82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8158 Lord temár betudsz lépni?? -
#8157 Akarok ilyen majmot, virágnál amikor farmolok ijjászként nagyon nincs kedvem elmozdulni amikor hármat ölhetek egyszerre, de nekem ez a paypall nem tiszta dolog.. valaki elmagyarázhatná részletesen hogy is müködik. -
#8156 De nekem megint mikor fossa össze magát ? Amikor traddel megyek kikötőben és átmennék a másik oldalra. Fogadok a laggban meghalt a tevém is és a cuccaim is odavesztek.. Lehet jobb lesz ha nem tradelek 1-2 napig, mert eddig kerestem 800-kt, abból elbuktam ilyenek miatt 300kt.. kurvajótényleg.. -
#8155 biztos elrontottak valamit....nem enged csatlakozni.... -
#8154 NEKEM IS DEMÁR *RVA IDEGESSÍTŐŐŐ -
#8153 Mi a fszom az a C7 error ? Kidobott 2 perce azóta bárhova akarok belépni mindenhol ezt írja.. lolz.. -
#8152 akkor még új, elekrponikus számlacsomagom használatáról :)
Természetesen utána megadta a számát... :D (a kártyaszámomat :)) -
#8151 Grat! Mi is már a 9 millát gyűjtjük -
izem #8150 Örömmel jelentem: a Babel szerveren a Hun_ters klán 3. szintü lett
Vezér:Shadow_HUN_
Alvezér:Zolika -
izem #8149 szia,most adtam le a küldit,elsöre sikerült:-))
ugy kell adagolni ahogy dicséri,én az elsö 3-t adagoltam neki csak.
(use wine/champagne/whisky only)
1. az a wine volt,utána felváltva champagne-wisky,ha édeset kért champagne,ha eröset wisky,igy sikerült. -
#8148 az ugyanaz :D -
#8147 Az italos küldetésnél milyen sorrendben kell odadni az italokat? lvl 35 küldetés valaki segitsen please! -
#8146 bazz nem úgy gondoltam...hanem hogy a karaktereddel azon a szerveren játszol, amelyiken akarsz -
#8145 akkor már inkább vmi olyasmi kéne, hogy lvl-ek szerint osztják be a karikat... de ez megint hüjeség, mert így elveszik a játék lényege, a kontakt más karikakl :D -
#8144 pff.... szerinted mi értelme lenne???? őszintén.. megnyilik egy uj server és hopsz minden lv 60+s kari már ott van... akkora hülyeség gondolkozni kéne ^^ -
#8143 engem is zavar hogy nem lehet... -
#8142 most volt pár hete "ön kérdez-mi válaszolunkban" hivatalos oldalon, hogy a jobok szintjei jelenleg SEMMI bónuszt nem adnak, csak "reputation"t -hírnevet. mert ugye a lv5 trader akkor is szépen mutat. :D -
#8141 nem Elma és UT... hálón nyomjuk UTt, koliban. :) nagy élmény. -
#8140 persze, ha van sp-d azért jól jön a kis plusz sebzés :D -
#8139 ritkán adogass rá pontot, vannak annál fontosabb skillek is egy str-esnek =) 1-1 szint alig növeli a sebzést. Bár ha van elég SP-d mindenre, miért ne húznád? :D -
#8138 7-es karin mit akarsz átvinni? fél óra addig eljutni :D -
Cat 02 #8137 nem -
#8136 Egyik szerverről a másikra át lehet vinni a karaktert?
-
#8135 Egyébként vkinek van kedve csatlakozni hozzám a játékban?
7-es szintű vagyok. -
Cat 02 #8134 az hülye :D a fire adja az alap :D -
#8133 Indítom a klienst, azt írja ki hogy "The server is undergoing inspection or updates." és hogy nézzem meg a weboldalt további infoért. -
emberke #8132 Sziasztok
Érdekelne a véleményetek, egy pure STR Glavie+Fire karinak a tűznél a River Fire Force Series-t meddig érdemes húznia? Valahol azt olvastam, hogy néhány ember egészen alacsonyan tartja, mert magasabb szinteken az égésből származó sebzés elhanyagolható.
-
Cat 02 #8131 megy ... mit ír ki ? -
#8130 Hello!
Meddig szokott tartani 1-1 ilyen update? Tegnap kezdtem el játszani most pedig nem megy. -
spring #8129 Ahhh... szemét thief...csak jönnél a Xianra.... -
Cat 02 #8128 meg trader lvl enkánt is kb 4 el töbet :D -
#8127 Én elvből nem tradelek, csak lopkodom. Ma is volt 2 tiszta munka, az egyiknél vissza is nézett a trader...szegény nem megfelelően mérte fel az erőviszonyokat -
#8126 szintenként tudsz mindig beletenni többet -
#8125 Mármint a tradelés végén kapok annyit. -
#8124 Az a durva, hogy trader lvl 3 lettem, és azóta a trader szintem kicsit megnőtt pénzügyileg... 100k helyett 140k fér bele Bactrian Camelbe.. :D -
#8123 megnyomod a H - betűt játék közben és ott naon sok segítséget találsz, annál jobban nem naon tudja senki sem elmagyarázni neked. Szerintem -
#8122 Hogyan kell kereskedni?
-
#8121 Ne is rendelj, pénzkidobás. -
#8120 az szar. -
#8119 és akkor mi témában faaggattad te azt a csajt??? :P
Lord Nornak: igen az update után kivett mindent övből, mintha szűz kari lenne... sajna
de a traddel nagyobbat szoptál sajna