82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#7998 na jó ez így nem mehet tovább, fájó szívvel bezárom a fórum ablakot... a héten le kell adnom a szakdogám...
utálom -
#7997 nekem most félelemtesen laggzik a venice senki másnak nem laggzik kimegyke dw-ből és akkor 30-40mp-et várok arra hogy megmozduljon a karim... asszem ma sem elsz 37.. :( -
Cat 02 #7996 b az Bagdadban lesz :D
a meg Amcsiknál de az nincs :D
kéne cisbnálni oan szörnyet hogy "Lag" és ő nem támadna csak lagolna és 1k kell megölni belőple :D -
#7995 Tudjátok ki lesz az eu részen a 60-as uniqe szörny?
a.;Bill Gates
b.;Osama Bin Laden -
#7994 victor fordicsámá
-
Cat 02 #7993 http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_content.asp?bID=SB_geFree&sID=7&Page=3&Num=121236&List_Ref=3717 -
#7992 ó a fenébe, én csak 2006. Június 29. 18:50 ig érek rá
mindig lemaradok mindenről ! -
#7991 vAlami videjo van mert ha van plz linkeljétek má bé téháix -
#7990 2006. Június 29. 18:51 korean standard time :D
Kitudjamikor... -
#7989 és mikor lesz?
-
Cat 02 #7988 mert még ott sincs :D -
#7987 jah még 1 kérdés elvileg ez a koreai verzioban van ..
akkor mértnem töltjük le és nézük meg?
-
Cat 02 #7986 aha :D lejjeb említették ... -
#7985 Ti ezeket honnan tudjátok hogy mi lesz ? látatok valami videot vagy mi? -
Cat 02 #7984 rákatolok a boter melelt szörnye közelbe zéró majom prot aktívizálás és csak nem Moneky a neve ? D: -
#7983 1: a kardos 74-esek nem tudnak áttérni duplakardra, mert a kardosok kínaiak, a duplakard meg európai fegyver, ergo nem tudják használni.
2: ha új neve van a skillnek és új animációja, akkor valszeg nem pont ugyanannyit fog sebezni a duplakard mint a sima, mert elég nagy faszság lenne, ha egy 20 kilós kard annyit üt mint egy kisebb. Ki lesz egyensúlyozva. Mert ha a mostani három ágazatot ki tudták egyensúlyozni, hogy mindegyiknek megvan az erőssége, akkor sztetek az új ágazatokat miért ne lehetne ugyanígy kiegyensúlyozni mint a régieket? bizonyos szempontból jobb lesz a kétkezes, mert erősebb. És bizonyos szempontból rosszabb, mert lassú ls nem lehet mellé pajzsot fogni. Ugyanígy az íjpuska. Az íjpuskák természetesen lassúak, és erősebbek a szimpla íjnál (távolra eléggé pontatlanok is, de silkroadban ez nem játszik szerepet :D )
Szóval azt mondjátok új neve és kinézete lesz a skilleknek. Ha a kinézete új akkor az időzítése és a sebzése is új :D Nem fogy pont ugyanannyit sebezni mint a mostani fegyverek mert az oltárinagy faszság lenne. Szal nem értem ti hogyan gondoljátok. Ha új a neve és a kinézete, akkor az egy új skill :D -
Cat 02 #7982 mien lagmentes a gém :D -
#7981 Ez így durva.. =D -
#7980 igen sajna mindig ez van.. meg se próbálok felmenni, ienkor élem kicsiny életemet... -
#7979 metál brutálk hosszú karaván
hozzátartozik a faszinak minden tíf kék, na de hogy is lenne másképp ez ekkora traden :D -
#7978 nem ugyanezt montad teljesen máshogy irtad le! :P -
Cat 02 #7977 UGYANEZT mondtam !!! ugyanezek lesznek csak MÁS weapon forceba ezzel kiköszöbülve aztr hogy a mostnai karods 74 esek hirtelen áttérjenek dupla kardra -
#7976 Erről beszéltem. Az európai sem fogja tudni felvenni a kínait, csak az újakat, ezért nyilvánvaló hogy külön lesz mastery az új fegyverekhez, Itt is 3-4.
És igen, mindenki európai lesz, legalább a kipróbálás erejéig :D -
#7975 vedd le a pajzsod és nyomj el egy combot. -
#7974 másik minden fegyo alá oda van irva hogy chinese etc.. vagyis kinai kari nem tudja felvenni az europai fegyot :o vagyis viselni ^^ -
#7973 Látom ez a délután kettő és este tíz közötti időszak még mindig a gyilkos Aegen..
Lagg rulzz -
#7972 "más név és animáció" <------ hát ez az -
#7971 de nemérted...
Van a bicheon, ott vannak a kombók... Szted tesznek egy választóvonalat a kardkombók között, hogy NA innentől már kétkezes kard-kombók ami ezelőtt van az meg még egykezes? Mert nyilvánvaló hogy egy fajta kombó csak egy fegyvertípus mozgásrendszerével működik. Akkor meg az új fegyverhez tartozó új kombókat mi értelme lenne a régiek mellé berakni? Ha a Staff-ot berakod a lándzsa mellé, akkor ennyi erővvel a kardot is be lehetne rakni a lándsza mellé, mert van hely... Két teljesen különböző fegyvertípus.
JAH, és még 1 nagyxon fontos dologra felhívnám a figyelmed :D
Európa világa, európai emberek, latin nyelvcsalád. Mit keresne európában a heuksal a bicheon vagy akár a hwaryeonsingong mesterség? Ezek a keleti világ kifejezése a keleti stílusokra. Az európai világban, európai fegyverekkel, európai eredetű és ennek megfelelően nevű masteryk lesznek. Eléggé lecseszné az összképet ha a skillek esetében lépten-nyomon heuksalmun meg pingroibigong szavakkal találkoznál, és ezt ők is tudják. -
#7970 nem tudom mit vártok annyira attól az europától... ha ott erősebb skillek a mostaniak továbbfejlesztése és etc lesz akkor MINDENKI europai lesz... ami alapbol hülyeség.. ugyanazok a skillek csak más név és animáció ennyi.. sztem..
egyébként pedig lesz egy hely ahol vannak a lvl 90-100 szörnyek elötte 2 irányba csökken mint egy piramis ^^ 2 oldalrol lehet megmászni az utat
a másik pedig megnnzék egy TELJES silkroad turkey-jangan max csillagos trade-t :) -
Cat 02 #7969 hmmm de oad az előzők tovább fejlesztáése jön :D vagy felénél hirtelen újra lvl 5 lesz ? xD -
#7968 még egy csomo hely van csak néz körül... pl első seriesnél még van 4 ha jól tudom
másodiknál 3-4.. -
#7967 úgylesz -
#7966 :DDDDD
és szted az új skilleket hova fogják rakni :D csináknak egy új fület ETC néven és vegyesen bezsúfolják? :D
Nem mondtam hogy Európában több mastery lesz.
Európában is 3-4 mastery lesz sztem. És európában valszeg csak az új fegyverek lesznek, mert pl. balta, kétkezes kard, hárfa stb. tipikus Európai cucc, kína meg marad a régi, mert a keleti fantáziavilágba ezek nem illenek bele. -
#7965 igen.. de gondolj bele... europába több mastery van itt meg csak 3... már megint csak hülyeség.. -.-
egy koreai szerint sem lesz uj mastery és sehol nem irták még hogy NEW MASTERY-s csak azt hogy "NEW SKILLS" "NEW CHAR SKIN'S" "NEW WEAPONS" ^^
-
#7964 Még a vágottszeműek silkroadjában sincsen benne szal kurvára nem tudja ^^ -
#7963 van koreai ismerősőm ^^ msn rulz :)
+sikerült regelnem koreai silkre ^^van megoldás rá hogy beird a sec codot ! -
#7962 egyébként max uj skillek lesznek.. szerintem lv 100-ig még min 2-2 skil lesz mindegyik karinál bicheonál még min 2 combo szerintem egy 10-15s combonak örülnék:D -
#7961 wakker honnan veszed? :D -
#7960 .... ÉS? nem lesznek uj masteryk.. -
#7959 mondom, hogy a teljes neve heuksal spearmanship. vagyis heuksal "lándzsamesterség". Szerintem a mágus botja semmiképpen sem lándzsa :P És fúrcsán nézne ki, ha egy bottal szúrnáál vagy vágnál :DDD
a 2H sword, mint mondtam, nézd meg a videókat, teljesen új mozgásrendszer, semmiképp nem egyeztethető össze a bicheon gyors egykezes rövid mozdulataival. A tőrös csaj is totál új skilleket csinált. Szal ezen felesleges is vitatkozni, mert logikus, és nyilvánvaló, KELL HOGY LEGYEN néhány új mastery.