82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    Garment. gyorsabban mozogsz, gyorsabban írtod a mobokat.
  • Maala
    nem, 7-29-51-73. szinten lesznek új kombók. 21 szintenként van új.
  • Jagi
    KÉRDÉS:

Én most full protectorban nyomom. Az mire jó?
    Vagy váltsak inkább garmenre, esetleg armorra?
    Melyik lenne jó nekem a glavie-hez?
  • Jagi
    Nincs mit.

Nekem 2 hétig ment a host-os cucc nélkül aztán behalt :)

• plas
    Köszi hogy ilyen szájbarágosan leirtad!!!
    Most müködik. Erre sose jöttem volna rá!
  • Jagi
    ha felraktál mindent ami az oldalon van akkor ezt próbáld:

Első lépésben menjünk el ide!
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Második lépésben nyissuk meg a host nevű kiterjesztés nélküli filé-t

Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

• plas
    Windowsos hibát ir ki:A(z) Silkroad.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Rögtön a Client telepités után. :(
  • Jagi
    fel
  • Jagi
    hekraktad az 1.026-os patchet?
  • plas
    Le uninstaláltam hogy ujra rakjam de telepités után rögtön hiba üzenetet küld.....
  • Jagi
    HA tegnap ment akkor az updatnek elvileg semmi baja...
    Telepítés:
    install Client
    install 1.026 manual patch

utána autoupdate és game

ígycsináltad?
  • plas
    The sever is undergoing inspection or update. Connect to http\\:silk.......
    update-val lehet a baj??
    De tegnap déután mikor felraktam update -elt.
  • Jagi
    Mit írki? Úgy lehet tudni fogjuk mi a baj...
  • plas
    Sziasztok!

Tegnap felraktam a játékot és nyomtam is pár orát.....
    Ma már nem enged fel!
    Miért?
  • iDeGeS VaGYoK
    hmhmm gondolkoztam megint ^^

szerintetek érdemes ugy ujrakezdeni ha az ember szert tett egy lvl 16 som + 2-s spear-e 11 criticalal? ezzel a banditok 1 hit / 1 die lenne nem?
    mert igy 36son hogy is mondjam akármennyit farmolok nincs arra elég sp-m hogy szinten tudjam tartani a karimat :(( jobb lett volna kis szinten farmolni szerintem
  • izem
    hi
    Érdekes,a update után.... a game ha kilépek :kék halál
    erre tudtok valami megoldást?
    a driver frissitve.
  • gameplusz
    Most nem azért, de ott voltam 1 hónapig, és ott fejeztem be Athens-on ^^ De kivettem ^^

Más: a fun az lenne az eventben, ha nyuszis ruhák lennének, mint volt az anno a karácsonyi eventnél
  • Kibagami
    Biztos vagy te abban, hogy 60 és 70 között új kombókat kap a kardos karakter? Láttál már olyant? Nekem már megvannak az 51-esek.
  • Maala
    ehh, mind1. dcm volt, kilépett, fáj mindenm, alszom inkább... éljen a power level. holnap 5óra dupla XP vár rám. :)
  • Bucser
    Új év Új élet:D
  • Maala
    most nem azért, de a Harcosokból kiléptél.
  • gameplusz
    Elég jó volt a mai nap, remélem megkoronázom a napot egy jó kis éjszakai árulással, és a millió összejön belőle. Ma bagóért vettem lvl 43-46-ig garmenteket, etc. 46-os gyatya 80k :) Nah, megyek, alszom, holnap születésnapom lesz, és jön az új event :)
  • iDeGeS VaGYoK
    rávettem magam hogy az olyan Q-kat hogy tiger fog meg sweeping stone ghost etc... megcsináljam meg a chinese tutorialt es olyan jo volt latni ahogy lion shutal rekord idő alatt 1-2perc alatt megvolt mind a 40stone ghost :D
  • tpisti24
    ATI-s vagyok!
  • Cat 02 #6493
    töltsétek le az Oblivion drivert :D nekem emgy azztal xD
  • Goth
    fogadjunk hogy nVidiás vagy.
  • Goth
    nemúgyvan.
  • tpisti24
    ajjjj ne nézz már hülyének bevan írva
  • sweech
    próbáld meg ezt:

Első lépésben menjünk el ide!
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Második lépésben nyissuk meg a host nevű kiterjesztés nélküli filé-t

Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
  • sweech
    kicsi, nagy, kicsi, kicsit nagyobb, nagyon nagy
  • tpisti24
    Sziasztok! Miért van az, hogy játszok, és fél óránként, de van amikor 5 percenként lefagy a játék, és bejön az a rohadt kérdőjeles ablak, ami tele van kérdőjelekkel, meg amint néztem a gépem adataival...?????
  • shaime01
    9 és és 17-sig léptem fel aztán meghaltam ugy 10-15xor hogy vissza menjek 16-ra mert 16-s szinten kapom a legjobb sp -t
  • Carmang
    És hány szintet léptél a farm alatt? Mekkora szintkülönbséggel farmoltál?
  • Cat 02 #6484
    bazzeg csak áltam és folyamtosan öltem :D
  • shaime01
    rossz helyen farmoltál banditoknál azért könnyü mert felmész a szembe lévő ház oldalára a feljáró elött megállsz és ölsz.. rád spawnolnak

másrészt maala ez midnig igy van a régi skillek elfelejtödnek ez igy szokott lenni mert jönnek az uj erősebbek majd az 51-s hátraszaltos skillen fog az állad kiakadni :D és megsugom jönnek a lvl 6x-es combok is... hehehe csak legyen 100-s a max lvl itt is ... MWHAHAH :D
  • Maala
    a PvPs rész: nem, úgy üt. kb így: 100-150-250-200-500 az 5ös kombó, a 4es meg 250-300-350-400. de ez csak arányok, és nem veled azonos szintű kari ellen, mert PvPnél nem nagyon tudok figyelni a bevitt sebzések nagyságára. :)
  • Maala
    hát igen, lehet, h lassan ölök vele, de legalább nem sebződöm én sem. :)
    majd egyszer, ha lesz kedvem, felhúzom a tüzet, most inkább visszaállok power levelre, lusta vok napokig farmolni... :) "majd lesz idő 70en LOLOLOL"
    amúgy a tűz főleg azért jó, mert ott vannak a P.attackot erősítő buffok/passzív. :D
    29es 4es kombó: jobbra-balra felugrás+vágás, majd leesés után még egy oldalirányú. (asszem :D) 29es 5ös: nem emléxem :D de komolyan. 2es komób, aztán egy 3as ütéssorozat, amiből 2 cask sima döfés :D amikor 29re értem, és mexereztem, akkor még odavoltam én is érte, aztán látod, most már azt sem tudom, hogy mit csinál, pedig használom mobonként. :D
    amúgy nem tudom, nekem 43as (-44 vok, de még nem volt időm "letámadni" a maradék 25x dupla XP percet) szinten 41es kombóm és 41es 7sor 2. könyves skillem van, úgy a 48as white spider: knockdown-5c-4c-3c-knockdown (42+4es blade crit4 -ELADÓ!!! :D)
  • shaime01
    azt irták hi lvl blade-sek hogy a jég nem jó már hi lvl-en mobok ellen mert nagyon lassan tudsz csak vele ölni ^^

egyébként várom már a 29-s combo skill-t wááh annyira akarok már ugy ugrálni mint a kisnyuszi :D egyébként ugye ugy van a combo hogy elöször picit aztán egyre nagyobbat majd a végén egy bazi nagyott csap nah most tegyük fel kezdésnek üt egy 42-s 500-at akkor mire végez 2 comboval mondjuk egy 4-es 5-sel ha az ellen nem blockolja hpja nem marad? oO mert annyi hpja nincs szegény str-esnek hogy azt túlélje ha egy szinten vannak
    mert nagyon kezd tetszteni amikor jangan elött harcolgatnak és ugrálva ütik egymást egyrészt krva látványos :D másrészt meg tetszik amikor annyit látni a csatából hogy block block block block 1392 critical block 543.. :D
  • Maala
    nem nyert, én ice+blade vok :D
    nem érdemes maxolni, ugyanolyan effektek vannak végig. elég az első alapszintűt megtanulni. :) bár nekem 29es jegem van most, ha elolről kezdeném, máshogy csinálnám. :) de jó ez így is.
  • Cat 02 #6478
    vazzz én 27-31 ig semmit nem fejlesztettem és b 2k XP-m volt :D (900 a végére mert 2x PK m volt és 2x-600 SP)