82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6837 a server vizsgálat alatt áll vagy pedig frissitik. lépj kapcsolatba a www.silkroadonline.net-el több információért. ezt irja.. nem tudom mit nem lehet ezen megérteni... mert azt hogy nem tudsz angolul már tudom..
és ird be azt a 2 sort.. nem hülyeség miatt van.. és ne sírj itt plz 5 percenként mert engem idegesít.. :/
egyébként szerintetek megéri 24-s szinten 30-s hyeongokat azokat a nagy kő bigyokat ölni ha 5-6 ölésel megölöm öket és 1500-1600exp / szörny és a hp-mból kb 500-at vesznek le amit ahogy ti mondtátok "kiröhögök" :) -
#6836 (nincs beírva a HOST-ba az a 2 sor de gondolom nem ez a baj)
-
#6835 The Server is undergoing inspection or updates. Connect to http://www.silkroadonline.net for more informacion.
EZT ÍRJA KI ÁLLANDÓAN ÉS NEM TUDOK BELÉPNI!!!
-
Cat 02 #6834 nem fikázni itt tartok :D vagy is itt
ui.: GamePlus sztem inkább egy HTML fájlra kéne mutatnia a linknen nem ? :D -
#6833 ha ez nkd sok akkor ez mi? ...
adjál ki 2millio dollárt egy kődarabért .. :/
i cant belive .. -
Cat 02 #6832 50 rugó ? nem sok egy kicsit ? ... -
izem #6831 áááá
épp leöltem 1 giant növényt,erre DC,cucc ottmaradt:-((((( -
#6830 The Server is undergoing inspection or updates. Connect to ....
EZ MI?????
-
#6829 UPDATE: Felkerült a FAQ+QUEST, remélem senki sem fog rinyálni ezután ^^ -
Sikerült egy ilyet beszereznem, ha nem lesz sos, akkor jó lesz (most alap 38-as van :]), de ha lesz sos, eladom - a másik srác már eladta az övét^^) -
#6827 Az Aege egész este tűrhető volt (lag szempontjából). Most viszont feltűnően kidobál a kérdőjeles hibával...
Nah majd holnap folytatom.
Jótszakát... -
#6826 Aege? másikon nem? -
#6825 melyik serveren vagy Victor?
-
Cat 02 #6824 1 óra latt nem engdett be ? :O -
#6823 lehetetlen belépni...nem enged.. -
#6822 mostmeg DISCONNECTED!!! de miért??? miért nem csinálják meg normálisan???
-
#6821 egy csomószor azt az undergroundos üzenetet írja be:S -
#6820 tisem tudtok belépni SilkRoadba? -
Cat 02 #6819 31 es haverral szórakozunk hogy Huqung Ghjsotkat ölünk erre Ginat dob neki egy +6 os pajzsot :D -
#6818 hát ez lol. a kép legalján a csóka Stallozik?
bah, nekem is már csak <50% kéne lv45höz, de semmi kedvem sincs mostanában SROzni... -
#6817 "Próbálkozni lehet" kategória -
#6816 áááááááááááááá! Brutál ez a kép ! -
Cat 02 #6815 hogy csináltad hogy nem kell IDE re kattonli ? D: -
#6814 Én sem, a gép állandóan újraindul (ha még bejutnák is) és akkor -2% -
#6813 nem hiszem eeeeell nem tudok bemenni a VEnice serverrrrreeeeeeee!!! -
#6812 miért???????? -
#6811 Köszi, de már beírtam :) Hamarosan berakják... ^^ -
#6810 hát ez nagyon jó, egyszerűen nem tudok belépni mer állandóan DISCONNECTEL!!!!! -
#6809 FAQ - FORUM MODERÁTOR TESSÉK BERAKNI! Pls! ///Thx// -
Cat 02 #6808 figyu igazából a nagyrészer szinte tök uyagnaz lenne de ha nem akarod akkor nem rakom fel :D akkor megírok egy sajátot és azon fog felnövekdni a jövő Looser SRO bandája :D XD -
#6807 ja, engem most mindíg ledob :_DDDd -
#6806 én most váltotte garmentre^^ -
#6805 <<FAQ ÉS QUESTLEÍRÁS 2.1>>
Ami fennt volt (amíg Moon nem törölte) kicsit átszerkeszte, de a véglegest is megcsinálom [most még hiányos]
ÉS: NEM TEHETITEK FEL SEHOVA MÁSHOVA (CSINÁLJATOK MAGATOK EGYET, HA VALAHOVA LSD. SILKROAD.EXTRA.HU FELRAKNÁTOK ^^) -
Madmano #6804 Hali.Ha arra vetemednék,hogy thiefnek jelenkezek,hova kell mennem? -
#6803 Szintén zenész, én is váltok ^^ -
mikusmate #6802 http://www.silkroad.extra.hu
Itt nézd meg a térképeket. Jangnan (vagymiafene :D) térképén be van jelölve (asszem) -
Goth #6801 garmentben csak döglődök a banditoknál :C
érdemes váltani armorra? :( -
petyapontp #6800 Sziasztok elakadtam egy küldiben. Nem találom JUHO-t.
Vagy tudna valaki egy jo magyar oldalt mondani ahol ezek részletesen le vannak írva?
A másik meg hogy nem igazán tudom hogy kell a karit fejleszeteni.
Melyik skillekre kell adni, hp mp .....
általam megtalált honlap: http://silkroad.extra.hu de itt nincs minden leirva :(
Ha tud valaki jobba plz irje le! thx -
#6799 most léptem ki , elkeserítő ez a laggözön... jácchatatlan mióta item mall (majom) van , mondjuk hiába sírunk , free games szal... <- csk hát igy nem tudunk fejlődni ! -
#6798 Fúj:)