82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6597 itt minden olcsóbb, pl 32-es +2-es fegyókat potom 300k-ba adják, szvsz 4-5 körül lehet ja ^^ -
#6596 :))) -
#6595 15+ pl a xianon -
#6594 Mert ugye 3,5-4 miska, nem? -
#6593 hmm te is cold_lordsos lettél? hehe
nah gyerekek vasárnapra elérem a lvl 36-t legalábbis ez a cél :D -
#6592 maala te karid most hogy néz ki? kííípet :D -
#6591 Nagyon helyes, ha van külön sro-juk (úgymond), akkor játszanak azzal^^ Biztos azért nem ott vannak, mert ott kis csicskák :P Blockolás RulZ :)
Lol, éjszaka otthagytam árulni a karit, és azon vettem észre reggel magam, hogy 2 misim van :P Kell a zsé a 42-es sos spearre, de ez még kevés hozzá sajna :( -
#6590 :)))) -
#6589 tegnap kivittem a szobából a konyhába a tálcát, aztán mire visszaültem a gép elé, vége is lett a lagnak. :D -
#6588 Televan a hivatalos fórum arról hogy igenis blokkolni fogják, csak dátum nincs még. -
#6587 az még kevés ha van nálam 7-8 mp jön folyamatosan, ha van. Márpedig van :( -
#6586 Amikor a koreait: soha:D Ideje lenne, eltünne a sok 60-as kocka. -
#6585 Mikortól blokkolják a vietnámi IP-ket ?? (Egyébként hála annak aki ezt kiagyalta) -
#6584 sebezni sem lehet őket és néha agyütt jönnek :D -
#6583 Nem, én a laggra és a delayre értettem, hogy junik szörnyek... ha megtalálnak nem hagynak békén... :)))) -
#6582 Junik délelőtt is jön, illetve most léptem ki, mert 3-4 seces lag/delay volt:) -
#6581 Mert délután szoktak jönni a unique szörnyek Lagg és Delay :) -
#6580 Gyere a Xianra, mer én is ott vagyok. Egy régi ismerős mindig sokat segíthet. Amúgy csak délelőtt told, ha nem akarsz idegösszeroppanást kapni:) -
#6579 Nekem tegnap a toaistoknál 4 óra alatt össz vissz 3 tojás :(
Hát ez szar... kapram summon scrollt + 500 hp-st oszt jóvan! -
#6578 Micsoda? Nyuszis szett? Vááááá! kawai^^ -
#6577 a protectorok bugosak :-/ sajnos. még a Joymax is a botok elősegítése mellett van. legalábbis páran pár hete írkálunk nekik, hogy bugos a protkó, de semmi haszna. -
iDeGeS VaGYoK #6576 szerintem az egész Aege az ellen van hogy meglépd azt a 32-t esküszöm mindjárt átmegyek oda power lvl-ben felnyomom magam 42-ig és exp share-ben felhuzlak :D -
#6575 Nekem 24 eddig, de már csak a questet fejezem be, aztán szundi :) -
Goth #6574 én is azokat sütöm de nekem egész nap 8 tojás esett :S -
Cat 02 #6573 msot ölt meg egy 36+ os egy MONKEY nevű Protectzort :D -
Cat 02 #6572 komolyan modn om oda ültetném játsznai azokat a ************* Kóreia buzikat óriás laggban és az életüknek kéne rajta múlnia :((((( még az Autó Poti se myűött :(
szal ma eddig -50k XP és 50k pénz :D -
iDeGeS VaGYoK #6571 black yeowa quest -
Cat 02 #6570 :P most volt DC mindenkienk -
#6569 Na ha egész Event alatt így fog lagolni akkor annak örülni fogok.
(útálom a sok tavasziszünetes kölköt ) -
#6568 melyik szörnyeket ölöd? mert megyek oda és hol ? mert nekem eddig 2 tojás :=( -
Cat 02 #6567 vaz muiért jó egy 42+ Thiefnek egy 31 es cucca ? :D
és mér pont akkor DC zi amikor beszélgetek egy 52+ a ? -
mikusmate #6566 Hát remélem nem lesz gond a géppel, úgyhogy szeretnék maxon játszani :P
Mondjuk az is igaz, hogy nehéz lesz, mert egyenlőre fogalmam sincs arról, hogy mi hogyan működik, de majd belejövök :) Olvasgattam a honlapon de az irányítás nem igazán hasonlít az eddig tapasztaltakhoz (GW és WoW), ha jól sejtem. De gondolom azért in-game is rá lehet jönni, hogy mi hogy működik... Bízok magamban :D -
#6565 A grafika nem becsapás, így néz ki a gamma maxra húzva. Szerintem wownál szebb :) Az egész rendszer meg jól átgondolt, de kevesebb a lehetőség, mint a wowban, de végülis így is übergamma :) Én függő vagyok január óta ^^ -
#6564 Nekem eddig shield elixir, 3k-k, meg scrollok (5-ös monszta scroll) majd jangan előtt ellövöm 18-án :P -
iDeGeS VaGYoK #6563 lol beválltotam mind a 20-at és 2db weapon 1 shield lett belöle még sok más -
iDeGeS VaGYoK #6562 20 tojás wáháhá ez esik ám remélem ruha is lesz mint karácosnykor :) -
Cat 02 #6561 mein üres a város :D
-
Cat 02 #6560 hmmm az a 10 % (0.5 M kb) annyit számít ???
mert általába a mobok egy rakéson vannak ;)
de viszotn a -20% az már hsznosyabnak hangzkk ... -
Goth #6559 ha az eventnek vége a scrollok is eltűnnek? :S -
iDeGeS VaGYoK #6558 hehe már 10db tojásom van :D:D:D
+500hp scrol is van