82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#8998 pfúú thx kerestem már ezt a linket, a melóhelyen be is van lökve a kedvencekbe, csak vmilyen módon állandóan elfelejtem hazaküldeni..
-
Cat 02 #8997 http://www.silkroad.extra.hu / térképek ... -
Cat 02 #8996 jah -
#8995 nemtom én csak fire-t használok
-
#8994 Valaki esetleg nem tudja, hogy hol van a Wangwon nevű félkegyelmű Janganon belül?
fél órája keresem... -
#8993 firenak erősebb a nukeja ^^ de ez olyan hogy pl nyomok egy cold imbuet és rá egy light nuket akkor meg is fagyaszhatom az ellent?:D -
Cat 02 #8992 hárfa : mi a tradelek álma ?
hát a hárfa :D
de miért is ? :D mert sztem azzalé majd nem kell leszálni a tevéről :D (a trader csajnak is az vna :P) -
#8991 sztem van de a lighthez a coldot szokták nyomatni
-
#8990 az maxolva olyan 70% sztem vagy 80 + garment + berserker éés WOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDD -
#8989 egyébként van intesem... 32-s szinten hát nemtom.. biztos jó .. csak light van neki fejlesztve meg heuskal 20-s szinten majd lehet folytatom heuskal max meg light maxos nuker létezik?:D -
Cat 02 #8988 50 % futás sebesség ? :D -
#8987 nem érted.. :D -
#8986 az intes jó skilleket tud...
-
#8985 mármint 1 nukejától :o -
#8984 mondjuk volt egy nukeja amitől majdnem elmentem... :D -
#8983 hát szegény intes volt és kevés idáig birta.. :D -
#8982 Ok, hogy a nagyi highlvl, de a kiccsaj remélem nem lowlvl :P :D
-
#8981 Kézzel faragott barackfából
Goth: volt még pár kiscsaj, de megvolt mind -
#8980 csak az nagymama volt otthon de hát nn high lvls :D -
Goth #8979 A szomszéd csaj körül lévő monsztákat is megdugtad? :D -
Goth #8978 :DSD_D_D:D:D:DD -
#8977 biztos 10millás tréder:D -
Cat 02 #8976 http://img134.imageshack.us/my.php?image=19blkshield0mq.jpg
emmeg mien zászló ? :D -
#8975 addig add nekem majd én kiprobálom :D -
#8974 A SZOMSZÉD CSAJ????? -
#8973 Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy nekem is megvolt már :) Lényegében berserkerrel kb 1,5-2 percig bírta (meg a körülötte lévő monszták is)... -
#8972 40k. -
#8971 Szerintem is Majd gondolkodom, halesz újra kedvem játszani (meg normális gépem), hogy átöltöztetem végleg az új szettbe.... A mostani cuccok még mindig jobbak, mint az új szettből bármelyik (+4+6, sos, int bónusz, str bónusz, stb) meg még beszerzek új nyakláncot, gyűrűket, stb. Egyenlőre ezek is megteszik (+18 freeze reduce, 12% zombie,stb). -
dukey42 #8970 sziasztok!
találtam egy "Intensifing Elixir (protector)"-t (Venice szerver),
szerintetek mennyiért boltoljam?
(még lvl18 vagyok, szal nekem nincs rá szükségem....még) -
#8969 nekem nem jön be :P
ezek a favoritok nálam
női
-
Goth #8968 legjobb női karakter -
#8967 nekem a szomszéd kiscsaj volt meg tg nem :( -
#8966 ronda a karid :o -
#8965 Tegnap megvolt az első kalandom TG-vel . Jangan oldalon a nyugati komp alatti T-elágazásnál aprítom a fehér tigriseket, erre elrohan mellettem egy csávó, valami furcsa lila köd veszi körül. Meghal előttem, mondom "ok". Utána szépen elsétál TG. Voltunk ott egy páran, ráugrottunk. Egész sokáig bírtam, most hogy visszanézten a srceenshotokat látom hárman zúztuk neki. Egyik csávó akivel küzdöttünk a fehér tigrisekkel, meg egy 32+ os Thief (beszállt útközben a buliba), meg én. Hárman (vagyis inkábba Thief) levettük felére a HP-ját. A többiek eln00bkodták a dolgot mert mind feküdtek rövid időn belül. Aztán elkezdte a Baby megidézni a havertigriseit. Itt kezdődtek a gondok, mert a tömeg hatására egyből nyomtam egy light imbue-t meg egy Ghost Speart Petal-t. Ez először a Champ-oknál nem volt gond. Másodszor a Giantoknál már kicsit húzós volt, adagoltam magamnak rendesen a potikat. Aztán a Strong egységek már felülkerekedtek . Legvégén mindenki halott volt, kivéve a Thief. Összeszedte a cumót, felélesztett minket aztán elhúzott. Mindenesetre így is lv23 + 96% -ról fejlődtem lv24 + 2% -ra. Nah majd legközelebb...
Bocs hogy ilyen kalandokkal untatlak titeket (mert nektek ugye már meg volt TG), de rám elég nagy hatást gyakorolt az első eset -
#8964 Ezt már rég be akartam tenni, így a képek között nosztalgiázva találtam rá, mindenesetre érdekességnek nem rossz ^^
-
#8963 Ehhe, belegondolni is rossz, hogy 2 hónapja indult Athens.. -
#8962 Fegyverfüggő. -
#8961 persze persze... lvl 20-s se vagy! :D
egyébként 16 a max crit nem? -
#8960 Hát ja, ez már kb 3 hónapos kép, egészen pontosan február 20-ai. ^^ Régi kari, levele -
#8959 És honnan veszed, hogy bowból nincs 14 crites? Attól, hogy nem látod a levegőt, még létezik ^^