82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8838 nekem ehhez 1 kérdésem lenne:
a 67es thiefjei hogy támadhattak meg??? mármint ha npc thiefek, akkor értem, de ha npc, akkor nem tud feléleszteni... ha meg player thief, hogy tudott megölni? -
#8837 Amit a FARKAS-ról tudni kell:
-A Farkas 55 silk-be fog kerülni
-A Farkas veled együtt fejlödik lv 1-ről indul és lépi a szintet majd fejlödik
-A Farkasnak 3 "életkora" van, gyerek , "teengager" , felnött
-A Farkasnak kell hp poti amit az item mall-ból vehetsz
-A Farkas csak azt a szörnyet támadja amit te is támadsz, capenél nem támad, jobnál igen.
-A Farkas meghalhat ugyanugy mint te (ilyenkor nem tünik el csak várni kell egy kicsit ) és exp-t is veszít.
-A Farkas órával lehet meghosszabítani.
-Farkas szintet nem lehet venni.
-A Farkasnak nincs külön invetoryja.
-A Farkas nem szedi össze a cuccaidat. -
#8836 mivel 2% kellet a másik pedig ha kilépek 2 órán át probálkzohatok ujra.. -
#8835 én is ezen agyaltam Viktor, de hidd el, ellehet érni a 35ös szintet anélkül is! nehéz volt, de sikerült :D :D -
Cat 02 #8834 kinek van Bot progija / linkje ? (nem baj ha keylogeres) -
agy666 #8833 >hmmm ehez tehetség kel szó szerint 17xer haltam meg egymás után ^^
>hotan ferrynél irtotam ... átjön egy 67-s trader több csillagal
>hopsz eltünik tihefk maradnak.. megölnek felélesztenek megölnek
>felélesztenek megölnek nah ezt 17xer... szóval most...
>picit ideges vagyok :(
:(
egy dolgot nem ertek. Ha latod, hogy ennyre gennyok, akkor miert nem
leptel ki a gamebol a 3. felelesztesnel?
Vagy gerinctelenseg kilepni?
Szegyen a futas, de hasznos, nem?
-
#8832 jólvanna ^^ -
#8831 Ha kidob és gyorsan akarsz visszamenni, akkor még azt hiszi a hülyéje, hogy bent vagy -
#8830 yah semmi vaklárma má jó :D
-
#8829 Bahh, ezt nem értem ledobott a szerver, aztán amikor vissza akartam lépni kiirt vmi xart, hogy already connected meg még valamit, ez mi a fene? -
Goth #8828 ááá de idegesítő... Most baszhatom a 41-esem? Mindig kérdőjel, a többi karakterem meg simán felmegy :_/ -
Goth #8827 Háááát ezt én nem értem...
Más karakteremmel beenged bármikor. De ha a legmagasabbal akarok bemenni, akkor kérdőjellel ledob... Ez miért van?? :CCC -
Goth #8826 Mert szar volt a rendszer és csináltam egy rendszervisszaállítást, és azóta meg a silk dob le mindig kérdőjellel, gondoltam ha újrapeccselem jó lesz... -
#8825 sztem ha felrakod a manual patcht, ami 1,30as ahogy néztem, akkor újrapatcheli magát... de miért kell ez neked? -
Goth #8824 Nem lehet valahogy megcsináltatni a silkkel hogy az utóbbi 5 nap patch-jeit leszedje megint? -
#8823 Heh, mindenki kap 100%-os golden ticketet?:D -
#8822 mivel én 38%-t buktam és 40-s lettem volna... 98%-n voltam... nah igen.. most egy picit hanyagolom a silket^^ -
Cat 02 #8821 de... -
#8820 Houdini jófiú lesz, nem fog sokat halni. :) mondjuk sok küldetést sem fog csinálni. :) csak érjem el az 50es szintet addig Maala-val. :) (49 meglesz event végéig...) -
Goth #8819 Hátt ilyen nincs... Tegnap még met rendesen, ma meg már kérdőjelezik... -
#8818 szinteként 500-1k sp hozzájön ha nem több halástól függ ^^ -
#8817 izé... én 1 héten át farmoltam és még midnig van 10k sp-m ^^ :D -
#8816 no látod, lassan megedződsz eléggé ahhoz, hogy egy Farmos karit indíts, mint pl Houdini. neki ~45x kell majd meghalnia... (és már csak 2 nap van az arany scrollomból :)) -
Goth #8815 Nekem nem is akar updatelni semmit :S -
#8814 hmmm ehez tehetség kel szó szerint 17xer haltam meg egymás után ^^ hotan ferrynél irtotam ... átjön egy 67-s trader több csillagal hopsz eltünik tihefk maradnak.. megölnek felélesztenek megölnek felélesztenek megölnek nah ezt 17xer... szóval most... picit ideges vagyok :( -
Goth #8813 Mi a rohattélet van??
Nem tudok felmenni, mert amikor beenged töltés közben kérdőjeles hibaüzenet... Minden alkalommal -
#8812 muha, ti... nincs is rá szó, hogy mik. TI FOGADJUNK, HOGY JÁTSZOTOK!?!?!?!?!?!?!?
geez. én meg mehetek pestre, jó kis út lesz, aztán 8tól nyomhatom a 3 órámat. :D de legalább holnap lesz mindenkinek (elvileg) egy aranyos kis 2x scroll a store-jában... már ha nem olyan balga, hogy elfelejt legalább 1 üres slotot hagyni benne. :D -
#8811 most nem azért, de ez nálunk mindig is alap volt, hogy u20asok nem fizetnek. (ugye? UGYE?) 20 alatt... izé, makival az se kevés. csak be kell állni stronghold közepére. :) de ez már kukacoskodás. (amúgy mindenki, aki meg van szorulva, be szokott oda állni, elmegy kajálni, mire visszajön, már van 50-100Kja :D) -
#8810 mivel a csávó lv 16-s volt és ha 3 milla egy lv 2 -s guild és ezt oszd el az aktvi és inaktiv tagok között.. ^^ 40hez közel már az 1 milla is kevés.. ezt te is tudod.. de 20 alatt.. :P -
#8809 ehh, mert belehalsz abba a pénzbe. :) -
#8808 lvl4 guild rulz -
#8807 gondolom hogy kifizesd a guild pénzt :D akivel beszlétem a clánjából azt mondta hogy most be kell fizetni xxx összeget:o
nah látjátok EZÉRT rossz a guild.. :D -
#8806 Srácok, egy lvl 42+4 férfi proti kesztyű mennyi ér meg? -
#8805 Kava neked meg odaadom a cuccokat, nincs nagyon időm most gépnél ülni.. Este szerintem felmegyek majd kb 11 felé -
#8804 Minek menjek fel vele ? -
de izgii .. :p -
#8802 + nekem nem is updatel ^^ -
#8801 hát nekem 0-24 az 1 nap volt :P -
#8800 de ez már a második nemisolyan rég volt dögöljenek meg így sose leszek nagy szintű főleg ha még késik is csak 18 as karim van -
#8799 elég az ha fontos eseménynél van :P