82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7918 nekem egy 90-100millát plz kölcsönözn valaki sosem fogom visszadni venice-n vagyok és plz.. :o -
#7917 Beszélgettem ezzel a sráccal egy kicsit, amikor megnyílt Aege azóta játszik, de mondta hogy a botosokkal már neki is kivan a f*sza.. 1 hónap alatt elérnek arra a szintre amire ő fél év alatt ért el.. Mellékessen pedig játszottam vele kicsit :D Párszor darabokra tépett engem strong bowal :D
-
Cat 02 #7916 figfy pont kijön :D
Consatninápoly = Jangajn / Chan' an
Bagdad = Tunhunag / DH
Teheran = Hotan
és úgy tudod a 80 as szörnyek is hegyne vannak és alul pont van egy hegy szal a legerősebb szörnykecskék Himaláján és altatt leszenk :D
-
Cat 02 #7915 Milkmannan van 38+3 asszem :D (de lheet hogy az Glavie de 38 as bowja van :D)
MSN: [email protected] :D -
#7914 Valakinek nincs Aegen 38-as ijja.. sima.. Nem kell semmi extra, vagyis kell csak nincs rá pénz :D Kihalt a piac sehol sem találok semmit.. beszarás 38-as bow kihalt vége.. -
#7913 eriggymá Maalanak szólt -
#7912 eriggymá :)
Aege a mesterek szervere
egyébként meg ha bnőd akar jáccni akkor sztem legyetek egy szerveren, h segíteni tuggy neki, kinőtt fegyók stb... -
#7911 ATHENS ATHENS ATHENS <3<3<3<3<3<3<3 -
#7910 Most hogy mondod, akinek van Venice szerveren karaktere és szeretné hogy támogassam kicsit pénzügyileg az szóljon. Van kb 400k-m, meg sos cuccok stb.. +2,+3 tárgyak.. -
#7909 mingyá megnézem menniy tok adni pontosan aztán priviben megírom -
#7908 jaaa látom a régi karid is Aegés !!!! értelek !
ok mindenképp segítek én, lelkiismeretre bízom... -
#7907 erről már beszéltem... magyarok kis közösségben jól összetartanak
Na majd keress meg engem is akkor Kava__HUN két lépték van nem egy erre figyelj
de nem neked tolja ki a sok jó kis SoS SOM cuccot a sok mob? -
#7906 Hm.. Háát ha így rendesek vagytok és tudtok adni zsét, lehet vissza tudom alakítani karakteremet normálisan. Meg így legalább tradelni is nagyobb erővel indulhatok el és így rövidebb idő alatt visszaszolgáltatom.. :) -
#7905 Ajj mennyi rendes ember :)
Ma találkoztam jégkirálynővel, vagy valahogy így volt a neve szerveren, kérdezte mi történt, elmeséltem neki, és mindent ami volt droppolt tárgya, meg pénze odaadta nekem ami nála vot inventoryba. Nagyon meglepődtem, kb 100k körül voltak a tárgyak, meg 50k pénz.. -
#7904 Egyébként meg, ha jól mennek a dolgok, és ma minden meglesz, hogy normálisan elinduljak tradelni, szerdán visszadom a pénzt. -
#7903 Ha arról van szó én is tudok tolni neked zsét... 800k-1 milla körül -
#7902 Te még élsz ? Már ha az a Svindler vagy akivel régen FeketeSeregben voltam együtt.. jééé :)
Én ma próbáltam írni Svindler névre, de az régebben úgy volt, hogy Svindler_HU vagy valami ilyesmi :S -
Svindler26 #7901 Nomak!
Nem vagyok nagyon eleresztve zsével, de ha gondolod, egy olyan fél milla körül tudok neked hitelezni... este keress meg, Svindler a karim neve, olyan éjfél körül tuti leszek legkésőbb -
#7900 Élvezem meg minden egyébként, hogy új karival vagyok, de az eredeti első karakteremet szeretem, és már a szint sem kicsi neki.. :(
Ha kell 2-3 hétig mangyangokat ölök, de muszáj valahogy pénzt szereznem, hogy elinduljak tradelni.. -
#7899 Nem nekem van szükségem új karakterre, hanem barátnőmnek. Megint van neki otthon net, és szeretne játszani ismét. Én meg meguntam Venice szervert meg az egésszet, nekem az a karakter kell amit feltörtek a lvl 39-esem.. Aegen most próbálok kölcsönt szerezni.. Hát ha találok valakit aki segítene, 20% kamattal visszafizetném neki még a héten a kölcsönt dehát ilyenkor alig van fent pár ember.. -
#7898 egyébként már megint minek akarsz új karit?
Sose akarsz 40+ os lenni? alsóbb szinten élvezed a játékot??? lol -
#7897 * Úgy írtam mintha a többi nem laggzana, dehogynem laggzanak azok is, csak a venice is hiába új - így értettem... -
#7896 Persze h laggzik, az a legújjabb, mindenki arra ment át egy jobb laggmentes világ reményében. Ha jön újabb szerver (reméljük lassacskán jön már) akkor majd kicsit leveszi a terhelést a többiről...
Bár a lagg ellen a megoldást még mindig a korlátozásban látom! Inkább ne engedjen fel mindig, de ha beenged, akkor viszont legyen élvezhető a játék! Ez az én álláspontom... -
#7895 Európai Karik? -
#7894 Ez az állandó Quest :) -
#7893 sztem mindegyik szerver laggol mint atom , hozzá kell szokni , ez is egy szkill fejlesztő dolog , :D hogy tudod tulélni laggban a támadásokat ! -
#7892 De egyébként.. Ha valaki tudna nekem mondani valamit arról, hogy melyik szerveren érdemes karaktert indítani annak örülnék. Tegnap is kérdeztem, de senki nem válaszolt rá :(
Venice hiába új szerver, de már most reggel Crowded és néha laggzik :\ -
#7891 Annyira szar, hogy ha szerveren kezdek egy másik karaktert akkor a store-ban maradhat pénz és kivehetem, de másik szerverre nem vihetem át.. Ott van Aegen egy 39-es karakterem és kurvára nem érek vele semmit amióta feltörték accomat.. Nincs se pénze se fegyverei se semmi.. Venicen meg van már egy nagyobb keretem ami fedezni tudná annak az öltöztetését.. -
#7890 no, lehet fizetni Visa kártyával is. nyami. :D -
#7889 mondjuk egyébként nekem a lvl 32 elégé szenvedés volt.. vagyis 29-ig onnantol jöttek a combok azelött meg nagyon lassan irtotam a szörnyeket most megvan 2comboból áltában , szóval kéne vmi olyan item mallos cuc hogy STAT changer lvl xx-ig intes lennék aztán vennék 1-et és hopsz máris str-s vagok:D -
#7888 mégszép hogy nekemvan igazam:D
kezdenek megutálni engem :(( mostanában kifejlesztettem a cold-t is maxosra az első könyvet meg 3 szintet a második könyvből és hogyismondjam idáig csak fire-t használtam pvp-ben de mától csak cold-t fogok !!!! nálam joval nagyobb szintueket pl 38-39-esek is meg tudok izzasztani!:P 10-15mp-ként befagynak mivel 5% a freeze lehetőség nahmármost 3combot nyomok - 4es 5ös 3s 12 ütés alatt + flower és blood min 1-2xer befagy :)) nagyon kezd tetszeni :P -
#7887 ez nem rossz 5let, ha nincs az, amit Shaime mond.
látod, ez a gáz, hogy noob full inttel hiába az istencsászár baxott nagy sebzésed, ha csak -10 szinttől tudod írtani a mobot, és szétnézni arra... mármint elfutás nélkül. mert ugye az az igazi, hogyha egyszer megtámadtad, nem futsz el. (persze amikor 2 yeti champ+devil yeti jött rám, akkor én is elszaladtam. :)) amúgy XP duplázóval 7,8K xpt ad a devil yeti, ami 60ig csak csökkenni fog, szóval... :) -
#7886 elvileg csak 26-s szintig lehet azt felhasználni :o -
#7885 Sztem ugyanaz lesz mint a dungeonnál. lvllimit. Majd ha bejönnek ezek a dolgok,akkor lehet karakterskint cserélek.... ^^ potom 88 silk, vagy mifene
Nah, én lenni
Szóval g8 -
#7884 én elnéztem oda ^^ egy devil yety kergetett egy jó ideig .. vagyis több de sikerült :D
szóval ez vezet europába? ^^ woo remélem lesznek utaskisérő kisjányok :P
mondjuk az lol lenne ha ez az europai kariknak lenne a lvl 20-s olyan teleport mint a dw-jg és átjönnének és szembetalinánakegy devil yety-vel ^^ -
#7883 Majd 57 körül arrefelé körülnézek -
#7882 de 33on inkább ne menj oda. :D 42n full str és large potikkal 80%os autopottal már megpróbálhatod... ha blades vagy. :) a block eléggé qrvajól jön arrafele. glaive-val nem hinném, hogy menne :) (3x 500-600 as sebzésű kombója vagy egy 1500at baxó ütése van pl a devil yetinek. crittel odabasz azért... lv45 vok :)) -
#7881 fak, elküldtem. nem akartam floodolni.
épp a másikhoz mentem volna, amikor jött a lag, és beszoptam egy 58as big white spidert... :) -
#7880 Köszi -
#7879 Ahh megvan:)