82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7318 érdekes, én Houdinivel Venice-n full int spearként szivattam az engem leKSelő bowosokat, most pedig full int farmer bowosként szivatom a KSelőket Athensen... "Houdini stop KSing plz"
viszont Berserkben nálam nem létezik olyan, hogy KS, és őszintén szólva nem nagyon emléxem olyan esetre, hogy Zerk-es KSért megszóltak volna...
u.i.: meghaltam. :) -
#7317 Ehhehe, mondtam már, hogy unionban vagyunk velük? szal ne járasd a szádat kisfiam :P (kb most 40db 52+ unk van unionban ^^) Tudsz még ennyi n00bot hozni? Ha igen PM^^ -
#7316 no, mivel disconnectem volt, és nincs kedvem megnézni, hogy meghaltam-e, ezért ideírok addig amíg lenyugszom. :D
Demila: Aegen velem is volt ilyen. Srác megkért, leült, én meg fogadtam egy amcsival, aki ott volt, hogy fel fog-e állni... (mmint a karakter) poén: Stronhold főépület, a mobok között. :D végül 3-4 perc után felállt, aztán félpercre megjött a gyerek. :) megkérdezte, hanyas szintű vok, és adott egy blade-t. :)
Athensen 25ös szintű gyerek a partimban volt, amikor megölte TG-t (még az elején, 21 voltam), mentem én is, beleütöttem 1et, TG meghalt (hehe), erre adott egy tárgyat... igaz Repair invalid volt, de aki a kicsit nem... furcsa véletlen, hogy ez a gyerek az azóta NetBottersként elhíresült NetWarriors egyik tagja volt, bár mostanában nem látom/hallom a nevét...
meg úgy általában, az egész Athensen néha köszönnek nekem régi "ismerősök", van, akikkel scak 1 partyban voltam, mégis ha összefutunk köszönünk, vagy megwhispereljük 1mást... legjobb az a lengyel srác, akivel 2. nap a saját klánunkra hoztuk össze a pénzt, és együtt tradeltünk (én kicsit illuminált állapotban voltam, ő meg "támogatott" :)). akkor ugye lv20-21 voltunk, most én lv45, ő lv 54 körül, és mégis segít még mindig, tanácsot ad ha kérek, meg úgy általában az egész klánjával is jóban vok... (pl nem támadnak meg minket, ha tradelünk - az első eset óta :)) stb. szóval nem mindig csak a "rossz oldalát" kellene emlegetni, mert sztem ennek a játéknak sokkal több jó tulajdonsága van, mint rossz. (bár az a rohadt ADDIKTIVITÁS NAGYON ZAVAR)
no, megnézem, meghaltam-e. :D -
#7315 Mivel intes nuker vagyok, ezért ha egyszer lekáeselnek, akkor az illető biza' nagyot fog szívni, eddig 1x kseltek engem (vagyis a mobot ) de aztán félóra visszaks és pár "ellopott drop" után az illető bocsánatot kért és megkért, hogy hagyjam abba :D Aztán 20 percig még szopattam, hogy örök emlék maradjon számára, majd odébb áltam :) -
iDeGeS VaGYoK #7314 gamepluska... :D lehet nagyobb vagy de én okosabb :PP majd hivom RadiaL-t ecinevet meg knal-t:) -
#7313 áh ilyenekre nem fecsérlem a fanáziám, otthagyom, ha legény a talpán írja közös nyelven...
Múltkor KS-ező gyerek bizonygatta nekem miután oltottam a KS miatt, hogy mit pofázok, hova van leírva h nem lehet KSezni?
Most az ilyen degenerált majommal mit kezdesz? HA ráérsz kicsit, akkor 10 percig KS-eled, hogy rájöjjön miért nem pojén... -
#7312 írj neki vissza magyarul....ugyan azt fogja gondolni mint te :] -
#7311 Ehehhe, nagyobb vagyok nálad :) És a vicc ebben az, hogy ez nem vicc -
#7310 Jó ilyenek mindig vannak, azt hiszik nem érted
nekem egy gyerek annak ellenére kurva anyázott le h tuttam magyar vok...
Minden köszönés nélkül fel akart venni friendlistre, sose láttam, azért a friendlist sem végtelen, elutasítottam... erre írt egy szép magyar hosszú mondatot. A poén : elmeséltem havernak, és rögtön rávága a srác nevét a történetemre... Vele is ue történt :D lol mekkora parasztok
de el tudom képzelni amikor olasz vagy mittomén mien gyerekkel beszélek, vitázok és beír vmi szépet a saját nyelvén, mindig nyugtatom magam, a magyarnál szebben káromkodni nem lehet -
iDeGeS VaGYoK #7309 én ugy találkoztam egy magyaral akit véletlen megöltem jobolás közben hogy beirta utánam hogy a "A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT" :))) aztán bocsánatot kértem töle és felélesztetem tényleg kéne a hun jelző bár én sem hordom -
#7308 Nálunk Aegén tényleg szinte mindig! Főleg az UNION, mert ugye aki zöld az magyar is KIVÉTEL NÉLKÜL!!! de ha látok magyar gyanús nevet akkor annak rögtön, és ők is nekem... ezért ajánlatos kirakni a HUN-t vhova a nevedre
bár volt sráccal angolul dumáltunk, 2 perc után kiderült magyarok vunk :D lol -
iDeGeS VaGYoK #7307 várlak szeretettel.....*egy hunter*
:) -
#7306 Engemse ráztak még át ,ahhoz azért korábban kel fölkelni , ja és én sem játszok SRO-t 23 órán át , sőőt , a max ameddig ülni tudok az 3 óra , aztán elmegyek sörözni , vagy csak sétálni , álltalában 2x 2órát játszok egy nap
Soka szemét ember ez TÉNY és sok a balek akiket át lehet b*szni ,de azért vannak korrekt arcok is , például kb 2 olyan külföldit ismerek akik csapot-papot-(dungeont) otthagyva jönnének helpelni és thiefetzúzni . És kb 3x kaptam már csak úgy tárgyat emberektől
Legutobb odajött egy emberke azt mondta , : pls protect me im afk a sec.
-Hámondom : -Ok
Mikor visszajött megérdezte hányas vagyok és adott egy lvl 48-as 16br-es pajzsot tök ingyen
szóval azért vannak aranyos emberkék is -
#7305 Nekem eddig se köszönt egy magyar paraszt sem (Venice-en, talán mert nem léptem bemagyar klánba?) ^^ Szal ezek után, rettegjetek, mert kibújt belőlem az állat, és thiefkedek ^^
-
#7304 igenis, megérdemeltem. a) saját hibáiból tanul az ember. b) ha vmi új dologba kezdek, azért utánanézek, hogy mi hol hogyan. nem hiába olvastam el pl ezt az egész topicot mielőtt elkezdtem játszani. nem is teszek fel sok kérdést mondjuk. :) ne mondd, hogy te az életben AKÁRMIBE beleugrasz úgy, hogy semmi fogalmad sincs róla, mi az. mert ha igen, akkor van pár ajánlatom a számodra. :D
pl ma én is megszívtam, mivel régebben úgy volt, hogy a tevét megölheted, ha thiefruha nincs rajtad, és megtámadod alt+clickkel. még az Monster Mash event alatt a teve halálakor szép lila maradt a nevem, ami elmúlik, ma meg szép piroska lettem. pech, tanultam belőle, -12% XP, ez van. :)
amúgy a nyilasra én is kíváncsi voltam, túl já volt az ár/silk értékaránya, ezért vetttem egyet 70Kért, hogy megnézzem. :) utána nem vettem többet, ennyi. vagy pl. most az easter event-es cuccok voltak a divatosak, vettem 5emberest 40Kért 18a du. nem műxött, elraktam kövi eventre. (gondolom nem bug miatt van benne majd egy hete, hamarosan lesz még1) nem negatívan kell felfogni a dolgokat, hanem tanulni belőlük. "lemásolni könnyű"... csak tudni kell, hogy mit érdemes lemásolni. pl sose fogok csak azért valakit lePKzni, hogy UTÁNA megöljem a tevéjét, és szépen bünti nélkül magát az embert is... vagy scrammelni sem, mert felesleges. új kari, időzítés pontossága... inkább megyek 1 2* DH hotant, az még izgalmasabb is, és pénzben ugyanott vok... -
#7303 Keleten miért?
Válasom: Kultúrális különbség
Érdekes a magyarok a SRO-ban ha elmennek egymás mellett szinte mindig köszönnek egymásnak, mert itt egy kis közösség vagyunk a : MAGYAROK !
DE nézd meg Magyarországot... ahol "szinte" csak magyarok élnek, itt már teljesen más a helyzet, itt már megy a fújás, a túrás, stb... Szóval ez Közép-Európa!
Ha egy szerveren csak magyarok lennének megnézhetnénk mennyivel másabb lenne. Bele se merek gondolni.
Érdeks dolgok ezek ám -
#7302 -
#7301 "minden biztonságos fogalmad sincs arról hogy mennyi virus/spyware van a neten" -
#7300 én egyébént a legjobban azt nem értem... hogy
vannak az amerikai/europai/és egyéb országok az international serveren és nem tudnak egy kis tiszltelettet sem mutatni egymás iránt... az elején silknek gondolom én a cs-ből kiindulva olyan volt hogy megvolt az a kis tisztelet ami miatt érdemes volt játszani nem voltak botok nem scammelt senki volt egy közösség ahol az emberek segítették egymást... de nem tudom mért minden netes játékban ez egyszer csak eltünik, és onnantól meg már csak az megy hogy lescammelünk mindenkit megszivatunk mindenki.. pl ha pvp-zel 1xer nem hallod azt hogy "gg" hanem csak hogy "potter,noob,cheater" csak hogy példát emlitsek..
és akkor csodálkozik sok ember hogy mért ilyen sok a csaló , mert pl egy tök kezdő felmegy a servere meglát nézegeti az itemeket megtetszik neki a játék és odamegy egy 10000 arrowshoz ráviszi az egerét és a kiírásban az látszi khogy 10000 arrows gondolj de jól jön , és az addig összeizzadt 30k-ját rákölti majd észre veszi hogy hú átbaszták... aztán a 90%-a is elkezd másokat átbaszni ha már őt is akkor mást is alapon.. és ez igy megy és megy, megjegyzem ilyen keleti országokban nincs ott simán árulhatsz nem fognak lehuzni max 10-ból 1xer.. ezt sem nagyon értem hogy tudják ők megállni mi is emberek vagyunk ők is akkor meg? igazából egy átfogo megoldás kéne silkbe egy bizotsabb biztonsági rendszer. az 1 csillagos karavánok támadhatosága. nah mind1 végülis ez csak az én véleményem meg lehet érte kövezni.
ja és maala "IGENIS MEGÉRDEMLI" ez olyan minthogy amikor te életedbe láttál elöször kapsz egy gépet és hozzá egy internetet azt hiszed hogy minden biztonságod fogalmad sincs arról hogy mennyi virus/spyware van a gépen és tönkreteszed majd azt mondják neked a szervizben hogy "EZT MEGÉRDEMELTED" csak mert nem tud valamit amit más tudott... -
#7299 vmilyen szinten egyetértek...
én egyetlen egy csalást szoptam be az pedig a quantity-s volt... egyszerűen sose láttam még 1000es poti csomagot, és nem is gondoltam hogy az nem 1 X 1000 hanem 1000 X 1, ha értitek... de nem hibáztattam senkit, persze mikor rájötem elküldtem az annyába, de ez van. (tudom mért nem néztem meg item mallban tudom)
Mindig csodálom az emberi elmét, mert mikor haverokkal beszéltünk erről én pl azt mondtam, h aki ezt kitalálta az nagy agy lehetett, másolni már nem nagy szám, de az életben is az ilyen kiskapuk meglátására van szükség. Ki a f*sz gondolná hogy veszel silkért egy ezres poti csomagot, akkor azt shifttel simán ugyanúgy szét tudod bontani, hisz mért tennéd... a fejlesztők se gondoltak erre az eshetőségre.
TEHÁT csodálatos az emberi elme... -
#7298 tudod, remélem, nincs harag, de aki ezeket beszopja, az IGENIS MEGÉRDEMLI!!! egyetlen kivétel van: hajnali 4kor, 23 óra SROzás után. az meg mást érdemelne, de nagyon. (nem, velem nem esett meg a 23 órás eset)
a fejlesztők kitaláltak egy NAGYON hasznos gombot: APPROVE a neve. csak azután válik lenyomhatóvá, amikor MINDKETTEN beraktátok az exchange ablakba, amit akartatok, és nem akartok változtatni. nem reflexkattintani kell, hanem szépen fogod, rámész, és MEGNÉZED, hogy TÉNYLEG azt veszed-e, amit akartál. másik dolog: idegenektől ha valamit PÉNZÉRT veszel, akkor egyértelmű a stall használata. nem hiába találták ki megnyitja, és tiszta üzlet.
bocs, ha kicsit szarrágó fölényeskedőnek tűnnek, de olyan miatt "nyavalyogsz", ami nem az "elkövető" hibája, nem is a játéké. hanem a TIÉD. (mmint a "károsulté")
remélem, nincs harag, de ezt a véleményem el kellett mondjam. (csak énénénénénénén, muszáj volt. *ránt**ránt*ránt) :D -
#7297 Azt hittem hogy alakjára vagy kíváncsi :) -
#7296 én is tom h 3 szintenként, 40es cipőt láttam is, csak 37est nem :D ezért bizonytalanodtam el, mert 3 szintenként van, akkor ergo 37esen is kéne lennie, de MÉG nincs :P -
#7295 Ha jól tudom minden 3 szintenként van új, tehát lennie kellene ^^ Hivatalos webszájton nincsenek ilyenek feltültetve, szal ott hiába keresgélsz ^^
A 3 szintet úgy értem, pl:
33 jön be a talizmán (garment) -> van 36-os és 39-es is
37-esn jön be a felső (bármelyik) -> 40-es és 43-on van új
ERGO (minden cucclinál így van - szerintem ^^)
34-en jön be a cipő -> 37-en és 40-en van (a 40 tuti, mert nekem isvolt 40-es csukám) -
#7294 Itt meg van minden! -
#7293 hülye kérdés, tom, abszurd, de me elbizonytalanodtam:
1 óra keresgélés után nem találtam 37es férfi protector cipőt, a lényeg, létezik lvl 37esen uj lábbeli??? :D -
#7292 Ez az alap trükk, emléxem, 10en odacsődültünk, nálam csak 100k volt pont, mert persze alapból gyanus volt, 1 pöcsnél meg legalább 500k, és megnyitott, és megvette a wepa elixet 500k-ért ^^ :D mondom neki h mekkora lol vagy apám, erre meg irja h nem gond neki, 1 milla volt csak az inventoryjába... égett a pofája, gyorsan kellett valamit mondania :) -
#7291 Stallt csinál, nem nyitja meg, beteszi a weapon elixirt 100k-ba, és kihirdeti. Megnyitáskor átírja az árat, és te sikeresen vettél egy weap elixirt 500k-ba ^^ -
#7290 Tök egyszerű mondok példákat (saját plusz tesóm plusz klántársak tapasztalatai)
Legparasztabb : Exchange-ben beteszi a fegyót , te beteszed a pénzt , leokézod , aztán az uccsó pillanatban kiveszi a pénzt és a fegyó a tied
Ezis paraszt : Ugyan így csak nem a pénzt veszi le az utolsó pillanatban , hanem "csak" egy 0-át !
Árul egy sosun tárgyat megnézed frankó király , megegyeztek az árban , beteszed a pénzt erre betesz egy tökugyanolyan fegyót csaképpen nem sosun , hanem sos
Aztán árul plusz-os fegyót megézed , bla-bla -bla , és a végén kicseréli egy 6 szintel alacsonyabb ugyanolyannak Tűnőre !
Az Itemmalos csalásokat nem sorolom , azok temérdek volt ,háta égnek csak volt .
Na pédául ezek a SCAMMER-ek -
#7289 "vagy egyszerű Scammer , aki kicsalja másoktól a tárgyar , azt fityiszt mutat utána "
ezt hogy érted?? -
#7288 Köcce -
#7287 Mindent... a legmagasabb mastery-dnek kell a szinted alatt maradnia. -
#7286 Látom elég szépen állsz az MMORPG-k terén -
#7285 Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy SP farm esetében csak a weapon masteryt kell alacsonyan tartani vagy a választott Force képességet is?
Köszi :) -
#7284 XD hiho all en is jatszok de most vettem eszre ez a topiokt:)))
:))) en xian on vagyok amugy:) -
#7283 Hááát ha Oasis-on lennél, akkor megszánnálak, no de így...
Nálunk marha sok a vietnámi, indonéziai & az orosz. Sajna mind hozza a megszokott tőlük elvárható színvonalat, ritka a kivétel. Bárcsak lenne több európai meg amerikai. Szerencsére magyar azért elég sok van.
Kár hogy nincs a Xian-on egy karim, hallom marha nagy flame-ek mennek ott...loál. Én az ilyenekből mindig kimaradok
No nem mintha szeretném, de ha valamiről szól is a vita, akkor hajrá! -
#7282 még valami én lvl 16-ig 1 questet sem adtam le rewardolva csak azokat amiket kellet hogy egy másiakt fel tudjak venni -
#7281 nem muszály a sos fegyo... én elöször csak +3 aztán 4 majd 5-sel nyomtam és ugyanolyan szépen irtotam a banditokat 1 héten át és még midnig van elegendő sp-m olyan 50-60 körülre fog elfogyni de addig még szinteként 0,5k sp-t szerzek hozzá és véleményem szerint megérte szenvedni.. ! -
#7280 pontosabban blade vagy íjj lenne legjobb számomra (hülye vagyok)
-
#7279 ez télleg így működik, nehogy azt hidd már h vki téleg élőben stallozik ott!
Otthon van két géped, van két karid, és meg is van oldva az egész, mi ebben a bonyolult?
de az ilyen csicskák mint én pl, akinek egy gépe van, annak marad a halk táp, passzív hűtésű gépnél és akkor tud aludni is ha megy a stall
most éjjel sikerült is eladni a SOS Blademet :D
Tegnap meg láttam lvl 1 SoSu íjjat, nagyobb sebzése volt mint a 16os sos blademnek
csak az ára volt kicsit sok, vagy szerintetek megér 999 999 999 aranyat??? mert ennyit kért érte az arc LOL
sp farmról meg az a véleményem ha 4-5 öst csinálsz akkor azt tolhatod a végtelenségig, szerintem egyszerűbb rááldozni 1-2 hetet 9es farmon, és mikor összejött a szükséges menniység, be lehet váltani a küldiket, és tolni a karit a csúcsra!!! Szerintem. Mert én is csináltam 4-5öst... csak a 9es feltétele egy min sos fegyó
Télleg nincs valakinek lvl24 es sos fegyvere, mindegy nekem mien csak ne legyen drága Aege szerveren. Előre is köszike
[apro].................................
Kava_HUN (Aege) lvl 26 /inaktív/
Kava__HUN (Aege) lvl 20 legnagyobb arc