82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rolly
    én még egyiket sem láttam de sztetek mikor fejezik be az updatelést?
  • shaime01
    én azt egy karinak néztem:D
    jóvan még csak uricsot láttam meg iysut :)
  • Lovaskocsi
    Maala, kiléptél fórumozni? Azért jó volt ám uru, Ubul meghalt 1x, de tudtam rezzelni. Drop sajna nem volt, csak 1 sos blade 42. :D Nagyon fasza volt, sajnálhatod, hogy kihagytad:D
  • Maala
    te ugye csak viccelsz? :D aki a tigris felett ugrik, és TIGRISMINTÁS ruhája alatt tigrismintás bugyin tigrismintás szivecskéket visel, az szerinted ki? :D
    de kiba... mérges vok... Lotyos, ha olvasod ezt, elküldhetnéd az MSNed, vagy valami. :D most pl jól jött volna. :D
  • shaime01
    ELITE MAGYANG ?:D
  • Atisz #8193
    Lol, ne csináld már. Ott van a lány a tetején, ő varázsol...
  • Atisz #8192
    Ez nem a támadása...ez a tigris elite-eket és giant-eket idéző spellje, amit ha nem szakítassz meg egy masszív fagykárosodás okozó jégsebzéssel, akkor bizony kegyetlenül végre is hajt. 10-20 nagyra nőtt extra tigris bújik elő a földből...alacsonyabb szinten halálos.
  • shaime01
    azért kérdeztem .. mert én ezen egy db grlt nem láttok xD

egyébként nah amit gameplus mondot hogy be lehet járni annak a linkjét plz vki:)
  • shaime01
    az addig oké... DE ezen nincs tigergirl ^^ nézd meg jobban... :o
  • sweech
    lál aszittem az ember csinálja :D
  • Atisz #8188
    Mindenkit kigórt... ha most beírják hogy "monkey inventory space increased", vagy hasonló jellegű, "létfontosságú" patch került feltöltésre, akkor létrehozom a Napalm_VN nevű klánt...
  • Maala
    ez Tiger Girl támadása. őszintén szólva eddig rohadtul nem láttam belőle semmit, mert akkora tömeg van körülötte, hogy nem lehet semmit sem látni... :)
  • sweech
    zsííír
  • shaime01
    egyébként ez milyen támadás? ^^
  • shaime01
    valaki azt a modot amiről gameplus beszélt ! hogy offline-ban be lehet járni a silkroad-t adja meg plz a linkjét !!
  • izem
    Az ottani idö szerint náluk 0.43 van,mit updételnek?
  • Maala
    aztarohadtkiba.............. 2,5 órát vártam Uruchira, 3an vártunk. megjelenik. elkezdjük keresni, erre kivágott engem az SRO... és most ne legyek mérges??? visszalépni nem tudok :-/ és semmi infó nincs sehol, h "mi a helyzet"...
  • shaime01
    nyugodjatok emg mindenkit levágott update van pciit várni kell ^^

egyébknt már csak 10% kell :o
  • Gubberx
    Hali, nem tudjátok mi a fene van SRO-val? Ezt az üzit kapom és nincs start gomb:The serveris undergoing inspection or updates. Pedig faq-ban leírt cuccot is átírtam...
  • Jagi
    szóval itt a kérdés megint: Mi a tökömet updatelnek már megint?
  • Jagi
    ez érdekes:
    aszongya nincs kapcsolat :))))
  • Rolly
    most feltud valaki lépni?
  • tpisti24
    nah, mostmár a Start gombra sem enged rányomni....
  • Jagi
    engem 4 óra alatt 2x - ez nem nagy ár a laggcdelaymentességért...
    szal én sem értem
  • alibá a mezőrűl
    Pedig azt hittem ma meglesz a szint :C
  • alibá a mezőrűl
    Engem egyszer sem dobott le és nemis laggolt igazán, szal ezt az egészet nemértem :D
  • shaime01
    egyébként még 25% és szint:D
  • alibá a mezőrűl
    Mert valszeg nincs az a hülye aki direkt lePKzna egy ismeretlent... Senkinek nemjó az a -10-15%
  • shaime01
    mert engem ne támadjanak meg .. :D
  • alibá a mezőrűl
    Engem is támadtak már meg amikor kimentem Dw-ből. Azt hitte a gyerek sál van rajtam, utána bocsánatot kért. Minek legyek vele köcsög ha véletlen támadott meg?
  • Jagi
    g*cibemár!
    mijaf*szt csinálnak.
    Eddig nem laggolt csak ledobott... most nem fog ledobni, hanem megint lagg lesz, mint állat! Sztetek melyik a jobb? [költői kérdés]
  • shaime01
    2 ugy kezdte hogy kimentem dw-ből és már kaptam is :D
    lehet ien vonzeröm van .. egybként én SOSEM kegyelmezek.. ez nem az a játék :D
  • alibá a mezőrűl
    Még jó hogy nem siettem haza ha már ilyen régóta ez van :D
  • alibá a mezőrűl
    Wakker meddig csinálják még? :/
  • alibá a mezőrűl
    Azt hiszi bottolsz...
    Velem is csinálták, én megkegyelmeztem :D
  • shaime01
    vannak hidd el... ^^

egyébként nem tudom mi van ma az emberekel.... idáig 6embert kellet megölnöm ( nincs rajtam sál ) csak ugy minden ok nélkül belém ütnek belém lönek... :/
  • tpisti24
    talán nem is hagytak fent senkit...csinálják...de remélem hogy gyorsan!
  • tpisti24
    már Populate az összes server:) mer mindenki lelép, de vissza már nem megy:) most kéne TRADER-kedni 5*al alig lehetnek a servereken...dekár hogy kiléptem:(
  • tpisti24
    miért nem lehet belépni??? C7-es hibát ír kiiiiii....
  • tpisti24
    én nem bízok ebben az internetes fizetésben...