82377
Silkroad Online (iSRO)
-
GERINC94 #8038 te tudod egyáltalán mi az a lucky?! -
#8037 lucky powder és majd meglátod :)
50-50.
Én +2 is alig csináltam... :( -
#8036 hi all! nektek is van egy szövegmezőtök, jobb oldalon lent a játékban? ez az új frissítés? -
GERINC94 #8035 szerintetek 3 lucky elég egy +3 mazáshoz??? -
izem #8034 Az hogy update után laggol az már természetes sajnos -
izem #8033 mi a bajod vele? -
#8032 nem értem.... MINDENKINEK jó a silkje csak nekem van laggroad miota ujratettem a windowsoamt...-.- -
#8031 microsoft Access kell hozzá, telepíts Office-t :) vagy más, ADATBÁZISkezelő. :) -
#8030 microsoft Acces kell hozzá, telepíts Office-t :) -
#8029 és ezt hova kell másolni vagymi? -
#8028 na hát ezek az új izék, fénycsóva, jobboldalra az infók, micsoda jó
jupijupijupi
de jobban örültem annak, h megint kivett mindent övekről (mindent visszaraktam csak épp a potit felejtettem el--> tuom lammer vagyok, ezt nem kell leírnotok), és egyből haltam egyet, mert akkora lagg volt h eldobtam agyam... pedig most alig vannak, városban is
Pffff nem értettem -
#8027 Bocs már tárgytalan:) csak az ideg tudjátok:) -
#8026 Updatelt, felmentem kb 10 perc múlva disconnekt azóta nem tudok visszamenni, at irja ki hogy a szerver vagy updatel vagy mitomén, másnak is van ilyen? -
#8025 " 2. ember- ember ellen akkor meg az 1 ik piros a másik nem aki piros az nem kap a másik igen pffffff de akkor te veszitesz szél tök 8 szál akkor meg nem sok értelme van"
thief vs hunterben meg mennyi XPt is kap? 3-5K XPt? wow, hát télleg jobban megérné napi 10000x kibe-menni DH keleti kapuhoz... :D bár, 3000*10000 az még mindig csak 30.000.000 XP, az meg nem elég a nagyobb szintekhez. :D nekem is csak 4-5 szint lenne... és kedvem 0. -
#8024 wow...
China SRO max cap at level 80
Japan SRO cap at level 90
Gobal SRO cap at level 70
Taiwan SRO cap at ??
Korea SRO cap at 90
http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?showtopic=12898
akit még mindig érdekel az új Instance. :D (hmm, vagy ez WoW only kifejezés?) -
#8023 nem hallottál még a hunter vs. thiefről? :D -
#8022 nos, mivel úgysincs most lehetőség SROzni, ezért egy kis progi.
http://myweb.tiscali.co.uk/caelinuk/SRO/SROSC.zip
Silkroad Online Skill Counter. offline verzió, nem kell hozzá nem. ugyanaz, mint a pár oldallal ezelőtti skill számoló (hmm, miket rakott még bele Bucser abba a hszbe???), csak ezzel egészen 70. szintig lehet számolni. :D
jah, a fórumán volt egy kis vita arról, hogy van-e benne trojan, vagy nincs, szóval mindenki a saját felelősségére töltse le... bár sztem egyhén vicces lenne, ha soksok progi nem találna semmit, és mégis az. :)
a fóruma, itt vannak a frissítések jelzései is (de persze a link is frissül "mindig"): http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?showtopic=12871 -
#8021 OFF: " 2006.04.23 14.00-tól 2006.04.27 14.00-ig szünetelni fog az internetkapcsolat központi karbantartás miatt. " Anyááááááádat!
ON: délután 12től nem érdemes játszani kb este 10ig szerintem, na majd csütörtök délután re.. fszomat a csellósokba.. -
#8020 tegnap hihetetlenül szar volt, szinte csak chateltem :) -
#8019 nálunk nem laggol... legalábbis nekem nem laggolt, Hotan körüli helyeken... viszont Kararokamban állítólag nagyon :( klántársam (read only mode r0x :D:D:D) jópárszor meghalt. :-/ de legalább meglett neki a 49. -
#8018 hiszeg :)
egész délután mostanáig diavetités -
#8017 ilyet akarok Athensre is. :) -
#8016 látom eltűnt a lagg, mindneki ezerrel nyomja -
#8015 de ha belegondolsz hülyeség
mert 1. csak cape pvp nél volna értelme de hogy ott meg nem veszit xp-t igy mit kapjon?
2. ember- ember ellen akkor meg az 1 ik piros a másik nem aki piros az nem kap a másik igen pffffff de akkor te veszitesz szél tök 8 szál akkor meg nem sok értelme van -
#8014 ha megjelenik küld el :D
-
#8013 lehet hogy szar a hax de nekem tetszik :D -
#8012 én ott voltam -
#8011 hi! tudja v.ki, hogy a furlyás küldinél milyen sorrendben kell adagolni a piákat a csáóvak akitől a könyről kell érdeklődni! 1órája csak itatjuk de szar sem csinál, csak kidob mindig, hogy próbáljuk újra!!
ha v.ki tud, akkor segítsen pls!!
-
#8010 nemáááár!!!!!!!!!!!444444 a faszom kivan az ilyen szarokkal -
#8009 Ha magassabb szintü embert találok be ezzel akkor kb 1 hét alatt elérem ezzel a 64-es szintet.. -
#8008 1. 600k környéke (esetleg 650)
2. max 75-80k -
#8007 Nem tudom, de ez rosszabb mint a botozás.. Csak vegyük azt, én valakit betalálok ezzel, hogy nekem van ilyen, esetleg egy szintn 39-40-es szintü kari, 1 órán át én ölöm, aztán ő engem.. Léptem 1 szintet, fasza.. Tényleg kurvajó lesz.. -
#8006 Mi a tökömér kell ilyennel elbaszni a játékot :/ -
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
ezenkivül melyik a másik amit be kell irni? mert winreinstall volt elöre is thx ^^ -
#8004 lol, álítolag új hax van fejlesztés alatt. Olyan a cucc, hogy pvp-nél az xp-t amit elvesztene az ember amikor leölik, azt az az ember kapja meg aki leölte, viszont a szerver nem látja ezt és a másik sem veszít xp-t, csak megy feljebb az adott győztes százaléka vagy mi.. -
#8003 akkor nekem is lenne pár ár-kérdésem:
1. lvl 35+2 crit 10 speart mennyiben ideális eladni? (eladnám)
2. lvl 38+2 férfi protector buksivédő mennyit ér? (ezt meg venném) -
#8002 Nem éri meg, de 700k-t adnék érte, többet se ^^ -
Cat 02 #8001 33 SOS vállvéd 800k ért ? megéri ? (veszem) -
#8000 Én már leadtam -
#7999 keretem a caracterplannart, de a linkje szar nálam, nem tudja vki, hogy hol találhatok?