82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Ja, de ezt már én is leírtam ^^
  • shaime01
    staff = HEUSKAL
    sword axe = BICHEON
    crossbow egyértelmü ^^
    Harmoney szerintem ha ez bejön akkor lesznek végre healerek ezt hiányolom egyébként egy olyan dungeont ahol egyedül szinte nem is lehet érvényesülni csapat munka kell hozzá és akkor lesznek healerek is :o
  • alibá a mezőrűl
    Legalább ezzel is csökented a tömegnyomort az új területen :D
  • shaime01
    ha europaiknak lesz itt is lesznek.. ^^ én maradok a kinainál jobban bejön :P
  • alibá a mezőrűl
    Fogadjunk hogy lesznek új masteryk =) Azért nem említik, mert teljesen egyértelmű :D
    pl. a Staff szerinted melyik mastery alá tartozna? Vagy a kétkezes kardos videóban is új a mozgása. Heuksal SPEARMANSHIP--> vagyis nem lesz alatta más, mert lándzsaművészet. Bicheon swordsmanship--> ez alá a kétkezes kard nem tom hogy menne be, elég furcsán nézne ki vele a bicheon skillek nagyrésze. Egyedül az íjpuska az amit sztem beraknak majd pacheon alá, mert ott csak egyféle fegyver van, a többinél kettő. Attól mert a két baltával való földrecsapás szimpla kardnál is megvan, nem jelenti azt hogy ugyanaz a skill mindkettő. Hogyan végeznéd ki az ellenfeled baltával ha nem rácsapsz? =) Szal attól még egy ilyen Axe masteryben is meglehet egy ugyanolyan kivégzőskill.
  • Cat 02 #7953
    :D és annak hogy földre esnek és ott befagynak ? :D (és igen 3 at támad)
  • Cat 02 #7952
    nézted a dupla kardos mien combókat csinált ? mág rúgott is benne :D + 2h is másoakt csinált ^·^
  • shaime01
    még valami a sword dance petal is több karit támad egyszere? maala asszem neked már van.
    gondolkoztam hogyha 3 embert támad mennyi esélye van annak hogy 1 lövésel 3 ember 5% freeze esélyel befagyasztok?:)
  • Kavácska
    Életgörbe :)
  • shaime01
    BOO xD
    nagyon tetszik ez az evil cut ^^ tök gizdán dobja el meg minden lowlvl szivato:)
  • Kavácska
    mármint hogyan nem akar csatlakozni? mikor beírod a felhasználó nevet meg a passwordot, és connect akkor "Server Disconnected" -et ír ki? mert akkor egyszerűen teli a szerver és próbálkozni kell tovább beenged az.. van h fél óra is kell hozzá
  • Rolly
    nincs ötletetek hogy mit csináljak akkor hogyha nem akar csatlakozni?
  • Kavácska
    akkor nekiindulok keresni :)
  • Maala
    ha tudnám, hol láttam, már 1000 évve beraktam volna... :-s
  • Maala
    rotfl, eddig sem volt benne lv 52 +3 SoSu Kamikaze Vadászrepülő...
  • shaime01
    1 nem lesznek uj skillek sehol nem irták.. 2. csak uj karik lesznek és más kinézetü fegyok de mondjuk ha megnézed amikor a 2 axe-al a földbe csap az egyenlő blood-bladel... ^^

3. meg ha europai sémát követik akkor lassan fegyverük lesz a kariknak.. nagy raksivető etc ^^ már láttom is
    WTB lvl 64 Sos/Som/SoSun +3 or higher Nuclear Rocket Launcher pm me if you have i pay well
  • alibá a mezőrűl
    mert naaaaagyon brutálokfaszákkirályokistenek az új fegyók, rakás új mastery meg rakás különböző játékos jéhéééééééj! :D Meg az új karakterek, a hangulatos európa, stb. stb. =)
  • Cat 02 #7941
    de meglepődtem az Archer 444 es sebzésétől :D
  • shaime01
    mért lenne olyan istenfasza? ^^
  • sweech
    dehogy kurják el...istenfasza lesz
  • shaime01
    el fogja kurni ezzel a sok europai arab faszágal nekem az alap silk is jó... csak legyenek benne min 500-s szintek :D még min 15combo :P és 50fegyo másmás kinézetel:)
  • Kavácska
    tedd már be a linket a arab kairs videóhoz pls
  • Maala
    mi van??? arab karakterek is lesznek, tudtommal. vagy nem? arabokhoz nem kell játékosbázis, mindenki imádja az arab kultúra "varázsát"...
  • shaime01
    már 4%-n áll az ÁPDÉT! koreai silk 4 eve :D benézek hozzájuk éppen updatel :)
  • shaime01
    már 4%-n áll az ÁPDÉT! koreai silk 4 eve :D benézek hozzájuk éppen updatel :)
  • Cat 02 #7933
    akkor segítssünk rajta :D (rímelt :P)
  • gameplusz
    Loller. Azért a topic elég szépen tartja magát 2 napja
  • Cat 02 #7931
    arabok nem is játszanak vele :D akkor meg minek ? :D
  • Cat 02 #7930
    itt egy botter és nincs nálam protector :(
  • gameplusz
    Hatvankilences felső, hatvannyolcas gatya, hatvanhetes sityak.
  • Maala
    bazzzzzzz... te lol vagy. :) most hogy mondod, eszembe jutott, hogy Hotanban is van 2 ferry. :) :bow:
  • Maala
    nem :D
    hmm, nem a Data Bank/Multimediában láttam. akkor vajon hol az istenben?
  • Cat 02 #7926
    co.kr esen vagy .net esene ? :D

figyu simán :D mondkuk a folyon le lehente halyozni :D
  • Maala
    és miben lenne szted? éxer: 42-44-46, fegyó: 64, ruha: 62-67... :)
    Cat, és Hotanból hogy oldják meg a lemenetelt Indiába? sztem ott lesznek majd az arab karakterek... :) jah, télleg, láttátok a videót a hivatalos oldalon az arab karakterről? :D nézzétek meg... downloads/videos talán.
  • Cat 02 #7924
    68 as az emberke.... (gondolom erre rájöttök magatok is :D)
  • gameplusz
    68-as sos nincs (legalábbis fegyverben biztosan ^^)
  • Cat 02 #7922
    megjegyzés: 64 es Glaivel semmit sem ér egy 68as SOS speares ellen ....
  • alibá a mezőrűl
    áááááááááá de fasza lesz a kurva életbe rakják már bele :DDD
  • Cat 02 #7920
    és azt se neki adod ...
  • gameplusz
    csak 10 van bocsi.