82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6917 ezt szoktam én is alkalmzani csak én spear + lion shout tal , a gólemeknél , skorpioknal is nagyon praktikus stylus .) -
iDeGeS VaGYoK #6916 ehh nagyon ügyes nagyon ügyes....
mentem egy dw-jg 4 csillagosat ma majd ugy a homeland kornyékén látta megy archer-t akinél megis áltam.. nagyon ügyenesen csinálta letett egy harmoney therapy-t egy olyan helyre ahol elég sok szörny vna + spwnolnak is sokan beleállt majd fogta és egyesével lenyilazta öket 1xer nem ütötték meg a harmoney miatt ő meg kényelmesen fogta és lőt a harmoney therapyból... istenem.. azért ehez kellet egy kis isteni szikra, nah ennyit akartam :) elég ügyesen emgcsinálta -
#6915 hát én megidéztem multkor egy strong earth ghostot annyit láttam hogy megjelenik max hp-mal mondom wooo ez király lesz van hp-m van fegyom mindenfasza 1-ET!!! ütött belém és meghaltam gondolomlagg volt hogy a többit nem láttam de nemtom vencie mostanában elég fura azon a serveren vannak a legtöbben.
ha esetleg nyilna uj server lehet átmenék :O -
#6914 ehh :D 5 db strong devil yetit basztak le jangan elő, pvp közben erre azt látom, h az ellenfelemen nem 800akat, hanem 5-6k-kat sebez vmi, na, betoltam berserkert és sprint be városba, tuléltem, magam sem hittem el ^^ -
#6913 még valami ha egy sosun cuccot felplusszulunk +9-ig akkor megváltozik a szine? -
#6912 nekem csak 16+6-s blade-m van meg most egy 26+5-s blade de a kékesszinüre hajtok majd a blaze bladenél az ugy is kék + még kékeszöld is lesz :))
ja és láttam egy nagyon szééép spear-t húúú nagyon bejön ilyen piros bigyo van a tetjén mintha tűz lenne és sárgán világitot szerintem ez is +7 vagy 8-s volt de nagyon megragadott -
#6911 Én már láttam 4 alaklommal, Venice-en meg egy 24+8-as glaviet :D (Pff, kurvajól nézett ki, mert ugye alapból arany, de még mellé ez :P) -
#6910 Csak onnan tudod meg, ha legalább 2x megpróbáltad azt a bizonyos +-t ^^
sharmie01: akkor a te készülékedben van a hiba -
#6909 +9 de arra annyi az esély mint egy 5-s lottora -
#6908 hogy lehet tudni hogy egy fegyver meddig birja ? (marmint +1 +2 +3 ..)
mert van ami csak pl +2 ig birja aztan hiaba tuningolod , sose fog sikerulni ... hm? -
#6907 ne néz már hülyének
olvasni tudni kéne... JÓL van beállitva -
#6906 Slotokat kéne beállítani ^^ A betű, utolsó gomb ^^ -
#6905 áh nem ávgom... auto poti mért van ha nem használ?? nagy békeségben ütöm a szörnyet azt hiszem hogy a poti visszatölti de semmi akármeddig huzom és JÓL van beállitva semmit nem csinál csak van és kész 1db-t nem tölt vissza :( -
#6904 nekem már a faszom kivan azzal, hogy 1 óráig kell szarakodni mire felenged..játszani akarok nem baszakodni ezzel a szarral -
#6903 ma végig jártam a serverket mert venicre nem enged fel.. 1 órája , nah a lényeg az hogy minden szervere elsőre felengedet még restatolni is engedett.. hát igen "lol"
ja és elég szépen pvp-nek a karik nagyobb szinteken de engem érdekelne hogy a full str-esnek 52-s szintre hány hpja lesz sacc/kb és mannája? -
#6902 Én veszem, mert megtehetem :P De az 52-es fegyómat már házilag barkácsolom (+5-re minimum) :D -
#6901 én nem is merek + ot csinalni mert eddig gyse jot be -
#6900 59*ért veszi be az npc...* -
#6899 hát én a saját 32es spearem mielőtt eladtam, egy skorpióból esett egy 32 crit 10... most azt próbálom elsózni, hihetetlen, 69ért veszi be npc, 72ért akarom adni, és SENKI nem akarja megvenni! rohadjanak meg!
egyébként +3as fegyót még sosem csináltam, mindig letörik +2után... ezért +2es szinte az összes fegyóm, bár most a 35ös +3as, de ezt is cseréltem szal nekem sose jön össze! :( :S -
#6898 ^^
tegnapi questlésem hyungo zászlókat befejeztem meg a paci horse-ket :(
5db wep elixir
2 shield
3 acc
lvl 24+3 bow 14 critical :o
ennyi volt, az elixirekből a tojás adott ezekből 3db wep-et 1 shieldet és 3 acc-t -
#6897 nekem most dobott egy flower egy 32 es long halbert et ... sztem eladom mert ez alap nekem meg van int2 es +1 es :P -
#6896 na, tegnap reggel meguntam a töketlenkedésem, és lvl 33 56%ról lvl 35 2%ig fejlődtem :D ma eladtam a lvl 32+2es crit 10 spearem 400ba, és még tegnap egy weapon elixirért megszereztem a 35+3 crit 10esem :D:D:D:D a csaj 42+os volt, gondolom gyorsba kellett neki érte valami :) ja, és tegnap reggel 270k-m, estére már 930k-m volt :D végre volt drop, nem is kevés ^^ -
#6895 hogy sebeztél rá ekkorát? -
#6894 Engem is lebotoltak, aztán mikor kikértem magamnak, azt kérdezték, hogy miárt nem írtam semmit. Aszontam, dolgom volt^^ -
#6893 Éngem mindig botnak néznek :D Mivel olyan gyorsan aprítok, hogy az mindenkinek feltűnik :D -
Goth #6892 A szkifi nekem nem jön be igazán.
sztárvársz kivétel ;D -
#6891 Látszik nem toltad még EVE online-t^^ -
Goth #6890 Ma kétszer néztek botnak...
az egyiknek a szeme előtt vettem fel két egg-et de csak lesett tovább, azt mondta gyanús a mozgásom. Várta hogy írjak valamit, és követett vagy 5 percig.
Tiszta aranyos volt ^^ -
Goth #6889 Ez a jelenlegi legminőségibb játék -.- -
#6888 vagy kérjenek pénzt havonta a játékért?? 100-ból kb 1 ember játszana ott tovább. Aki fizethet az már rég minőségibb játékkal tolja. -
#6887 raboljanak bankot -
#6886 item mall kell mivel máshogy nem tudják fenntartani a servereket. -
#6885 nem kell beszüntetni a reget.. mert az szemétség pénzért árulnák az üres accockat aki lemaradt,
uj servere oké
inspection pedig ugy kéne hogy foylamatosan figyeli nem ugy mint az nprotect ami nem tudom mit csinál de disznek elvan..
limit user is hülyeség.. szerintem
item mall meg kell a szarnak... kb ez a véleményem ! :) -
Goth #6884 száraz fogalmazás, az nem kifejezés! :D -
Cat 02 #6883 hmm mire jó az acount regg szünet ez KOMOLYAN nem viccből felborítaná az egész játék egyensúlyát !!! lásd amikro tradelek már így is tele van az a méretes férfiaságom (:D) a sok tigerrel hát még ezután... -
Goth #6882 3-4k-t sebzett egy 52-es nuker egy 52-es full str blade karin, múltkor láttam DH előtt. kiegyenlített volt, egyszer egyik győzött egyszer másik. Ezen a szinten már van elég hp-ja a full intnek, a kombókat is kitankolta simán. szal ha 52-n van 3-4k sebzés 100-on lesz vagy 8-9k szvsz... -
#6881 Küldtem egy ilyet a guruknak, talán megértik miről van szó^^ (kicsit száraz fogalmazás, lehet nyelvtani hiba is van benne -> én lenni álmos)
"Welcome!
I have some ideas to stop the lag:
1. Close the registration
2. Make new servers
3. Do every 4 hours inspection
4. Limit users in servers (if some of the frist 3 maked)
5. And: if you like the money, withdraw to trading item mall items.
ANOTHER: make autofill to loging on, it serious, that i give disconnect, then i must fill out every time the loging screen^^
Thanks to write this, maybe resolve.
Bye"
-
Cat 02 #6880 nem jó PvP -s bow-st ? :D
de téyleg csak Kardosok pvplenk vmiért :( és csak kardos 64+ van :( (meg glaive+spear de bow nincs :() -
#6879 16 cuccban lévő thief.. :)
egyébként vv jó bow-s pvp-st még nem láttam :D -
Cat 02 #6878 hmm 16 os thief ? :D
1ébként Heusekal skillnek meg van a Stunt előnye :P