82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Szaruman
    Amúgy nézzétek a képet. Tipikus laghalál:D
  • Jagi
    ezexerint nem^^
  • Atisz #8956
    Nem vagy hülye csak maximum vak, mert ez 1 glavie ha jól látom és nem bow
  • Szaruman
    Fegyverfüggő. Havernak 15 crites sos spearja van. Glaive sosem lesz pl 15 crites.
  • gameplusz
    Van én vagyok a hülye és vak, vagy nem 12 crit a max.^^

• Goth
    windows/system32/drivers/etc

Ha nem látsz ilyen könyvtárt, lehet hogy rejtett fájl -> rejtett fájlok megjelenítése.
  • Atisz #8952
    Tudom, de ez van
  • shaime01
    ja már rájöttem ik azok a kiirások hogy +40% dmg .. meg etc.. alchemy 4 ever :D
    lehet csinálni nagyon brutál fegyokat is elvileg ha jól vettem ki a koreai irásból olyat hogy 4% cold dmg etc !!! FEGYORA!! wowa
  • gameplusz
    Köszi, de ez loál.
  • Atisz #8949
    Hát én inkább épelméjű kívántam maradni és másokat sem akartam röhögőgörcs általi elhalálozásban részesíteni...
  • circa
    Cső, nem vok otthon, másik gépre akartam telepíteni a gamét, de hibaüzenetet kaptam, megpróbáltam beirni a system32/etc -be amit kell, de nekem nincs olyan könyvtár, valaki beirhatná a hostfile pontos nevét, a hibaüzenet egyébként ez:

lécci segítsetek
  • Szaruman
    Ki a kicsit nem becsüli...
  • Atisz #8946
    Jaja, arra én is
  • Atisz #8945
    Nekem lvl 1-es SOS gyűrűm volt, 0.1 phys & 0.1 mag helyett 0.3 & 0.3 volt. Kőkemény...kuka
  • Goth
    fullonsaóan :D
  • Goth
    a koreaiaknál már működik a alchemy fullonsaóan?
    Mert látni elementationt stb. csak ezkre a fülekre nem lehet ráklikkelni... Kíváncsi vagyok, lehet csinálni majd tüzes lándzsát? =)
  • Atisz #8942
    egyébként garment-et nem divatból hordják, hasonlítsd össze azt a nevetséges phys def különbséget, aztán nézd meg a mag def-et...ehhez jön még a speed, meg a redukált skill-költség, tiszta roflkopter komolyan mondom
  • shaime01
    mind1 nekem megérte.. más kérdés hogy neki.. :D
  • Atisz #8940
    a +3 int az jó, node lvl 16? LOL
  • shaime01
    jo az az egyik gépen stall másikon quest modszer ^^
  • Atisz #8938
    Akkor ajánlom koreai barátaink(?) figyelmébe az angol-koreai szótárat...
  • shaime01
    én 700k-ért adtam el az enyémet zombie hour 3% és lv 16 sos ^^
    mondjuk volt rajta +3 int :D
  • shaime01
    hidd ell nyugodtan . videot is néz meg rola vagy néz pár képet ^^
  • shaime01
    ez a garment már divat lesz én csak azért hordom a garmnetet mert 40+től krva jól nézk i :D

meg utálok sokáig futni.. ^^

de a legjobb ha van nálad armor is meg garment is ^^
  • Atisz #8934
    Majd meglátjuk... item mall: "cannot be summoned simultaneously with other silk pets"
  • Atisz #8933
    10%-kal kevesebb ideig lesz rajtad, tehát jelentős pénzt spórolhatsz meg, mivel 1 large uni pill leszedi rólad a káros kondíciót, viszont ilyenkor amikor elnyomod még marad rajtad egy kicsi. Ilyenkor tehát még1 pill-t el kell nyomnod. Ha azonban van ilyen gyűrűd, a kapott kondi hatása kisebb lesz, ezért elég csak 1 pill-t elnyomni. Tehát hamarabb, olcsóbban jön le rólad a cucc.

A gyűrű statjai azonban fontosabbak, phys absorb mindenek felett (persze azért jól jön ha van rajta +str). Az ilyen kondi leszedős 16% felett éri meg, mert annak még látni is fogod a hatását

Mindig röhögök amikor árulják több 100,000-ért a kék gyűrűket ilyenekkel hogy 2% zombie...na loál
  • shaime01
    ops

• shaime01
    .. te em értesz engem.. 1XERE lehet MEGIDÉZVE A MAJOM IS ÉS A FARKAS IS.

egyébként a bow csak a critje miatt volt 1 gold.. mind1 nekem megérte... BALFÉK árus.. :D
  • inter15
    Gondolom Atl+Shift
  • Atisz #8929
    Nem az 5-6 az ami már kinéz valahogy...

A 6 a 12 (max crit) fele, az 5 majdnem a fele. A 3 a max crit negyede, a 4 a harmada...ezeknek fontos lélektani hatásuk van
  • Goth
    ha mondjuk egy gyűrű ad 10% fagyasztás csökkentést vagy mi a tökömet akkor az mit takar? 10%-kal rövidebb ideig tart rajtam a fagyasztás? mert akkor az semmit nem ér. vagy annyi %-kal kevesebb az esélye hogy rámnyomják pl. a fagyasztást?
  • Atisz #8927
    Még vmi: olvasgatom itt a kérdéseket, ehhez 1 vmit fűznék csak hozzá. Ebben a játékban nincs "balanced" kari, itt úgy hívják hogy "hybrid", ami annyit tesz félúton a szar és a használhatatlan között...

Vert már le engem ilyen kari, de magasabb szinten meghal, mert nem lesz sebzése (amúgy utólag kiderült hogy a gyerek magasabb szintű volt mint amilyennek beállítota magát)
  • sweech
    nem mindegy hogy 4 vagy 5? :)
  • Atisz #8925
    Az int-esnek nem a +hp miatt kell lándzsa, hanem a magic reinforce képesség miatt, ami a spell-ek sebzését jelentős mértékben befolyásolja...

Int-es karinak is jó a garment, nem éri meg az armor. Néhányan hordják a kinézete miatt, de a high lvl koreai emberkék mind garment-et hordanak...
  • Bruce007
    meg 1 hülye kerdes.. :) igy tuti nem jart senki.. Vmiert atallitodott a billentyüzetem a silkroadba es nemmtok ekezetet.. hogy lehet visszaallitani?
  • Szaruman
    Xianon sztem 100 fölött lenne.
  • Atisz #8922
    Gyönyörű darab...a crit-je a gyenge pont, legalább 5-6 az eladható kategória

De azért 40-50 milka körül ez is megvan
  • Atisz #8921
    Látom nem érted...persze hogy lehet nálad akár 10-10 mind a 2-ből. DE megidézve csak 1, vagyis egyszerre csak 1 lehet aktív. Értjük egymást?
  • Szaruman
    Xar a critje:D Min 12. És sosun legyen. +9.
  • shaime01
    ja igen viktovectornak .. :D