82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Goth
    sztem szebb mint a wow, már csak az effektek miatt is.
    Meg nekem úgy hangulatra is jobban bejön, pörgős harcrendszer meg ilyenek -.-
  • Goth
    picsába már honna szeditek ezeket a cuccokat :D
    én tiszta csóró vagyok :C
  • iDeGeS VaGYoK
    szar vagy gameplus :D:D
    nekem is ilyen wristletem van csak az enyém +2-es és som :D
  • mikusmate
    Danke sőn! A wow-ot nagyon szerettem, de remélem ez nem okoz akkora függőséget mint az, mert nem akarok túlságosan belemerülni :)
    Már töltöm a klienst :) amúgy melyik szerverre érdemes menni (ahol sok magyar van)? Bár elboldogulok az angollal is, de azért a kezdetekben jobb lenne, ha magyarok tudnának segíteni.
    Ja és a grafikája mennyire szép? Mert a shotok amik fent vannak a honlapon, azok nagyon ütnek, de gondolom azért az nem igaz annyira (GW-vel is így volt :D)
  • gameplusz
    Megmutatom, mert sztem nem olyan rosszak :) A fegyómat nem muti, mert egy sz@r 35-ös 7 crites str2-es alapfegyóóm van :( Ezek viszont azért jónak mondhatóak :)

Nah, megyek vissza, kell a szett :)
  • gameplusz
    Próbáld ki, mindenképpen megéri. A játék ingyenes, a klienst a silkroadonline.net oldalról tudod leszedni. Sztorija nem igazán van, olyan wow-szerű hackanslash questcsinálós szerintem^^
  • iDeGeS VaGYoK
  • mikusmate
    Hella!
    Pls ne nézzetek lámának (csak lusta vagyok olvasgatni :P), de ez a játék ingyenes? És esetleg vki el tudna vmit árulni a sztorijáról? Mert gondolkodok, hogy kipróbálom...
  • iDeGeS VaGYoK
    igazából szólva az lehet a jó hogyha lvl 1-s karival egy 64-s kari elmegy kerségln iegy 60-s mobot exp share partyban és lecsap 1-et , szerintem ha 3:2-ban osztja el még ugy is rengetegg exp-t kaphat szerintetek?
  • iDeGeS VaGYoK
    ha max mastery-vel ment akkor olyan 1k körülit nem éri meg .. annyi idő alatt lecsap 5-6xor annyi szörnyet és ugyanott van
  • Goth
    Csináljunk.
    Már csak 2 súlyos akadály áll az utamban.

1.: Csóró vagyok.
    2.: Nem csatlakozna hozzám senki :D
  • sweech
    nah...csináljuk meg babelen? :D
  • Goth
    gyó :O
    24-es full STR-t láttam black yeowákat ölni! 400-500-as sebzéseket kapott, töltötte is folyamatosan. Azért 10 szintkülönbség, mennyi expet kaphat darabjáért? :o
  • Goth
    thx hogy megosztottad :DDD
    (huh, akkor micsoda véres csatáink lennének =))
  • sweech
    az tényleg vicces lenne...én mszp-s lennék ^^
  • datango
    gyáj ! :)))) micsoda terv :D
  • izem
    hi
    Csak nekem van baj a játékbol valo kilépéssel?
    a keddi update után olyat csinál most,ha kilépek: "kék halál"
    és azt irja hiba van az illesztöprogimmal,meg cseréljek videokártyát....
    mi lehet a baj,help,mert kezdek kiakadni kicsit
  • Goth
    Csinálni kéne minden szerveren 2 nagy magyar klánt, az egyik FIDESZ, másik MSZP és unionba(koalició) lépnének kisebb klánokkal (mdf, szdsz) xDDDD
  • Goth
    sztem már karaktergenerálásnál eldől hogy esik-e a karakternek értékes cucc vagy sem. A kliens felismeri hogy magyar vagy, így limitálja hogy maximum alacsonyszintű gagyi cucc eshet SoS-ba :D
  • gameplusz
    Én összeszedek egy 42-es sos spearre pízt, kb 4 misi lehet, szvsz 1/4-e már megvan :)
  • Jagi
    ja, kürülbülül :)
  • datango
    óh az istenit , pedig reménykedtem, amugy en se találtam még sose sost meg som ot , hmm majd lesz valami :) ha másnem semmi , mert nagyon drágák azok az eszközök :D csóry ember meg csak képen lát olyat .)
  • gameplusz
    Nekem egy 19-as armor headzsír, meg egy 26-os fülbevaló, that's all :(
  • Jagi
    Hát hallod! SOS meg SOM nekem még egy darab nem esett... sztem nincs is ^^
  • gameplusz
    Hotan környékén sem hinném, hogy csak úgy záporoznának a sos-ok ^^
  • datango
    bár figy, kapok igy is sima itemeket "kiskoromban" egyszer kaptam már egy 24+3 as glaviét... el is rontottam elixirrel :D nade ha akkor kapok majd késobb is ..
  • datango
    hm, nade hotan környékén ? van ennek vmi mottója sztem.
  • gameplusz
    Azt lesheted... 6. karim, eddig 2 esett, az sem fegyver ^^
  • datango
    így is volt , de amig veréb van verébszar is van , szal találok majd én is sos meg som os itemeket!
  • gameplusz
    Az értéke min. 2 milla körül lehet egy ilyennek, amiért rögtön elviszik ^^ És amire érdemes költeni ennyi pénzt, az csak a fegyver lehet, mert később úgyis megtérül az ára ^^
  • datango
    én se dobálom a pénzt .
    ma downhang elott lattam egy arust sos 32 halbert et árult , 999k ért.
    dejó lett volna , nade hát én megfogattam ennyiert nnemveszek semmit :D
    inkabb talalok ha elvileg lehet talani...
  • Jagi
    Háát ez (nincs rá jobb szó) szívás!
  • Jagi
    majd szép lassan megtalálom a "kellékeket", addig marad a proti...
    és tényleg nem ugrálhatok én sem lvl30-on 300k-val. A poén az egészben, hogy protectorra baxtam el a zs-t :)
  • WuFraZselic
    gyönyörű basszus... jangan előtt kimennék pvp-zni, lovon voltam, láttam h egy csaj neve lila... mondom leszállok és elkapom... csak mire a flying dragon elrepült, már a neve visszaváltozott normálisra ergo a flying dragonnal sebeztem rajta 1900at, csaj megfeküdt, rámugrott két 42+os és meghaltam :S és még vagy 4x-5x kéne meghalnom h elmuljon v mobokat irtani, ami lehetetlen, emrt downhangon belül 4 ember jött utánam és várta h mikor lépek ki dh kapuiból :S jül megcsináltam, legalább skill pontot ne veszitenék , ugyhogy gratulálok magamnak
  • datango
    én protektorba vagyok , sztetetk erdemes lecserélnem garmentra? csábitó az a +10 % extra de sok píz lenne ...
  • tpisti24
    hallottam egy olyat, hogy ha egyszerre Hutner és Thief is vagyok (mármint level 2-esen pl.) akkor az nem jó, mert bezavarják egymást és gyengébb leszek tőle... ez igaz? van ilyen?
  • Jagi
    Majd, nyomunk egy party-t ésmeglátod! :)
    villámsebességgel fogok mozogni
  • gameplusz
    Gyorsabban mozogsz, ergo hamarabb odaérsz, ahova kell, gyorsabban érsz a mobokhoz etc.
  • datango
    "gyorsabban írtod a mobokat" ? hmm? hogyhogy?
  • Jagi
    Thx, ma akkor shoppingolok... jó kis intes garmentet a full str karimnak ;)