82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8878 reggelt, no nézzük meg, kaptam-e ticketet. -
#8877 botozással kaphatsz egy 1 hónapos bannt : )
20. szinttől segítséggel tradelhetsz, és lesz lóvéd. Addig questelj, szedegess, gyakj, fejlődj...
A skillekről meg annyit, hogy előbb döntened kell milyem fegyót használsz -
Bruce007 #8876 Hali! Meg kezdo vagyok es kene egy kis help! 2 napja nyomom 16 lvl. Mire jo a bot? es ha van ertelme,h kell... Hogy lehet a legjobban lovet keresni ilyen szinten es mit erdemes fejleszteni? -
#8875 Tegnapi 4*-os trade:
Jang-dwh
Felcuccolunk, 4 trader, 3 hunter (lvl45-50). "Körbenézünk mehet-e"...
Addig mi a haverral egy lowlwvwl tífet szivattunk (ráálltunk a tevével), nem sokáig bírta a 4. akciónk után "leave me alone" "go away" ilyenek hagyták el a száját... :)
Nem baj induljunk menjunk hosszabb úton biztonságosabb, és több a mob... a ferry-ig simán elértünk, nem volt gixer. A revine egy kicsikét elfoghyasztotta a pilleket, de ez sem gáz. Iszonyat hangulatos volt 6-7 NPC rohant le minket elég sűrűn, de hullottak mint a legyek :)
DE, Donwhang előtt úgy 50-100 m-rel eljött a nagy csapás egy 52+-os playerthief személyében... a 3 Hunter és egy trader(nem ült a tevén) feláldozta magát hármunkért, hogy bevigyuk a kis falunk félév alatt elkészített kézműves munkáját és a piacon eladjuk, hogy tudjunk miből ruhát és szerszámokat venni :)
Konkluzió: Rossz felé mentünk : )
Ja, a srác akár rajtaül a tevén akár nem vagy 3 ütésből kinyírta volna az állatot, csórikáim szát sem néztek miért hjal a társuk már ők is halotak voltak, nekünk meg iszonyat nagy mákunk volt... -
Lovaskocsi #8874 megy a server, xp scroll pedig tleg jött. jójám -
#8873 Az item mallos poti miatt nem fogok farkast venni CSAK! Amúgy vettem volna.
Ha nekem 150-200 fogykanyaronként (manából a több :) ) akkor neki mennyi kellene?
Azért pedig nem fogok állni a játékban, hogy esetleg a 0-ra fogyott potiját újravegyem... de ez sztem fullfasság nem? -
#8872 No, remélem délutánra megcsinálják... -
#8871 És nem dobtam ki a party-ból? Elég korrekt emberek, nálunk úgy kivágják a semmittevőket, mint a szél :) -
#8870 és nem lehet egyszerre megidézve a majommal...tehát farkas vagy majom, majom vagy farkas...hmm, farkas :D -
Lovaskocsi #8869 ha farkashoz meg mall poti kell h gyógyuljon, akkor igencsak felejtős lesz. kivéve, ha újra lehet stallolni a cuccokat. de jó lenne -
Lovaskocsi #8868 ja, jópofa volt, iten nyugosztalja. jó lenne ha havonta elszállna a data server:D -
#8867 wáááh de jó volt ez az event:) 5 lvl 2 nap alatt -
Lovaskocsi #8866 látom nem unatkoztál tegnap maala, isy-ribit meg szépen betankoltad a lóról:D
majd megint bekéne próbálni elite spidert valamikor:D -
Lovaskocsi #8865 update rullz -
#8864 előbb uruchi:
http://www.mxb.dk/upload/Revenge.jpg
aztán ilyen lett a pty, nem is csoda, hogy Isy beszívta. :D
http://www.mxb.dk/upload/pty.jpg
és a győztes:
http://www.mxb.dk/upload/aiko.jpg
viszont most, mivel meghaltam, nem voltam ott a tárgymutogatásnál, így nem tudom, mik estek. :D
viszont visszatért Revenge113, ez elég érdekes, mivelhogy abbahagyta. :D azt mondta, hogy azért tért vissza, mivel olyan pletykákat hallott, hogy május végén ismét lesz lvl cap emelés. de ez csak merő PLETYKA... mindenki annyit hisz el belőle, amennyit akar. :D -
#8863 woww, gecccc... épp most vagyok egy ptyban, ami eddig Uruchit és Isyt is megölte... Uruchiból kivettem a részem, kb a 1/4ét lenyomtam, 150K XP, és vagy 12K SPXP (látatlanban, majd jön shoti), viszont Isynél CSAK A LOVON voltam, ott voltam, és kaptam 400+K XPt, meg 21K SPt. :D hát ez fasza. :D kis szépséghiba, hogy utána rossz felé indultam, és a ló is, meg én is megdöglöttem. :) de ez állat volt!!! :D -
#8862 Required Experience: 218254684
Required Skillpoints: 117785
Mastery Sum: 305/300
Required Skill Experience: 47114000
Experience / Skill XP: 4.63248045167
vmiből le kell faragni :D -
#8861 Tudom most értem haza, amint beenged ez a szutyok rádprivizek ^^ -
#8860 ^^
kb 40 hunter indult el jangantól kb 5 perce a ferryk felé... EJJEJJ lesz itt tisztogatás.. végre megdöglenek a f*szopo noob suckerek... egyszerüen szánalmas ahogy védik a west meg east ferry-t... menjenek hotanhoz.. azt csá... most megkapják mwhahahaha :D -
#8859 Lord Nomak , azt mondtad 23, óra. Hát lassan annyi az idő! Bent megtalálsz, meg itt is. -
#8858 ehh.... firebullt láttam ma meghalni :o -
#8857 egyébként viktorvector venices változata hybrid lesz és ugyanazo ka ksillek lesznek mint nkd :D
szóval majd kérek screenshotot a skill tábládról..:D majd ha lesz kedvem megcisnálom funbol:P -
Cat 02 #8856 akkor érthető :D -
#8855 ebben a vidben csákit ölt és a gazdi 90es volt a farkas meg teljesen kifejlet:D -
#8854 én sosem vettem , de fogok 4 weeket 50 felett egyébként nem.. ^^ -
Cat 02 #8853 hát azért a gazdi is high lv votl ;)
és olyan videókban 32 esek ölnek tigriseket szal ... -
Goth #8852 Egyre inkább az lesz hogy aki igazán játszani akar az már szinte havidíj-szerűen fogja fizetni az item mallt. -
Goth #8851 Ez nagy kibaszás az ingyenélőkkel :C -
#8850 laggban megvéd téged a farkas mivel őt támadják "minitank" egyébként láttam videot rola amikor harcol és 3k dmg-et nyomot ^^ -
#8849 nagy köcsögök! HP poti a farkasnak az Item Mall ból !!!
Lófaszt! MEgértem, meg teccik is h lesz farkas. DE ez már túlzás, vegyek ilyen potit ilyen laggban ! LOL, erre fordítanák inkább az időt, minthogy azon gondolkodnak mennyibe kerüljön a poti -
#8848 ja ^^ -
Cat 02 #8847 mér nem támadató a maki ? áés akkor nem futkározna összevissza -
#8846 mókus transzportként??? ráülsz, vagy azzal tradeelsz? :) -
Cat 02 #8845 mókus ? -
Cat 02 #8844 aki 69 esen idézi meg annak is kölyök elsz ? -
#8843 nem tom, szentem ez nem éri meg nekik : csak visa és paypal... ha lehetne más netes utaló "céggel" küldeni pénzt, meg nem csak visával, sokkal több bevételük lenne, de ők tudják... ha lehetne pl. moneybookers-szel, már az én kis 300 silkemmel is gazdagabb lenne a joymax ^^ -
#8842 terveznek a koreaikanak egy olyan állatot ami transportként lehet használni szintén 55 silkért. -
#8841 a farkas tömören: többet ér mint a majom, mármint más célra jó, ami lehet hogy hasznosabb, ám ezért mégtöbbet is kell fizetni (pl. hp poti farkasnak...) nemtom, örülnék ha tudnék silket venni, de megfontolnám mit is veszek :D -
#8840 npc thief ölt meg és a 67-s ölt élesztet fel.. nem tudom mi nem érthető ^^ -
Cat 02 #8839 nem nekem kell :D láttam botzolok virágoknál lol