82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8518 Ha valaki Athenson van és bevenné asszonyt csapatba az szóljon nekem.. vagy neki.. csak fórumon holnap engedi leghamarabb írni mivel 24 óra bla bla.. -
Lord Zax #8517 Sziasztok.
Végre van már ugylátom megint szerver.
Egész jo igy ezzel a emelt szorzoval. Most pár ora alatt találtam annyi cuccot mint máskor egy hét alatt. Ahogy bementem pár perc mulva egy 28-as sos glaive esett. :) Amugy nekem most semmi bajom a laggal, tök jol megy minden, remélem igy is marad mostmár.
Xian szerveren van valaki akihez csatlakozhatnék? Klánba vagy partiba, ha igen keressen meg. Lord_Zax néven vagyok bent. -
#8516 laggos tetves sz*r g*ci szerverek, háromszor haltam meg azért mert laggol ezt a szar, és zombi státuszra rányomta a hp potit de az abnormal potit nem.. k*rva életbe elegem van de tényleg..
Aege lag: 4-8 sec késés
Venice lag: 10 méter előre, majd 10 méter hátra
Többi szervert meg sem merem próbálni, főleg olyat nem ami már az ősidők óta megy.. -
#8515 :( nkm nincs tul sok esélyem én tiger girlt is nyomom a comboimal de hát az nem elég mert odajön 1-2 nagyobb intes bers modban azt csá :D
egyébként ma tök jól elszorakozott velem pár nagyobb szintü glavie-s ^^ nekem dobálták a glaviejukat erre 3 block volt egymás után :D -
#8514 No, a tegnap félbemaradt Uru-móka helyett rendeztünk ma egy "bepótló" eseményt. vagy inkább "Kompenzációs eseményt", ha már ez úgyis itt van. :D
pár kép.
http://www.mxb.dk/upload/uru1.jpg
http://www.mxb.dk/upload/uru2.jpg
egy jó tanács azoknak, akik még nem harcoltak Uniquekkal: húzzátok föl azt az istenverte autopotit, ilyenkor úgysem az számít, hogy mennyi fogy, hanem hogy túléled-e addig, amíg meghal. (cucc miatt, meg ha nem autoXP ptyban vagy, a kikerült neved is múlhat rajta. most hálaégnek autoXP volt, így a nyertes: Cicamica. Gratulálok neki. :) (lv49, full int armor fire+light, 48+3 crit11 spear -több méretét nem tudom)
http://www.mxb.dk/upload/winner.jpg
este még beütemezhetünk egy vadászatot a klánnal. :D -
#8513 Lord Nomak ! megkérhetlek hogy egy kicsit majd gyere fel a Venice-re? -
#8512 Hello mindenkinek
Valaki találkozott már olyan problémával hogy a gameguard kiírja hogy "gamehack has been detected"?E miatt nem tudok játszani.Pls segítsen aki tud. -
#8511 Osztom ezt a véleményt bár én most baseball mogulozok:) -
#8510 Látom egyre több mnagyar hódolója van a gamenak:)
zépen termeltetek az utóbbi időben:)
Jó játékot a továbbiakban is:) -
#8509 Szerintem pluszban gondoltad a százalékokat :) -
#8508 húh...vaz.. belegondolok aki most csinál karit az 3 nap alatt +30%-al felhuzhatja magát 3x-es szintre... én is most 0,05-t kapok.. WOW ! -
event(04.28-05.02):
-30%-kal több xp a mobozásból
-50%-kal több arany esik
-100%-kal megnövelt item drop esély
-
#8506 keddig -
#8505 ez is kezdésnek.. esett... :D nah akkor ez az event meddig is tart pontosan? -
#8504 ehh sos spear 32+2 ^^ -
#8503 egyből behalt a fórum, ez nem szép skacok.. -
#8502 aranyat töbet dobnak mindenesetre a sosu fegyóra várok épp -
#8501 huh vmit elcsesztek kaptam egy 68as karaktart és a Vietnámiakkal vagyok egy klánban... most tanulhatok meg vetkongul -
#8500 3. mob egy 45ös blade. fasza lesz ez. tuti ölünk egy Uruchit :D -
izem #8499 megy a game -
#8498 no, megy a szerver. -
#8497 Áhhhhhh, nem igaz, egész héten ott punnyattam debrecenbe, xar 1.6Ghz -s gépnél, meg kinlódtam a zhkkal, most meg amikor végre játszhatnék megszakad az egész game. -
#8496 CHECK van -
izem #8495 Ehh....akkor semmi érdekes....
Check szervert látok épp -
#8494 Ez a zöld Start gomb itt a bal alsó sarokban nekem eddig is itt volt :D -
izem #8493 Valami történés van,mert már van Start gomb:-)) -
#8492 Na fasza...
[Information] Log-in Related Information
Date : 4/28/2006
inquiry : 49
Hello. This is Silkroad Online.
There is a problem at the moment, that does not allow users to login to the game. Also, some functions at our homepage might not be available for use.
We are trying our best to fix this problem as soon as possible, we kindly ask for our users understanding and patience regarding this issue.
Once again, we apologize for the inconvenience caused. -
#8491 Maala! Bocs, éjjel beérkeztem kicsit ittasan és nem frissítettem rá az oldalra, azért írtam, h "látom még mindig semmi"
huh -
#8490 hehe, megint nem megy. :D
reggelt, emberek.
éjjel nagy fasza volt, beléptünk, aztán nagy laggggg. :D
utána 10perc alatt 3 giant. :D jó kis fejlődés ment... most meg ha elindulnak a szerverek, akkor ez az event... nyami. :) -
#8489 Komolyan Atomot nekik:) -
#8488 én fel sem tudtam lépni, ezért lelkileg sérült lettem :)
Ja, és ha 2 fejjel látom meg Yu-t, meg is őrülök! :))) -
Lovaskocsi #8487 aham...akkor nagyon remélem, hogy globális lesz az event, nem csak azoknak akik éppen fent voltak, elszállt félórájuk v valami.
nem kellett volna ennyire szűkszavúan írniuk h kikre vonatkozik az event:( -
#8486 Ez tetszene... -
izem #8485 én hajnalban 5-7-g játszottam -
Lovaskocsi #8484 ment a server az éjjel? -
Lovaskocsi #8483 nem írtak semmit az indításra -
Lovaskocsi #8482 még most sem megy a server husi:( -
#8481 Nem, pedig pont azért jöttem tegnap haza, hogy egész nap játszhassak -
izem #8480 Engem kb. akkor vágott ki -
#8479 Reggel 7.3 kor nem birtam felmenni a szerverre, ti feltudtok?