82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Kavácska
    én is full str-es vok nyugi, ismerem az érzést mikor le inteznek :D együtérzek, én rád montam, hogy int, azaz intelligens :)
  • shaime01
    str-es nem sértegetni :D
    bár van intes karim is de az olyan hogy jön egy vele egyszintü én bele nukeolok ő meg felrug és leszur és akkor jónapot ^^
  • Kavácska
    mindig is tuttam h te ilyen okos értelmes int-es ember vagy te ott :D
  • alibá a mezőrűl
    :_D:SAD:ASD:AS:D:DDDDDDDDDDDDD
  • shaime01
    áh nem fejből irtam:)
  • Kavácska
    szép ctrl+c ctrl-v hsz

:)
  • Kavácska
    feleslegesen vagy ideges

csigalom és nyugavér
  • shaime01
    Afrika őserdeiben él a világ legnagyobb főemlőse, a gorilla. A hatalmas, ezüsthátú hím két mázsás is lehet. Iszonyú ereje dacára egyáltalán nem vérszomjas jószág: szinte kizárólag növényekkel táplálkozik, és a területére betolakodó idegent hangos melldöngetéssel, fogainak mutogatásával igyekszik harc nélkül hátrálásra bírni.
    A gorillák csapatban élnek. Egy-egy ezüsthátú vezérhímhez több nőstény is tartozik. A kölykök felnőtté válásuk után elszakadnak családjuktól, és saját csapatot alapítanak. Az emberszabású majmokat még mindig sok helyen vadásszák és meg is eszik, pedig közelebbi rokonság fűzi őket az emberhez, mint a többi majomhoz!
  • Cat 02 #7390
    pénzért tudod megvenni ... paypal el vagy visa kártáyval ...
  • Rolly
    A KURVA ÉLETBE VKI MONDJON MÁR VMIT A MAJOMRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cat 02 #7388
    ezaz 1 hét alatt találtam 33 as vállvédet :P
  • Kavácska
    MAALA !

Köszi szépen, hogy olyan hosszú hsz-t áldoztál rám !
  • Cat 02 #7386
    úgy tűnik / félnek a velük 1 szintűektől :D
  • Cat 02 #7385
    8 adikig :D
    6 dik ONG dobta a gyűrűt :D ezekkel se fogok soakt fglazoni :D ja és tele van minden fészkekkel :D
  • shaime01
    tényleg a magas thiefk mért nem hotan ferrynél vannak? :O most igy eszembejutott :) ha már ugy is témánál járunk megéri nekik az az 50k ? és a 2% thief exp?
  • gameplusz
    Általános 1. ben?
  • Cat 02 #7382
    robbanás a berserk :D
  • shaime01
    elég érdekes meglátás az tény hogy coldal kevesebb poti fogy meg minden.. de az elején én is ugy akartam hogy coldal fogok majd pvp-ni de nem.. váltotam fire-a meg joval gyorsabban ölöm meg az ellent mint coldal akárhogy fagyaszthat
    a másik pedig weak of guard szvsz szerintem jól jön az a +10-15phy védelem is ugyanugy mint ha garmentben vagy az a +10-15mag védelem ( basic fire prot ) tegyük fel jobolsz alig marad 1500hp-d és az ellen egy soul speare készül ami 1xxx-ig felsebez és olyan 200-300dmg-el kevesebbet szenvedsz és túléled amig ő cooldownban van visszavágsz és te nyersz phy-mag védelem minél magasabb annál jobb. !:)
    legalábbis én igy vagyok vele
  • Rolly
    plíz valaki mondjon már el a makiról vmit
  • Cat 02 #7379
    mert nem sebez soakt de 350 % al többet és gynegébb fegyóbn a 350 se oan sok :D
  • Cat 02 #7378
    strong nari és nem robban :D http://broken.extra.hu/coppermine/index.php talán itt vna róla kép :D
  • shaime01
    pontositok low lvl-en kevesett sebez legalábbis ahogy elnéztem a 30-s karikat akik lödözgették taoistokra 9xx dmg
  • shaime01
    még valami victor a strong arrow az amikor felhuzza az ijját és a végén robban egy nagyott? a berset megismerem sokáig tölt és kevesett sebez csak a strongra nem tudok rájönni
  • shaime01
    én sosem félek.. mivel tudom hogy mindenki lehagy.. :D
    de én egyszerüen csak azért szeretem ezt a karit mert egyszerüen jó nézni amikor ugrál össze vissza a combojával :))
  • Cat 02 #7374
    1ébként a high lvl séggel az a baj hogy oan mint a jó autó félsz hogy ellopják :D vagtyis 1 napot kihagysz és remegve mész vissza hogy nehogy megelőzzenek :D nekem nincs ien bajom én úgy elvok és kész :D
  • shaime01
    jaj már viktor de megelöztelek :P
  • Maala
    shit, elfelejtettem megkérdezni: mióta játszol, és meik szerveren vagy???

bele kéne írni valahova a bannerbe, hogy: "Újoncoknak: jelezzétek meik szerveren vagytok!" :)
  • Cat 02 #7371
    jóvanna én napi 2 órát játszok +2 hét kimaradt xD és nemsokár 34 leszek és a 33 is 2 nap alatt lett meg xD most megyek gyűrűt kersesni xD
  • Maala
    www.silkroadonline.net , és ott az item mall bannerre kattintva megtudhatsz mindent, hogyan is lehet használni az item mallt...
  • Maala
    héhé, tudom, h régebben nyomod nálam, nyugi. :D
    viszont nem a 32es szintet ünnepeltük meg pár oldallal előbb??? talán ilyen gyorsan fejldősz? :D btw, frissítsd az aláírásod plz, mert onnan írtam. :-/ félrevezettél, most mindenki még jobban le fog nézni, etcetc. :D és igen, részben te mondtad nekem, h létezik ez a játék (hittétek volna??? :D)
  • Rolly
    level 17 es karim van
  • Rolly
    nem mondaná meg vki hogy hol és mennyiért tok venni olyan majmot ami összeszedi a pénzt meg a tárgyakat és hogy hogy vehetem el tőle?
  • Rolly
    hi all tudna vki segíteni?
  • Cat 02 #7365
    1. 33 vok :P
    2. 4 hónapja nyomom :D (régebben mint te mivel ÉN mondtam asszem neked is hogy van ien :D )
  • Maala
    jég pro- mobok ellen: lassít/fagyaszt, kevesebbet sebződsz, kevesebb poti fogy, kevesebb pénz fogy.
    jég contra- mobok ellen: lassabban ölöd a mobokat, mert kevesebb az általa okozott sebzés
    jég pro- PvP: fagyaszt, megszakítja az ellenfél támadásait, úgy tiszta Cape PvPben (no pot) hamarabb elfogy a Manája/Pillje. sima PvPben felhúzza az agyát, kevésbé tud koncentrálni. viszont te kevesebbet sebződsz. már ha ez (nem no pot) PvPben számít.
    jég contra- PvP: kisebb sebzés, lassabb halál.

fire pro- mobok ellen: (de ideírnám, hogy jég ellentéte) nagyobb sebzés, gyorsabb halál a moboknak, néha a Burn adja meg a szükséges pluszt, amivel elkerülheted az újabb felesleges ütést -> gyorsabb mobírtás, gyorsabb fejlődés.
    "a legjobb védekezés a támadás elv" tökéletes kihasználása
    fire contra- mobok ellen: több sebződés, nagyobb potifogyasztás, több pénz fogy
    fire pro- PvP: nagyobb sebzés, nagyobb szinten a fire imbue szinten tartva TÉNYLEG nagyobb sebzés, burn- ki tudja, segíthet.
    fire contra- PvP: ellenfél gyakrabban támad, mint Ice-nál, nagyobb sebzést kapsz, nopot PvPben gyorsabb halál.

ezenkívül: fire passzív fizikai támadáshoz ad pluszt, egy buff is pluszt ad ehhez; jég védekezésben segít, amire őszintén szólva egy full str blade+shieldnek rohadtul nincs szüksége, MERT EGY TANK, és a tankot nem szokás csak úgy géppisztollyal kinyírni. :) max alacsonyabb szinteken szímthat az a +pár Pdef... valamint botszivatő képességek is ebben a kategóriában vannak (Cold Wave Arrow, Frost Nova)

én mondom, ha nem lennék lusta, váltanék Fire-re. :D
    VISZONT: 1es szinten mindenképp érdemes megtanulni PvPhez az ice első skilljét...
  • Maala
    szóval, angolul nem tudó fórumosko kedvéért:
    Hellósztok, ez GM Gargamel.
    A HÓNAP "BOTTERE": VictorVektor (elnézést az előző hszben hibásan írtam)
    Neki a 32. szint elérése 2 kemény hónap munkája volt, mindez BOTTAL sikerült neki.
    Ennek a nem várt lassúságnak köszönhetően, nem adunk neki 1 hónap ID eltiltást, azzal a feltétellel, hogyha a 33. szintet csak 3 hónap múlva éri el, bot használatával.
    Természetesen mi mindig keresseük, hogyan járhatnánk a felhasználóink kedvében.

u.i.: nem emlékeztem, hogy szoktak elköszönni a GM-ek? ti láttatok már játékban? Moon mindig lát, én meg még sosem láttam. :-(
  • alibá a mezőrűl
    str blade fire vagy cold? Mindkettőt ugyanúgy húzni akarom csak az imbue melyik legyen, azt nemtom. Aztmondják magasszintűek pvp-ben jég a jobb.
  • Maala
    nemnem... te a "BOTTER OF THE MONTH" címet kapnád meg. ez lenne a hírben:
    Hello, this is GM Gargamel.
    BOTTER OF THE MONTH: VictorVector!
    He made lv32 with hard work of botting for 2months!
    Due to this unexpeced slowness, we dont ban him for 1month, if he will make lvl33 in 3months with bot.
    We always seek for the pleasure of our users.

mingyárt jöna fordítás, csak kinevetem magam. amúgy most olvastam Gargamelről, 24éves nőstény koreai játékmegszállott... :)
  • Cat 02 #7360
    :D én sose nyomon így mert nem vok elég magas :D
  • Cat 02 #7359
    Auto-login menne áldanám a készítőit de nem merem mert félek
    botters in this hónap(vaz 5 ös vok angolbol de nem tom mi az a hónap :D)
    Aege -ViktorVector