82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #7518
    shamine van :D
  • alibá a mezőrűl
    LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL !

( jah, vagy olyan nincs köztünk? :S :D )
  • shaime01
    LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL !

( csak semmi politika :)
  • Cat 02 #7515
    nem fölényeskedek ;)
  • Kavácska
    igazi noook vagyunk igazad van, hogy nem tudjuk kibogozni mit akar a srác, és nem 1-2 ember, nézd meg voltunk páran, senki nem értette, persze ha TE lettél volna...
    Nemértem mire a fölényeskedésed, egyébként se rendeltem még item mallból semmit...
  • Cat 02 #7513
    mert nem ovlastam vissza ? :D
    1ébként összességében nuboztam :D hogy iet nem tudtok ...
  • Kavácska
    nem értem mit n00bolsz le, kicsit már lejárt a noobozás...

ha elolvastad volna én is azt írtam le, csak kicsit körülményesebben, ráadásul minek válaszolsz olyanra amit már fél napja megválaszoltunk?
  • circa
    Az aegen a karim neve:
    Gothax
  • shaime01
    mit a játékot? ^^ nem hiszem max +40-50 sor:_P
  • Cat 02 #7509
    mert soká tartna megírni úgy :S
  • shaime01
    én az első bétanál kezdtem hehe :)

a másik pedig 2 kérdés ami még foglalkoztat

NPC thiefkenél mért nincs glavie-s? és blade-s?
    mért nem használnak imbue-n kivül más skill-t? szerintem izgibb lenne ha nukeolnának a spearesek és etc..
  • Cat 02 #7507
    én 1.5 el játszottam csak botok ellen :D az első kettő meg minden nap nyomja neten :D (a 4. is :D)
  • alibá a mezőrűl
    csak harmadik? :/
  • Cat 02 #7505
    majomtól lop :D
    és thiefmaser 67+ :D
  • shaime01
    még mindig nem tudja senki mire lesz jó?
  • Cat 02 #7503
    n00b :D táska sztem arra gondol hogy az inventoryban több hely legyen :D és van olyan és még táska a kis ikonaj is :D
  • Cat 02 #7502
    1-töl négyig Lanon CS 1.6 oztunk 32 es szerveren :D egyik info teremben a CT-k másikban a Teroristák és 3. lettem :D lehet CS pályafutásomban több babér termne ;)
  • Cat 02 #7501
    nézd meg a kóreia képeket ahol a tékép mellet egy majom és egy farkas rész van ...
  • alibá a mezőrűl
    nem lehet valahogy billentyűzet nélkül bejelentkezni? :D
    csak monitorbillem van most azzal nemmegy :p
  • Kavácska
    piknikezni akarod hívni? Vigyél almát, azt olvastam azt szereti
  • Maala
    lol, persze hogy van, midenn skillnek már az animja, ha nem így lenne,a népeknek felkoncolnák maxi bácsit.
    farkas+majom lehet 1xre, 1 állatból lehet 1 max. :)
    a képet én nem nagyon értem, mi benne nagy szám.
    Fire-ből intes is min2. skillt visz, az imbuet és a nuke-t, de még viheti a mag dmg csökkentőt is. vagy swordosként a status csökkentőt, de ha "úgyse sebzik meg, akkor minek?"
    fire imbue már 1. szinten is többet sebez, mint 1. szintű light imube...
    más: unalmas Uruchira várni, remélem el tudom csalogatni vmi nyugis helyre... :)
  • Kavácska
    és hogy hívják a karidat az Aegén?
  • shaime01
    az egyiknél powerful piercing attackot a másiknál sima piercing attackot add :)
  • WuFraZselic
    kérdés: van LÁTSZÓLAGOS különbség a flying dragon-fly és ennek a 2. könyvében elérhető flying dragon-flow közt? nagyonbbat üt, ok... de máshogy is néz ki? :) boccsa f*sz kérdést :D

Ui: Azta G+, belehuztál látom, micsoda szinten vagy :P :D
  • shaime01
    ha tovább nézitek a képeket ott van..
  • shaime01
    nemtom... mondjuk azt hozzá kell tenni hogy ezen a képen a nuker az 5 szintel nagyobb mint a bow-s és sosun van nála , de szerintem az str jobb. bár ez is csak egyedfüggö :)
  • gameplusz
    Szal azért mondom, hogyha fire ennyit tolt rá, akkormennyit a lightnin? (mert ugye az nagyobbat sebez ^^) Szal nagyobb szinten mindenképp jobb :) Persze át kell állni 52+-on sword-re, de nemizgat :) Az 52-es sword úgyis szebb, mint a spear :P
  • circa
    Az Aege serveren vok
  • shaime01
    melyik szerveren vagy?

egyébként lassan összegyülik annyi felesleges goldom hogy megalapítsam saját 1 személyes clánomat:):)
  • circa
    Hahaha, akkor én inkább str-es leszek mer van hozzá pofám
  • shaime01
    intes kari jellemzése : kevés hp magass sebzés
    stres kari jellemzése : magass hp közepes sebzés

intes kari elönye : gyorsan fejlödik , pvp-ben ha több vs több van nagyon király egyedül már nem akkora a szája:), távolsági skillek
    stres kari elönye : jó 1 v 1-ben , jó több vs több-ben mint tank , egyedül is nagy a szája:), közelharci skillek de a távolságiak is jók lásd flying dragon

legalábbis szerintem
  • circa
    De ha az intes kari sebez nagyot, akkor a str-es karinak mi az előnye?
    Hülye kérdés, de úgy lenne logikus, hogy a str-es kari sebez nagyobbat, nem?
    Vagy az intes kari a forceos támadások miatt sebez nagyot?
  • Kavácska
    szép sebzés...
  • iDeGeS VaGYoK
  • Kavácska
    na béka is lesz a SR-ben? húha !
  • sweech
    van...mit akartál betenni? mert csak egy sárga békát látok
  • iDeGeS VaGYoK

van még kérdés?
  • sweech
    a majom felfejlődik gorillává és kiveri a cuccot a többi playerből :D
  • Kavácska
    én szerintem blade, de végülis egyénfüggő sztem, nekem teccik jobban a blade, jó érzés a block, a glavienél nincs ilyen izgalom :P
  • shaime01
    én idáig a 1-2 szintel nagyobb karikat lenyomtam ha intes volt kivéve ha pl 29voltam ő meg 32 szóval uj fegyo pajzs ruhája volt
    ez a glavie-s is kezd tetszeni szerintetek melyik a jobb a blade str vagy a glavie str? (nem akarok uj karit kezdeni csak érdeklödök )