82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#9078 Sziasztok!! Bizonyos időközönként kidob az SRO, és bejön vmi kérdőjelekkel teli üzi.Vkinek volt már ilyen? Meg lehet ezt vhogy szüntetni? Előre is köszi! -
#9077 K, én is úgy gondolom... : ) -
#9076 nekem egy 49+2es nyaklánc...nemrossz :) -
#9075 egyszerűen el is szaladhattál volna városba nics messze lol
ő meg addig nem öli meg -
#9074 grat. :D érdemes volt elhasználni 15 ret scrollt :D -
#9073 még valami tegnap elött kiprobáltam viktor azt hogy megkértem egy srácot magyart hogy miután én beleütöttem egy earth ghostba simán utána üssön bele ő is egy kisebb glavive-al! nah én beleütötem aztán nyomtam egy return scroll-t jött ő és amikor pont elmentem a return scrollra szinte egy pillantban ( kb 15xor játszotuk el mire összejöt:)) leüttöte az eg-t és most kapaszkodjatok meg... :D
az egt nagyából a demon horseok közlében csaptuk le és mikor re spawnoltam és az ajtó felé mentem és kimentem megkaptam a exp,sxp,bers animációt :D
nem lehet öket lezárni FÁKK :D -
#9072 egyébként még 3 nap amig nem silkezek woháá :D -
#9071 Nekem esett egy +4es gyűrű Jó tudom nemnagy szám, de én örültem mint majom a farkának -
#9070 200k? csak? az fél nap max.. ^^
mit akarsz te annyiból maxolni? mondjuk lvl70-ig az én buildom szerint még kell 170k sp :D
mien kari az? -
#9069 ja, és NAGYON NAGYON JÓ A CAVE!!! :D -
#9068 mit nem értesz benne? ha mást látsz, mint lv16, akkor megvan a 200k sp. :) -
#9067 az nagy szám? ma 70essel voltam =) -
Cat 02 #9066 | Houdini | Az örök lv16. Ha mást látsz itt, mint lv16, akkor kezdhetsz rettegni, mert a szerver legjobbja +született. :)
??? :D -
#9065 ez a hunterre is vonatkozhatott volna, ezért kérdeztem... -
Cat 02 #9064 a története : 31 es Earth Ghostokat vitt egy lvl 20 as traderre és megkérdezte ő hogy miért erre ő "mert csak low lvl eket tudok ölni (de be is van karkiázva)" -
#9063 húha, most le van szűkítve, hogy 44es vagy 45ös, de lehet, hogy a skillekből ki lehet azt is következtetni. :)
amúgy ebben mi a poén? hogy legyőzött 2 thiefet is? :D -
Cat 02 #9062 lol
lol -
Cat 02 #9061 PK ? :D -
bokhart #9060 Hello all van itt olyan aki a TROY-nevu bszerveren jatszik?
-
#9059 Ill. ha vkinek van ilyen Babel serveren szívesen megvenném:) -
#9058 Üdv, sacc per/kb mennyi lehet a reális ára 1 lvl 38 +3 crit9 blade-nek? -
#9057 Meg az is :) Webpage suxx -
Goth #9056 az mangyang.
úgy jobban hangzik :D -
#9055 nem bnőd? :D vagy te is ott vagy? klánban? $_$ :) -
#9054 Ja és egy kérés, igaz még 5 szint van addig, de ha valaki Athenson talál egy lvl 32-es sos speart akkor ne adja el, hanem szóljon nekem és megvásárolom. -
#9053 Másik, meg ha valaki valamit szeretne bárkitől is. Szerintem privátba írja meg, ne csak GYERE IDE GYERE ODA üzenetek legyenek. Mivel semmit nem értek ebből, hogy mi ez a komoly dolog ami miatt be kellett volna lépnem. Egyébként megnéztem karaktert most, Venicen minden karakterem törölve van lassan 1-1 nap van mind a kettőböl ami ott van. -
#9052 Már törölve van minden karakterem. A másik, hogy hackelt accountal nem fogok felmszákálni most már még ha be is tudnék lépni. -
#9051 LOL ittvagyok Partiban egy 66-os szintűvel!!! LOL -
#9050 LORD NOMEK -ET MEGKÉRNÉM HOGY NAGYON SÜRGŐSEN JÖJJÖN FEL A Venice serverre a DiamondAngel karakterével! Léccives gyere fel egy kicsit.... -
#9049 zsiványkodunk, zsiványkodunk? :DDD
Én már lvl2 36%-os vagyok : )
Most, ha a virágoknak vége, meek tradelni lvl3-ig :) Vajon meddig bírom? :)
Van egy 64+-os hunti, majd ő kísérget :) -
#9048 hmm, éjjel felnyomtam a thief levelem lv2re... szólt egyik uniós társam, hogy van egy kis cucc Hotan előtt. én épp lengyel ptyban voltam, sok jó fej sráccal, együtt gyűjtöttük anno 2. napon a klánra a pénzt párral. :)
szóval mentem thiefkedni, látom a cuccot, tevét bekapcsoltam felszállok, láttam, hogy jön egy 52+os glaivés trader, mondom fak, azért megpróbálom. 2*nál jártam, erre megtámad. :) aztán szedem a cuccot tovább, nem zavartatva magam, hátha elmegy, mert azt hiszi, hogy nagyobb vok, meg a földön lévő 2 kupac is tényleg NAGY volt... végül 3 ütés a tevébe, és odébbállt. szerencsés ember vagyok, uniós tag is megjegyezte. :) a teve telelett, 66Knyi cuccal. 4*. mi legyen? ennyit nem bírunk 2en, a másik 45ös. ott a pty. :D kértem segítséget, 2*5 thiefet kibírtunk, aztán jött 2 60+os thiefke segíteni. :) velük már egyszerű volt bevinni az árut. aztán a maradék 21K-t is bevittem, egyedül. utána jött Jangan east ferry, mert mint kiderült, az egész pty thiefkedett... (volt 2 70es is a ptyban) no jól, van, akkor nézzük meg, hogy kell aljas thiefkedni. odafele menet láttam, hogy egy klán (MEX_ORDER) egyetlen 70es thiefje és a fire ox-ja körüli mitugrász 30-as 40-es thiefekkel túrázni indult. érdekes volt thiefruhában figyelmeztetni őket a közelgő veszélyre. nem hallgattak rám. rajtavesztek. :)
aztán odaérkeztem a többiekhez, épp a konkurenciát írtották egy 70es ptys hunter segítségével. :) (kemény ez a lengyel maffia, hehe) aztán jött a 60as ló, bele egy kis áru, meg jöttek a traderek. meg nézték a csillagokat. aztán egy idő után (én addig csak néztem), szóltak, h fogjak egy kis cuccot, és menjek be vele. be is mentem, bár elteleportált a 60as ox, és megérkezett egy velem 1szintű glaivés... elökörködtünk a hátralévő időben, majd ezt is bevittem, újabb 40Knyi cucc. :) aztán volt még 30Knyi, meg még 1, így most vok lv2 thief 2% :D faja. vajon a munkákban lehet szintet visszalépni?
amúgy anyázás nem volt egyszer sem a kisebbek részéről, nem is értettem hogy miért... lehet, hogy mert feltámasztottam őket? :-s
jah, és az egyik 70esnek tele volt a fire ox-a, 5*, és lenyomta egyedül mindegyik thiefet... még rám is csak 800akat sebeztek. :) (bár az 56os ptys hunter kapott nagyon csúnya 1500ös criteket 3-4 thieftől, bele is pusztult. :))
szóval jó móka ez a SilkRoad. pár óra, és megyek megnézem, mien a Cave belülről. :) -
#9047 A jég jó!
Én utálom, g*cire le bír lassítani néha... :) -
#9046 én is ezen gondolkodom, hogy felviszem 32re firet, és ice-t csak giantok ellen használom, meg ilyenek. csak az a baj, hogy sokkal jobban fogyna a poti, és olyan jó, hogy kinn maradhatok szinte a végtelenségig, vagy ameddig el nem fogy az a 7-800 közepes MP poti, ami nálam van... mert az a 3-400 large HP poti, ami nálam van, soha nem fog elfogyni, ez tuti. :) minden csak a droppok kérdése lenne...
fire csak 3as passzív és 32es fizikai buff miatt kéne igazán, meg a status effekt csökkentő skill miatt... meg az mdef-et növelő skill miatt. de így leírva látom, hogy a halál se fog farmolni. :D:D:D:D:D -
#9045 Amennyiért meg is veszik és jól is keresel vele, továbbá milyen elixir és melyik szerveren vagy és melyik városban mert ez mind befolyásolja az árfolyamot, azthiszem minden paramétert megadtam:)Ja az is számít hogy ép szerver restart után vagy , mart akkor tapasztalatom szerint a relative kevesebb árus miatt délutánig amire megint megtalik a város árussal kb 20-40%al többért lehet aladni dolgokat.
Egy kis jótanács, persze kell egy kis magántőke hozzá, és lehet már többször is elhangzott itt. + 2-es fegyverekkel keresem most a lovét. Relative sokkal kevesebbért hozzá lehet jutni mint egy + 3-hoz felmexolom+3 ra és kersek egy ilyen fegyon általában 300-600k-t és az a tiszta haszon. Benne van a 220k-s weapon elixir, meg a 5 deagres lucki powder is. persze meg a sűrű imátkozás is , mertha nem jön be a +olás akkora bukta is ugyanannyi lesz. nekem a legutóbbi 4 plusszolásom bejött majd nem fog egyszer azt is tudom. -
Bruce007 #9044 mennyiért érdemes Intensifing elixirt árulni? -
Svindler26 #9043 Full int ijász meg "de van, DE VANN!" - bár néha könnyen hal, viszont tápper :D -
#9042 Lol, ez tetszik :)
Egyébként fire-t kel kimaxolnia, a jég az amolyan kiegészítő bár sokan inkább lightning-ot használnak hogy még az a kevés magic dmg-t is megtoldják pár%-kal... -
#9041 igen, a jégre, bár egy min. 12es, max 32es tűz sem árt, a buffok és a +sebzés miatt. persze ez full str íjász. full int íjász meg nincs, vagys létezik, de nukernek hívják, és éppen Uniquera vadászik. :) -
#9040 Egy ijjásznak melyik elemre érdemes pakolni...Én a jeget gondoltam a lassítás miatt.Valakinek ötlete? -
#9039 hát asszem jelentik, megnézik a logokat, aztán bannolnak. :) de fakk tudja. :) sztem nézik a billentyűnyomásokat. tulképp ezért jó, hogy a szerverre kerültek a quickslot adatok, mert tudják nézni, hogy hogy volt használva. bár az autopoti is így lenne, akkor a lag sem lenne halálos. :)