82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8198 én még egyiket sem láttam de sztetek mikor fejezik be az updatelést? -
#8197 én azt egy karinak néztem:D
jóvan még csak uricsot láttam meg iysut :) -
Lovaskocsi #8196 Maala, kiléptél fórumozni? Azért jó volt ám uru, Ubul meghalt 1x, de tudtam rezzelni. Drop sajna nem volt, csak 1 sos blade 42. :D Nagyon fasza volt, sajnálhatod, hogy kihagytad:D -
#8195 te ugye csak viccelsz? :D aki a tigris felett ugrik, és TIGRISMINTÁS ruhája alatt tigrismintás bugyin tigrismintás szivecskéket visel, az szerinted ki? :D
de kiba... mérges vok... Lotyos, ha olvasod ezt, elküldhetnéd az MSNed, vagy valami. :D most pl jól jött volna. :D -
#8194 ELITE MAGYANG ?:D -
#8193 Lol, ne csináld már. Ott van a lány a tetején, ő varázsol... -
#8192 Ez nem a támadása...ez a tigris elite-eket és giant-eket idéző spellje, amit ha nem szakítassz meg egy masszív fagykárosodás okozó jégsebzéssel, akkor bizony kegyetlenül végre is hajt. 10-20 nagyra nőtt extra tigris bújik elő a földből...alacsonyabb szinten halálos. -
#8191 azért kérdeztem .. mert én ezen egy db grlt nem láttok xD
egyébként nah amit gameplus mondot hogy be lehet járni annak a linkjét plz vki:) -
#8190 az addig oké... DE ezen nincs tigergirl ^^ nézd meg jobban... :o -
#8189 lál aszittem az ember csinálja :D -
#8188 Mindenkit kigórt... ha most beírják hogy "monkey inventory space increased", vagy hasonló jellegű, "létfontosságú" patch került feltöltésre, akkor létrehozom a Napalm_VN nevű klánt... -
#8187 ez Tiger Girl támadása. őszintén szólva eddig rohadtul nem láttam belőle semmit, mert akkora tömeg van körülötte, hogy nem lehet semmit sem látni... :) -
#8186 zsííír -
#8185 egyébként ez milyen támadás? ^^
-
#8184 valaki azt a modot amiről gameplus beszélt ! hogy offline-ban be lehet járni a silkroad-t adja meg plz a linkjét !! -
izem #8183 Az ottani idö szerint náluk 0.43 van,mit updételnek? -
#8182 aztarohadtkiba.............. 2,5 órát vártam Uruchira, 3an vártunk. megjelenik. elkezdjük keresni, erre kivágott engem az SRO... és most ne legyek mérges??? visszalépni nem tudok :-/ és semmi infó nincs sehol, h "mi a helyzet"... -
#8181 nyugodjatok emg mindenkit levágott update van pciit várni kell ^^
egyébknt már csak 10% kell :o -
#8180 Hali, nem tudjátok mi a fene van SRO-val? Ezt az üzit kapom és nincs start gomb:The serveris undergoing inspection or updates. Pedig faq-ban leírt cuccot is átírtam... -
#8179 szóval itt a kérdés megint: Mi a tökömet updatelnek már megint? -
#8178 ez érdekes:
aszongya nincs kapcsolat :))))
-
#8177 most feltud valaki lépni? -
#8176 nah, mostmár a Start gombra sem enged rányomni.... -
#8175 engem 4 óra alatt 2x - ez nem nagy ár a laggcdelaymentességért...
szal én sem értem -
#8174 Pedig azt hittem ma meglesz a szint :C -
#8173 Engem egyszer sem dobott le és nemis laggolt igazán, szal ezt az egészet nemértem :D -
#8172 egyébként még 25% és szint:D -
#8171 Mert valszeg nincs az a hülye aki direkt lePKzna egy ismeretlent... Senkinek nemjó az a -10-15% -
#8170 mert engem ne támadjanak meg .. :D -
#8169 Engem is támadtak már meg amikor kimentem Dw-ből. Azt hitte a gyerek sál van rajtam, utána bocsánatot kért. Minek legyek vele köcsög ha véletlen támadott meg? -
#8168 g*cibemár!
mijaf*szt csinálnak.
Eddig nem laggolt csak ledobott... most nem fog ledobni, hanem megint lagg lesz, mint állat! Sztetek melyik a jobb? [költői kérdés] -
#8167 2 ugy kezdte hogy kimentem dw-ből és már kaptam is :D
lehet ien vonzeröm van .. egybként én SOSEM kegyelmezek.. ez nem az a játék :D -
#8166 Még jó hogy nem siettem haza ha már ilyen régóta ez van :D -
#8165 Wakker meddig csinálják még? :/ -
#8164 Azt hiszi bottolsz...
Velem is csinálták, én megkegyelmeztem :D -
#8163 vannak hidd el... ^^
egyébként nem tudom mi van ma az emberekel.... idáig 6embert kellet megölnöm ( nincs rajtam sál ) csak ugy minden ok nélkül belém ütnek belém lönek... :/ -
#8162 talán nem is hagytak fent senkit...csinálják...de remélem hogy gyorsan! -
#8161 már Populate az összes server:) mer mindenki lelép, de vissza már nem megy:) most kéne TRADER-kedni 5*al alig lehetnek a servereken...dekár hogy kiléptem:( -
#8160 miért nem lehet belépni??? C7-es hibát ír kiiiiii.... -
#8159 én nem bízok ebben az internetes fizetésben...