82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bruce007
    A Babel szerveren vagyok.. Az a legstabilabb allitolag... Mind1. HUN_Spirit Guild.. Sorry,h itt baszkodok a lama kerdeseimmel.. :) FAQ elolvasva! :) Csak intre gyurok sztem ezentul..
  • shaime01
    ^^ mi is tudunk potizni mármint az str-esek

egyébként te elnyomsz egy nuke-t addig én rádnyomok egy coldos combot ^^ vagy egy glavies rádnyom egy soul spear második könyv és mondjuk egy 47-s chargingot ^^
    lényeg a szint.. intes akkor jobb ha egyedül van ha nagyobb szintü mmert gyorsabban fejlödik ezért nagyobbat sebez a karin.. ^^
  • shaime01
    nem érti.. :D

ő str-esnek indult és tett 20 pontot az intre... nahmármost

egy pure str-nek nagyobbb a phy balance 6x-es 98-99% ezért joval nagyobbat sebez mitn egy azonos szintü de csak 8x%-al rendelkező pure str-es kari

ugyanez van az intesnek karinál csak ott a mag balance számit.
  • HencStein
    g+ de nem embert meg is kell ütni ha garment be van mert a nuke+ shok lionok nem ülik meg ha mellete potizik is akkor pedig a spear skilllek addnak akkora löketett hogy feküdjön az illetö nem?
    de a mobokra meg csak elég a nuke tapasztalataim szerint
  • Jagi
    Sztem a a fizikai dmg-em majd kiegyensúlyozza a magicből elvesztettet..
  • Jagi
    azért van a fórum^^
    ha van vmi örökérvényű építő ötleted, ki vele! Ne tartsd magadban :)
  • gameplusz
    Mit össze nem gagyogtok ember ^^ Nah mind1, nem szólok bele ^^
  • Jagi
    a lightningra azt mondtamkemény, mert "ragadós" :)

És 80% felett kevesebbet fogok sebezni? Mivel magiccal?
    akkor megéri a str-es kari? Mert azért ütni is szeretnék...
  • HencStein
    Üdv 1 full int karim van(lvl 39) :D na szoval az én tapasztalatom hogy magic emberke qrva erös , könyen lever más szintü embereket legyen az akkár full str s kari ..DE!! könyen is meghal mert ha megnézük a nagyobb karik mind garmentbe vannak azokra meg a magic attack keveset sebez, de ök rád nagyobbat sebeznek pl 1 ütésböl is meghalhacc de ez föleg 4-5 szintnyi külömbségnél jön elö.

Másik int karinál hülyeség a kard bármelyik legyen addig oké hogy ++ deff meg bloxk de a hp-dat nem növeli a intesnek a spear kell annélkül halot mert a fegyó skillt is kell növelni mert a legutólsó könyv már sok-sok +hp-t igy 1 kardos-speares külömbsége hp-ba 40-50 lvl re akkár 1500 is lehet
    az meg már nem kicsi 1 nukenál
  • shaime01
    akkor sem tudsz egy veled egyszintü str-es megölni 1 lövésel... kivéve ha bersben vagyok.. egyébként a fire nuke erősebb ^^
  • shaime01
    a phy meg mag balancoodn fog meglátszani olyan 8x %-n leszel joval kevesebbe fogsz sebezni.
  • Jagi
    5 statpointtal rendelkezel amiből a game automatikusan leoszt a karidnak 2-őt (1 int, 1 str) 3-mat pedig te osztassz.
    Tehát a life-od is nőni fog csak nem úgy mint a manád...

Melyik szerveren vagy?
  • Jagi
    azért kell a nuke, hogy ne is lássanak, hogy honnan öltél meg 3 karit... :)
    a lightning az nagyon kemény...
    de ez még messze van :) gyüjtsd az sp-t szükséged lesz rá :)
  • Bruce007
    Köszönöm! Sokat segitettetek! Viszont ha int-re gyurok akkor a health-om marad. nem gyaknak le egy ütessel? vagy majd noni fog?
  • gameplusz
    Farkas poti 10000 lesz egyben, valami 10 silk lesz az ára. Ha jól gazdálkodsz, akkor ez több, mint 1 hét. Nem nagy érvvágás. Nah, megyek, 1 hét után először megpróbálok újra játszani :)
  • Jagi
    olyan 3-400 hp-t? :) De ha annyi kell, hogy elmeneküljek a (majd) a 70+-os tíf elől?^^ (az elől nem lehet menekülni :DD)
  • Jagi
    mozillát használsz?
  • Svindler26
    nemtom mennyit érhet a 16os SoS gyűrű, de saját tapasztalatom az, hogy nem tudom eladni a lvl18 SoS male armor boots-omat meg a lvl17 SoS female armor vállapomat Aege-n hetek óta, pedig már 200, ill. 180 k az áruk...
    ...jahh, ha valakit érdekel, privizzen esténként Svindler névre :)
  • shaime01
    nagyon emgfog ^^
  • Jagi
    nemtom, de nekem
    str+1,
    fire reduce 17%,
    cold reduce 7%

esett tegnap. Ja és +1-es :)
  • Jagi
    Adj csak az int-re, és a magic attack lesz a jó
    Adj csak a str-re és a physical lesz jó...
    Tanács:
    Én a helyedben eldönteném, hogy melyiket nyomatom, mert azt mondják a többiek, hogy a hibrid karik (str+int) nem élnek soká...

Szerencsérte én tudatosan str-es karit csinálok, de már így is adtam vagy 20 pontnyit az intre... meglátjuk mennyire látszik meg

Tipp: Int, nuke, armor
  • shaime01
    ehh ez a nap is jól kezdödik... megyek egy trade-t rámjön egy csáki csámpion le combozom mert megtehetem :D erre kidob egy sos lv16 zombie reduce 3% ringet mit érhet? ^^
  • shaime01
    máker?? te hülye vagy ez a thief neki narancssárga ebből le spawnol még mellé 6db fél percenként... sztem tuti meghalt.. ^^

én 1xer loptam egy max csillagos trade-t és rámjött krva sok velem egyszintü thief ebből 3 fagyasztos igen.. fagytam unpillt nyomtam fagytam közben messziről thiefek etcetc.. ^^
    kb 1,5percig birtam :o
  • shaime01
    farkas és majom is lehet nálad 1xere..
  • Bruce007
    Es akkor nekem melyik attak kell? azt lattam,h a sword az jobb az elso=en asszem azert van az... hol tudom megnezni,h nekem mi jobb?
  • Bucser
    ha megnézed a magic meg phys attackot meglátod hogy nem mindegy.
  • ToMy05
    Hy All!
    Én még kezdő vagyok annyira hogy most raktam fel a játékot és nem tudok beregelni mert nem tom miért és a szerverek melet is pirosan kiir valamit.Ilyenkor mit tegyek?
  • Bruce007
    Swordom van,de volt blade-em is. az nem mindegy? int re többet adok mindig egyel.
  • Jagi
    ja és melyik szeveren vagy?
  • Jagi
    és mire adsz főleg str vagy int?
    Blade vagy sword?
  • Bruce007
    Köszi a helpet. A ticket az mi es mire jo?kardozom es protektoros cuccok a jok. :) lighting es fire van upgradelve.
  • Cat 02 #8887
    és még maygar is :(
  • Jagi
    kecseg tíf, a moccckossz kisz tolvaj! :D
  • Cat 02 #8885
    hülye máker :D
  • Cat 02 #8884
    DE lehet vazz azt már 5 ször elmondtuk !
  • Gubberx
    Oks.köszi!
  • Jagi
    sztem igen... de ha hazamegyek majd meglátom
  • Gubberx
    Ez azt jelenti hogy kivétel nélkül mindenkinek adnak? Az nao cool lenne
  • Jagi
    Akik megérdemlik :DDDD
    Ha sokat játszottál laggban, akkor kapsz :D
  • Gubberx
    kik kapnak ticketet?