82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7478 de tényleg tök cuki ez a mokus:D:D
azért mondjuk jobb lenne ha a majom is áttudna fejlödni gorillává a mokus valami génkezelt pitbullá a farkas meg egy nagy darab vérfarkasá ^^
de ez nem lesz egyébként rossz? valaki felnyomja a farkasát nagyon magas szintre aztán elnyom egy harmony-t beleül reggel felkell és meglépte a szintet mivel a farkas nem engedi őt meghalni
egéybként a mokus szerintem arra lesz hoogy nemtom.. :D nem tudok koreaiúl.
이름 서원 소환주문서 가격 55필 수량 1
설명 영수, 서원을 4주간 소환할 수 있는 주문서. 서원은 신들이 살고 있는 염주(炎州)지역에서만 서식하는 영수로 다람쥐와 동일하게 생겼으나 사람 이상의 지능을 가지고 있으며, 성격은 매우 온순하다.
또한 정(精)을 매우 중요시하여, 자신과 친분을 맺은 인간이 도움이 필요할 때는 신비한 능력을 통해 큰 도움을 준다.
방법 주문서를 사용하는 순간부터 시간이 적용되고 5레벨 이상일 때만 사용이 가능합니다.
조건 다른 기능 펫과 동시에 소환할 수 없습니다. -
#7477 5 db? Azon mit csodálkozol? Én azért vagyok jeges, mert az 1 azaz 1 DB fire-blast miatt nem fogom felnyomni a fire mastery-t...viszont a jég pajzs, a psszív fizikai védelem és a jégvihar elég tutkó... -
#7476 hát ja, int az csoportos pvpre van kitalálva legalábbis ott teljesít a legjobban bár mondjuk 52-s intes karit láttam már meghalni 5db felé szálló 42+-s flying dragontol :D -
#7475 én akkor fizetek majd be silkre ha kapok ilyen mókust!
Biztos ráugrik az ellenség fejére és befogja a szemét, és csak egy nagy sötétséget látsz a képernyőn, vagy megharapja a kezét és elejti a fegyót :D
Na majd ekkor befizetek :D -
#7474 Az int-es 1 vs 1-ben elég gyengén teljesít. Viszont ha csapatban van, akkor az area damage spell-jei könnyen legyalulhatják a látszólag túlerőben lévő ellent... -
#7473 akkor írd meg nekik hogy változtassák meg az item mall ablakban a leírást...mert a koreaiakkal ellentétben mi TUDUNK angolul -
#7472 jó ez oké.. de pl amikor full str blade-s meg godness ( int spear ) -s játszott akkor 3-4kat csapot bele és neki emg 8-9k hpja van és a 2-ik vagy első nuke-kat 80%-ban blockolta -
#7471 Igen ha az intes karit egyáltalán megütik:D
Intes lényege hogy kurva nagyot sebez:) -
#7470 2 , lehet nálad farkas is meg majom is
még valami ezt találtam a hivatalos koreai oldalon
ez se nem farkas se nem majom ez inkább mokus ^^ hmhmhmmmm -
#7469 Negatív. Egyszerre csak 1 peted lehet. Olvasd el az item mall ablakban... -
#7468 kérdés hozzád.
beszéltem angelblade-el irta hogy 3226hpja van..és 9k mannája nah ez nem túl kevés mármint a hp?? őszintén..elnéztem a pvp videokat és ott 2-3kat vágtak rá szegény intes karikra a glavie-sok ^^ nem nagyon értem én ezt:) -
#7467 A kettő nem üti egymást ^^ -
#7466 Az item mall dolog folyamatosan fog bővülni, de én kizártnak tartom hogy fizessek valamiért, kivéve ha egyszer vmi nagyon korrekt dolog válik elérhetővé. Az pedig hogy az item mall-os cuccok továbbra sem lesznek trade-elhetőek valószínűleg maradni fog... -
#7465 Farkas van a koreai szervereken, videón láttam nagyon kemény. Veled együtt fejlődik, egészen kicsi cukorfalatból óriási vérfarkassá. Már előre látom hogy a sok hülye hogy fogja dobálni elfelé az idétlen majmokat -
#7464 Lehet Visa kártyát fogok csináltatni, nem is az hogy silkhez kell mert csak emiatt nem csináltatnék, de több helyen is kérték már tőlem fizetéshez. És mindig szaros banki befizetésekkel kellett szenvednem ami 2-3 nappal is elhúzta az esedékes rendelésemet.. -
#7463 Nah, táska=invertory (ezt is megoldottátok) Nah, megyek körülnézek Hotan körül, élvezem a természetet :D -
#7462 pedig ott van
semmi gond -
#7461 jól van na az előzőt nem láttam -
#7460 NEM HISZEL NEKEM???
[hatalmas] EZ AZ EGY ÚTJA VAN!!!! -
#7459 Bocsi mindenkinek amúgy a táska kifejezésért csak tuggyátok jóideig wow oztam és rámragatt hogy azt táskának nevezem de inkább vki mondja meg hogy nincs más mód a maki megszerzésére csak ha tényleg fizetek érte? -
#7458 igen arról ezek szerint lekéstél, relőtte lehetett aranyért venni, de egyéb dolgok miatt, amit most nemírnék le már nem tradelhető, se stallban se exchangeban...
mire megírtam a hosszú leírást elkéstem, sebaj :D -
#7457 jaj!!!!
megtaláltam a táskát srácok !!!!!!!!
megpróbáltam megint értelmezni Rolly-t (de jó arc vagyok, pedig nem sokat segít..)
SZÓVAL: Arról a táskáról beszél, ami az item mallban van az inventory mellett jobbra. Nekem a felsőre azt írja "32 spaces" másik kettő halvány, gondolom ezt kérdezi Rolly, hogy ebből lehet e több is nem halovány!!! (Bár szerintem erre van alatta az "Extend slots" feliratú gomb) de én nem tudhatom, mert noob vagyok item mall témában, esetleg aki használt már, vagy nálam sokkal nagyobb tudású !!!
Átadom a labdát a srácoknak, bár ezzel ha nem is neked közvetlenül segítettem, de a többieknek megadtam az esélyt hogy tudjanak válaszolni, mert kérdéseidből nehéz rájönni problémáidra, PLS Foglamazz érthetőbben ,vagy írd le nekünk butusoknak mire gondolsz mint pl én -
#7456 ok kössz de makit tényleg csak igazi pénzért lehet venni? máshogy nem? -
#7455 Ahova a cuccokat teszi abból nem leeht több?(Mint pl a főtéren otis a csajnál 4 olyan helyre teheted be a cuccot olyan nekem nem lehet?) -
#7454 jah, az inventory méretére gondolsz?
mert az jelenleg 4*8, azaz 32, ami tényleg elég kicsi. makival ez +21, viszont majd a távoli jövőben lesz lehetőség az Item Mall-on keresztül (hol máshol) ennek a bővítésére, természetesen. :) perpill nincs rá más lehetőseg, csak maki. :)
MIKOR JÖN MÁR A FARKAS??? (c) Piroska -
#7453 én feladom, ne haragudj biztos én nem aludtam ki magam, de más nyelvet beszélünk -
#7452 na erre voltam kváncsi!
Köszike!
nagyobb pojén lenne akkor már egy magyar zászlót szúrni a stallba. Megcsinálnák az összes oriét, biztos vinnék mint a cukrot.
Meg ha bedobnának más pet-eket is! Pl asszem farkas van koreában, változatosabb lenne, meg sokoldalúbb :D kis harapós farkas -
#7451 Én a troy szerveren vagyok akkor úgy mondom hogy ahova teszi a cuccokat abból nem lehet több? -
#7450 ez ugyanolyan, mint az item mallos Gender Switch tool, annak is az első szintje. lv26ig tudod felhasználni, akkor jelenik meg az utolsó chest-típus, aminek még meg tudod változtatni a "nem-ét". (mondjon ÖN is igen-t a... blablabla) -
#7449 :D figy, van aki arra "élvez" ebben a játékban, hogy full intes létére 15ös criticallú spearje/kardja legyen, és a +100dmgvel láthatja a CRITICAL PWND feliratot. én arra "élvezek", hogy egy e.ghost rotoros hüjegyereksapival a fején üljön előttem a stallban, egy mangyang voodoobaba lehajtott fejjel szomorkodjon, meg egy big-eyed ghost vágjon debil pofákat forgó szemekkel. :) amúgy kellene már "nagyoknak szánt változat" is. dark-eyed ghosttal, sonarkával, meg dungeonos e-ghosttal. :) csak az a baj, h nem lehetne az árust látni az "őröktől". :D
amúgy nem mellesleg megjegyzem, hogy már csak 2 nap van hátra a Visa-kártyás fizetés lehetséges visszaállításáig, a "biztonságosság felmérésére" ezt a határidőt adták meg... mmint, h akkor fejezik be. :) -
#7448 certificate of basic armor gender transfer
na most ez pontosan mire is jó? mindegy milyen szintű cuccra vagy hogy? -
#7447 azokra a kis bigyókra, amik lógnak a stallon? Na azok naon hasznosak!!! :D -
#7446 jah, hogy 1000pot bags. innen már könnyű. :) a majomhoz meg úgy kapcsolódik, hogy mind2 item mallos cucc. :D
btw, jelenleg csak Paypallel tudod mind2t venni (ha még mindig nem jöttél volna rá a linkből), bár az az 1000dbos cucc eléggé megéri. :)
majomból télleg csak 1et éri meg venni, meg vagy 5-11 órát, és akkor fél-1évig lesz majmod, ha ellövöd rá. :) utána már csak 12 4hetes duplaXP scroll kell, és te lehetsz az isten. :) bár nekem inkább egy Combined Stall-ra fáj a fogam. :D -
#7445 hát táskára csak a 1000 es poti-mana csomagra tudok gondolni, az néz vhogy úgy ki... na de hogy ha az, akkor hogy jön a majomhoz már nem tom odakapcsolni.
Ha egyszerűen azt akartad kérdezni lehet e nálad több majomscrol, akkor a válasz: igen, de nehogy többet vegyél! elég 1 majom meg óra hozzá, azzal eg tudod hosszabbítani életét, és az nem 88 hanem 48 silk...
Szóljatok, ha nagy hülyeségeket írok ide -
#7444 Én sem értem milyen táskára gondol ^^ De ha elmondja természetesen segítünk, csak világosítson fel, mert én még kezdő vagyok táskaügyben ^^ -
#7443 akkor már ketten vagyunk. max a szemem alatti táskákra tudok gondolni. mert abból van egy pár.
de ember, mien táskákra gondolsz? tényleg segíteni akarunk, ha normálisan kérdezel, de így nem tudunk, ha nem tudjuk, mire gondolsz.
meik szerveren vagy? -
#7442 táska?? én nem értelek téged öcsém -
#7441 hahhha tod hogy értem -
#7440 Mint pl az Áll az alkuban? -
#7439 Na jó hagyuk a majmot kössz a választ de még azt megtudnátok mondani hogy itt is lehet-e több táska?