82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8798 mindig updatelnek, tesznek bele fénycsóvát, meg item mallt, lagot , meg kiló hasznos dolgot... -
#8797 az a baj hogy ilyen is csak egyszer van 1 évben.. :( -
#8796 az igen -
#8795 ó már megint updatelnek :( mibaja van a szervereknek? -
#8794 én ma nyomta megy 4-es blockot ugy meglepödtem hogy csak na 47s glavies rámnyomta a 4-s combot nekem meg annyit irt ki hogy "block,block,block,block" glavies beirta hogy "lol" majd elment.. :D
17 br 4 EVER :D -
Newfronter #8793 Hali az elsőn játszanék, de megvárom az event végét azthiszem... -
#8792 LORD NOMEK!!! GYERE FEL A DIAMNDANGELEDDEL LEGYSZÍVES!!! -
#8791 jah, hogy miért vagyok biztos abban, hogy én nyertem volna a PvPt? 3 szint előny, 400 large poti, pajzs. csak ezek miatt. :) -
#8790 lol, kis izgalom lefekvés előtt... :D a bunwangoknál csináltam a küldit, erre odajött egy íjász, leKSelt, csak úgy, mert ő íjász. erre én leKSeltem a giantját (45 crit8 sword esett), ő pedig berakott szépen Globalba, és hívta a haverját, lv45ös, 42+3 sos glaive-vel. elkezdtünk pvpzni a "szabadban", közben próbáltam rávezetni az újonnan jöttet, hogy mi is a helyzet. végül jött 2 bunwang giant, egyik neki, másik nekem (a PvP csak potifogyasztás lett volna, az a szerencsétlen még nem érdemelte meg azt a 3K XPvesztést sem a seggarcú klántársa miatt). miután megöltük (prot elix), az újonnan jött 48as intessel együtt (nocsak, hányan kellenek egy 48as ice+bladehez újabban), kiderült, hogy egy közelben levő gyereket is KSelt a kispöcs (amúgy 42es bowos), és azt hitték, hogy engem hívott, hogy segítsek... persze én csak questelni mentem oda, nem is ismertem a tagot. hehe. "a szálak összefonódnak" (c) Lotyoskocsi
aztán megkérdeztem, hogy akarja-e még az értelmetlen PvPt, vagy folytassuk... mondta, h rajtam múlik, én meg inkább alszok, mint hogy egy hüjegyerek miatt egy másikkal szórakozzak. megjegyzem, kedvenc PK alapom, Cizer986 is abban a klánban volt (pár PK erejéig eléggé Global floodos személyiség volt... hehe), tehát a hüjeség ragadós. :) -
#8789 a follower az 100% :D -
#8788 hát mase dobott sos fegyót... De majd holnap ! :D -
#8787 LORD NOMAK!!!! KERESS MEG MINNDENKÉPP! -
#8786 a follower se...szerintem -
#8785 EZ NAGYON LOL! Elmentem Hunterkedni...megöltem egy csomó PC thiefet, erre ferry-nél ottvan egy 42-es íjas PC thief....nem láttam milyen íja van belelőttem nukéval 1100-at...mondtam megpróbálom berserkerbe, belelőttem egy nuket 2500 felé, és egy petalt rányomtam azt meghalt:))) és akkor mondta hogy ,,lol killed me a nub" xD énmeg csak ott röhögtem rajta, de a cumója 3*os volt és rámjött 3 piros NPC thief és megöltek:PP visszamentem a városba ott találkoztam vele és azon lepődtem meg hogy ott ült fel a 45-ös lovára:) hát mondom ez nagyon noob, vagy csak INT-es xDDDD azt visszament nem találtama cuccait és k*a ideges lett rám:) -
#8784 black robber és black robber follower. meg talán a black robber bowman is. black robber archer TUTI NEM. -
#8783 Black robber Bandit vagy mifene. -
#8782 A 200 Jewelt azt melyik szörny adja??? -
#8781 Kallus az egyik legnagyobb botter volt athenson anno. Theif meg Forum - NO COMMENT. -
#8780 [Athens]
Knowledge - 1 month block
Theif - 1 month block
Forum - 1 month block
Kallus - 1 month block
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.
jah, és HEHEHEHEHEHEHE. :D
VÉGREEEEEEEEEEE. Theif és Forum "BANNED". KIRÁLY. kíváncsi vok, mien KARINEVEKET takar a másik 2 ID. :) -
#8779 egyébként a Fraps egy nagyon jó progi...minden játékban fel lehet vele menni videót... -
#8778 nagyon jó! Ma egyszerűen 1X leállt a server 5 percre, közben meghaltam, meg mindenki a party-ban szóval szerintem aki kint volt és ölt mindenki meghalt..
most megint...még szerencse, hogy városban voltam... -
#8777 hát ez amúgy nem lenne rossz 5let, mivel így legalább a nagyszintűek is járnának arra... én pl utoljára Houdinivel voltam arra. :) -
#8776 cracks.am néha müxik.. frapshoz -
#8775 jaj még valami OFF-ban: mondjatok már valami jó kis programot amivel a képernyőn történteket lehet felvenni, úgy hogy nem lassítja be a játékot. HyperCam 2-t próbáltam, de az 1:1 -ben veszi fel a képernyőt, tömörített felvételnél pedig kegyetlen szaggat a játék. CamStudio szintúgy. Fraps meg csak 30mp-t vesz, kulcsot nem találtam hozzá.
Vagy TV Tunerrel (ha hardveresen tömörít) lehet felvenni egyből (gondolom a VGA összekötésével)?
Vagy vegyek egy Radeon All-In-Wondert? -
#8774 Hölgyeim és Uraim! Ismét egy olyan event-nek lehetek/lehetünk részesei ahol a kegyetlen nagy lag/disconnect, illetve "nem lehet csatlakozni" miatt nem tudom örömömet lelni a játékban. Köszönjük! -
#8773 ott legalább csinálnak valamit.. amikor én találkoztam garamelel leállt beszélgetni a vietnámiakal aztán kilépet... -
#8772 A Yarkan videóban csomó ember knockdonw-ol a csávó ez látszik. A videó vlaszeg nem hack hanem "koreai". Azt olvastam ugyanis, hogy Koreában a GM-ek olyan "mókás" fickók, hogy néha Mangryangokat raknak Hotan környékére, vagy pl. Isyut, vagy Ureuchit Jangan mellé -
#8771 2 misi. -
#8770 találtam egy sos 24-s glavie-t mennyit érhet? -
#8769 jeeee megcsináltama a 3000 viráhot:P
-
#8768 Fronter melyik serveren jáccasz? -
#8767 "de elkészült a kajám."
xDD -
Cat 02 #8766 8764 ... -
#8765 hmm, én úgy láttam, hogy az a blades csóka, aki knockBACK-elve volt (hehe), az viszatért sikeresen. de mondom, ez egy kamuvideó, semmi valóságalapja sztem... ha látunk egy igazit, azt elhisszük. :) -
Cat 02 #8764 hackerek csodákra képesek ;) -
#8763 ilyen alapon neked meg nem tűnt felt, hogy az egész videó meg van hackelve, mert az uccsó MPkben látszik, hogy Weasel-ek vannak a képben, és nekem előtte is olyan érzésem volt, hogy ez a Chin Tombban játszódik. :) -
#8762 lol, akit én mondok, az 1:20 mpnél van, bowos intes, és nézd meg, hogy nem knockdownnal esik el, hanem a tipikus pergős-forgós csillagokatlátok animmal. :)
nézd meg. :D -
#8761 lol, full strnek a -20% mana meg a nagyobb sebesség miatt kell...
más: a lv90es ScreenShot: Koreában 90 a lvl Cap, tehát a srácnak azért volt annyi SPje, mert elérte a lvl Capet, és onnantól minden mob csak +SPt ad... tulképp sztem EZÉRT szar a qrva botozás, hogy dögölne meg mind... aztán meg ártatlan pofával mondja, hogy "én nem is botoztam tegnap hajnali 3kor ugyanitt, hisz a GM is jött". bár én vhogy lemaradtam róla... :) -
Cat 02 #8760 én úgy láttam 1 ützés 1 ember bár láttam ezt a videót 3 féle váloztatbam :D -
#8759 Loál, látom mindenki csak néz, és nem lát. Load Yarkan is knockdown-ol, nem tűnt fel, hogy akit leüt az fel is kel? LOÁL