82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6477 :0 = :O = szájtátás = meglepődés -
#6476 jutt eszembe te ha jól tudom fire + blade-s vagy nem?
kérdés szerinted olyat hogy ice river series érdemes-e maxolni pvp-re? -
#6475 az inkább az hogy "wow" de hogy AZT HOGY? inkább hitetlenkedés -
#6474 ez meglepődés akart lenni nem hitetlenkedés de np -
#6473 szerinted? 300-400 sp oránként és 4 nap szinte folyamatos ölés... irhatod hogy "azt hogy? :o" meg hogy persze kamu.. etc.. probáld ki egy olyan fegyverel amivel 1 ütés / 1 mob vagy 2 aztán majd utána ird hogy "AZT HOGY? :o" ... -
#6472 azt hogy? :0 -
#6471 pontosabban durván 32-34k sp pontos számt nem tudok mert már költöttem el :) -
#6470 pofátlanság nélkül 4 napos kockulás után 32k :( -
#6469 mennyi gyűlt össze? -
#6468 véget ért a farmom jupidájupijé :D
kerek 4 napos sp farm volt banditoknál há wáh elég szép kis sp mennyiség gyült össze 2 ütés vlt max 1 bandit ( blade 16+5-el ) most akkor megy a power lvl amig el nem fogy az sp-m:) -
Cat 02 #6467 ferrynél geci thiefke camplenek :D és jönnek utánam erre megjelneik egy 49 es Hunter :P utána meg egy Thoef is berserkel szal futottam :D -
#6466 jaaaj, azok nagyon kemények legutóbb a ferry kereszteződésénél láttam ilyet.
Visszük az 1-es tradet... sok tíf... 2-3 klán kontra hunterek. Pfúúú mi volt ott! :)
Visszaértünk Jangan-ba, aztán Chakji quest. Mire arra mentünk sok hunti állt és dumáltak néhány thieffel :)
Mondanom sem kell a huntereink is szaladtak vagy 2 kört >.<
a másik meg iszonyat pvp + hunti vs tíf asszem ugyancsak a keleti kapunál
egy szép mondat egyik klántársam szájából:
"Hexena mindig annyit üt, hogy meghaljál bele :)"
Hexena egy tápos sok+-os a Troy-on) -
#6465 Amikor 60-as volt és pvp-zett, a 37-42-esekre 8k-12k között csapott azzal az aranyos tűzgolyóival :) -
#6464 váó, ma egy gecijó thief-hunter csatározás volt (vagy még mindig tart?) DH keleti kapujánál... nagyjából kiegyenlitődött volt a harc, esett minden oldalról thief is, hunter is (jiang hu meg the one klán volt a főszereplő)... ekkor megjött revenge 113, a 64es spearével, felkapott egy thief rucit, és másodpercek alatt rendet tett :D eszméletlen jó kis fegyver, és szépet csap... :P -
Cat 02 #6463 vaz DC is van meg lagg is x( -
Cat 02 #6462 na végre update kevesebb BOT :D -
#6461 jah már elmúlt -
#6460 mítu... de elmúlik... idővel... -
#6459 tököm kivan...akárhányszor updatelik a gameguardot, mindíg megjelenik elindításkor egy olyan ??????????????-es üzenet -
mempfo #6458 hogy letem pkás ha nem nyomtam meg az altot valaki meg tudja nekem mondani???Köcee -
#6457 AHAHAHA ROTFL...
most láttam a botosok listáját...
dee_ = deeFX, az előző listán volt rajta. most olyan 38 körüli lehetett, amikor megint letiltották. :) muhahaha -
Cat 02 #6456 de :D de tudod , minden nap frissíteni :D -
#6455 ehh... te nem 31es vagy? aláírás miatt kérdezem. (témaelterelés) -
Cat 02 #6454 attól más is áll ? xD
-
#6453 hidd el nekem, már attól is szebb egy spear, hogy nem LEFELÉ, hanem FELFELÉ áll, és ott van mellette egy full armorba öltözött kislány. :D -
#6452 75%on vok, amúgy elfelejtem mindig, hogy most nem power level van, hanem már 2es farm lesz, szóval nem tudom, hogy mit fogok még csinálni :D de sztem inkább megyek power levelre... -
Cat 02 #6451 új terveztem ma meglesz a 80 % de ehelyett csak biciglizés volt :D meg Oblivion (igaz más gépén) -
#6450 ja igen, szal 18:40 :D mind1, sikits ha jó :D
(neked hat órányi dupla xp elég 2 (vagy 3?) szint lépéshez? az igen! :D ) -
iDeGeS VaGYoK #6449 moon bow ++++++++sen a legszebb 1xer láttam mikor még elöször csatalkoztam fel a servere szerinte ma xianon volt vagy nem tudom bár lehet vidben láttam már fene se tudja nah az nagy benyomást tett rám kékeszölden világió booow :D -
Cat 02 #6448 bár azok a szélén elöször furik :D
de a 64 es az suck az ART valóságban szebb talán ... -
#6447 nekem nem Concept arton tetszik, hanem a játékban... és játékban a 64es spear is faja, meg az 52es bow. utóbbi főleg +5ön -
Cat 02 #6446 44 % :D és csak 2 nap szünet :( -
Cat 02 #6445 de sztem szebb mint a Spear :P -
iDeGeS VaGYoK #6444 és mennyi kell a szinthez?:) -
Goth #6443 nekem meg tetszik.
olyan... varázslós :D -
#6442 18:40 volt, mentem szavazni, és igen bocs, nem jöttem vissza. majd bepótoljuk a wart. most meg SRO, van 6 órányi 2XPm a scrollból... bár lehet, hogy holnap kéne, 9órát nyomni, és akkor meg is van 46 :D -
Cat 02 #6441 inkább mitn a 64 (/62) es sorozat azok elégéé ... ok
ui.: picit giantolatam erre nem akkor kezd el laggolni ? :D giant + champ + sima :D 225 HP nál meg Auto-Poti mentett egy bravúrosat :D (14k XP) -
iDeGeS VaGYoK #6440
ezen mi a szép?:D ugy néz ki mint egy dugohuzo nagyban.. de most komolyan.. :p
izlések és pofonok
i <3
-
#6439 babel -
#6438 az a spear ronda akkor is :P jah M, te 17:40körül mondtad h 15 perc és jössz :D