82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7158 Jah, már utólag észrevettem -
#7157 nemis mondtam hogy azért csinálod...de ha már kell új házigazda akkor olyan legyen aki tesz is valamit a topikért :] -
Cat 02 #7156 akkor ma is csak tradelek :( -
Cat 02 #7155 cool :D már csak kb 12*8 van :D :( -
#7154 de egy zárójellel több van :| -
#7153 [IMG]http://www.sg.hu/galeria/11081633951145464966.JPG[/IMG]
Nem végleges verzió, a minőség sem ilyen lesz (csak a gyorsabb feltöltés érdekében rontottam rajta - hiába, 12kb/s odabök a renccernek ;]) Vélemény, stb jöhet.
Ui.: a topic a 4. -
#7152 Végig szoktam nézni, hogy melyik szerver a legsz@rabb ;) -
Cat 02 #7151 mit keresel Aege-n ? :D -
#7150 Ehhe, nem azért csinálom, mert az akarok lenni, egyszerűen csak megkértek rá ^^ Voltam már elégszer moderátor,tudom milyen nagy felelőség :)Bár amint látom itt nem lenne sok dolog, néha-néha akad spam, meg oda kéne írni pár comment elé, hogy OFF, de semmi egyéb ^^ -
#7149 Nem csak a majom a probléma, sok az árus karakter, mellette meg a játékos (tehát árul egy acc és játszik mellette): MEGOLDÁS: egy accról csak egy karival lehet játsznai ^^ (Érdekes: erre ők nem jönnek rá? Nah, ha majd asszistant leszek majd megemlítem egy GM-nek :])
Ui.: mindjárt berakom a magyar skilltáblát (még nincs kész, csak az első, hogy tetszik-e, avagy sem :D) -
#7148 halom bejön mingya a farkas is a jatékba.. hát a majmoktol hogy laggolt akkor a farkasoktol hogy fog..! -
#7147 KELL EGY ÚJ HÁZIGAZDA...ha már gameplusz ennyire munkálkodik itt legyen ő :] -
#7146 Akkor Aege-en mostanság még nem játszottál ^^ Nah, jólvan, egye-fene, de csak mert szépen kérted -
#7145 szeritnem gyorsan megvan mivel csak pár sort irnak mindegyik skillhez:P
egyébként venice a többihez képest játszhatlanul laggol... :( 15xor haltam emg ma csakugy hogy néztem az arany cukipofa skorpiokat -
#7144 Ehhe, majdmegnézem mit tehetek ez ügyben. Játszani nem nagyon tudok, mert ha belépek fél óra próbálkozás után, akkor fél óra múlva a gép újraindul -
#7143 gameplus ha már itt tartunk a skilleket is lefordithatnád magyara , azt a szöveget ami oda van irva mert szeretném tudni:) -
#7142 Ez volt a quest hiányossága, már csak a 2x-es küldiknek nem raktam be ;) De köszi! -
Cat 02 #7141 GamePlus: ITT megvan 39 ig asszem az összes küli és mindél ott van a jutalom is ;) csak ha akarod rakd bele a FAQodba -
#7140 nagy poén volt... haver kiabált, hogy hunters, hunters, come here blabla...
és jöttek is... gyerekdalnak is befért volna! :DDDD -
#7139 mért letél volna az ???
szerintem még ők is röhögtek! -
#7138 JA,igen:
Tegnap az 5*-os kanyarból DWH-ba visszafelé a ferry kereszteződésénél rosszalkodott néhány tíf (kinyírták a highlvl trader botjai a tevémet)
Aztán egy 42+-os odajött felszedni azt is lenyomták :)
Ez nem volt elég, jött egy 52+-os de addigra már res, new camel stb...
Na mentünk árulkodni a huntiknak ... egy kanyarral odébb babazsúroztak egy alacsonyabb szintű karavánnal... jó nagy "függönykarnis" volt rajtuk, elég magas szinten voltak 40-50+-ig egy páran.
Na több sem kellett nekik... roham! Mire végeztek odamentem a tevémmel a 42+ os meg az 52+-os tífhez és: egy "LOL :DDDDD" kíséretében megdícsértem a huntikat :) aztán tovább mentünk...
[kecie voltam?] -
#7137 Csak 4-es a legnagyobb is? LOL!
Ilyesmire eddig nem költöttem... (most már muszály lesz...) :DDD köszi, "majd megfogom" :DDD -
#7136 lol. meik szerevren? bár sztem már mindenhol van 4es...
mi az hogy képen láttál lucky powdert??? general shop/grocery trader, ott az alchemy fül és meglátod. ha megveszed, még "meg is foghatod"... :D -
#7135 Szerintetek hányadik szintű a legmagasabb klán? -
#7134 bömblömblölmmmm... :))
Használtam, csak a második slotba nem találtam semmit.
Lucky powdert meg sajna csak képen láttam :)
-
#7133 no ne szórakozz... mondd, hogy eddig csak NEM HASZNÁLTAD az alchemyt, azért nem tudod... :D
amúgy lucky powdereket KELL bele rakni (márha sikeres alkémiát akarsz), amit a general shop-ban vehetsz. de mi a francot koptatom a számat, OLVASS FAQot!!! :D:D:D -
#7132 Tegnap egy 64+-os huntinak tradelhetnéke volt...
Hát mondanom sem kell hagytam a questet a picsbe,tevét annyira amenyit elbír és go!
Hát voltak éerdekes dolgok. asszem 4 trader volt és 2 hunti, vagy 3.
A legjobb az egészbe, hogy a perry után kib.szott a game, de szerencsére bevártak...
Hallatlan kemények voltak... :)
respect -
#7131 Alcemynél a második slotot használjátok?
Mit lehet belerakni? -
#7130 u.i.: mondtam, hogy ez egy jó este? csak azok a Summon Scrollok nem műxenek... :D vettem potyába egy egyszemélyest 40Kban. no mind1. :D
mindenem megvan, ami kell. :D már nem is sajnálom a 6 napot, ami dupla XPből kiesett. :D ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE... -
#7129 MUHAHAHAHAHAHAHAHA
vettem lv16 SoS bow +1et str1 int2 (immortal3) crit7... igaz, a felplusszolásnál a bevitt sörmennyiség miatt elfelejtettem az elixirt, szóval a +1 kárba ment, de akkor is, van egy +2m tutira... :D ha beledöglök is csinálok +3t belőle. :D
aztán jöhet a "kísérlet". :D -
#7128 wee, csináltam magamnak fasza +3 45ös blade-t 7crittel str1-el.. max happy now... 12% és teszt is jön :D -
#7127 jah, nekem a pl. 200 sebzésből 40-50 mágikus... hát azt benyelheted. :D csak nekem a critical akkor is 350et fog baxni, nem 250et, mint egy intesnek... ezek csak példák voltak. a valóságban ezt szorozd meg 3al, oszd el 3,14el, és utána jöhet az 1,843542389561385791638592689-es szorzás, és 500 hozzáadás. -
#7126 Minden a moboktól függ. PVP-ben meg jobb is ha garmentben vagy, mert minden karakter alapja a mágia (tehát mindenki használ skillt, aminek bizonyos részét ugye elnyeli, leveszi a ruha) mágikus (mentális alapon támadó moboknál), pl. tüzet lehell, stb pedig garment kell (nagyobb szinteken csak ilyen mob van.) -
#7125 van igazság benne! mert gondold el ! te full int vagy tehat erős vagy mágiából, de gyenge a phy védelmed , ezért szerintem is jó választás armor+int , vagy garment + str ? ezt még tetőzve egy kis tűzzel és full king !? -
#7124 nade figy , bekapcsolom a skillt és nem veszem észre hogy kevesebbet sebezne... ugyan anyit sebez! kb ra is :( sokan azt mondjak hogy meg nincs benne a jatekba ? -
Frigomaan #7123 Nekem 1 is elég lenne de ez sem jön össze :( -
#7122 Viszont ráleltem egy olyan módszerre, amivel több sro-t tudok futtatni egy gépen!! JESSSZ :D -
#7121 Keresgéltem a neten, és 5 perc után találtam MŰKÖDŐ botot a jelenlegi verzióhoz ^^ Elkeserítő a dolog -
#7120 Nincs mit :) Már akartam küldeni épp priviben a címet, de úgy látom már nem kell :) -
#7119 állat a Dungeonos movie , csak most néztem ( nem voltam netközelben) , köszönöm GamePlus-nak