82377
Silkroad Online (iSRO)
  • tpisti24
    egyébként azt csinálta:)
  • tpisti24
    már fentvagyok:)
  • shaime01
  • Jagi
    disconnectel?
  • tpisti24
    ti feltudtok menni a Venice serverre???én hiába próbálom nem megy:S
  • gameplusz
    Mgadtól mégsem jöttél volna rá ^^ Mind1, téma lezárva. Bye.
  • tpisti24
    iDeGeS VaGYoK teneked mia neved és melyik serveren?
  • iDeGeS VaGYoK
    te csak leirtál egy tök átlag lightos buildot most húha ^^

igy nézek ki

weak of guard
    cold passive
    ghost spear
    soul of spear
    ghost spear
    passive
    light nuke
    must-series
    lion shout
    imbue
    mind
    fire nuke
    basic fire
    soul rebith
    harmoney teraphy
    ^.-

• gameplusz
    Hozzáraktad a fire-t? Jajdenagy találmány ^^ Nah, mind1, most utalom a pénzt...
  • iDeGeS VaGYoK
    nem nagy az :D , egyébként nem a te buildodat viszem :o
  • gameplusz
    De nagy a szád ^^ Ezt a buildot is ki mondta neked? Nah mind1, veszek silket, you want it ^^
  • iDeGeS VaGYoK
    nah jó nem is egyedül vagyok van fél milkám és meghalsz . kész nincs vita. :)
  • iDeGeS VaGYoK
    mi is tervezünk 1 guild csinálását van egy lengyel 58-s csak még keresni kell nagyokat és akkor MEGHALTOK :D
  • gameplusz
    Az kimaradt, hogy olyan unionban vagyunk, ahol ezek a klánok vannak: Thiefe4ever, TheEmpire, Brotherhood, YinisVitrin ^^ Szal a nagyoktól sem kell félnem :)
  • gameplusz
    Nem fogok póruljárni (eddig nem thiefkedtem), mert egy igen rossz guildban vagyok :) (4db 50+, 8db 42+ 8db 37+) És csapatosan voltunk tegnap :D
  • gameplusz
    A felsőhárom körül van kerítve, nem? Azokat előre vettem... ^^
  • tpisti24
    Köszönöm!
  • Jagi
    Mákker vagy... über
  • Cat 02 #6779
    az nem 46 ? :D
  • iDeGeS VaGYoK
    most tegyem be én is? :o egyébként meg ne thiefkedjél mert az rossz dolog és porul fogsz járni ha megölek :D
    izé ha van ismerősőd van egy eladő 24-s blade-m som +2-s 2 intel :)
  • gameplusz

Most lehet, hogy én vagyok a máker, de eddig ezek estek MA (meg még 2 weap elixir, az a másik oldalon van, nem akartam szarozni vele^^) Ami pirossal körbezárt, az nem esett (a storeban), ami meg nálam van, az meg esett. Nah, megyek vissza.
  • iDeGeS VaGYoK
    ja igen :D

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    80.15.232.4 nprotect.nefficient.com
  • tpisti24
    lécci valaki írja nekem le....
  • iDeGeS VaGYoK
    mi más?:D

lionshout pedig tényleg nem müködik ugy ahogy kéne de szerintem majd a 1.04x-s patchel bele teszik :)
  • tpisti24
    ahogy visszanéztem a Fórumot láttam hogy VictorVector leírta a klánokat, egyébként a Venice-n a HUNterS-nek a vezetője PetiHUN...
  • tpisti24
    Hello! Valaki le tudná nekem írni, hogy mit kell a HOST fájlba beírni hogy menjen a játék?
  • Goth
    Csak az a baj hogy a lionshout nem működik =)
    vagy én vagyok a balfasz, vagy nincs benne még a játékban. De az ellen akármilyen skillt használ, és akármikor nyomom rá, semmit nem akaszt meg.
  • Goth
    ja, ha kékek akkor lehet :p
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként nemtom én idáig nem igazán kaptam ki áltában egyenlő az ölés / halás arány ha jobolok vagy ha simán sálazok
  • iDeGeS VaGYoK
    meglássuk meglássuk int 4 EVER :D

max akkor megyek jangan elé és 1 nukeal irtom a lvl 10-esek :O
  • Szaruman
    Még az 5k-t is kiröhögi...
  • Maala
    hmm, PvPben nem fox 7Kkat sebezni, csak 3Kkat, azt meg egy full str kineveti. :D
  • iDeGeS VaGYoK
    most lehet hogy te vagy a király de majd amikor 1 lövésel fogsz kapni olyanokat hogy 7k meg 10k ott egy darab poti nem fog rajtad segiteni se viktorvectoron aki 1 lövésel öl meg mindenkit :D
  • iDeGeS VaGYoK
    venice nem laggzik legalábbis nekem , de tényleg nekem is alig esik cucc pedig az elején jó sok sos esett olyan 10-15db biztosan nah mind1 még 56% és lvl 40 :D
  • Cat 02 #6763
    ekkor lagban ? :D
  • shaime01
    még valami, a venice-n ugy veszem észre levették a drop %-t mert amikor a server indult szinte 5mpként dobott +-s fegyot meg minden féle ruhát vagy 1 héten át azota meg ugyanugy kell szenvednem 1 tárgyért 1-2 órákat :(
  • shaime01
    ha éppen valami nagyon csunya dologra készül mondjuk egy nuke-ra fogom és felrugom :D:D:D

de tényleg ha velem egyszintü intes karival harcolok és felrugom onnantol meg is halt mert felrugom az -300hp + leszurom -300hp és elötte még kapot tölem egy combot ez van szegény intesek 30 alatt gyengék :)
  • Cat 02 #6760
    miköze a Ligtinghoz ? :D
  • Bucser
    HA lightningal ütsz akkor meg a legerősebb támadását megakaszthatja.. pl húzod fel a berserker arrowt és egy lionshout megszakítja oda az idő oda a manna:) ÉS owned:)
  • Cat 02 #6758
    ja de ha ice al ütnek 2* kevesebet tudsz ütni + a legerpsebb ütésnél is befagyasztaht :D