82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Azért nem írtam le magyarul, mivel sejtettem hogy értitek ha már játszotok is vele és érdeklődtök iránta.
  • izem
    a másik kérdésem,mikorra tervezhetik a szerver indulást? :-))
  • izem
    köszi az infot.a 2.hir az már tetszik,de hogy hogyan lesz ez megvalositva??
  • Lovaskocsi
    az első hírben még mindenkinek igérték az eventet, a másodikban már csak azoknak akiknek problémát jelentett a server leállás. remélem nem csak azok kapják meg, akik elbukták az utsó fél órájukat.

ha valaki pont akkor vert ki 1 sosun weapont, elszállt a félórája..:D geez, nem lennék most joymaxosok muterja:D
  • Lovaskocsi
    2ik hír:
    Date : 4/28/2006
    inquiry : 4373

azok a játékosok akiknek problémát okozott a a server leállás 27-28 között, számíthanak 1 kompenzáló eventre.

event(04.28-05.02):
    -30%-kal több xp a mobozásból
    -50%-kal több arany esik
    -100%-kal megnövelt item drop esély

kapnak az 1 naposukat gyak. elvesztő játékosokat új 1 napost ,csak legyen hely a storagaben, mert oda teszik be
  • Lovaskocsi
    1ső hír:
    inquiry : 2077

összefoglalva: valami gebasz volt az információ tároló szerverükkel, ezért kb. 30 percnyi játékinfo elveszett. ezért kompenzálás képpen valami eventet csinálnak mindenkinek.

-az állatokba visszatolják azt az időt, amíg nem ment a server
    -az 1 napos scrollt használok kapnak 1 új 1 napos-t (4 hetesek szopóágon)
    -nem biztos, hogy a 30 percnyi adatveszteséget megfelelően tudják javítani, de próbálkoznak
    -akik ekkor fizettek silkre, de nem kapták meg, azok ne parázzanak mert megkapják
    -habár csak a játékosok 1 töredékét érintette a hiba, gyak. senki sem tudott játszani ezért 1 "bocsi-bocsi" eventet csinálnak

• izem
    Engem igazán az érdekelne,mikor lehet megint játszani.
  • agy666
    Nem vilagos.
    Ez az event mindenkinek jar?
    Ui. en 4 napja nem is probaltam belepni, akkor
    nekem nem jar...?
  • izem
    érthetöbb nyelven,esetleg az itt használt általános magyar?
  • datango
    magyarul ?
  • Lord Nomak
    inquiry : 1946

Hello. This is Silkroad Online.

For the users that have experienced hard gaming experience due to the long duration of server down from 04/27~04/28, we have prepared a compensation event.
    Information on the compensation of the time lost on Gold/Silver Time items due to the server down is also being announced below.
    We will try our best to provide our users better service.

[Event]

Event Date: 04/28 after inspection ~ 05/02 inspection

Event Information:

1. Experience points, skill points achieved through hunting: 30% increase
    2. Amount of gold dropped: 50% increase
    3. Chance of item being dropped: 100% increase

[Gold/Silver Time Restoration Information]

Restoration Date: 05/02/2006 during inspection

Restoration Information: A 1 day ticket will be restored in the user's storage during inspection time.

Things to Note : There must be an empty slot in the storage to be able to receive the ticket.
  • Lord Nomak
    inquiry : 1639

Hello. This is SilkroadOnline.

We would like to apologize for the inconvenience of the long period during which the servers were offline on the night of the 27th Korean Standard Time. The hardware responsible for the storage of your information has been malfunctioning and we are currently working on fixing it. We will try to restore service with your data at its most precious recent state. However, with the malfunction that has occurred there may have been information that was partially changed. Therefore, we are currently preparing a database check.

1. The service will open with the time restored to the pet items that the inspection time made unusable during the inspection period.

2. There will be a compensation of 1 day??s use allocation of Gold/ Silver time for the time they were unusable during the inspection period.

3. For the approximate period of 30 minutes of changed data we may not be able to completely compensate our users for the partial loss of data, we will however we will try to the best of our ability to restore your information to its original state.

4. We will, at this time, honor requests for refunds or silk compensation for instances where payment was validated and received but silk was not deposited into the account.

5. Even if it was only a part of the community that had their data changed, we were not able to provide the entire community with normal service for a lengthy time. We are preparing a compensation event and will post notice once details are finalized.

We will sincerely try our hardest to prevent any future problems of this nature through even better service administration and maintenance.
  • Maala
    mi az, h még midnig semmi? most hagytam abba, aludnom kell... :)
  • Kavácska
    lol látom még mindig semmi, meg vmi két napos leállásról hablatyoltok!

sztem én vagyok az egyedüli aki örül ennek, van esély h jövő hét elejére leadom a szakdogát!!! ugyanis elviekben ez a határidőm :D lol :D
  • Maala
    no lol. megy az oldal is. azt írják, hogy az a hardverelem (vinyó), amin a karik adatai vannak tárolva, meghibásodott. :) ők meg ugye mivel éccaka volt náluk, nem voltak közelben, most javították meg. meg a maymokból kimaradt időket pótolni fogják, a 4hetes cucchoz is lehet, h hozzácsapnak 1 napot. meg ilyenek. meg senki nem lepődjön meg, ha vmi elváltozást lát a kariján. :) 2fej, stb... :)
  • VadKacsa
    Yó a silkroad :D
    deh egy kocka vok...
    ^^ :D
  • Goth
    hát hogy kapják be ezek nem újítottak semmit, csak kiírták hogy emergency inspection volt...
  • Maala
    no, szerverek Check állapotban. :) valszeg lassan elkezdenek munkálkodni korejábany is,
  • Maala
    http://www.silkroadonline.de/images/screens/1145126901.jpg
    http://www.silkroadonline.de/images/screens/1146157541.jpg
    http://www.silkroadonline.de/images/screens/1146159600.jpg
    az uccsó 2 sztem photoshopos... az elsőt én is el fogom érni. el is kezdem, amint letelik 4hetes duplaXP :D
  • Goth
    Oblivion elég gyenge. Nekem olyan mű az egész, nem valami fílinges. Gothichoz vagyok szokva ezen a téren :D
  • Maala
    oblivion és fm2k6 jó játék. :)
  • Maala
    ahahaha lol :D télleg :D hehe. hát, így jártam. :D
  • Goth
    ilyen szarokat mint pl. football manager illik is megelőzni :D
  • Goth
    de :D
  • Roon
    hát nem is csodálom amennyi szozzászólás votl a mai napon!
  • sweech
    Legnépszerűbb témák
    1. SilkRoad Online
    2. Battlefield 2
    3. Football Manager 2006
    4. Ghost Recon 3
    5. Makettezés
    6. A Pc-s játékoknak leáldozott
    7. 2006 FIFA World Cup Germany
    8. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
    9. World of Warcraft
    10. Digitális és analóg fényképezőgépek

huááá
  • Roon
    véletlenül nem azt akarja mutatni a kép, hogy az 1es szintű guildbe 15en férnek és abból vagy 2tagja van a klánnak??
  • Maala
    http://img.yahoo.co.kr/game/silkroad/silkroad_opbeta/gi_img/gud_img/gud_25.jpg
    behalás... koreában 15ös a maximum guildszint... magam alá hugyozom. :)
  • Jagi
    Bah!
  • Jagi
    Jééé! Rend van! :) ezt így is lehet csinálni? :)
  • Maala
    http://kr.silkroad.yahoo.com/news/hugescale_update.asp?HsUpdate=RocMT&upFaction=RocMT_Monster
    NYAMIIII
  • Maala
    http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/scboard/sc_content.asp?bID=SB_uTakePart&sID=1&Page=5&Num=23637&List_Ref=18565
    nem rossz... de szívesen látnám én is ezt iSRO szervereken.
  • Jagi
    majd holnapután détután :(
  • Goth
    Nah öccsém ekkora leállással aztán qrrva nagy újítások legyenek itt =)
  • VadKacsa
    jah nem lenne rosz :S
  • Gubberx
    Játszani akarok.....
  • sweech
    ma láttam egy fullosat ^^
  • VadKacsa
    http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/scboard/sc_content.asp?bID=SB_uTakePart&sID=1&Page=22&Num=23449&List_Ref=18414
  • alibá a mezőrűl
    a ZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLD az a király!
  • Maala
    nem, szar. majd akkor lesz fasza, ha rajtam lesz. :D amúgy a zöld ruha után rögtön ez jön? a 10. degreejű meg sárga lesz? :D