82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Jagi
    Nemtom én a sajátommal nyomatom a stallt...

a mobokat hogy ölöd vele?
  • Bruce007
    Szasztok. lvl20 vagyok es kb 100-160 a sebzesem. ez jo ilyen szinten? meg lattam lejjebb,h vki mondta: "a stallos karim" Erdemes csinalni meg 1 karit aki arul? vagy mi ez?
  • Jagi
    A Stallról...

Nekem az a célom, hogy mindenki jól járjon
    Sima, +1 +2-es tárgyakat kb az ára kétszeresén, vagy kicsit alatta adom...
    a +3-okat változó pl lvl32 prot +3 vértet 110-130k...
    a nagyobbakról inkább megegyezek velük...
    Vettem egy lvl16 +5 glaviet, miután nem kellett kiraktam stallba.
    Jött egy srác azt mondta, hogy kéne neki, de nincs pénze és ha eladja az elixírjeit akkor megveszi :) Mondom félre teszem neki, na ettől lehidalt...
    Összeszedte a zs-t és jött egy kicsit alatta volt az árnak, de odaadtam neki.
    Én ilyen vagyok. Nem fogom kirakni 1M-ért, mert csóri 16-osnak még álmában sincs annyi pénze + soha nem vennék meg.
    inkább olcsóbban adom és elmegy...
  • VadKacsa
    jah és jutt eszembe van egy ventrilo server a silkroadosoknak Serverek és klánoknak küülön külön szoba meg lehet is kérni :P
    szoval aki gondolja az jöjön fel :)
    Ventrilo server: sysonline.hu port: 2468
  • VadKacsa
    uhhh a faszom kivan itt ülök a kibaszot infon veszük a Power Pointot..... :'(
    annyira csodálatos hogy azt nem lehet leirni deh nem baj már csak 5 ora és szét Silkroadozom az agyam ^^ muahahahahaha... :D:D
  • gameplusz
    Loál. Jó lesz egy kis szünet nekem is ^^
  • WuFraZselic
    45-IG*
  • WuFraZselic
    na, ma még befáradok iskolának nevezett intézménybe, és utána jön 6 nap totális sro-party... meg sem állok 45 ^^
  • shaime01
    de nincs is jobb annál amikor ott van egy nuker olyan 60-70-s pl angelbladel szorakoztam egyik nap addig rugdostam jangan elött amig el nem ment a picsába.. utálom amikor a kis kariakt szivatják... mivel akárhányszor belém nuket vagy tuléltem vagy blockoltam.. és csak rugdostam .. hehe olyan 10percig ment ez aztán beirta hogy "f*cking noob go away" és elnyomot egy return scoll-t ^^
  • Maala
    a legjobb az Ishade giant... én csak "Költöztetés"nek hívom. kajak, mire megdöglik szerencsétlen, vagy 20m-el arrébb van. :D hehe.
  • shaime01
    kiprobálom ezt a stall karimal veszek 5-5 thief ruhát és beteszem 500k-ért ^^
  • sweech
    nem a magyarok találékonyak, mások is kirakják annyiért...az hülye aki megveszi :D ma janganban láttam egy stallt ami tele volt tífucival, darabja 20kért és elég szépen fogyott a cucc :P
  • shaime01
    jó dolog a knockdown de mondjuk volt amikor egy csávót amikor hunter vs thiefkedtem ( én voltam a hunter mostanában jó fiut szoktam játsznai )
    beütöttem a safe zoneba :D
  • shaime01
    nah mivel most nekem már nincs iskola..

mostantól kezdödik a go lv70 korszak :)
  • Maala
    csak próbált nukeolni. :) Knockdown rulez... :) főleg ami utána jött 2 leszúrás, hehehehe :D aztán taktikát váltott, és elteleportálgatott...kis kergetőzés, evil cut bladek, lassítás... de nukenál utolértem, knockdown. :) mondtam már, hogy knockdown?
  • effe
    na igen, aztán besegítettem neki egy kicsit, és vett egy 35+4 sos blade-et !!!2!!! misiért...jah és 12es crit-je van a blade-nek... na igen.vannak ügyes árusok
  • gameplusz
    Stable keeper. M betű, jangan feliratra/szövegre rákattintasz 1x vagy 2x, már nemtudom.
  • ThedarkmanHUN
    elnézést nem lovag hanem lovat
  • ThedarkmanHUN
    Helo all! nagyon uj vok a gameban hol tudok venni lovag/tevét? és mikor telik ki a berserker?
  • Goth
    csak nukeolt, vagy lándzsával harcolt?
  • Carmang
    "magyarok elég találékonyak"
    naja
  • Maala
    PvPztem kicsit...
    51es magyar full intet 1x nem vertem meg kb 10-15ből... mert épp mással harcoltam. :) és rendes full int volt ám, nem csak light. :) meg láttam 52 SoS+5 block18 int2 shieldet is, nem rossz ám. :) lassan én is megcsinálom az 52+5ös shieldem. most meg megyek egy 2* tradet, de előbb veszek egy lv1 SoS bowot. :)
  • gameplusz
    Jah, ezt majd én is kipróbálom :) Köszi az ötletet.
  • Cat 02 #9095
    magyarok elég találékonyak :D 10k-s tíf rucit eladta 1 misiért :D
  • shaime01
    hát ja.. ^^
    kell a kikapcsolodás
  • sweech
    faszák vagytok
  • shaime01
    nah megint elszorakoztunk ^^ jó fejek ezek a toxicosak:) elmentünk jangan elé megvártuk amig elkezdi a kis karik ölni a mangyagokat odamentünk és ugy 20-30n együtt rányomtunk egy cold wave arrestet ^^ 20-30dmg :PP
  • Cat 02 #9091
    :D:D:D aki megvette annak igen >;)
  • Goth
    egyszer eladtam egy 16-os SoS kardot 30k-ért.
    megérte? :D
  • Taylorka
    Nekem van +7-es swordom, csak az a gáz hogy 16os, de egyébként nagyobbat sebez mint egy 24es...
  • sweech
    aki +6os sosra rá mer tenni mégegy elixirt, az meg is érdemli hogy arany felhő legyen a cuccán :D
  • Maala
    Bicheon talán pajzs meg PvP miatt 2-30ig, de erre kevés az esély. Heuksai max, Pacheon valszeg min. 54, fire max, light max, cold... 56 tuti, force max.
    szted mire kell? (nem, nem mindegyik skill, csak amit hasznosnak találok. :))

Sweech, nekem álmaim fegyója egy +7es fegyó... tegnap láttam egy +7es shieldet, összepisiltem magam, olyan gyönyörű volt... esetleg mutathatok screenshotot. :) de pl egy Cornu Blade (52+) nagyon szép lehet úgy... amúgy állítólag a SoS +7en már nem lila, hanem arany felhőt ereszt... ha ez igaz, akkor... :D
    amúgy Athens legjobb bladeje, az 52es SoSun +5 crit5 blade annyit tudna mesélni, mien kalandokba keveredett már... párszor ellopták, etc. :):):) (de nálam fog kikötni végül, hehehehe álmomban)
  • sweech
    álmaim kardja :C

• Jagi
    Earth ghost :) g*ci kis lény ez:)
  • Goth
    ezt nemértem :D
    mi az az eg?
  • tpisti24
    újat kell venni..nem lehet elrakni...
  • Stotoo
    lovak hogy mukodnek? ha megsummonolom utanna el lehet "rakni" vagy ujat kell venni?
  • tpisti24
    Ha valakinek nincs Guild-je a Venice serveren, akkor őt a BlackArmy -ban szeretettel várjuk!
    Szólhatsz nekünk: FelszemuJack, _hardStyle, Rudinho, Cypher01 ... vagyha találsz valakit aki a Guildben van szólj neki!
  • tpisti24
    tegnap megint leütöttem egy Player Thiefet (45+ os volt..) , berserkerben volt...az volt a szerencsém hogy mire észbekapott már halott volt:P
    kezdek félni, hogy nagyobb szinten engem is ilyen kis noobok levernek majd...:S
  • SentikeAe0n
    Egyszer előfordult már nekem is, mikor próbáltam beloginolni, de utánna nemjelentkezett soha többször. Az l2ben volt példa ilyenre mikor városban loginoltam ki és miután visszaakartam menni kivágott memóriára hivatkozva, gondolom nemtudta feltölteni a sok npc-t meg a playereket.