82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7238 Nem teccik? Ok, akkor berakok mást ^^ (van még új a nap alatt - generáltam magamnak unalmamban vagy 7-8-at :D) -
Cat 02 #7237 új logo ? :D -
#7236 Bezony, megesik mindenkivel, csak még velem nem fordult elő :) -
#7235 előfordul legjobb családban is -
Cat 02 #7234 vazze PvP zek cape ben erre egy meteor belépcsap és megszólala egy 52+ csaj"huppsz wrong guy" :D -
#7233 Akkor majd aszt postolom ^^ Addig várunk türelemmel (vagy anélkül) :) -
iDeGeS VaGYoK #7232 engem is !:)
akkor megnézhetem milyen kari milyen nagyobb szinten 4:P -
Goth #7231 Nah engem az a verzió fog érdekelni =) -
#7230 Net nélkül nem megy, mert emulálnia kell a játéknak, hogy online akarsz csatlakozni. -
Cat 02 #7229 nem tudod net nélkül is akár ? -
Cat 02 #7228 mint a WOW tört szerverke :D vannak rajta 10 en :D
OFF: volt ma CS 1.6 bajnokás suliban :D elenség pingej 40-60 miénk 70-80 és pont enyim 100-300 között volt :D első 2. megynyertük utána .... -
#7227 Ez egy privát szerver, ahol te magad tudsz accot csinálni a SAJÁT gépedre ^^ -
Cat 02 #7226 ugye új accountal csináltad ? :D -
#7225 Egyenlőre - utánaolvasva - még nincsenek benne mobok, npc-k, semmi, csak körül tudsz nézni a nagyvilágban. A következő verziótól pedig lesznek mobok, npc-k, lehetsz GM, és mások is tudnak majd csatlakozni a létrehozott szerverekhez ^^ Meglássuk ^^ -
#7224 Igen, elméletileg hamarosan lesz megint új szerver... ^^ Bizonyíték nincs, de 100% hogy 1 hónapon belül nyitnak megint (hála a magasságosnak ^^) -
Danyi #7223 Légyszi azt a modot nekem is :) ! Naon pls! :) Engem is érdekel :) -
iDeGeS VaGYoK #7222 lesz uj server? ^^
arra én is benézek egy str-s bladel elégé érdekel engem milyen kari is az miket lehet belöle kihozni:) -
#7221 Ehhe, majdpriviben küldöm, nekem nem műxik (talán én vagyok az egyedüli bénasrác)^^ -
Goth #7220 Van ilyen mod? hoool? :D -
#7219 Jah és hidd el, hogy nagyobb szinten nem sokkal nekezebb fejlődni ^^ -
#7218 IGEN, azt mondta nincs is más élete, csak játszik :) Ha kitörnea 3. vh akkor nem tudná meg egyhamar, csak ha bombáznának náluk -
#7217 Fogalmam sincs, még csak most próbálgatom ezt a modot, vagymit, egyenlőre még nem indul el ^^ (Én is csak azért vagyok rá kíváncsi, mert akkor beállítom magam 70-es karinak, aztán megyek dungeonba, meg szétnézek a játékban ) -
Goth #7216 és napi 4 órát alszik? -
#7215 Van egy srác nálunk, aki 20+ h player, és 57-es, szóval nekem ne mondd ^^ -
Goth #7214 Nem lehet saját beállításokkal szervert csinálni, hogy pl. egy mangyangért 534252 Expet kapjak? :DDD Kiélném magam aztán már nem kockulnék többet ezzel a szarral :D -
Goth #7213 nekem kb. 15 órányi folyamatos gyakás volt hogy 38-ról 39-re fejlődjek. Leungnak meg pl. több napi sokórás játék hogy 43-ról 44-re fejlődjön. Szóval 24 órás folyamatos játékkal is képtelenség két hét alatt 60-ig tolni. 50 fölött XP duplázóval is több mint 24 folyamatos játékóra egy szint... -
#7212 Ehhe, csinálok magamnak egy szervert :) -
#7211 Athenson nem vetttem, mivel item mall-os cuccost pénzből lehetett venni, és ott vettem 2x 1 napos scrollt. Nyáron viszont ha nyílik új szerver arra benézek ;) Ott majd megmutatom mit tudok igazán (pl non-stop gaming, 20+ h, xp scroll 4eva :D) Ésatöbbi ésatöbbi. Szal nem lesz rossz, az itteni is csak tanulópénz :)
Viszont azt bevallom, hogy az Athensi közösség marhára hiányzik, de evvan :) -
Cat 02 #7210 azért volt napi 15 :D Veniceon első2 nap :D
Ticket et meg sztem azért mert neked általában van pénzed és azt gondolták vettél (de Athene-n nem vettél ?) -
iDeGeS VaGYoK #7209 www.paypal.com -
#7208 Két dolog..:
1. Átváltok csütörtökönként koreaiai időre, délután aludni fogok, hajnalban játszani, NO LAGG ojje :D Asszony is melózik csütörtök este, én meg pénteken délelött kialszom magam,este meló.. tökéletes :D
2. Ha valakinek van ötlete, hogyan juthatnék hozzá silkhez az szóljon, nincs visa kártyám se semmi marhaság ez a gond :\ Van original OTP karim azt ennyi :| DE NEKEM KELL OLYAN MAKIIII :((( -
#7207 nem tudom honnan vettétek, hogy gold ticketezem ^^ Azt mondtam silket vettem, de nem használtam még ^^ Majd... majd... :D (Komolyan nem használtam el abból a kemény 100 silkből egyet sem :) Az is hülyeség, hogy napi 12 órát játszom... ^^ Ha így lenne, akkor biza állítom, hogy én is 57+ lennék ^^ (utóbbi egy héten összeszámoltam, kb 30 órát játszottam, ami mégsem napi 12 ^^)
szal shaime01 és Bucser valamit nagyon benéztetek -
#7206 jah, hogy 1 hét alatt 32k sp? :D huh, akkor ok :D -
#7205 hüje, nem én. :D én csak most léptem meg 16ot :D -
Cat 02 #7204 :D máker nekem tegnap semmi nem esett (csak a szokásos 32 es female garment) -
#7203 már bocs... de az 1 hét volt és nem 1 nap... memoria 4 ever? -
#7202 Csak így megjegyezném a mai droppok nekem 8-11 óra között..:
4 weapon elixir
4 shield elixir
3 som 16-os blade
és azt nem számoltam de kb 30 tárgy is esett..
ergó mai bevételem: 1,3 milla :D 3 ÓRA ALATT :DD -
#7201 Most ilyen videókat nézegetek, vannak szépek azért rendesen.. Volt egy amiben a fő farokra ment rá minden lvl 60 feletti, és ami az érdekes volt benne, hogy közelharcban akik jártasak nem mentek oda hozzá, csak akkor ha megindult egy ijjasz felé és bevédték az ijjászt.. Na most a legszebb az volt, hogy kb 5 sword + blades, 5 glavie + speares, és kb 30 ijjász :D Szép effektek voltak.. =) -
#7200 Az a szép =DDDD -
Cat 02 #7199 te ? :D