82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6677 Neked volt igazad ^^ -
Cat 02 #6676 én is így voltam a 2 hetes leállsá után :D
1ébként Sir Moon hányas ? :D -
Goth #6675 állítom én voltam az első aki feljutott, üres minden :D -
#6674 Mit akarsz? 4 napig nem játszottam... na, tudom, hogy még kicsi vagyok ^^ -
#6673 WAS? MI? WHAT? Horun?
Megyek egyet zuhanyozok, egy darabig nem lex szerver ^^ -
iDeGeS VaGYoK #6672 majd amikor a földön a porban fekvő megalázott hullád felet állok és beirom hogy "pwnd" akkor megtudod :D addig titkokban ügyködöt guild nélkül feltüntést nem keltve :o -
Goth #6671 azt írja hogy aege emergency inspection volt, akkor mér baszott le mindenkit minden szerverről? -
iDeGeS VaGYoK #6670 MOST NÉZEM 6666 ... szemét... sátánista én akartam... -
#6669 Jah, hogy te nem ő vagy? Akkor? :) -
Goth #6668 gyáj de ték -
iDeGeS VaGYoK #6667 mert nem petiHUN vagyok egyébként meg azért mert akárhányszor kiirtam idáig rögtö nezzel jöttek -> adj már plz free cuccot LÉCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , megnézhete ma cuccaidat... léciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... meg etc.. ehez nincs kedvem
egyékbént petihun egy hybrid fire nuker glavie-val és protectoral oO nah inntől dönsd el hogy milyen kari :D -
#6666 Csak csekkolnak, no para ^^ -
#6665 Miértnem írod ki, hogy P***HUN? :) -
iDeGeS VaGYoK #6664 ÁPDÉT VAN! -
iDeGeS VaGYoK #6663 10crit ownz you man.. sry.. :D -
#6662 Már megalkudtam egy sráccal, 6,5 millióban, sima alap 7-crites sosban :) Már csak 3 misi kell :) Aztán felplusszolom azt, és mehet a móka :D -
iDeGeS VaGYoK #6661 nkm még nem engedi hogy csatalkozzak szóval te ne haxxold a mátrixot.. :D
ugy is beérlek nincs esélyed .. :D
lvl 42 python spear +4 Steel Of Sun
ien kéne mi?:D röpke 15misiért a tiéd :D:D -
#6660 Csak ügyesen :) Majd veszek xp scrollt, azzal jobban fog menni :P -
Goth #6659 wazz te hogy fejlődsz ilyen gyorsan? :D -
#6658 Haha, már 39[10%] vagyok :D -
iDeGeS VaGYoK #6657 jó 5let én is leszedem ujra :D
megnézzük hány óra alatt érem el a lvl 42-t gameplus elött !:D
/me lvl 38 - 76% :o -
iDeGeS VaGYoK #6656 de dikk nekem nem is laggzot :D -
Cat 02 #6655 nekünk is msot volt :D
Xfire-ön a Silkroad a 10 ik :P biztos mert gadzagítottam 7 h val :D -
#6654 Venice-en most volt egy restart, szal talán nem lesz annyira laggos pár óráig újra :D LOL -
#6653 ritkán akad -
Cat 02 #6652 hát vaz Aege is van ez a Vietnames :D
kb 4 db 64+ uk van ... -
Goth #6651 már megin lag van?
kurva élet. -
#6650 Nem egyszerű ^^ Többen játszanak (3-an) éjjel-nappal és xp scrolloznak ^^ Nembaj, egy idő után elkapom az összeset ;) Jah, már van 3,5 millám, szal lesz pénzem 42-es sos spearre (meg tele a storage) :)
Jah, és: ha eléri a TheEmpire a lvl 4-es guildet, akkor bevesznek :D Szal nem kell félnem, az összes nagyobb ott van :P Egyetlen kikötés a lvl 42, de az meglesz hamarost :D -
#6649 a faszom kivan...fél óráig szenvedek hogy összeszedjek 2%-t erre a buzi lagg miatt behaltam...kurva annyát -
#6648 sok buzi botter -
iDeGeS VaGYoK #6647 igen?
kurva anyád
DE HOGY?? 2,5 HÉT ALATT 56?????? akármennyien játszanak az accával azért... az is minimum áh.. feladom... -
Cat 02 #6646 Easy össz szerver erre minjárt mind Check lesZ :D -
Cat 02 #6645 hát ja sztem nagy bunkóság lvl 21 eket támadni :D én 1szer direkt enm támadtam emg :D megksözönte és átváltott 32+ fegyóra :D
hmm én max 2 szer kattolok egy mob-ra vagy alapból skillek indítok amihez nem kell katolni :D + VAN SASOM :P -
iDeGeS VaGYoK #6644 de elképzelhető hogy nem a szörnyet támadta hanem alapbol pkni akart és a mellet állokat én csak arra lettem figyelmes hogy
"lol
"LOL"
"LOOOL"
irogatnak say-be :))
másik story jómodu hunter létemre elmentem portyázni east ferryhez a nukeremel nah megyek mendegélek jön pár 32-s meg 2x-es azok 1-2 lövések fire + light comboval láttok én ott egy olyat hogy
[DReamZ] knal lvl 16-s cuccban mondom wáháá belekötök belelövök ő meg csak áll majd fél percen belül azt veszem észre hogy a földön fekszek.. igen.. lvl fakerek kezdem megutálni a gyerek után átváltott egy lvl 42-s som blade-re és egy +5-s vagy sos shieldre... hehe ^^ aztán amig én ott feküdtem jött egy teve 2 csillag körüli lehetet azokat megölte majd fogta magát és azzal szorakozott AllEyezOnMe szerintem asszem a xianosok ismerhetik őt van ott egy nagy karija hogy megtudja-e ölni a tevét 1 nukeből:D:D
szóval a tegnapi napom elég izgalmas volt szóval ennyi a mai storykat majd ma irom :D -
iDeGeS VaGYoK #6643 ugy hogy a kozel állsz egy szörnyhöz és lighot nyomsz rá akkor a shock effect a mellete állokat is sebzi + a lion shout is 3 embert sebez
és ez a csávesz gondolom nem ctrl+clicket nyomot hanem alt+clicket.. ^^
egyébként van a főoldalon valami képregény a silkről -
#6642 jah ez jo kérdés
-
Cat 02 #6641 hmm ha ha a szönyet támadja hogy haléhat meg a mellete levő ? :D -
iDeGeS VaGYoK #6640 nem vagy vele egyedül tegnap esti story.
készüljetek fel szegény gyerek szerintem élete legszarabb estéjét élte át :D
elnyomot egy monster scroll-t valaki , ő fire light nuker volt olyan 35-36-s szintü kari nah elnyomot egy flame-wave-burning -et ami 3 embert érint ezzel egy aranyos low lvl-s karikat szépen megsütötte rögtön 3-s pk majd nem vette észre vagy nem tudom a szörnyre elnyomot 1 shout-t és a mellete álló csodálkozo aranyos pofi low lvl-esek 2-en meghaltak a shock effectől... nah de ez még semmi !! :D ezután futásnak eredt mikor rájött hogy igencsak piros lett... mert ráugrottak 5-6an rögtön elnyomot egy lighttot ami ujabb 2 embert megölt... bement a városba elmondot egy magyarokistenét valami ismertlen nyelven betette a ruháit kijött elkezdtél rögtön csapkodni ezt jó párszor egyszer csak pákk de lvl-ezet egyett nah most gondoljatok bele.. hogy lehet vki ekkora szerencsétlen?:D -
#6639 letudtam a murderer stáruszom, össz-vissz 150 skill pontot és 16%-nyi xp-t vesztettem.. ezután mármár bodlogan sétálok ki dh elé, h menjek skorpiozni, mire valmelyik szép emberke megidéz egyszerrre 7 db stone cave-es mobot... ennek sokan örültek, főleg a helyet foglaló kb 10 64+os arcc, csak abból a 7 db mobbol, kettő rögtön rámugrott, igy ismét csak 2%-nyi xp-t vesztettem... egyszerűen fasza ez a hét, télleg 33as maradok örökre! (a 64+os glavie sos/som/sosun-ba gecijól mutat :D) -
Cat 02 #6638 ez faxa 64 esnek Takla Makan i szörny jelent meg :D