82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6957 LOL :D:D:D
goth, szerezz be +os vagy SoS bowokat :D -
#6956 de hozád nem való .... a goth az olyan harcos név GOOTH A GRÁÁÁÁÁ HARCOS :) -
Goth #6955 me, az íjász nem jó? :D
sztem tiszta fíling -.- -
#6954 inkább kezdj uj karit :D -
Goth #6953 Az íjász tényleg gyengén sebez, ha 7 másodperc alatt le tudok ölni egy banditot akkor már jó vagyok :D
Előbb nyomtam el egy scrollt, és alig pár másodpercem maradt az 5 percből mire nagynehezen sikerült begyaknom a strong black tigert.
De gondolom 31 után fog kiteljesedni az íjász, a strong bow-spirit miatt -.- -
Goth #6952 Az aláírásomban ^^ -
#6951 Goth, neked mi a neved Athenson?:D
szerintem azok nem biztos h 1200at sebeztek, de ha mégis akkor nem voltak tul erősek :D ... ha barna volt: lehetett akár stone cavees mob, strong black archer, vagy akár lvl 61es jelenleg még takla makánban található-ha majd megnyilik- kukac, az edinmu :D ezek közül válaszz, ezek lehetnek barnák :D
vagy lehet h csak szimpla kőgólem, hyenongvheon, tudja a fene!
ma ishadékat meg penon warriorokat idéztek elő, adtam is pát tippet thiefeknek:
6db 1*os caraván ment, mondom idézzen meg mobokat, megölik majd azok őket, ő meg felveszi az árut :D megidézett bumwangokat, elvégezték a melót helyette, és ezért 20k-t kaptam "ajándékba":D lol -
#6950 ma a theempire szorakozot megidéztek 5db strong ishade-t ^^ hehe.... sebaj 1 ütésüket blockoltam!:D már ez is valami
másik ma ráfutottam berserkerben thiefként egy huntere én 28 ő 31 én nyertem odahivta a haverját a haverja bepirositotta a nevét a hülyéje.. arra járt egy moon glavie-s eldobta a flyingját ő meg kidobta az egyik sos ruháját.. amit sikerült nkm felvenni .. hehe :P
ANNYIRA SZÉP EZ AZ ÉLET :D -
Goth #6949 azok a barnák yeowák lehettek (?) =)
Jangan előtt Athensen ma Penon Warriorok voltak :D -
#6948 Mi ez a lagymatagság gyerekek? Alig írtatok ma valamit a fórumba...
más:
SRO "Silk Assistant"-ot keres:
"What is Silk Assistant ?
Organized users that help the GMs spontaneously for the development of Silkroad."
Végre rájöttek, hogy a felhasználókat kell megkérdezni mi a bajuk.
megint más:
kaptam egy 5 person Monster Scrollt a tojásért. Összegyűjtök még 4 embert, kinyitom a Scrollt erre 10 másodperc alatt bedarált az 5 Devil Bug mindannyiunkat . Aztán szétszéledtek és a környéken levőket is bedarálták.
Valami állat meg Jangan déli kapunál kinyitott szintén egy 5-ös Scrollt, csak annyit láttam, hogy valami barna óriás férgek aprítják a népet az 1200-as sebzésükkel. Gyorsan vissza szaladtam a városba...
Jótszakát. -
Goth #6947 melyik az a pacheon skill amit sokáig kell húzni?
jah és Autumn Wind-et megéri fejleszteni?
Olyan szép a neve :DDD -
#6946 Intes karinak megéri :) -
#6945 azért van a poti. beállítod 30-40%ra, és elég lesz mindig. -
Goth #6944 jah és a force-ot megéri uppolni? már csak a mananövelő skill miatt is, mert így elég kevés. -
Avicularia #6943 egész nap nem tudtam felmenni,disconnect állandóan -
#6942 hogy haladsz viktor? multkor láttalak téged jangan elött épp a hi lvl-ek pvpjét néztem -
Cat 02 #6941 ijjászod pure volt vmiben ? -
iDeGeS VaGYoK #6940 az elején nem veszed észre pl ha felhuzod a imbukát lvl 9-re a lvl 1-esel is szinte azt sebzed de nagyobb szinten már érezni fogod hogy húú de jól jött ez a +10dmg ^^ -
Goth #6939 Ha nem válik be visszatérek a lándzsámhoz =) -
Goth #6938 Én azért gondolkodok jégben, mert mivel str-es vagyok, így elhanyagolható a force ágazatok közötti sebzéskülönbség. 50% körüli mag.balance-al egy már alapból kicsi sebzéstöbbletnek az alapból kicsi százalékát sebzem. Felhúztam 5-ösre mindkét imbue-t, és semmi különbséget nem tapasztaltam a kettő között, azon kívül hogy mivel nem fagyasztottam így jobban sebeztek.
De magasabb szintűek, szóljatok ha ez a különbség később ki fog jönni :D -
iDeGeS VaGYoK #6937 és milyen lesz az uj kari?:D -
Goth #6936 nekem van most egy int+light+fire spear karim 38-on, és ez az íjász nekem felüdülés :D
Egyrészt, unom, hogy így harcolok: flame-wave arrow, thunderbolt, flame-wave arrow, thunderbolt, flame-wave arrow, thunderbolt, minden küldetésben 1000+X szörnyön keresztül.
Másrészt meg nem kell annyira vigyánom az életemre, sokszor el sem érnek a jég miatt a mobok =) Na de majd nemsokára próbálok egy pvp-t és eldől hogy folytatom-e :p -
#6935 mindegyik hunter és nem thief a második-ban:) -
#6934 jelentkezem ujra :)
ma 2 funny dolgot is láttam mind2 thiefes dolog az egyik
east ferry felé menet az elején van egy fa körülte egy nagy bokor nah elöször én is alig vettem észre öket de aztán jobbna megnézve benne ült 3db thief egy 32+-s str glavie-s egy swordos kari és egy spears thief ruhában , én elötte követtem egy pár csillagos karavánt mondom ennyire high lvleket ugy sem láttok mindenap igy hát gyönyörködtem bennük amikor a bokor közelébe értek elég közel voltak hozzá annyit láttam hogy egy hunter összedöl:)) végül a thiefek nyertek a meglepetés ereje segitet nekik de ajánlom mindenkinek ezt a modszert :)
a másik pedig egy 42+ -s thief ment egy karaván után volt ott 2-3 hunter mind 32+-sak voltak a thief megidézet egy 5-s monster summon-t és elkezdet a hunterek körül futni kapot egy soul speart lightal és a shock effektje eltalálta az egyik monster-t ami szépen rá is támadt a magasabb thief helyett. nagyon sok esélyük nem volt a nagy szörny ellen igy hát szépen mindegyik thief meghalt a strongtol majd a thief fogta megölte a trader-t aki nem lehetet több 27-nél és elvitte a zsákmányát. szerintem azért ez igy nem volt fair de mindenesetre 5letes :) -
Madmano #6933 Hello.Tanács kéne:24szintü vgyok.Eddig főleg egy mercilles speart használtam.Sikerült egy +4eshez hozzájutnom,ilyen értékekkel:fizikai sebzés:135-160,mágikus sebz:174-201.E mellett van még egy spiritual sword meg egy +2espajzsom.Ezeket ritkábban használom,mióta megvan a spear.Szóval:érdemes-e váltanom vmi 24töl elérhető fegyverre?A speart nem.Megnéztem,kb ennyit tud az alap 24es is.Gondolkodtam már horseman ijjban is.Távolrol jol lehet támadni vele.De nemtom,pl earth ghostok ellen egy sima ilyen ij jó-e?Akkor eladnám a pajzsot meg a kardot.Légyszí írjátok meg a tanácsotok. -
iDeGeS VaGYoK #6932 persze eddig csak 5xer haltam lagg miatt ^^ -
#6931 A jeget felejtsd el, bár imbue-nak néha szokták használni a fagyasztása miatt (mondjuk egy kombó alatt). Mindenképp a tűz a nyerő.
Nektek is feltűnt, hogy mintha mostanában nem lenne lag? -
iDeGeS VaGYoK #6930 hát igen... ijjászhoz 1 dolog kell jó fegyver , alap bolti fegyoval nagyon gyenge de ha már szert tesz egy sos,som,sosun vagy egy +5 feletti bowra már elég szépen írt , bár pvp-ben annyira nem használatos mindenki csak a blade - spear - glavie-t erölteti lesz egy kis változatoság :)
mert mondjuk egy strong-arrow maxra huzva egy sosun +3-s bow-bol kilőve igen azt megérzi az ember :) -
#6929 Szerintem ha mindenképp ijászt akarsz, akkor a fire mellé a coldot is fejleszd nagyon jól jön a noobok ellen a fagyasztás, általában mire odaérnek elhullanak. Bár én 30-on abbahagytam az ijászt, és kezdtem egy spearost és nem bántam meg. Ugyanugy van távolsági támadás, amivel odavonzom a noobot és sokkal erősab vagyok ugyanazon a szinten mint az ijásszal, persze izlések és pofonok, és ahány embert fogsz kérdezni ebben a témában mind mást fog mondani. De kitartást az ijászhoz:) -
Kibagami #6928 Szerintem fire-ral. Már csak a fizikai sebzésnövelő buff miatt is. -
Goth #6927 pure str íjásznak ugye Colddal éri meg tolni? -
#6926 ahogy nézegettem a hivatalos honlapon a letöltéseket láttam ezt:
Manual Patch File <--- ez mire való?hivatalos honlapon -
#6925 marha jó, nagyon nehéz bejutni a játékba, amikor bentvagyok akkor meg ezzel a kérdőjeles szarsággal kilép... -
#6924 7,5 milla körül lehet :) Grat hozzá, nekem eddig 1 sos esett, az se fegyó... ^^ -
#6923 kicsikirály adj egy MSN-t -
#6922 shaime01 neked mi a neved a Venice serveren? -
mikusmate #6921 A hivatalos honlapról pl :) -
#6920 egyik haveromtól tudok a játékról, valaki tudna nekem segíteni? (honnan lehet letölteni, stbstb) -
#6919 pff akkor olyat nem is csinálok... :P
most estt egyébként egy som +3-s bow 13 critel szerintetek ez mennyit kostál? 24-es -
#6918 Wow, 10 perc alatt 10 drop :D Ez kell a népnek!!! :P
sosun +9-nek nem változik meg a színe ^^