82377
Silkroad Online (iSRO)
  • zoore
    hi
    mi az hogy training program???
  • Maala
    hehehe :D hulljon a férgese. :D
    Demila, mi pl úgy csináltuk, h volt egy áruskari, külön gépen (koliban szobatársamé, hehehe), és ő árult, én emg itt játszottam mellette. másik acc volt persze. :D
    #7270: sztem ez nem hősködés volt, hanem a TheEmpire botos köcsögeinek szólt, hogy TheKingtől kérjenek, akinek még nincs... gyk: TheKinget rajtakapta, és elmondta, h az egész TheEmpire botozik... nem mintha ismeretlen tény lenne, hogy a vezető klánok 3/4e botozik. :) btw, pár óra, és lv4 lesz a guildünk talán. :)
  • spring
    A tegnapi napom elég mulatságos volt. Este sikerült elérnem a 47-et, kiváltottam egy új skillt ( gléves, 5ös kombó:). Gondoltam mek megölök 1-2 szemét thiefet,akik a kicsiket szivatják. Elindúltam DW-ből, ahogy kiértem a kapun egy 45+os thief elkezdett utánnam rohanni :) -még nem volt kedvem harcolni,ezért csak rohantam... erre belebotlok az út közepén még 4 thiefbe (38asok voltak)!!! -kezdtem félni. Az egyik thief belémvágott egy flyt, leálltam velük harcolni. Nem esett jól az 5az 1ellen felállás. Kb. 1 perc harc után a 45+osat lenyomtam, aztán az egyik 38asat is... a megmaradt 3thief menekülni kezdett XDXDXD. -kettőt elkaptam flyal, az utolsó pedig megállt könyörögni,hogy nem úgy gondolták....és támasszam fel a haverjaitXD. Végül őt is megöltem:) -hát ennyi lett volna,remélem senkit nem untattam
  • Atisz #7275
    Ha minden igaz, ma ha hazaérek meglesz a lvl 42 és onnantól előfigyelnek végre a 3000+-sos sebzések és akkor jajj annak a botternek akire rászállok. Fagyasztani eddig is fagyasztottam, miután lehasználom a kb.250-300 uni pilljét, nagyot csodálkozik a gyerek amikor visszajön...csak ebben az a szar hogy közben nekem megy az időm. Úgyhogy inkább maradok a ks-nél...
  • Atisz #7274
    Figy, ez az árulós dolog így megy akár hiszed, akár nem. Van egy gyerek a mi szerverünkön, abszolút kitartott, a kezdetek óta játszik, de még csak most van degree 3-as ruhája. Éjjel nappal fenn van, mindig csak árul. Elég gyér a szókincse, ezt most nem elemzem. Amikor item mall volt, akkor az 1 db nyílvessző/summa témát nyomta, most meg a SOS, SOM tárgyakat teríti...
  • Jagi
    aha
  • Atisz #7272
    Igen a 4-5 különbség még megéri. Efölött már csak a szint xp-det redukálja drasztikusan és gyakorlatilag nem fogsz haladni.
  • Jagi
    tehát ha lvl33 vok és mondjuk a weaponmarterym csak 28-as jobban jön az sp?
  • Lord Nomak
    Így megkérdezném tőle, hogy:

Nem mész Te a jó k*rva anyádba, te pro player tetves f*sz, hogy még büszke is vagy erre ?!?!?!?!

• Demila
    Nasszóval Maala , hidd el vannak sikeres traderunjaink , sőt 5-ből 3 az , de persze ,hogy kiakaszt a dolog , mikor , tudom ,hogy egy csaló nyom le ,hogy neki aprópénz az amit mi szállítunk és mikor kb 3-4 naponta jön össze egy ilyen nagy trade , szerintem a felháborodásom helyénvaló , és nem fanatizmus !

SOS cuccok , peersze odadják a legkissebbnek a guildből jó viccc , az van ,hogy fogjamagát lefekvés elött benyomja a Bot-ot és naná ,hogy napi 20 óra "játék" után mára már odáig jutott az illető , hogy SOS Shop-ot nyit , nem adják azok senkinek , legalábbis a 99% ilyen csaló fajta ,ahogy mondom , vagy egyszerű Scammer , aki kicsalja másoktól a tárgyar , azt fityiszt mutat utána , Hálistennek Aegén az ilyeneket már ismerik rendesen , a gond csak az ,h semmiből nem áll új árus karit kreálni
  • Atisz #7268
    A szinted és a legnagyobb mastery-d között 5 pontnyi különbséget tartassz.
  • Atisz #7267
    Kinéznek egy noob-ot a guild-ből (aki azért már 20-as szintű), sokat zombul a gép előtt és rábízzzák a legjobb SOS/SOM tárgyakat hogy tegye ki stall-ba és mi az az alsó határ ameddig elmehet. Ennyi.
    Én eddig 2 SOS és 2 SOM cuccot találtam amiből az egyik kard volt, de sajna csak lvl 24-es...
  • Jagi
    Detto. Nálam még egy darab nem esett
  • Jagi
    Az sp farmról annyit nem tudok ritkán csinálom. Miaz, hogy 5-ös sp farm.

Tegnap vittünk egy hármast, jang és Dwh között a ferry-ig nem jutottunk el mert egy 64+-os lenyomott. mint a bélyeget, mind a hármunkat...
    egyébként hunterkedni szokott...
    Köszi...
  • datango
    én se nyertem 5 öst a lottón , elvileg mégis van...! .)
  • sweech
    én is láttam már olyan stallt, ami tele volt rakás sos cuccal...én meg még a büdös életben nem találtam egy sos cuccot sem, csak a szar karakteremmel egy 8as kardot :C
  • Maala
    u.i.: a hsz hajnali 3:45kor született, csak közben sg.hu nem működött, és így copy-paste-el később küldtem el.
  • Maala
    LOL AHAHAHA
    hát ez vicces, már nem azért. :D
    most keltem, de bearanyoztátok a reggelem a windows telepítés után. :D
    shaime01: azok a 15ös karik maguk döntöttek úgy, hogy PvPznek, ha valaki egy haverja ellen akarja nyomni, akkor úgyis el kell menniük más helyre, pl Jangan east Gate.
    Demila: mi ez a negativitás? :D sztem (be)tűzz ki egy célt magad elé, és máris sokkal jobban fog tetszeni a játék. a 10-20 emberes tradek pedig már hogy az istenbe ne vonzanák a thiefeket? ez a dolguk. a botozással pedig nem lehet semmit sem tenni, max frapssel veszel fel pár videót, és felrakod a netre. :D komolyra fordítva, a protector baszott jó megoldás lenne, CSAK NE LENNE BUGOS. nem mellesleg ezért nem szoktam tradelni, csak ha nagyon muszály, akkor is inkább Hotan felé, mert a 20as könnyebb préda, és Hotan felé nem szoktak lenni thiefek. :) és ha pénzt, pillt, autoshare ptyt nem kímélsz, akkor ezt a "tanácsot" is megfogadhatod. :D
    (bocsi, hogy a kiakadásotokon ilyen jót nevetek, de ez csak 1 játék, és nektek már kezd tényleg az agyatokra menni, hogy elbasszák... eddig sztem nem szabad eljutni)
  • Lord Nomak
    Én kérek elnézést, és ehhez hasonló dolgok vannak nála, de úgy, hogy Snake Bow Seal Of Star +7 & critical 18 stb.. stb.. Most valaki mondja már meg hogy honnan az anyámból szerez ilyeneket.. Eddig csak SOS & SOM tárgyakat árult mást nem láttam nála, és mindegyik minimum +3, és crit 9-es..
  • Lord Nomak
  • shaime01
    hát ja... én is csak azt szeretem amikor kimegyek pl dw elé .. egy darab ember nincs ott... elmegyek jangan elé .. mit láttok? hogy a 10k-s nukejaikat nyomják rá azokra a karikra akik max ha lvl 15-t elérték.. ANNYIRA SZÁNALMAS ez már.. elmész egy koreai servere ott jangan elött havonta ha 2-3 nagy karit látsz.. akik a kicsiket moszerolják.. ők elmennek a szintjükhöz megfelelő helyre és ott pvpnek... áh... kezd elmenni a kedvem ettől a játéktól
  • sweech
    "Az a poén hogy a "legnagyobb" guildek tagjai botolnak és utána meg lenooboznak mindenkit..."

ez tök igaz
  • Demila
    Zax előszöris melyik szerver ?

Másodszormeg , Fogod magad , szervezel órákon át egy union-magyar tradet max csillaggal időt-pénzt-pillt-autosharés party-t nem sajnálva , ventrin mindenki fönnt van , Trace müxik , minden király , és mikor elindul a banda (20-40 ember) az első kanyarban eltapos egy 60+ os paraszt mindenkit ,... mindenkit kb 3 perc alatt . Na ,ha ezt átéled , majd téged is fog érdekelni a dolog !
  • Atisz #7255
    SP farm valóban azon alapszik hogy visszafogja a sima xp-det...azért a 4-5-ös különbséget érdemes tartani...kivéve ha egy nagyon jó skill van az adott mastery alatt és az mindenképp meg akarod tanulni.
  • Atisz #7254
    Ja-ja marha sok a botter és azzal a szar protectorral nem lehet őket megfogni...
    A legtöbb amit tehetek az a ks... a gond csak az hogy általában magasabb szintűek nálam. Az a poén hogy a "legnagyobb" guildek tagjai botolnak és utána meg lenooboznak mindenkit...
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Elég régota játszogatok kisebb nagyobb megszakitásokkal a játékkal. (most egy 27-es pure str fire glaive-es karim van). Tetszik a játék, de nagyon elkerül a jo társaság. Szivesen csatlakoznék csapatokhoz rövidebb hosszabb ideig, akár klánba is. Nekem nem a tápolás a lényeg hanem hogy élvezzem a játékot( akár némi szerepjátszás, meg miegymás, bár tudom ez a játék nem arra van tervezve, de egy kis fantázis sokmindenre képes :) ). Ugysem lehet utolérni azokat akik éjjel nappal nyomják, avagy botolnak, de abban sosem értettem meg mi a jo, nemis célom...
    Na mind1, ha van még olyan rajtam kivül aki csak a játékélményért játszana és szivesen fogadná szerény társaságomat keressen meg. Köszi.
  • shaime01
    de nem fogják pedig ha az összes csalót kibannolnák egy darab lagg nem lenne olyan 50%-al megcsökkene a népesség.. de jó is lenne :/
    még fizetnék is érte ! :P
    sp farm pedig egy unalmas fárasztó idegrendszert nem kimélő dolog.. amin ha tul vagy boldog leszel és erős :)
    de tényleg...amikor én a magam kis 32-s szintjével és a saját magam által talált som blademel mászkálok dw-ben és csak mondjuk át akarok menni ferry-n egy 1 csillagosal és ott vár engem egy csomo 55+-s kari akik nem le thiefkednek hanem fogják és bepirositják a nevüket.. megölnek ennyi kész.. mert NINCS olyan ember a servern aki képes lenne öket megölni... annyira szánalmas... ettől megy el egyébként az embernek az életkedve.. kiötöl egy jó karit meg minden hogy de jó lesz meg minden és 2nap mulva azt látja hogy ez a kari sehol sincs azokhoz akik össze vissza csalnak és 1-2 hét alatt 60-n vannak...
  • Demila
    Carmang : csak az a baj ,h ez a játék igencsak próbárateszi a kötélidegeimet , Ráadásul ott mászkál hotanban az a sok 50-60+ os paraszt és azokat látva igencsak elmegy a kedvem a játéktól ,pedig basszameg énis szerver startkor kezdtem !!!

Rohadt bot-osok !!!! Annyi van , de ez nem vicc , minden 10. ember a mezőn aki gyilkol bot , ez komoly , legalábbis az Aegén

Láttam egy videót ,hogy kell megszivatni a bot-ot , a lényeg ,h megütöd , attacker leszel (lila) , ő el kezd csapni , mert persze hülye mint az atom , és te szép gyorsan leveszed a ruhád , és ha szerencsédvan épp akor üt le ,mikor te kifehéredsz és ő murderer lesz .... , na ez poén , de basszameg fogokén tökölni ezzel , remélem ezek az új Selyemsegédek jó sokan lesznek , és dobálják majd a bot-erokat szorgosan ,már csak bennük bízom

Ui: szerintem az SP far jó meg minden , csinálnám is ,de én kifejezetten utolakarom érni ezeket a csalókat és meg akarom baszni őket egytől egyig ,de sp farmal ez olyan messzi célnak tűnik ,h szinte , ááááh

& persze ott a dungeon , oda is leakarok menni & isyutarou ,

Ui: -csakhogymire a magunkfajta tisztességes játékosok eljutnak oda addigra már semmi extra nem lessz , ja és Persze Iysutarou-t is mi (tisztességesek) fogjuk utoljára kinyírni . El megy a kedvem az egész játéktól Mocskos csalók

Ui2: Törölnék az összes karit az kéne basszus és egy korrekt védelem
  • shaime01
  • gameplusz
    Jó 8
  • Carmang
    Ja és oké, hogy nullás farmmal erős vagy, de olyan kevés SP-t tudsz összeszedni, hogy csal a Weapon-t tudod mindig max húzni, de mellé a Fire-t kevéssé (mert ugye Blade + Fire vagy) és azért nem lenne rossz ezek mellé az Ice védelme, a Fire maxra húzása (alapvető), néhány jóféle Skill a Lightningból, meg egy kis élesztés/gyógyítás a Force-ból. Ennek mind van értelme, de csak Farmmal tudod elérni.

(nah, ennyit mára belőlem, nem akarok floodolni. Jótszakát )
  • shaime01
    igen.. igen.. dreamZ elégé olyan clán akik már az első héten 40+ felett vannak.. és nem nagyon veszem észre hogy olyan sok embert blockolna ez a gm.. át kéne térni egy másik rendszere vagynemtudom.. ez nem ér semmit havonta 20embert kitesznek fő oldalra hogy húú.. melletük van még 10000 másik botos de csak 20 embert kapnak el... meg aki botozik és az item maill-ból veszi az itemeket tuti nem fogják kitiltani mert akkor -$
  • Carmang
    stintlépés = szintlépés
  • Carmang
    Rég volt szó a Job szintekről, remélem újdonságot másolok be:

Q. What does job level do? Is there any difference between high and low level jobs?

A. At the moment, only difference between high and low level jobs is the reputation. However, there will be new features added to this system. We are trying to please our users' in every way, and we ask for our users' constant attention to Silkroad Online.

Az SP farmolásnak szvsz akkor van értelme, ha mind a négy Force-t fejleszteni akarod (és van is értelme egyébként) a Weapon mellett. A lassúságon nem tudom mit értesz, de nem is az a lényeg, hogy (gyorsan) fejlődj, hanem hogy összeszedj 30k+ SP-t. Hogy unalmas lenne ez? Hát igen... Én pl. úgy farmolok, hogy eltervezem mit akarok fejleszteni. Ha megvan a szükséges SP akkor kifejlsztem és itt az újabb cél: gyűjteni a következő Skillre. Szintet lépni pedig nem is akarok, mert akkor már a White Tigerek kevés SP-t adnak, kénytelen leszek a Chakjikra áttérni, amik jóval erősebbek szóval lehet meg fognak izzasztani, de legalább a küldetéssel is haladok.
    Szóval fel a fejjel, cél a 30k+ SP, no stintlépés
  • gameplusz
    Sajnos mi csak áldozatok lehetünk ez ügyben, és mellesleg sok vizet nem zavarunk mellettünk, nincs mit tenni, ez van :( (A JOYMAX IS TÁMOGATJA ŐKET, MERT A PROTECTOR OLYAN BUGOS, HOGY MÁR A FÖLDBEBASZNÁM AZT, AKI MEGÍRTA ILYEN SZARRA)
  • Demila
    kezdek elbizonytalanodni , vajon tényleg megéri SP farmolni ?

Oké ,hogy több sp-t kap az ember mobonként ,de főleg azért lessz több szvsz ,mert kevesebb xp-t kap értük és emiatt többet kell megölni két szint között , gondolom mindenki tisztábanvan ezzel szal nem is magyarázom tovább
    A kérdés az ,h vajon megéri -e az egész hajcihő ? Nem gyorsabb és egyszerübb 0-ás sp farmal menni és legfeljebb , ha a szint végére pár skillünk még nem maxos esetleg meghalni , tudom elég hülyén hangzik ,de 0-ás farmon a skillek erősek , ergó gyorsabban lehet kaszálni .

Én most 5ös SP farmal megyek és már rohadtul unom ,h ilyen tetü lassú az egész , á na mind1

Sok bot-os meg még mikor nem volt nagyon fogva a Game fölnyomta magát 50-re mostmeg ők a császárok , nem bot-oznak ááá tényleg neeem , most már nem is , minek , mostmár élvezik a játékot , márha ezt annak lehet nevezni , kimegyek két csillaggal & megbasznak , h miért , mert megtehetik :(

A Taiwan-osok , a ROBBER-esek a DreamZ-esek és még sorolhatném , egytől egyik bot-oltak az elején , sőt , ....

A tisztességes játékosok mindíg egy lépéssel mögöttük lesznek :(
  • gameplusz
    Billentyűzetcsapkodás eredménye :) Nekem teccik
  • shaime01
    hááát..... ja... fogjuk rá.. nem mindenkinek van ilyen sza.... egyedi:)

logo készítést vállalok 500ft ! :P
  • gameplusz
    Szerintem elég egyedire sikerült ez
  • Goth
    nah megyek, hobbiból kibannoltatom magam egy hétre, aztánmeg silkroadozok. bye :DD