok elégéé ... ok

ui.: picit giantolatam erre nem akkor kezd el laggolni ? :D giant + champ + sima :D 225 HP nál meg Auto-Poti mentett egy bravúrosat :D (14k XP)
  • iDeGeS VaGYoK

ezen mi a szép?:D ugy néz ki mint egy dugohuzo nagyban.. de most komolyan.. :p
    izlések és pofonok
    i <3
  • sweech
    babel
  • WuFraZselic
    az a spear ronda akkor is :P jah M, te 17:40körül mondtad h 15 perc és jössz :D