82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Kavácska
    Nem pénz? Pff

Legközelebb próbálj ki olyan karit aminek a mobok szinte soha és szinte semmit nem dobnak!!! Néha pottyan egy-két +1es cucc és akkor mekkora királyság! Örülök ha a potikat tuom fedezni... Legtöbb pénzem onnan van, hogy vmi jobb cuccot vetem vmi lammrtől, aki kirakta 50k-ba mondjuk én meg eladtam 250k ba...
    Szóval ha nem jön a cucc nem jön a pénz se...

De naon szívesen olvasgatok pénzcsinálós tippeket, persze a traden kívül...
    Lehet egy napig kéne köröznöm le fel Jang-DH-t és lenne

[apro]------------------------------------------------
    Kava__HUN a világ legszegényebb SRO játékosa!!! :)
  • gameplusz
    Jah, megéri :) De 1,5 misi az amúgyse pénz ^^ A jelenleg 45+3-asomat vettem 2 millióba, szal np...
  • Kavácska
    mindent az SRO-ért?

most léptem be Aegére, szerintem most lehetett egy nagy DC mindenkinek, ilyen még nem naon volt DH East Gate teljesen üres! Pfff
    Valószínüleg a fegyó problémát is megoldom, szerintetek lvl 24+1 SOS Blade megér 1,5 misit? most láttam 2,7ért is uolyat mint amilyet kínáltak 1,5-ért, válaszoljatok mert sztem ma megveszem, ha öszekaparom rá...
  • gameplusz
    Persze, azt mondom: délután alvás, éjszaka game ^^
  • Kavácska
    na így éjjel elég baráti a laggnélküliség
  • alibá a mezőrűl
    én telhetetlen vagyok, de meg is van az eredménye, két 100+ -os kari.
  • Kavácska
    igazad van, nem szabad telhetetlennek lenni
  • gameplusz
    Majd holnap elérem a lvl 100-at! Mindent egynap nem lehet, igaz?
  • Kavácska
    na de gyorsan fejlődik vki!! lvl 80 meg lvl 70 es kari ! Grat
  • gameplusz
    Pl chin tombnál?
  • shaime01
    egyébként kezdek rájönni hogy koreában mért fejlödnek olyna gyorsna.. ott megvannak nyitva a dungeonok és 30-s szinten bemennek és máris húdefaszán fejlödnek
  • shaime01
    én sem sietem el.. még csak 34-es vagyok de vasárnapra meglesz sztem a 37-38 , thempire ma dungeon elött volt... olyan 4en kb..
  • gameplusz
    Én nem akarom elsietni a dolgot, csak szép lassan haladgatok a cél felé, pont úgy, hogy egy hónapon belül lvl 70 legyek. Végülis az a cél, hogy 57+ -tól kezdve kiélvezzem a játékot :)
  • shaime01
    kezd még 1 karit.... azt is felhuza 15perc alatt lvl 70-ra aztán kezd még1-et és végigmegy az egész venice serveren bepirositja a nevét és kiröhög minden noob-t.
  • alibá a mezőrűl
    öngyilkos lesz
  • gameplusz
    Most beszéltem vele én is :) 62-es, azt mondja még egy hét és lvl 70!! Csak azt nem tudom azután mit fog csinálni?
  • shaime01
    egyébként ma megkérdeztem angelblade-t hogy miylen érzés a legnagyobbnak lenni a szerveren ő erre azt válaszolta hogy

"olyan mint az asszonyal dugni sok szüz elött":)
  • Kavácska
    effe menniyben adod a swordot, told már el priviben...
  • effe
    nekem van egy 24es sos sword-ö, :D az istennek se tudom eladni. de ha érdekel...
  • Maala
    ahahahahahahaha :) ez majdnem jobb, mint 64es ellen PvPzni :D
  • alibá a mezőrűl
    én 1 hónapig írtottam :p
    abból 4 hét volt a kihagyás
  • shaime01
    igen .. de most vegyük viktort-

3000virág osztva 2 hét kimaradásal szorozva 2x31/32-s karival akkor megkapjuk hogy 1 héten át fogja irtani ! :)
  • gameplusz
    Degáz, nekem nem kő :) Sőt! Akkor nem megyek be, amikor nem akarok
  • alibá a mezőrűl
    szólj a tanárodnak jöjjön silkroadozni
  • Cat 02 #7414
    ja de én holnap is suliba megyek :(
  • gameplusz
    3000 virág az megvolt nekem intessel kb 8 óra alatt ^^ :D Másik: itt magamban elbotolgatok magammal :D
  • Cat 02 #7412
    láttam DjLei-t :D nem volt Murder és full 29 es cumóban volt :D
  • Kavácska
    de vigyázz mikor beszélsz vele a jó szemébe nézz, mert harap !
  • shaime01
    felszemujack :)
  • shaime01
    irj rá vkire

-> FelszeuJack ( nem tudom hogy irja )
    -> _hardStyle ( asszem igy irja )

ők a BlackArmy guild vezetői

HUNteRs

-> PetiHUN

WanteD

-> _RASPUTYIN_
    -> Goldmund
  • Lord Nomak
    Venice szerveren ha van valakinek karija meg guild stb.. Az szóljon már nekem mikor lesz fent, elegem van a lengyel csapatokból, eddig kettőbe voltam de faszse érti őket =D
  • shaime01
    kimaradt, egyébként a bow-s a criticalra épit ha nem criticalozik akkor szerintem bukta a pvp-t márha vele egy szintü str-el van, intesnek a nukeját kell tulélni ha azt tuléled akkor mehet a menet:D frost novát neki:)
  • shaime01
    hát én az eddigi tapasztaltaimból beszélek akárhányszor öltem hunter bow-st vagy capeltem vele vagy blockoltam azt a nagy fényes csóvát vagy pedig levitte a fél hp-mat ^^ de aztán én nyertem bow-s még 1xer nem gyözött le .. nah jó 1 TheEmpires-s 53-s rámnyomot a egy combot és már feküdtem is mint ahogy az megvan irva:)
  • Maala
    lol. pl mert nem olyan gyenge, mint hinnéd? :D full str bow +fire/cold azért megszopat mindenkit, mint a kisnyuszi. :D persze egy bizonyos határon belül. :D és gyorsan fejlődik.
  • Maala
    #7370 ha ennyire tudsz követelőzni, OLVASNI IS TANULJ MEG. talán mert már elmondták a választ.
  • shaime01
    akkor minek a bow?:)
    nemtudom létezik-e olyan ember aki csak pve-ni szerett :o
  • Cat 02 #7402
    én 1szer láttam róla képeekt meg ííárst (kíniaul :D/ kóreia) meg Európáról is csak akkor Házigazdánk kitörölte vmiért :D
    bow-osok nem PvP re vannak kitalálva és crossbow lassú lesz sztem :D
  • shaime01
    egyébként tényleg lesz elvileg axe meg harmony vagy mi az.. arra leszek én kiváncsi... egy AXE-s bicheon combot nyomni :D de tényleg ^^ lol lesz...
    szerintem a bowosoak majd a crossbowal lesznek erősek mert most nem igazán .. )
  • Cat 02 #7400
    kikapom a kezéből a pajzsot azt nézhet :D
    de madj a 2h swordra meg a számszerijra leszek kiváncis :D (crossbow (bezzeg ienek tudok :D) hmm hónap = month ? :D
  • shaime01
    egyébként minden kari végül legalábbis a 70%-s sword + shield vagy blade + shielde lesz... nagyobb szinten a block az nagyon jól jön