82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    ki volt az a fórumról, aki napi 32K SPt szedett össze farmolással? :D
  • Cat 02 #7197
    én oat látttam hogy emberke áll a fában és előtte a fal másk dlalán egy ijjász (Black robber) és az emberke folyamtaso n nyomja be a jeget de nem tudja támadni :D
  • Cat 02 #7196
    és 4 napot kihagyott :D
  • Jagi
    höhö...
  • Lord Nomak
    Ennyit a botozásról..
  • Jagi
    Nekem most lvl32 glavie +3, +1 str :)
    Nem rossz lehetne jobb is... Millába megérte sztem
  • Jagi
    Na egy példa...

Én kb egy max másfél hónapja játszom és lvl32-es vagyok

scroll nem is vettem, de nem is fogok...(nem állítom, csak most így gondolom :) )
  • shaime01
    jutt eszembe már csak 14% és a kezembe vehetem a 32 som +3-s blademet :o
  • shaime01
    a másik pedig beszélgetem pár emberel a nagy lvl-ek közül pl ecinev vagy radial mert segítséget kértem tölük kari építésnél kérdeztem farmoltak-e azt mondták több mint 4-5 napon át összefarmltam 20k+-sp-t nah.. meg kérdeztem hogy kell 50+-re felhuzn iegy karit 2 hét alatt erre azt mondtam hogy ez titok pár pont és egy szmájli ^.-
    és ő egyedül játszk a karijával
  • Bucser
    JAhh Gameplus 12 órát játszik egy nap ök pedig 24-et egy karival!!! Értsd már meg:) ÉS nem botolnak mert a BOT lassabb mint 24 órán át human által irányítva!

Csakis társaság kérdése. Mellesleg ne keverd már ide a GM-eket:) Ezek a karik is gold XP scrollt használnak hisz a korábban már párszor általam leírt módon szereznek rá pénzt:) eladják a Silkroad goldot Valódi USD-ért és abból vásárolnak a Silk Item Mallban. Most már csak High leveleknek éri ez meg hisz ők jóval több pénzt termelnek mint a low lvl-ek:) (azért kíváncsi vagyok, hogy 60+-on egy 5*-os traderun hotanból Janganba mennyit fizet nekik....)
  • shaime01
    több mint 10 kari van 60 felett .. ne mond már nekem.. hogy csak azért mert 4-5en játsznak vele mert ilyen nincs... akármennyi fanatikus ilyen nincs vagy ha va nakkor is 1-2 de nem 5-6 clán...
    kis ismeretség a gm-el és mindent meg lehet oldani ez az én véleményem koreában nem huznak fel egy karit 0-64-sig 2 hét alatt 0-ról kezdve minden cucc nélkül
    pl itt van gameplus vagy ideges vagyok ők is server nyitás vagy miota játsznak a serveren és mégis csak 40+-sok pedig gameplus még gold exp-ezik is.
    én véleményem szerint az hogy MINDEN serveren emgtalálható a TheEmpire 60+-s karikal.. ez a másik áh mind1 nem értem.. soha nem is fogom
  • Bucser
    1-2 hét alatt tuti lehetsz benne, hogy nem a gép húzta fel^^ Hanem ezeket a karikat 3-an 4-en tolják együtt 24 órás bontásban. Ha valaki botol nem fejlődik olyan gyorsan mint az ember által 0/24-ben tolt kari.
  • sweech
    tényleg kurvára elkúrja a sok balfasz botter...aztán meg kemények mert a gép felhúzta őket 60ra jeee
  • Lord Nomak
    Jobban mondva, olyanba adtam bele pénzt aminek semmi értelme nem volt, te meg büszkeségből már csak azért sem adtad vissza a vitatkozásunk után

Mielött valaki félreértené a behúzást...
  • Lord Nomak
    Téged is látni jééé, remélem még mindig boldogít az hogy behúztál 1 millával múltkor
  • Lord Nomak
    Rájöttem, hogy hiába kezdek el másik típusú karaktert mivel úgy is befejezem a játékot vele pár szint után.. Jég + ijjász skilles karakternél nem találtam megfelelőbbet a számomra. Meg arra is rájöttem, hogy értelmetlen napi 10-12 órát játszani ezzel a szarral mivel pár ember már 1-2 hét után lvl 60 felett van.. Hobbi szinten meg elvagyok én ezzel a marhasággal..

hm hm..
  • Jagi
    Csak poénkodott : )
    Elég jól...
  • sweech
    ???
  • datango
    hehehehe
  • datango
    tetszik a magyarítás! csak hogy lehet berakni!?
  • Maala
    ehh... tárgyözön... Houdini mindig elővarázsol a mobokból 10-20 tárgyat, amikor kint vagyok... kár, hogy ezek darabonként csak 1000eket érnek. lassan kezdődik a "Nagy Farm" :D lololol
  • Goth
    nemcsak a fegvyerrel, hanem minden támadással ^^ mer pl. a nuke sem fegyver :D
  • Cat 02 #7176
    na az :D zöld gatya
  • gameplusz
    Venice-en meg 65-ös ^^ az a 35 nem 68?
  • gameplusz
    Azt az item mall óta sem lehet már, tehát ami questet ad, azt nem, még storage-be sem ^^
  • Cat 02 #7173
    Aege-n van 37 es asszem :D már van gyatója is :D
  • Jagi
    jó lesz így.
  • Cat 02 #7171
    ha item mailso cumot nem lehet cserélni akkor repair hammert se emg 60% os vissza élesztő se amit küldi ad ?
  • Cat 02 #7170
    nekem sajan a critic nem akar jönni ez mind sima ütés :(
  • gameplusz
    Nekem 38-ason 12500 (körül) volt, persze crit :D
  • Cat 02 #7168
    tök arik amikor sompolyognak :D

max sebzés 6400 berserkbe :(
  • gameplusz

Aki szereti a majmokat (de ők is szeretik egymást)
  • gameplusz
    Vágom, szal akkor halad a munka tovább... ^^ Egyhamar nem lesz meg, talán hétvégén (ha csak szöveges lenne azt mondanám 20 perc, de így nagy a szösz-mösz vele ^^). Nahmeg persze jó munkához idő kell - tartja a mondás (persze ez az autópálya építésénél nem igaz)

Nah, egy szó, mint 2: szólok ha megvan :)
  • shaime01
    legyek én a házigazda és ti az alatvalóim !!!!!! :D

egyébként gameplus pont ilyenre gondoltam , mert pl ha ezt megcsinálnád mindenki el tudná dönteni hogy milyen buildot szeretne forcbe mire érdemes mit nem érteeed?
  • gameplusz
    Akkor szólj
  • Cat 02 #7163
    szolsz egy adminnak ;) [email protected] asszem ;)
  • gameplusz
    Nem játszom :) Hogy ki legyen a házigazda, vagy annak folyamatáról pedig fogalmam sincs hogy megy itt :)
  • Cat 02 #7161
    lépjé már ki nem enged be ;)
  • Cat 02 #7160
    csinálj szavazást :D én tudok de ott végtelenszer lehet szavazni :(
  • gameplusz
    OK, felőlem legyen házigazda, döntsön a nép :) (de ne feltétlen én legyek)