82377
Silkroad Online (iSRO)
  • tpisti24
    Lord temár betudsz lépni??
  • Lord Nomak
    Akarok ilyen majmot, virágnál amikor farmolok ijjászként nagyon nincs kedvem elmozdulni amikor hármat ölhetek egyszerre, de nekem ez a paypall nem tiszta dolog.. valaki elmagyarázhatná részletesen hogy is müködik.
  • Lord Nomak
    De nekem megint mikor fossa össze magát ? Amikor traddel megyek kikötőben és átmennék a másik oldalra. Fogadok a laggban meghalt a tevém is és a cuccaim is odavesztek.. Lehet jobb lesz ha nem tradelek 1-2 napig, mert eddig kerestem 800-kt, abból elbuktam ilyenek miatt 300kt.. kurvajótényleg..
  • tpisti24
    biztos elrontottak valamit....nem enged csatlakozni....
  • tpisti24
    NEKEM IS DEMÁR *RVA IDEGESSÍTŐŐŐ
  • Lord Nomak
    Mi a fszom az a C7 error ? Kidobott 2 perce azóta bárhova akarok belépni mindenhol ezt írja.. lolz..
  • Jagi
    akkor még új, elekrponikus számlacsomagom használatáról :)
    Természetesen utána megadta a számát... :D (a kártyaszámomat :))
  • Gubberx
    Grat! Mi is már a 9 millát gyűjtjük
  • izem
    Örömmel jelentem: a Babel szerveren a Hun_ters klán 3. szintü lett
    Vezér:Shadow_HUN_
    Alvezér:Zolika
  • izem
    szia,most adtam le a küldit,elsöre sikerült:-))
    ugy kell adagolni ahogy dicséri,én az elsö 3-t adagoltam neki csak.
    (use wine/champagne/whisky only)
    1. az a wine volt,utána felváltva champagne-wisky,ha édeset kért champagne,ha eröset wisky,igy sikerült.
  • Maala
    az ugyanaz :D
  • Husimoto
    Az italos küldetésnél milyen sorrendben kell odadni az italokat? lvl 35 küldetés valaki segitsen please!
  • sweech
    bazz nem úgy gondoltam...hanem hogy a karaktereddel azon a szerveren játszol, amelyiken akarsz
  • Maala
    akkor már inkább vmi olyasmi kéne, hogy lvl-ek szerint osztják be a karikat... de ez megint hüjeség, mert így elveszik a játék lényege, a kontakt más karikakl :D
  • shaime01
    pff.... szerinted mi értelme lenne???? őszintén.. megnyilik egy uj server és hopsz minden lv 60+s kari már ott van... akkora hülyeség gondolkozni kéne ^^
  • sweech
    engem is zavar hogy nem lehet...
  • Maala
    most volt pár hete "ön kérdez-mi válaszolunkban" hivatalos oldalon, hogy a jobok szintjei jelenleg SEMMI bónuszt nem adnak, csak "reputation"t -hírnevet. mert ugye a lv5 trader akkor is szépen mutat. :D
  • Maala
    nem Elma és UT... hálón nyomjuk UTt, koliban. :) nagy élmény.
  • Kavácska
    persze, ha van sp-d azért jól jön a kis plusz sebzés :D
  • alibá a mezőrűl
    ritkán adogass rá pontot, vannak annál fontosabb skillek is egy str-esnek =) 1-1 szint alig növeli a sebzést. Bár ha van elég SP-d mindenre, miért ne húznád? :D
  • alibá a mezőrűl
    7-es karin mit akarsz átvinni? fél óra addig eljutni :D
  • Cat 02 #8137
    nem
  • MrPrise
    Egyik szerverről a másikra át lehet vinni a karaktert?
  • MrPrise
    Egyébként vkinek van kedve csatlakozni hozzám a játékban?
    7-es szintű vagyok.
  • Cat 02 #8134
    az hülye :D a fire adja az alap :D
  • MrPrise
    Indítom a klienst, azt írja ki hogy "The server is undergoing inspection or updates." és hogy nézzem meg a weboldalt további infoért.
  • emberke
    Sziasztok

Érdekelne a véleményetek, egy pure STR Glavie+Fire karinak a tűznél a River Fire Force Series-t meddig érdemes húznia? Valahol azt olvastam, hogy néhány ember egészen alacsonyan tartja, mert magasabb szinteken az égésből származó sebzés elhanyagolható.
  • Cat 02 #8131
    megy ... mit ír ki ?
  • MrPrise
    Hello!

Meddig szokott tartani 1-1 ilyen update? Tegnap kezdtem el játszani most pedig nem megy.
  • spring
    Ahhh... szemét thief...csak jönnél a Xianra....
  • Cat 02 #8128
    meg trader lvl enkánt is kb 4 el töbet :D
  • Atisz #8127
    Én elvből nem tradelek, csak lopkodom. Ma is volt 2 tiszta munka, az egyiknél vissza is nézett a trader...szegény nem megfelelően mérte fel az erőviszonyokat
  • shaime01
    szintenként tudsz mindig beletenni többet
  • Lord Nomak
    Mármint a tradelés végén kapok annyit.
  • Lord Nomak
    Az a durva, hogy trader lvl 3 lettem, és azóta a trader szintem kicsit megnőtt pénzügyileg... 100k helyett 140k fér bele Bactrian Camelbe.. :D
  • Kavácska
    megnyomod a H - betűt játék közben és ott naon sok segítséget találsz, annál jobban nem naon tudja senki sem elmagyarázni neked. Szerintem
  • muffra
    Hogyan kell kereskedni?
  • alibá a mezőrűl
    Ne is rendelj, pénzkidobás.
  • alibá a mezőrűl
    az szar.
  • Kavácska
    és akkor mi témában faaggattad te azt a csajt??? :P

Lord Nornak: igen az update után kivett mindent övből, mintha szűz kari lenne... sajna
    de a traddel nagyobbat szoptál sajna