82377
Silkroad Online (iSRO)
  • WuFraZselic
    nekem ehhez 1 kérdésem lenne:
    a 67es thiefjei hogy támadhattak meg??? mármint ha npc thiefek, akkor értem, de ha npc, akkor nem tud feléleszteni... ha meg player thief, hogy tudott megölni?
  • shaime01
    Amit a FARKAS-ról tudni kell:
    -A Farkas 55 silk-be fog kerülni
    -A Farkas veled együtt fejlödik lv 1-ről indul és lépi a szintet majd fejlödik
    -A Farkasnak 3 "életkora" van, gyerek , "teengager" , felnött
    -A Farkasnak kell hp poti amit az item mall-ból vehetsz
    -A Farkas csak azt a szörnyet támadja amit te is támadsz, capenél nem támad, jobnál igen.
    -A Farkas meghalhat ugyanugy mint te (ilyenkor nem tünik el csak várni kell egy kicsit ) és exp-t is veszít.
    -A Farkas órával lehet meghosszabítani.
    -Farkas szintet nem lehet venni.
    -A Farkasnak nincs külön invetoryja.
    -A Farkas nem szedi össze a cuccaidat.
  • shaime01
    mivel 2% kellet a másik pedig ha kilépek 2 órán át probálkzohatok ujra..
  • WuFraZselic
    én is ezen agyaltam Viktor, de hidd el, ellehet érni a 35ös szintet anélkül is! nehéz volt, de sikerült :D :D
  • Cat 02 #8834
    kinek van Bot progija / linkje ? (nem baj ha keylogeres)
  • agy666
    >hmmm ehez tehetség kel szó szerint 17xer haltam meg egymás után ^^
    >hotan ferrynél irtotam ... átjön egy 67-s trader több csillagal
    >hopsz eltünik tihefk maradnak.. megölnek felélesztenek megölnek
    >felélesztenek megölnek nah ezt 17xer... szóval most...
    >picit ideges vagyok :(
    :(
    egy dolgot nem ertek. Ha latod, hogy ennyre gennyok, akkor miert nem
    leptel ki a gamebol a 3. felelesztesnel?
    Vagy gerinctelenseg kilepni?
    Szegyen a futas, de hasznos, nem?
  • sweech
    jólvanna ^^
  • gameplusz
    Ha kidob és gyorsan akarsz visszamenni, akkor még azt hiszi a hülyéje, hogy bent vagy
  • circa
    yah semmi vaklárma má jó :D
  • circa
    Bahh, ezt nem értem ledobott a szerver, aztán amikor vissza akartam lépni kiirt vmi xart, hogy already connected meg még valamit, ez mi a fene?
  • Goth
    ááá de idegesítő... Most baszhatom a 41-esem? Mindig kérdőjel, a többi karakterem meg simán felmegy :_/
  • Goth
    Háááát ezt én nem értem...
    Más karakteremmel beenged bármikor. De ha a legmagasabbal akarok bemenni, akkor kérdőjellel ledob... Ez miért van?? :CCC
  • Goth
    Mert szar volt a rendszer és csináltam egy rendszervisszaállítást, és azóta meg a silk dob le mindig kérdőjellel, gondoltam ha újrapeccselem jó lesz...
  • Maala
    sztem ha felrakod a manual patcht, ami 1,30as ahogy néztem, akkor újrapatcheli magát... de miért kell ez neked?
  • Goth
    Nem lehet valahogy megcsináltatni a silkkel hogy az utóbbi 5 nap patch-jeit leszedje megint?
  • gameplusz
    Heh, mindenki kap 100%-os golden ticketet?:D
  • shaime01
    mivel én 38%-t buktam és 40-s lettem volna... 98%-n voltam... nah igen.. most egy picit hanyagolom a silket^^
  • Cat 02 #8821
    de...
  • Maala
    Houdini jófiú lesz, nem fog sokat halni. :) mondjuk sok küldetést sem fog csinálni. :) csak érjem el az 50es szintet addig Maala-val. :) (49 meglesz event végéig...)
  • Goth
    Hátt ilyen nincs... Tegnap még met rendesen, ma meg már kérdőjelezik...
  • shaime01
    szinteként 500-1k sp hozzájön ha nem több halástól függ ^^
  • shaime01
    izé... én 1 héten át farmoltam és még midnig van 10k sp-m ^^ :D
  • Maala
    no látod, lassan megedződsz eléggé ahhoz, hogy egy Farmos karit indíts, mint pl Houdini. neki ~45x kell majd meghalnia... (és már csak 2 nap van az arany scrollomból :))
  • Goth
    Nekem nem is akar updatelni semmit :S
  • shaime01
    hmmm ehez tehetség kel szó szerint 17xer haltam meg egymás után ^^ hotan ferrynél irtotam ... átjön egy 67-s trader több csillagal hopsz eltünik tihefk maradnak.. megölnek felélesztenek megölnek felélesztenek megölnek nah ezt 17xer... szóval most... picit ideges vagyok :(
  • Goth
    Mi a rohattélet van??
    Nem tudok felmenni, mert amikor beenged töltés közben kérdőjeles hibaüzenet... Minden alkalommal
  • Maala
    muha, ti... nincs is rá szó, hogy mik. TI FOGADJUNK, HOGY JÁTSZOTOK!?!?!?!?!?!?!?
    geez. én meg mehetek pestre, jó kis út lesz, aztán 8tól nyomhatom a 3 órámat. :D de legalább holnap lesz mindenkinek (elvileg) egy aranyos kis 2x scroll a store-jában... már ha nem olyan balga, hogy elfelejt legalább 1 üres slotot hagyni benne. :D
  • Maala
    most nem azért, de ez nálunk mindig is alap volt, hogy u20asok nem fizetnek. (ugye? UGYE?) 20 alatt... izé, makival az se kevés. csak be kell állni stronghold közepére. :) de ez már kukacoskodás. (amúgy mindenki, aki meg van szorulva, be szokott oda állni, elmegy kajálni, mire visszajön, már van 50-100Kja :D)
  • shaime01
    mivel a csávó lv 16-s volt és ha 3 milla egy lv 2 -s guild és ezt oszd el az aktvi és inaktiv tagok között.. ^^ 40hez közel már az 1 milla is kevés.. ezt te is tudod.. de 20 alatt.. :P
  • Maala
    ehh, mert belehalsz abba a pénzbe. :)
  • gameplusz
    lvl4 guild rulz
  • shaime01
    gondolom hogy kifizesd a guild pénzt :D akivel beszlétem a clánjából azt mondta hogy most be kell fizetni xxx összeget:o

nah látjátok EZÉRT rossz a guild.. :D
  • WuFraZselic
    Srácok, egy lvl 42+4 férfi proti kesztyű mennyi ér meg?
  • Lord Nomak
    Kava neked meg odaadom a cuccokat, nincs nagyon időm most gépnél ülni.. Este szerintem felmegyek majd kb 11 felé
  • Lord Nomak
    Minek menjek fel vele ?
  • shaime01

de izgii .. :p
  • shaime01
    + nekem nem is updatel ^^
  • shaime01
    hát nekem 0-24 az 1 nap volt :P
  • Rolly
    de ez már a második nemisolyan rég volt dögöljenek meg így sose leszek nagy szintű főleg ha még késik is csak 18 as karim van
  • Kavácska
    elég az ha fontos eseménynél van :P