82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #7518 shamine van :D -
#7517 LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL !
( jah, vagy olyan nincs köztünk? :S :D ) -
#7516 LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL !
( csak semmi politika :) -
Cat 02 #7515 nem fölényeskedek ;) -
#7514 igazi noook vagyunk igazad van, hogy nem tudjuk kibogozni mit akar a srác, és nem 1-2 ember, nézd meg voltunk páran, senki nem értette, persze ha TE lettél volna...
Nemértem mire a fölényeskedésed, egyébként se rendeltem még item mallból semmit... -
Cat 02 #7513 mert nem ovlastam vissza ? :D
1ébként összességében nuboztam :D hogy iet nem tudtok ... -
#7512 nem értem mit n00bolsz le, kicsit már lejárt a noobozás...
ha elolvastad volna én is azt írtam le, csak kicsit körülményesebben, ráadásul minek válaszolsz olyanra amit már fél napja megválaszoltunk? -
#7511 Az aegen a karim neve:
Gothax -
#7510 mit a játékot? ^^ nem hiszem max +40-50 sor:_P -
Cat 02 #7509 mert soká tartna megírni úgy :S -
#7508 én az első bétanál kezdtem hehe :)
a másik pedig 2 kérdés ami még foglalkoztat
NPC thiefkenél mért nincs glavie-s? és blade-s?
mért nem használnak imbue-n kivül más skill-t? szerintem izgibb lenne ha nukeolnának a spearesek és etc.. -
Cat 02 #7507 én 1.5 el játszottam csak botok ellen :D az első kettő meg minden nap nyomja neten :D (a 4. is :D) -
#7506 csak harmadik? :/ -
Cat 02 #7505 majomtól lop :D
és thiefmaser 67+ :D -
#7504 még mindig nem tudja senki mire lesz jó? -
Cat 02 #7503 n00b :D táska sztem arra gondol hogy az inventoryban több hely legyen :D és van olyan és még táska a kis ikonaj is :D -
Cat 02 #7502 1-töl négyig Lanon CS 1.6 oztunk 32 es szerveren :D egyik info teremben a CT-k másikban a Teroristák és 3. lettem :D lehet CS pályafutásomban több babér termne ;) -
Cat 02 #7501 nézd meg a kóreia képeket ahol a tékép mellet egy majom és egy farkas rész van ... -
#7500 nem lehet valahogy billentyűzet nélkül bejelentkezni? :D
csak monitorbillem van most azzal nemmegy :p -
#7499 piknikezni akarod hívni? Vigyél almát, azt olvastam azt szereti -
#7498 lol, persze hogy van, midenn skillnek már az animja, ha nem így lenne,a népeknek felkoncolnák maxi bácsit.
farkas+majom lehet 1xre, 1 állatból lehet 1 max. :)
a képet én nem nagyon értem, mi benne nagy szám.
Fire-ből intes is min2. skillt visz, az imbuet és a nuke-t, de még viheti a mag dmg csökkentőt is. vagy swordosként a status csökkentőt, de ha "úgyse sebzik meg, akkor minek?"
fire imbue már 1. szinten is többet sebez, mint 1. szintű light imube...
más: unalmas Uruchira várni, remélem el tudom csalogatni vmi nyugis helyre... :) -
#7497 és hogy hívják a karidat az Aegén? -
#7496 az egyiknél powerful piercing attackot a másiknál sima piercing attackot add :) -
#7495 kérdés: van LÁTSZÓLAGOS különbség a flying dragon-fly és ennek a 2. könyvében elérhető flying dragon-flow közt? nagyonbbat üt, ok... de máshogy is néz ki? :) boccsa f*sz kérdést :D
Ui: Azta G+, belehuztál látom, micsoda szinten vagy :P :D -
#7494 ha tovább nézitek a képeket ott van.. -
#7493 nemtom... mondjuk azt hozzá kell tenni hogy ezen a képen a nuker az 5 szintel nagyobb mint a bow-s és sosun van nála , de szerintem az str jobb. bár ez is csak egyedfüggö :) -
#7492 Szal azért mondom, hogyha fire ennyit tolt rá, akkormennyit a lightnin? (mert ugye az nagyobbat sebez ^^) Szal nagyobb szinten mindenképp jobb :) Persze át kell állni 52+-on sword-re, de nemizgat :) Az 52-es sword úgyis szebb, mint a spear :P -
#7491 Az Aege serveren vok -
#7490 melyik szerveren vagy?
egyébként lassan összegyülik annyi felesleges goldom hogy megalapítsam saját 1 személyes clánomat:):) -
#7489 Hahaha, akkor én inkább str-es leszek mer van hozzá pofám -
#7488 intes kari jellemzése : kevés hp magass sebzés
stres kari jellemzése : magass hp közepes sebzés
intes kari elönye : gyorsan fejlödik , pvp-ben ha több vs több van nagyon király egyedül már nem akkora a szája:), távolsági skillek
stres kari elönye : jó 1 v 1-ben , jó több vs több-ben mint tank , egyedül is nagy a szája:), közelharci skillek de a távolságiak is jók lásd flying dragon
legalábbis szerintem -
#7487 De ha az intes kari sebez nagyot, akkor a str-es karinak mi az előnye?
Hülye kérdés, de úgy lenne logikus, hogy a str-es kari sebez nagyobbat, nem?
Vagy az intes kari a forceos támadások miatt sebez nagyot? -
#7486 szép sebzés... -
iDeGeS VaGYoK #7485 -
#7484 na béka is lesz a SR-ben? húha ! -
#7483 van...mit akartál betenni? mert csak egy sárga békát látok -
iDeGeS VaGYoK #7482
van még kérdés? -
#7481 a majom felfejlődik gorillává és kiveri a cuccot a többi playerből :D -
#7480 én szerintem blade, de végülis egyénfüggő sztem, nekem teccik jobban a blade, jó érzés a block, a glavienél nincs ilyen izgalom :P -
#7479 én idáig a 1-2 szintel nagyobb karikat lenyomtam ha intes volt kivéve ha pl 29voltam ő meg 32 szóval uj fegyo pajzs ruhája volt
ez a glavie-s is kezd tetszeni szerintetek melyik a jobb a blade str vagy a glavie str? (nem akarok uj karit kezdeni csak érdeklödök )