82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6877 nah mármint a mastery-t 100-ig , egyébként arra számitok hogy ha koreában elérik a lvl 100-at felemelik a lvl capot még egy 50-esel és igy tovább ujabb és ujabb skillek hogy ne unjanak rá -
#6876 de hozzáteszem láttám mar nagyon erős jó pvp-s spearst is aki használt fegyver skillt egyre inkább kezdem elhinni azt hogy az egész pvp meg jobolás csak tapasztalatom mulik én is megtanultam pár dolgot pl elöbb nézzem meg megtudom-e egyeltalán sebezni és ne rögtön a legerősebb támadásomal kezdjem és a combomal elég nagy meglepi amikor azt hiszem hogy lvl 16-s thief és rátámadok majd átvált egy 42-s cuccba:):)
még valami a heuskálnál a passiv elvileg 100-ig 10ig lehet huzni? vagyis add az kb +1k hp-t? -
#6875 igen de amivel kezdtél azzal is fejezd be én igy tartottom jónak , ami engem igazán vonz az a gyors fejlödés de a blades meg jobban tetszik igaz nincs nukeja és nem is sebez akkorát de van egy flowerje és egy bloodja a sword petal meg 15méteről sebez nagyott. és és és.. sorolhatnám én ugy vettem észre hogy az str-esek elönyben vannak meg én ilyen japán ugrálos feelinget szeretem :) -
Cat 02 #6874 :D de komolyan minek is kéne ? :D 30 ig el skillezel utána egy lighting azt ... -
#6873 Visszatérve, nagyon kardos+pajzsos leszek... ^-^ aztán kitanulom a mesterséget jó magyar révén (most a heuksal 24-en van, és szó mi szó, NEM HASZNÁLOK EGY FEGYVERSKILLT SEM :P) -
Cat 02 #6872 kb ennyi :D -
Cat 02 #6871 beszélgettem egy 60 as körüli ijjásszal és azt javasolta legyek full STR :D erre én mondtam hogy kevés a mana erre ő hogy mindek mana ? és megöl egy Chajkit egy lövéssel :D én kérdem hogy Gforce és Thi3fMas3er ellen kéne mana erre ő elment :D -
#6870 Most is kiegyenlítettek a küzdelmek, ha te lőszelősuör, te neyrsz, ha ő, akkor ugyen nem bizti, hogy túléled :) Szvsz lesz új skill, amivel BAZIATOMAT sebzel majd rájuk :) -
iDeGeS VaGYoK #6869 azért ebben vannak fentartásaim elöször is élj túl egy nuke -t :) másodszor pedig minden kari kiengyenlitett +lvl 70-re az intesnek olyan 4k hpjük lesz és a te combod max 2k-t fog levenni ha jól tudom valaki javitson ki ha nem :)
lvl 100-ra egyébként kb hány hpja lesz egy intesnek? olyan 6-7k? azért mondjuk durva lesz egy 24k hp-s ellen harcolni ha a 80-s karinak van 16k hpja :D
akárhogynézem az ha 4k-t sebzek lövésenként bele (?) akkor is 6xor kéne meglönöm :( -
#6868 lvl 70-után nincs hova fejlödnie és akkor majd nézhet nagyot :D -
#6867 Nah igen, de intes gyorsabban fejlődik ;) -
#6866 mondjuk azért ha közel kerülök egy inteshez az általában meghal legyen akármilyen erős nukeja is a combo az combo :) -
#6865 Ja bocs, shaime01 -nek szól az előző üzenetem... -
#6864 Félhetsz is, a nukerek odab@sznak a renccern3k :) -
#6863 ezt is kiröhögte az str-s kari? amit szaruman meg maala mondott?:)
kezdek félni tölük :D -
#6862 Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Str-re gyúrsz. Ebben az esetben magas a Phy. balance-d és alacsony a Mag. balanced ez így természetes. Ez azt jelenti hogy jobban ellenálsz a Phy. támadásoknak és rosszul viseled a Mag. támadásokat, és egyébként is kevés a manád. Éppen ezek miatt KÖTELEZŐ a Garment viselése, ami a Mag. balancéra ugyan nem hat, de sokszorosa a Mag. védelme az armorhoz képest. Próbáld csak ki, szemmel láthatóan kevesebb sebzést fogsz kapni Mag. támadásokból. Nembeszélve arról sem, hogy Garmentben 20%-kal kevesebb manába kerül egy skill ellövése. Nem tudom hanyas karaktered van és hogy ekkor a 80% Phy balance jó -e, de nekem a 21-es karakteremnek (pure Str) 97% a Phy. balanceja és kb 42% a Mag. balancéja.
Az hogy a cuccaid Str-re vagy Int-re adnak szvsz mellékes, bár erősen ajánlott (természetesen) a +Int.
(na és akkor tényleg remélem, hogy jól értettem amit írtál, nem fölöslegesen krampácsoltam a billentyűzete :) -
#6861 jájj mosmár látom =) -
#6860 Persze... ^^
DEMILA NAGY ÖRÖMÉRE
STONE CAVE(LVL 6X MONSZTÁK) -
#6859 mentünk ma gothtal thiefkedni...ő lvl 38 én 44...találkoztunk egy elég erős hunterrel, aki gothba 12k-t belém 8k-t sebzett berserk nélkül egy thunderbolttal...sazl szerintem nem nagy szám az a 28k egy mangyangra :) -
#6858 5-6 napja volt itt egy videó, hogy egy srác 28k-t ütött berserkerben magyangra ^^ -
#6857 én nem látom :/ -
Visszatérve a 28k-s sebzésre ^^ -
#6855 Hát ja, nem, ártana :) Nálam fordított a helyzet, mert mindkettő jól jön pure intnél ^^ -
#6854 akkor ujra ! :)
ha felveszek +int-es cuccoakt mondjuk mindegyik cuccom +3 intes lesz akkor nő a mag balancom ami rossz mivel én str-e vagyok, szóval inkább vegyek fel +3 str-s cuccokat amivel növelem a phy balancom? -
#6853 Hátnem nagyon ^^ -
#6852 egyébként mennyire fontos az hogy valaki átöltözön garmentbe? nekem az armor valahogy jobban bejön föleg :/
a másik pedig kérdés szintén vettem magamnak +3 1 és 0-s cuccokat mivel én full str-es vagyok int-eseket vettem 1db-t ami +3-s a maradék pedig amiket találtam most ugy nézek ki hogy full 2x-es set ami 16tól kezdödik + egy 24-es +3 intes kesztyü ( armor mind1k) a mag balancom megnőt miota felvettem és a phy-vel kevesebbet sebzek ez mennyi befolyásolja? inkább cseréljem le öket +3 str-es cuccokra mert ha pl felteszek 2db +3-s str-es cuccot akkor nő a phy balancom ami full str-nél a legjobb , meg kérdezgettem még velem egyszintü blade-sek ugyanolyan fegyverel mint én neki 90% volt a phy nkm csak 80 és minden ugyanolyan rajtunk csak neki nem +intesek , remélem érthető amit akarok irni :) -
#6851 Csak huntereket, illetve több csillagot szállító tradereket.
Babo: tele van a szerver, sajnos sokszor előfordul ^^ -
Madmano #6850 Thiefként szabadon ölhetek? -
Babo #6849 "Cannot connect due to server traffic" ezt irja ki folyton és kidob még egy kis ablakot amiben van egy confirm gomb ami lenyomása után kilép a játék. Mi lehet a gond?? -
#6848 Persze, nyugodtan... ^^ -
#6847 Autopoti addig nem tölt, míg Zombi státusz van ^^ -
Madmano #6846 Hello.Van itt olyan,akitöl megkérdezhetek 1-2dolgot thief ügyben? -
Goth #6845 deszar.
Azér' játszok wakker hogy a saját karakteremet tápoljam. -
#6844 ja ott talán érdemes kikapcsolni az autopotit:) bár az unipillt is be lehet tenni autoba szal no gond IMO:) -
Cat 02 #6843 oksa azt tudom mit jelent :D Demila kérdezte is Auto-Poti kapcsán :D hogy Zombie idején is hat e :D -
#6842 A Zombi az az, hogyha bejön, és nyomsz potít, akkor az levonódík, közben meg még a mob(ok) is sebez(nek), szvsz Red Yeowha-knál majdnem biztos a halál (főleg unipill nélkül)... ^^ -
#6841 OFF
A kődarabra rátérve: HA AZ, AMINEK ÍRJÁK, MÉG TÖBBET IS ÉR:) Nem vagyok egy műgyűjtő, de szerintem még "olcsó" ahhoz képest (szerintem febecsülhetetlen mint pl. Mona Lisa, stb.) ^^ -
Cat 02 #6840 Darkness azt tudom hogy nem :D
de én a Zombie-t is kb 2 hete tudtam meg :D
eddig azt hittem az akkor avn ha soakt potizol xD (bár akkor is van vmi...) -
Cat 02 #6839 sztem ami a küldidben azt öld .... majd 30-31 esen ha elfogy a Taoist :D -
#6838 Egy kis "fikázás": minden effect eltűnik uni pillel (Zombie, stun, stb.)