82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#9158 lucky powdert?
Nekem egyszer sem jött be... (már amióta használom :)) -
Bruce007 #9157 hol tudok elixirt venni kard upgradehez? downhang? es mennyi? -
#9156 lehet, csak nem egyszerre. :D -
Bruce007 #9155 Babel szerveren van innen vki? Nem kaptam valaszt,h lehet-e egy geprol ket kari.. ? -
#9154 LOL
mondom megyek jangan elé picit szorakázni már ugy is csak 20% kell.. boo :D
kimegyek elnyomok egy berserker-t egy kis szerintem most láttot elöször iylet
beirja hogy
"WOW GLORIUS MAN I WANT BUY YOUR BRIGHT"
nah igen.. :D -
#9153 jah, megáll 1-nél :) és onnan sehová... tényleg jobb, csak ha visszamegyek a városba akkor látom hogy fullon van, a gianteket meg pufölhetem pucéron :)
Azért mi hordunk rendszeresen 2-3*-ot lvl30-45-ig. Na, az az izgalmas trade vazze! :)
"Menjen vki előre scoutolni" :)
ha látok vagy 3-4 Virusos vagy ANBU(asszem ez a klán neve) 52+-os TÍFet a kaki igencsak bennem van 1* soloban is :)... vajon utánam jön? Talán nem vett észre... Uhh egy OX! Tünés innen :) -
#9152 hmm. nem tudom, de tetszik ez a dolog... valszeg autoshare ptyban voltál... lehet, hogy a térkép alapján kapod az autoshare XPt??? :-s mert van, amikor viszateleport után percekig még az ELteleportálás helyszínén jelzi az embert... -
#9151 na szóval.. jeee régi tárhelyére még beléptem :)
jó lett vona ha meg is nyitotta VOLNA a stall-t :(
by: réka -
#9150 -
#9149 jóvanna :$
egyébként most éppen szenvedek képfeltöltéssel mert kepfeltoltes.hu-ról nem lehet linket berakni, én meg nomak álltal használt tárhelyhez nem férek hozzá :S
By: réka -
#9148 ehh, azért 1000x jobb, mint amikor az istenért sem akart lenni "zerk"em... :D -
Bruce007 #9147 Maala wazzee meg lama vagyok ebben a gameben meg kategoriaban :) de igyexem :) azert kerdezek... szoval swordel is jo vagyok.. zsir.. az mito6 lehetett,h gyült az sp-m amikor a varosban tradeltem? nem is voltam partyba... 20 perc alatt 50 sp :) -
#9146 nálunk annyi gond nincs klántrade-nél... max a VNekkel lenne gond, de azok bekaphatják... Euiakat ismerem, vagy ismerős ismerőse, hehe. azért nem szoktunk kockáztatni, UGYE LORD NOMAK ASSZONYA??? :D:D:D:D:D (ő érti, miért mondom) -
#9145 Akárhogy peccselik a berzerkem még mindig nem az igazi...
Nektek is vannak gondjaitok a BERZI-vel? -
#9144 hmm, nekem 1 hét volt a 41-42, mert meguntam. :D
45 szintén... aztán 46től napi 1 szint 50ig... most meg 2 napja szórakozok, nincs kedvem szintet lépni, meg kéne 52+5 fegyó. mert megérdemlem. :) meg már lejárt a 4hetes scroll is... (kb 2 hetet kihagytam belőle, haha) -
#9143 Jah igen! A kép közepén jobb oldalt egy VIRUS-os...
Többnyire tífkednek és vannak köztük jó magasak is :)
Nem kevés borsot törtek már az orrunk alá :) -
#9142 Gyanus is volt :)
-
#9141 egy "1hp" nevű klán van a Troyon is :) -
#9140 mivel ez a kép a TROY-rol van ^^ -
#9139 Ejjj paszmek a héten nálunk is volt egy ilyen!
Ez kolosszális mindíg :) -
#9138 41-s vagyok venicen csak már csak 23% és lv 42 és akkor jön az uj fegyo uj shield meg minden te se aludnál :d -
#9137 lol, te meik szerveren vagy? :D a Lagkirályon?
te se alszol sokat, ha csak 4 órát alszol... :) -
#9136 ja és amikor a majom elszabadul...
-
#9135 este kinthagytam a karimat a mujiginál ! oháá :D vagyis elmentem aludni és elfelejtem kilépni reggel fekeltem hát izé... még szerencse hogy tele volt potiva la karim meg jó sos armorjai vannak mert meghaltam volna :o
a lényeg az hogy kibirt egyedül 4 órát a szabadban:D -
dzsooe #9134 Vlki letudná nekem írni hogy hogy tudok itemmallezni silkbe? nem jöttem még rá :s pls help -
#9133 most láttam egy 48+3 br19 19es pajzsot... hát a nénikéjét annak, akinek ilyen esik. :) -
#9132 tudod -
#9131 mob= szörnyike. :)
intessel spear jó, meg kard, meg bow. szvsz 30ig bowot érdemes nyomatni :) -
#9130 Jeee...imádom az ilyet. A sok különböző szintű noob elindul, egy magas szintű beszopja és az ő NPC thief-jei ledarálják az alacsony szintűeket. LOL
A múltkor volt egy ilyen...thief heaven -
Bruce007 #9129 Ha kezdek uj kari akkor tudom egy gepro6 tolni mindkettot? persze nem egyszerre :) -
#9128 hát ez jól sikerült...
nekem hiányzik egy szerver trade... szerver tradelni akarok!!! kéne global chatbe nyomni. :) -
Bruce007 #9127 A criticalom van,h 300 fölötti. milyen mobokat? az mi a rak? egyenlo%e meg kell 200tiger skin meg claw. meg meg csakizok is. filozom,h valtok spearra az is jo meg intes mukival nem? -
#9126 Van valaki itt a Xian-on? -
#9125 és van jobb...
meg még van 1 annak 120 a phy és 202 a mag DEFJE!!!!! 64+5 som ^^kép majd jön
-
#9124 ja és malaa csak hogy csorogjon a nyálad....
-
#9123 1 hunter van csak .. hehe azért lol xD -
tradelünk tradelünk?:D -
#9121 phy dmg-et néztem nem azt hogy egyébként mennyit üt -
#9120 muha, nekem csak katt katt katt katt, és már kész is az exchange. :)
Béla, a nagymellű nő állati jól tud eladni. :)
20ason spearrel simában sztem csak 40eket üt kb. :) -
#9119 egy másik gépen játszok azzal a karival 24-0-ban árul ha "árufeltöltés van" akkor rohangálok a 2 szoba között:D
egyébként mivel?
glavieval 2xx a normális
bladel nekem 180 körül volt
spearel a phy dmg az 100 körül mag meg 190
ijjászom meg még nem volt :D