82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Bruce007 #8918 A Babel szerveren vagyok.. Az a legstabilabb allitolag... Mind1. HUN_Spirit Guild.. Sorry,h itt baszkodok a lama kerdeseimmel.. :) FAQ elolvasva! :) Csak intre gyurok sztem ezentul.. -
#8917 ^^ mi is tudunk potizni mármint az str-esek
egyébként te elnyomsz egy nuke-t addig én rádnyomok egy coldos combot ^^ vagy egy glavies rádnyom egy soul spear második könyv és mondjuk egy 47-s chargingot ^^
lényeg a szint.. intes akkor jobb ha egyedül van ha nagyobb szintü mmert gyorsabban fejlödik ezért nagyobbat sebez a karin.. ^^ -
#8916 nem érti.. :D
ő str-esnek indult és tett 20 pontot az intre... nahmármost
egy pure str-nek nagyobbb a phy balance 6x-es 98-99% ezért joval nagyobbat sebez mitn egy azonos szintü de csak 8x%-al rendelkező pure str-es kari
ugyanez van az intesnek karinál csak ott a mag balance számit. -
#8915 g+ de nem embert meg is kell ütni ha garment be van mert a nuke+ shok lionok nem ülik meg ha mellete potizik is akkor pedig a spear skilllek addnak akkora löketett hogy feküdjön az illetö nem?
de a mobokra meg csak elég a nuke tapasztalataim szerint -
#8914 Sztem a a fizikai dmg-em majd kiegyensúlyozza a magicből elvesztettet.. -
#8913 azért van a fórum^^
ha van vmi örökérvényű építő ötleted, ki vele! Ne tartsd magadban :) -
#8912 Mit össze nem gagyogtok ember ^^ Nah mind1, nem szólok bele ^^ -
#8911 a lightningra azt mondtamkemény, mert "ragadós" :)
És 80% felett kevesebbet fogok sebezni? Mivel magiccal?
akkor megéri a str-es kari? Mert azért ütni is szeretnék... -
#8910 Üdv 1 full int karim van(lvl 39) :D na szoval az én tapasztalatom hogy magic emberke qrva erös , könyen lever más szintü embereket legyen az akkár full str s kari ..DE!! könyen is meghal mert ha megnézük a nagyobb karik mind garmentbe vannak azokra meg a magic attack keveset sebez, de ök rád nagyobbat sebeznek pl 1 ütésböl is meghalhacc de ez föleg 4-5 szintnyi külömbségnél jön elö.
Másik int karinál hülyeség a kard bármelyik legyen addig oké hogy ++ deff meg bloxk de a hp-dat nem növeli a intesnek a spear kell annélkül halot mert a fegyó skillt is kell növelni mert a legutólsó könyv már sok-sok +hp-t igy 1 kardos-speares külömbsége hp-ba 40-50 lvl re akkár 1500 is lehet
az meg már nem kicsi 1 nukenál -
#8909 akkor sem tudsz egy veled egyszintü str-es megölni 1 lövésel... kivéve ha bersben vagyok.. egyébként a fire nuke erősebb ^^ -
#8908 a phy meg mag balancoodn fog meglátszani olyan 8x %-n leszel joval kevesebbe fogsz sebezni. -
#8907 5 statpointtal rendelkezel amiből a game automatikusan leoszt a karidnak 2-őt (1 int, 1 str) 3-mat pedig te osztassz.
Tehát a life-od is nőni fog csak nem úgy mint a manád...
Melyik szerveren vagy? -
#8906 azért kell a nuke, hogy ne is lássanak, hogy honnan öltél meg 3 karit... :)
a lightning az nagyon kemény...
de ez még messze van :) gyüjtsd az sp-t szükséged lesz rá :)
-
Bruce007 #8905 Köszönöm! Sokat segitettetek! Viszont ha int-re gyurok akkor a health-om marad. nem gyaknak le egy ütessel? vagy majd noni fog? -
#8904 Farkas poti 10000 lesz egyben, valami 10 silk lesz az ára. Ha jól gazdálkodsz, akkor ez több, mint 1 hét. Nem nagy érvvágás. Nah, megyek, 1 hét után először megpróbálok újra játszani :) -
#8903 olyan 3-400 hp-t? :) De ha annyi kell, hogy elmeneküljek a (majd) a 70+-os tíf elől?^^ (az elől nem lehet menekülni :DD) -
#8902 mozillát használsz? -
Svindler26 #8901 nemtom mennyit érhet a 16os SoS gyűrű, de saját tapasztalatom az, hogy nem tudom eladni a lvl18 SoS male armor boots-omat meg a lvl17 SoS female armor vállapomat Aege-n hetek óta, pedig már 200, ill. 180 k az áruk...
...jahh, ha valakit érdekel, privizzen esténként Svindler névre :) -
#8900 nagyon emgfog ^^ -
#8899 nemtom, de nekem
str+1,
fire reduce 17%,
cold reduce 7%
esett tegnap. Ja és +1-es :) -
#8898 Adj csak az int-re, és a magic attack lesz a jó
Adj csak a str-re és a physical lesz jó...
Tanács:
Én a helyedben eldönteném, hogy melyiket nyomatom, mert azt mondják a többiek, hogy a hibrid karik (str+int) nem élnek soká...
Szerencsérte én tudatosan str-es karit csinálok, de már így is adtam vagy 20 pontnyit az intre... meglátjuk mennyire látszik meg
Tipp: Int, nuke, armor -
#8897 ehh ez a nap is jól kezdödik... megyek egy trade-t rámjön egy csáki csámpion le combozom mert megtehetem :D erre kidob egy sos lv16 zombie reduce 3% ringet mit érhet? ^^ -
#8896 máker?? te hülye vagy ez a thief neki narancssárga ebből le spawnol még mellé 6db fél percenként... sztem tuti meghalt.. ^^
én 1xer loptam egy max csillagos trade-t és rámjött krva sok velem egyszintü thief ebből 3 fagyasztos igen.. fagytam unpillt nyomtam fagytam közben messziről thiefek etcetc.. ^^
kb 1,5percig birtam :o -
#8895 farkas és majom is lehet nálad 1xere.. -
Bruce007 #8894 Es akkor nekem melyik attak kell? azt lattam,h a sword az jobb az elso=en asszem azert van az... hol tudom megnezni,h nekem mi jobb? -
#8893 ha megnézed a magic meg phys attackot meglátod hogy nem mindegy. -
ToMy05 #8892 Hy All!
Én még kezdő vagyok annyira hogy most raktam fel a játékot és nem tudok beregelni mert nem tom miért és a szerverek melet is pirosan kiir valamit.Ilyenkor mit tegyek? -
Bruce007 #8891 Swordom van,de volt blade-em is. az nem mindegy? int re többet adok mindig egyel. -
#8890 ja és melyik szeveren vagy? -
#8889 és mire adsz főleg str vagy int?
Blade vagy sword? -
Bruce007 #8888 Köszi a helpet. A ticket az mi es mire jo?kardozom es protektoros cuccok a jok. :) lighting es fire van upgradelve. -
Cat 02 #8887 és még maygar is :( -
#8886 kecseg tíf, a moccckossz kisz tolvaj! :D -
Cat 02 #8885 hülye máker :D -
Cat 02 #8884 DE lehet vazz azt már 5 ször elmondtuk ! -
#8883 Oks.köszi! -
#8882 sztem igen... de ha hazamegyek majd meglátom -
#8881 Ez azt jelenti hogy kivétel nélkül mindenkinek adnak? Az nao cool lenne -
#8880 Akik megérdemlik :DDDD
Ha sokat játszottál laggban, akkor kapsz :D -
#8879 kik kapnak ticketet?