82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #7598
    1ékbént ami Aegen van :D 52+ thief áll mellet egy 64+ Hunter és csak áldogálnak meg egy körben áll 5 huntet 5 thief thiefket tevévle és low lvl eket fosztanak ...
  • Cat 02 #7597
    de nem 1 csiilagnál :P
  • gameplusz
    Néha napján én is oda-spa wanolok, szal "AllEyezOnMe"
  • Cat 02 #7595
    2: 2 db
    3: 3 db (narancsárgák)
    jah és néha pl 2 csillagnál 4 spawnol és így tovább
  • Carmang
    Kollégák, egy kis infót kérnék, hogy a több csillagos trédeknél (2..5), milyen erős NPC thiefek jönnek és hányan? Külön csillagonként bontva kérném a választ, köszi :)
  • gameplusz
    Holnap próbálok még javítani a szégyenfoltokon :)
  • alibá a mezőrűl
    fúúúú rohaggymeg :DDDd
  • Cat 02 #7591
    hmmm nice lvls ;)
  • gameplusz
    Ehhehe, nekem lvl 52 sos spear esett Ahogy Cartman mondaná: "kickass!" :D KEKEKEKEKEKE :P Mennyit érhet? 30-40 misi? :D
  • Cat 02 #7589
    megöltem egy 37+ Murdert és dobott egy 36+2 garment gaytót :D
  • Maala
    nekem nagy szám. :D hihi.
    kevesebbet, mivel SoSnek alapból is sokkal nagyobb a védelme, mint a sima cuccnak...
  • alibá a mezőrűl
    nem, többet -.-
  • shaime01
    ez mé oan nagy szám?:D
    egyébként ha sok sos ruha van rajtam kevesebb dmg-et kapok?:)
  • Maala
    MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    épp SimonXkét húztam egy kicsit, amikor WuFraZselic beszólt, h menjek warra. mondom ok, nézem, hogy mit válaszol, erre látom beírva: Soharin Hood. gondolom mindenki tudja, ez mit jelent. :D szóval van egy 45ös SOS Head-em, ezt tudtam. utána megnéztem. és FÉRFI (lucky1) :D tehát hordhatom. :) annyira boldog vok, hurrá, első SoSem ezen a szerveren Maala-val (bezzeg farmer Houdininek már bejött egy 12 female armor -> amit hordhat is. :D)
    weeeee. asszem felhúzom +2/+3ra... :) aztán tejelhetnek a full int garmentesek, ha akarnak...
  • shaime01
    sosem lehet tudni :)
  • Cat 02 #7583
    lesz az több is :(
  • gameplusz
    Az szerintem év végéig még várhat
  • gameplusz
    Csatlakozz a netre, vagy:

c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni és a host fájlba beírni:
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
  • Cat 02 #7580
    arra én is xD
  • shaime01
    szerintem tuti haxxolt vagy valaki más huzta fel a kariját HIHETETLEN!! :D
    69-70-re leszek kiváncsi majd catnél .)
  • Kavácska
    ezt jól megcsináltad !

Köszönjük :P
  • alibá a mezőrűl
    MÁRIS???
  • Pitkany
    kit tiltanak s miért?
  • shaime01
    de még milyen!!! miatta fogják kibannolni az összes magyar-t én érzem!!! :P
  • Kavácska
    1 hónapod volt rá, túl hamar ez nemjó, bezony ebből tilti lesz
  • Cat 02 #7573
    Maala BAJ VAN !!!
    letitlják az acuntoamt :( 34 lettem ;)
  • Pitkany
    de mit csináljak, mert nem enged be.
  • shaime01
    nincs mit ^^
  • Pitkany
    kösz...
  • shaime01
    te többet megéltél 1 szint alatt mint én 34... alatt :D
  • Pitkany
    Helló mindenkinek!
    Kérnék egy kis segítséget.
    The server is undergoing or updates. Connect to http://silkroadonline.net for more information.
    Ezzel a szöveggel men enged be. Nem tudja valaki, hogy lehet ezt megoldani?
  • Cat 02 #7567
    Wu: Aege fasza lagmentes :D msot is épp harcolok de tudod Auto piot megvéd :D
    Ka: meg lehet szokni :D és úgy kb mikor pont megtáamdod akkor kell a HP poti is :D
  • Kavácska
    én is inkább otthagytam a gecibe, majd megyek este!

A játék lényege h azt csinálja amit te akarsz, ez nem igazán valósul meg laggban

kedvencem mire megölöm a mobot felrakja az imbuet :D ha elfelejtem a mob megtámadása előtt fél perccel megnyomni :D lol
  • WuFraZselic
    jaja, ma 37esen kitaláltam h elmegyek red eyed ghostokat ölni, sikerült is simán, dark eyed is, aztán jött a giant... volt berserker is, szépen lement az élete, ugy 3 ütés hiányzott volni mikor GIGA-MEGA ATOMLAGG... auto poti meghal, vele együtt én is :S fasza volt! :S hétvégén mondjuk mindig ien, elképesztő laggok vannak ienkor
  • sweech
    nekem a tököm kivan...szarakodok egy csomót hogy összeszedjek 2%ot, virul a pofám hogy majdnem megvan a 70%, mikor kiakad ez a fos, vele együtt bedöglik az autopoti----> halál...ilyenkor annyira el tud menni a kedvem ettől a szartól hogy....hogy csak na!
  • Cat 02 #7563
    aha :D de volt oan hogy 47 es TRADER szivatta a kicsiket :D én emg 33 ason neki estem a thiefjéen és megöltem :P
  • Kavácska
    egértelmű ő sétál te fucc
  • Cat 02 #7561
    jah :D én ha sétáló NPC thiefet látok futok mert az általában high lvl é :D
  • WuFraZselic
    tök fura, tök érdekes dolgot vettem észre:
    ugyebár az ember thiefjei megjelennek a semmiből, és elkezdenek rohanni a teve után, vagy lövik ijjal és futnak utána srb stb
    na most ma dh előtt egy csaj (64+) thiefjei nem futottak, hanem sétáltak (mikor a runt átállitod walkra actions-nél) és ugy lőtek, ugy néztek ki, mintha ők lennének az élet császárai :D és egy lövés volt nekik egy ember... mert nem is a szállitmányt támadták :S a tevét meglötték, a gyerek mellette állt, és a tevét eltaláló áramos lövedékbe belehalt ő is :D érdekesek ezek a thiefek néha :D
  • Cat 02 #7559
    picit komolyabban :D
    ha villám nukeot nyomna egy 64+ thiefje mellet esnének le a low lvl ke :D