82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8638 LOL -
#8637 szeirntem valami europen skill ha kimaxolod akkor 1 cuccot ha pvpztek ki fog dobni az ellen és 1 nap csak 1xer használhatod xD
-
#8636 engem is érdekelne hogy :) PK? -
#8635 azt hogy..? -
#8634 tök fasza...nem a dög dobta a kardot hanem ő vert ki az inventorymból egy +2es 11crites swordot...még jobb -
#8633 ja és amit a másik oldalt alul kis sarokban láttok blade az egy +7 !!!!!!!!!!!!! sosun blade... :o -
#8632 ja és valami ma a cuccos karimal járkáltam bent a városban janganban amivel a másik gépen szoktam árulni miközben én játszok és erre bukantam.. hát lol...
-
#8631 mondjuk azt hozzá kell tenni hogy 1 nukebol nem tudta megölni 1500-t sebzet belé az intes:)
legalább jót szorakoztam rajta :P -
#8630 lolka... most láttam... nem tudom hogy a gyerek mennyire volt kezdő... a thiefet olyan 32-35-re saccolnám kiment jg-ből megtámadott egy kis caravánt és egy 27-28-s kari glavies fogta és 2csapásból megölte.. nah... ennyit ér a kevés hp egy full low lvl-s akármennyit is sebez beléd hogy kevesebbet krva gyorsan megöl... :/
str 4 EVER :P -
#8629 wow, elértem végre 38asat, mondom nekiállok berserker nélkül red eyed ghost giantnak poénból... erre dob egy 38+1 crit 9 speart, egy weapon és egy protector elixirt :D és még a 35+2es speart is eltudtam adni :D teccik ez az event, gyarapszik a vagyonom dropból :D (event előtt 1 hétig nem volt dropom :P) -
#8628 majd hétfőn játszotok más országban ugy sincs szünet.. -
#8627 rizs került a gépezetbe -
Goth #8626 Eddig a Babel volt a legjobb nemtom mi a faszt csesztek vele ezek a köcsög vágottszeműek -
#8625 HaHa aege- babel - SUXX :D -
#8624 hudekurvaideges lettem!!! a kurva laggban megtámadtam egy ujigit...kinyírtuk egymást és pont dobott egy swordot amit elvitt egy majom bazmeeeg!!!!!!4444 -
#8623 ja ne is mond , Dowból két csillaggal 45 perc alatt Oasisig jutottam kb 50k-nyi poti fogyott , 2x haltam , aztán fogtam és otthagytam az egészet a gecibe
áhhhhhh Laaaaaaaaaaag -
Goth #8622 a kurva életbe mi a faszér nem működi az autogeci amikor laggol ez a szar -
#8621 nem akarom elkiabálni de én a Venice-n egyeltalán nem laggzok... -
effe #8620 nem mulasztasz sokat, akkora lag van, mint még soha
így ütném a ferdeszeműeket, hogy máe megint összebaszták a gémet:
a régi időket idéző 8 mp-es laghegyek vannak... -
#8619 keddig -
Cat 02 #8618 még jó hogy nem tudok játastzni :(
meddig tart az event ? -
#8617 basszus naon laggzik :( -
#8616 hát nemtom, sose vertek még át, de saját kárán tanul az ember... bár én sima életben sem evagyok egy irigy ember...
azt meg Shaime beszéld meg mien feltételekkel adod oda, hogy pl kéred vissza :) -
#8615 egyébként melyik az a mod amelyiekt irtad hogy be lehet barangolni a silk világát ! érdekelne belinkelnéd? -
#8614 de szar géped van.... mhz ? pfff :P
egyébként nekem beszagatott ma a játék!!! WOO !!!
flying dragonal támadott meg 3 thief és beszagatott :(
minden lowban jobb játszani elöbb láttom mi fog történi xD -
#8613 Winfos gomb ^^
Egyébként nálam se eszik sokat.
643285643mhz meg nvidia 9900gto x turbo aztakutyamindenit edition -
Avicularia #8612 3700+ San Diego 2880 MHz-en,és ATI X800GTO -
dukey42 #8611 milyen procid/VGAd van?
nekem AMD 1800+ / GeForce6600
vagy netán te más módszerrel lököd a háttérbe? :) -
Avicularia #8610 nekem háttérbe lerakva 25-35% között eszi a procit,az nem nagy ügy -
#8609 Én csak olyannak adok, akit már kb ezer éve ismerek, és még azt is meggondolom ^^ -
#8608 jó.. ez igaz.. de most nézd találok 5db sos fegyot mindegyiket odaadom a guild társaimnak aztán én szintet lépek és hopp láttok mondju kegy lvl 52+3- som blade-t és nincs rá pénzem mert éppen odaadtam mind az 5-t és annak az ára hiányzik.. amikor még volt guildom oasison én is adogattam rendesen bár én SOSEM kaptam senkitől semmit sőt vissza se kaptam akárhogy kértem azt mondták hogy "hopsz azt hittem örökbe volt sry" és olyan sos cuccokrol maradtam le amikről álmodni se mertem volna :( -
dukey42 #8607 tudtok valami ötletet arra hogy lehessen használni a gépet miközben a SRO fut a háttérben?
mert hiába nyomok neki taskmanager-ben "kisméret", ugyanúgy eszi 100%-ban a procit...
prioritást meg nemtudok neki adni, mert ugye ez a gameguard (vagy mi..) elrejti a process-t...
ki/belépegetni meg ugye mint tudjuk szombat délután nem olyan mókás... :) -
#8606 sajnos nem néha csinálja nekem is , újra próbálom és akkor megy már :D -
#8605 valaki nem tudja mit kell csinálni ha állandóan kifagyok ezzel a kérdőjeles hibaüzenettel??? -
#8604 Hát te tudod... Kicsit önzőnek tartom ezt a hozzáálást :) Remélem Real World-ben nem ilyen vagy... Nálunk naon szívesen segít mindenki mindenkinek, és nem csak adsz hanem kapsz is... amúgy nem tök mindegy mikor adod el? 2 hét múlva vagy most rögtön?
Saját véleményem. -
dukey42 #8603 Scorn a nickem, egyszer majdcsak összefutunk
de még nemrég kezdtem a SRO-t (csak lvl13),
eddig KalOnline-t nyomtam (két 40es kari),
de az annyira szétvan hack-elve,
hogy inkább abbahagytam -
#8602 majdha bentleszek szólok... -
#8601 épp kifagytam...nemtok visszamenni
-
dukey42 #8600 BlackArmy-ba szívesen csatlakoznék, írtam is, de biztos AFK vagytok :) -
#8599 egyébként az nem enicev, hanem ecinev, őt jól ismerem, Canadai:)