82377
Silkroad Online (iSRO)
-
dzsooe #6717 Troy-mariHUana leader: Elmaaa :) -
#6716 (használj normális tárhelyet??) -
Cat 02 #6715 de katt az IDE re :D ez a baj az extra.hu val :( -
#6714 nekem pl semmi nem jön be csak az a buzi extra oldal, hogy kattintsak a linkre aztán az sem visz sehova:D -
#6713 MI a bajod a parázsló fatörzsben egy szem mobbal?:D -
iDeGeS VaGYoK #6712 ha eljutok idáig vasárnapra én széjjel fogom magam ezen röhögni..
ez hogy néz mán ki?:D:D
-
iDeGeS VaGYoK #6711
Jangjan körül ólálkodnak és nem épp az erősség mitaképei szal még kezdők is lazán megölik. Championja picit agresszív de gyenge
Küldije: 40-et meg kell ölni
----------------------------------------------------------------------------------
kezdjük ott csak 30-at :D -
Cat 02 #6710 kb 10 szörny már itt is magyar:D -
Cat 02 #6709 meiket ? :D -
iDeGeS VaGYoK #6708 az zenyémben vannak képek az npckről akiktől felveheted a Q-t :D -
iDeGeS VaGYoK #6707 ja kész van csak még nem töltötem fel :D -
#6706 Haha, ezt én csináltam ^^ Azért odaírhatnád... -
#6705 ATHENSON lotyoskocsi a gm. -
Cat 02 #6704 most csinálgatom az oldalt de lassú a GunZ update miatt :(
Questek 24 ig MAGYARUL (angolul 60ig van)
F.A.Q. xD -
#6703 Hogy áll már az a FAQ meg Questleírás??:D -
Cat 02 #6702 villám jéggel :D -
Goth #6701 Babel:
HUN_TERS vezére: Shad_HUN
HUN_Tribe a helyes név =) -
iDeGeS VaGYoK #6700 jég pff hagyál már.. :D az sebez kb 9xx-et.. ^^egszarabb -
Cat 02 #6699 eddig ienem van aki tud vmeikhez vmti szóljon plz
Xian:
HUN_Empire - SikAllaT
HUN_WarrioRs - ImpulseHuN
HUN_Knights - BuDDy_HUN lvl2
Meteor_HUN - Hungaricum lvl2
The_SKULLs - ZM /nem tuti a klánnév/
HUN_SoldieRz - bogdan01
Aege:
HUNION - AlexKhan
Endless - Greedo
Hun_Squad -
Hun_Stye -
HUN_Heroes Zole_666 ( nem tom hány e- vel)
Fektesereg -Demila
Hun_Blades- Lezuzlak
Magyarok - vmi NoChadLee
LostLegion_HU -
Troy:
KeeperZ - Carter_NJ
Hun_Yakuza - Gia
GiantHUNters - Talantar
Hun_Maffia -
Horda - Ikerpenge
BANNED - edhunter
HUNterZ - HUN_Tom
HUNGARmY - MARISKA
HUNMASTER - Nguyentomi
OldStars -
Fatality - Picsa
Babel:
HUN_FORCE -Dixtroy
HUN_TERS -
Hun_Tribes -RxQueen_HUN
Athens:
Harcosok -
Venice:
hunters -
WanteD - -
Cat 02 #6698 meddig kellenének a Questek ? -
#6697 annyi kérdésem volna, hogy a FAQ-nak meg quest leírásoknak mi a címe mer eltűnt innen fentről... szal milyen linkek voltak ott? kösz! -
Cat 02 #6696 inkább ICE+ lighting ;) -
iDeGeS VaGYoK #6695 must-piercinget számold bele , és a fire igenis jó mert a base dmg-je alapbol nagyobb meg az oan high hogy lgiht + fire -t lövök :D -
#6694 az a max sebzés a transferrel rohamosan csökken... -
Goth #6693 de a fire csak egyenesen és 6 méterre, a light meg pattog és 10 méterre, meg a max sebzése is jobb egy picit. -
#6692 ha a nuke-kről van szó, akkor a light nuke 30on 3 embert sebez, 56en is, viszont a fire 43on már 3at, 56on meg már 5-t... -
Cat 02 #6691 jah és iután vissz mentem DH ba elékezdett fullon adagolni a potit -
Cat 02 #6690 elmegyek skorpiókhoz erre lagg és 6 jön rá m :((:(:(:(: -
Cat 02 #6689 utcsó lighng 600 at sebez
fire meg 300 at ... -
#6688 Alapból hülyeség, a lighting 52-n nagyobbat üt, mint fire 56-on ^^ (meg az első 30-as skill is nagyobbat üt) -
#6687 Aha str vagyok kevés fire ággal. Csak azér kérdeztem, hogy pakoljak-e atz intre vagy leszek olyan táp, mint az intesek... -
iDeGeS VaGYoK #6686 szerintem pure vagy semmi hybridek nagyon szenvednek nagyobb szinteken
fire-t pedig érdemes fejleszteni intnek mert lehet hogy nagy manna igény de 1 lövésel olyat lössz hogy azt a nagyanyád is megemlegeti :D
én light + fire-t fejlesztek de ha 1ből nem hal bele a fire vagy lightba a második nukeba belehal -
#6685 Vakaki nekem azt mondta, hogy az intet is szinten kell tartani, mert később éertelmetlen lesz a fire ág fejlesztése a manaigény miatt
Nagyon elb*szná a karit ha mondjuk 3:2 arányban lenne a str meg az int.
Nagy szinten milyen lehet ez? Nagy hátrány?
-
Goth #6684 :DDDD
Én mondjuk soha nem értettem, hogy miért van az, hogy az egyik sebzés fizikai a másik meg mágikus. Sztem full nem logikus, mivel az égés meg a vágás is ugyanúgy fizikailag fáj -.- -
iDeGeS VaGYoK #6683 ma beszéltem egy értelmes angol sráccal
fire int nuker volt kérdeztem töle pár dolgot mondtam hogy must-piercingre mért nem tesz mert az add +mag dmg-et mondja hát ez az.. akkor minek maxolná mive la nuke az phy alapu ^^ elkezdtem neki magyarázni hogy ez nem éppen igy van majd ő elolvasta hogy a skill leirást "class" kb eddig juttot majd beirta hogy ez csak az én classomra hat.. hát igen.. :D értelme 4 eve -
#6682 igen, többnyire áll!^.^ -
Goth #6681 a csillag lopása. -
Cat 02 #6680 nálunk Steal of Star-t modntka :D
a lopás csillaga ? :D -
#6679 Az nem steel hanem seal of sun te... -
#6678 Franctudja, nem láttam kb 1 hete...