82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    a trade a világ legunalmasabb dolga 32 után nkm csak 207%-t fizet a dw-jg... :(
    15-20percen át megyek és várom hogy a tevém beakadjon mindenhova :(
  • Kavácska
    hát ez hihetetllen !

Neked esküszöm csak megszületni volt nehéz ezzel a karival !!!!!!!

Én meg itt szenvedek minden szarral ÁÁÁÁÁ

Örülök ha össze tudok rántani kis pénzt a köv sos bladere...
    Úgy nézem mennem kell pár tradet
  • Cat 02 #7636
    és még midnig 30 % kell ? :D
  • inter15
    Én meg már 2 napja nem tudok fellépni
  • Maala
    jaja, az SoSt észrevettem :D eg y*ocska ott kacskaringázik a képén. :D
  • Lord Nomak
    fszom már vagy 20 perce nem enged be szerverre ez a xar
  • shaime01
    :(((((((
    pk-s lettem :(:(:(
    elég fáradt voltam és a sword dance-met véletlen egy 21-s karimra küldtem rá ő meg intes volt és meg is halt :(:( most cryface van :P

tegnap azért lol volt egy 23-s odajött hozzánk segítséget kérni lvl 7-s murder statusban!!!!! vagy 30percen át öltük és élesztettük 12k murd pontja volt :)
  • Cat 02 #7631
    36 os SOS +int és +str nyakék :P most dobtták 34 esen :D
  • Lord Nomak
    Int/str arányom majdnem egyforma, 80% str javára, 62% int-re ha jól tudom, naponta nem játszom sokat egyébként, kb 4 órát, max ötöt, a karit meg 6 napja kezdtem
  • Lord Nomak
    Aha, hát tudod, nekem nincs maki, és gondoltam hogy a tárgyakat nem részletezem milyenek, de a glavie 21+5 crit 18-as volt, az armorok +3, a két talizmán +1, a suit meg SOM
  • Cat 02 #7628
    hülye mákerek nekem semmi nem esik :( csak még 29 esen esettt a skopiokbol egy kard meg egy balde (32es) semmi fwgyó azota csak egy spear meg egy bow xD
  • Maala
    bazz... :D csak ennyi? Houdinivel kimegyek Strongholdba, fél-1 óra után tele van a maki és a kari inventoryja is, és ez nem vicc... mmint tárgyakkal, mert a többit el kell dobnom... kár, hogy azon a szinten még csak 1-2Kt érnek a cuccok, elég jól megszedném magam... :) (bár így is 100-200Kt termel egy 16os kari 1-2óránként majommal)
    gratz a 24hrz, mennyit játszol naponta? int/str arány? (csak azért kérdezem, mert asszem én is 23-24 voltam, amikor otthagytam Venice-t... 3. napon)
    mai drop még: 45 spear, 45ös ring 90Kért, 2 weap elixir, Ureuchiból egy 40es kesztyű, stb... elcsíptem.
  • Lord Nomak
    hopsz, :DD na helyesbítek..

• Lord Nomak
    Hab a tortán effektus, Downhangből megyek a Main Roadon, hátramegyek bogarazni mert devil wings küldetés van.. Erre leülöm a 5 devilt aki ólálkodik körülöttem, odanézek, mondom valaki aranyat hagyott ott.. Elndulok felé, már kb 2 méterre van tőlem amikor látom elixir, viszont ahogy oldalra húztam az egeret, látom, hogy maki sprintel messziről ide.. Kicsit bepánikoltam, de sikerült felvennem, miután maki visszafordult, megnéztem mit is vettem fel, hát nem egy weapon elixir volt ? :DDDD
    Csak úgy a semmi közepén, valaki nem vette észre és ott maradt :DD Kurvajó, aztán meg jön egy hunter, hogy az az övé, mondom miért nem vetted fel, azt mondja csak most vette észre.. Vicc.. Elköszöntem tőle és otthagytam :D

http://www.style-gaming.com/elixir.JPG
  • Lord Nomak
    23.00 - 02.00 Között estek ezek a dolgok :

A pénz ami allul van, az a mai elixirekből és mindenből a bevétel összege, meg ugye még ezek hozzájöttek és így lett 900k a bevételem mára kb.
  • Maala
    SoS/SoM/SoSu cuccok eshetnek a mobokból úgy is, hogy az SoS/... nagyobb szintű, mint a mob. pl nekem a Decayed Yeovából esett 12es SoS... de pl Athensen... hmm... Punishernek (meghackelték az accountját, érdekes, nem???) volt az, hogy első black robber-jéból (lv38) lv42es SoS blade esett... ahhoz képest, hogy senkit sem érdekel az SoSem, shaime, egész jót elbeszélgettetek róla. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • gameplusz
    Egyik régi guildtagnak 38-as robberből esett 45-ös sos női garment hood ^^ Szal ennyit erről ^^
  • Kavácska
    most jó laggmantes a játék.. a nagy baj h én meg alváshiányos vagyok, és holnap szakdogát is kel írnom még... szóval jóéjt mindenkinek

Addig várok míg mr én nem bírok jáccni :D lol
  • shaime01
    én ugy tudtam hogy egy bizonyos szintu mob csak bizonyos szintü tárgyakat dobhat...sokan mondják hogy random de nem fog kiesni egy egy magyangból egy 64-s sosun glavie vagy taoistolból nem fog kirepülni egy 32-s sos .. legalábbis szerintem
  • WuFraZselic
    de 44-45ös mob mé dob neked 52es sost? :( :S :D
  • gameplusz
    Hahiszed ha enm ez így volt ^^ Hameg nem hiszed, akkor majd rakok fel képet ^^
  • WuFraZselic
    neked hogy eshetett 52es sos spear??? :D és mibőől?:D
  • gameplusz
    Loller. Ezzel a karival annyittrédeltem, hogy lvl2-es legyek, szal kb 5-öt fordultam ^^ Nekem manapság napi 1 millia bevételaz már alapnak számít, ma viszont 1,5 jött be, és még nincs vége :P Klánupgrade-re beadtam 3 millát, szal még így is jó vagyok az 5,5 millámmal.
  • Kavácska
    vhogy oldd már meg hogy tucc átküldeni nekem részesedést Aegére! OK? Kérdezz utána
  • Lord Nomak
    Egy biztos, 11 után elkezdek játszani azért lagg már annyira nem lesz.. És ha holnap is így fognak esni a cuccok akkor csinálok screent és berakom ide.. De ha ez még 1 hétig így megy, akkor nekem kb 1 hónapig tradelnem se kell :D, napi 1 milla lol, arany élet :D
  • Lord Nomak
    Hát friss a szerver azért ilyenek az árak, pl weapon elixir nagyon ritkán tudok eladni 180k felett, de amennyi esik belőle nekem annyiért is megéri. Egyébként lehet mázlista vagyok, lehet az SOS cuccok teszik, de lehet megsajnáltak már a silkesek, mint látható nem ez az első karakterem, volt még ezeken kívül három másik ami mind lvl 30 volt, és soha nem estek nekem ilyen dolgok.. :DD
  • Kavácska
    igazi mázlista vagy...
  • Kavácska
    sajna én meg lemaradtam az egész eventről... Aegén sokkal durvábbak az árak

sos cipót 16ost 900k-ért árultak, nem mondom h minden ien drága.. de ezek el vannak szállva...
  • Lord Nomak
    Ja és ráadásba még most vettem 24+6-os ijjat, 230k-ért, szerintem megérte.
  • Kavácska
    akkor hogy lehet szerezni?

ha találni lehet, akkor sose lesz nekem :S
  • Lord Nomak
    Sok pénz:

SOS Garment az összes.::

Cipő lvl 18 = 80k
    Kesztyű lvl 19 = 70k
    Talizmán lvl 21 = 130k
    Felső lvl 19 = 110k
    Nadrág lvl 18 ( ha jól emlékszem ) = 75k

Csak jó helyen és jókor kell vásárolni, főleg mivel Venice szerveren alacsonyak még az emberek ( már akik nem botoznak ) és pénztelenek ezért adnak még olcsón ilyen dolgokat, bár láttam már 21+3 ijjat 1.7 milláért.. :D Ki is nevettem szegényt :P Ezekre meg a pénz a húvéti droppokból volt meg, amiket ott beváltottam mindent eltettem, és akkor 2 weapon elixir kaptam, meg sok scrollt amit nagy áron elpasszoltam pár napja.
  • gameplusz
    Visszatérve a mókusra meg a farkasra: szerintem a mókus u.a. mint a majom, csak máshogy néz ki, tehát a funkciója is ugyanaz (ezt bizonyítja pl, hogy ugyanannyi, mint a maki).
    Másik:lehet, hogy a farkas nem is item mallos lesz? Mert nem látom a listában, pedig tudtommal koreában már van ^^
  • gameplusz
    Hányas vagy?
  • Carmang
    LOL, most olvastam vissza mit "termeltetek" ma. Az az új állatka nem Vérmókus lesz ? Bár Vérnyúlnak jobban örülnék (Monty Python - Gyalog-galopp rulz)
  • Kavácska
    én egyébként is SoSu uccsó szettet akarok
  • Kavácska
    csak ez neki nem az uccsó!

De honne e sok pénz kérdem én !
  • gameplusz
    Az utolsó szettemet én is sosból akarom összeállítani :D
  • Kavácska
    :D:D:D
  • Kavácska
    ez érdekes... én nem halottam ilyenről de dögöljön meg akinek ilyen dropjai vannak
  • Lord Nomak
    Ha valakinek teljes SOS ruha szett van, tehát csak a fegyver és ékszerek nem SOS-ok, akkor lehetséges hogy a droppok aránya is jóval az átlagos felett vannak minőségben is ? Volt aki azt mondta hogy köze nincs hozzá, de itt egy kis lista a mai adalékról..:

4 weapon elixir
    3 lvl 21+3 glavie
    6 lvl 21+2 sword ( crit 9-16 között voltak )
    6 shield elixir
    3 accessory elixir
    3 lvl 21+2-es ékszer

Mert ilyen még soha nem volt, az elmúlt másfél napban amióta megvan a teljes szett azóta egyfolytában ilyenek esnek, egyszerüen el sem hiszem már. Meg a 150 bug egg küldetés is megvolt kb 1 óra alatt, mindegyik droppolt tojást, talán 1-2 volt ami csak minden második után droppolt.. Arany is 200 alatt nem esik az esetek 80%-ban.. Vicc