82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8598 Mi az a Manual Patch File???? ott lehet a silk honlapján letölteni, az mire jó? -
#8597 enicev se kicsi. 64-es volt tegnap. -
#8596 ja:) -
Goth #8595 akkor a haverja nappal alszik éjszaka játszik? :D -
#8594 egyébként egy régebbi téma, hogy angelblade mennyit jáccik...én beszéltem vele múltkor Whisperen, és mondta hogy 24 órát egy nap, de nem egyedül az övé a kari, hanem egy közeli barátjáé, és ausztráliában laknak...amikor ő alszik a haverja viszi a karit...ezt mondta, nemtom mi ebből az igaz...de amikor beszéltem vele 65-ös volt -
#8593 hátnemtom... felölem legyen clántárs vagy nem clántárs ÉN nem adom oda a jó cuccaimat ha akraja vegye meg... :)
azaz igazság silkben én ilyen kis elzárkozott vagyok ^^ néha szoktam a ToXic, TheEmpires-hez csatalkozni amikor thiefkedeknek de egyébként nem beszélek senkivel:) -
#8592 Üdv! Mindenkit szeretettel várunk a BlackArmy Guildba (Venice, LVL 2) !
Ha nincs még Guildod, és szeretnél egyet csatlakozz!
Szólhatsz nekik:
FelszemuJack, Atesz, Carmen, Rudinho, _hardStyle <--ők rendelkeznek Join joggal! -
#8591 jaja, sztem is, hátha addig be is iktatnák.. -
#8590 Hát ja, de hülyeség az, hogy lvl4-es guildnál nem számol %-ot. Attól, hogy nincs lvl5, attól még mehetne a %, max. nem lehetne lvluppolni. -
#8589 hát nem tom, mert hiába be kell fizetni, akkor is pl nálunk végigjárnak az sos cuccok, most kaptam sos 24+1 es íjjat, és semmibe nem kerölt, utána ha nem kell meg adom vissaz, naon sokat tunk egymásnak segíteni... meg jó tartozni vhova... de biztos jó magányosan is -
#8588 ezért jó a lv4 guild. :) nem kell lupot fizetni. :) -
#8587 egyébként én ezért nem vagyok guildba mindig csak az elvárások... clán trade , lvl up fizetés etc...jobb szerintem egyedül a game ha beszélni akarsz magyaral fogod és rá whispelsz :D -
#8586 szerintem azt a kariját már nem használja.. márha beleszolhatok... :P -
#8585 Lord_Nomak! ne feledkezz meg a DiamondAngel karidról lécci! -
#8584 jó majd fellépek én is, most kaja :)
de írj már itt privit ha tucc már vmit -
#8583 lehet most nem, de mi fél 3kor hajnalban nyomtuk még, és akkor kezdett már teljesen korrekt lenni, mondjuk végig játszható volt, de nem az igazi :) -
#8582 Megkereslek én ha be is engedne a szever úgy, hogy ne szarja magát össze egyből. Hiába lépek be, elmozdulok, késik 6 sec-et, aztán kifagy. -
#8581 nem is laggzik ^^ -
#8580 Lord Nomak! Légyszives keress meg -
#8579 Atisz! Azért ha belegondolsz hogy most 3 óra játék felér sima játékben 4 órával... azért nem olyan rossz... főleg akik tolják neki ezerrel
De ezáltal tiszta lagg az egész :( szóval hátulütő is van sajna -
#8578 Üdv! Mindenkit szeretettel várunk a BlackArmy Guildba (Venice, LVL 2) !
Ha nincs még Guildod, és szeretnél egyet csatlakozz!
Szólhatsz nekik:
FelszemuJack, Atesz, Carmen, Rudinho <--ők rendelkeznek Join joggal! -
#8577 Mi van? +50%-kal több zseton + (elvileg) több drop...de azért ezt még nem nevezném spec. event-nek. -
#8576 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Látom mindenki Íventel!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ -
#8575 Háháhá, nagyon vicces. -
#8574 shutdown -A futtatásba ^^ olyan 1percel indulás után -
#8573 Én komolyan írtam ^^ Vettem új táp, új vga, és most 1 percenként indul újra belépésután ^^ WORTHLESS -
Látjátok ^^ Külföldön már játékot (vagy újságot?) is mintáztak rólam! -
#8571 én viszont most aludni fogok. :D -
#8570 ez persze OFF :D -
#8569 nyugi, én sem aludtam az éjjel... :) tulképp 4-5 ember éjjel is aktív volt, és SROzott... :) persze nem józanul. viszont végre láttam én is Thief vs Hunter csatát... szép nagyot. lv70ekkel. :D először 70es nyomott le 3 64 alattit, aztán a 70est nyomták le 3an +1 70es. aztán mindenki szólt mindenkinek, és mindenki jött mindenhonnan. :D soksok 64+os, szépen taroltak :D jó volt nézni.
közben meg Uniós társunk warozott, az is faxa volt. :) csak egyik gyerek piroska lett, és ezért beálltak védekezni. no az sem volt semmi. safety zónában áll 10+ 40 feletti. jön az ellenfél klánjából 1ember, teleport ki, meteor a fejére, az meghal, visszateleport. :) szétröhögtem az agyam... meg persze amikor eltalált volna engem is (csak ugye nem sebez, mert nem vettem részt), akkor jött az "ouch" is. :)
kérdés: vajon tudok-e holnap eleget játszani ahhoz, hogy meglegyen kövi szint? :D -
#8568 most értem haza "éjszakai sportnapról" (abból áll h este 8től reggel 6ig folyamatosan teremfoci, röplabda, kosárlabdázni lehet) és több mint 24 órája vok fenn, de 1xerűen esélyem sincs aludni :) ugyhogy irány dbz-t nézni v SRO :D -
#8567 tudom gyenge poén volt de ilyen hiperaktív állapotban már azt sem tudom mi van néha. .:D -
#8566 KissMe_ mármint nehogy megcsókolj hanem ez a neve :P
Én abbahagyom a játékot és költözöm Athensra új regisztrációval, megint próbálkoztak ma este bejutni nickemen, kiírta nekem loginnál hogy már bent vagyok.. Szóval az delete lesz, aztán majd ha lesz időm Athenson elkezdem, addig meg bnőm kariját néha használom :)
OFF: most értem haza partyból :DDD kurvára nem tudok aludni megittam 6 bombát, és 3 red bullt :DD -
#8565 Eh, lehet elgondolkodom, hogy itthagyom a játékot ^^ -
#8564 Aegén is most szűnt meg! :D szóval lehet tolni! Hajrá, csak már kiégett a szemem :) -
#8563 én ezt kiterjeszteném arra, hogy nuker és int+bow akkor ks és azt, amit akar. :)
mivel int+bow sztem alap 30ig intes esetésben, de str esetében is bow min20ig, a gyorsabb haladás miatt. :)
wee, dropözön. :)
Lord Nomak. ha esetleg tudnánk a bnőd nickjét, akkor nagyban megkönnyítenéd a klánba vételét. és mondtam, h nincs lag Athensen... :) -
Goth #8562 Jah, a villámnak is valami faszául kinéző skillje lehetne a második. Egy viharmező :D
A meteor a legrulezebb, bár tudnám már :| -
Goth #8561 Ma is kiidegeltem néhány embert, "Nuker akkor KS-el amikor akar" ideológiámat terjesztve :D -
#8560 dehogynem! Ezek mind nuke-ok -
#8559 láttam olyant hogy nagy atom karakterek pl tuzes , meteort lőtt , jeges jégesőt...
nade a lightingos ??? villamot ? sose latam még vagy nem is létezik ?