82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #9398 szép breki :D -
Cat 02 #9397 én Aegen játszom szal nagyon nem tom frissíteni az Oasis os részt :D
de ha mondtok klánoakté s vezetőket beírom ;) -
#9396 oasison vna.. egy pár ^^ anno én is ott voltam csak átmentem veniceére pedig még cicababa-val is összefutottam :)
nah a másik pedig SENKI SEMMIT NEM SZOL ROChoz? egyeltalán létezik?:(
catnek --> hehe:P -
Bruce007 #9395 Egyébként meg nemtom mikor lett frissítve az oldal,mert több klán van.. Biztos van oasis-en is. -
Bruce007 #9394 hopi. Vmiért a Babelt írtam :) Ezt benéztem.. :) -
Bruce007 #9393 Ha minden iga nálunk van is felvétel. Magyarok klán...SakiMano a góré vagy . -
Bruce007 #9392 Hogyne lenne... Van a Magyarok,HUN_Spirits,Hun_Tibes,HUN_FORCE,HUN_TERS.. meg még amiket nemtok... -
agy666 #9391 Oasis-on van magyar guild?
http://silkroad.extra.hu/page.php?16
szerint nincs, de nem hiszek neki?
-
Cat 02 #9390 :D jah 52 es a ranger szintem :D (combat 46) meg 40 es magic -
#9389 lol te is runescapeztel van egyez?:)) en egy lvl 71 es vbok de nem jatszok:)) -
Cat 02 #9388 1ébként nem tudaj vki lesz új nyíl ??? pl steel arrow meg adamant arrow :D -
Cat 02 #9387 csorog a nyálam :P
enyém atackja 213 xD -
#9386 Na itt az íjam.
-
#9385 hiho all en is silkezek neogy azthidjetek h oldalt reklamozok csak havernak montam egy joi kis silkes vilmet ajanlom nektek is:
silkroad -
Bruce007 #9384 Hali.. Valaki vágja,h a francba vegyek majmot? Visa Electronom van és azzal nem lehet. Csak a megkérek valakit verzió marad? -
Cat 02 #9383 az tüzijáték :D
és mik azok a +20 % ok ? :P ilyenket kellenek nekem is :P
Ishade jég ? :D:D:DD: az nem ovad el ? XD -
#9382 ez valami elbaszott kari lehet, mert nekem 51ewn már 6K HPm van. :D:D:D
ezt kapjátok ki: 51es quest, 235 Ishade jég (amúgy lehetne frissíteni a quest listát, hehe), jutalom: 1,1M XP, 50 HP recovery Crystals... EZ MI A FAKK??? még csak 22 jég van, 10%nál tartok, és még ki kell nyírbálnom ~3-4000 mobot. :) de most sleepa, az 51es hajtás kivett belőlem sokat. :) -
#9381 ha jól tudom létezi kegy alchemy amivel olyan potit lehet csinálni amivel +3-ig minden uppolás sikerül :o -
#9380 bazz n1 képek átkéne menni a koreai szerverekre gamelni:D -
#9379 farkas
-
#9378 ^^
és ha már nincs hely...
-
#9377 ja és catnek EXP vihar :D
-
#9376 kep
kep2
kep3
kep4
NAPOK ota őt keressem!! -
Cat 02 #9375 mennyi vissza a vársoba scroolal ;) és 1ből teli elsz :D -
#9374 Na a Berserk patch-ről annyit, hogy ma mikor elhasználtam a Berz-em egy Giantra, utána kb. még másfél órát játszottam úgy, hogy az első 10 percben felment a Berz "mérő" egy "gömböt", utána 1 óráig semmi, aztán utána kb. 20 perc alatt felment a Berz 1-ről fullra. Na akkor ez most milyen patch volt? -
#9373 ja és közben megszerezem a flaget is ez well-en van ^^
de a legjobb mégis van egy pálya az a neve hogy WELL van rajta egy ilyen rész a rács mögöt van a zászló de az nem érdekes :p
[URL=http://www.teamfortress2.de/gfx/content/tfc/maps/well2.jpg]flag room ^^[/URL]
nah itt ki lehet a vizből ugy jumpolni hogy fel a falra itt bazi nagy üres tér van fent csak a lámpákra fel lehet menni nah.. felmész oda nagy ovatosan az életbe nem fognak kiszurni és onnan osztod az észt... ilyenkor szoktam lenyugodni :D -
#9372 ut hmm az is elég idegesítő... ebben nincs "skill" vagyis van.. de azokat már tudom.. mivel miota kijött játszom a TFC-t itt olyan ugrásokat lehet csinálni amitől az UT-s kariknak a farkuk ketté állna :D
pl.
rocketjump+egy kör a levegőben közben 2-3 gránát dobás+ falrol még egy rocket jump fel onnan célzás vizbe esés és onnan még egy 15méteres grenade jump ^^
i <3 soldier , ezt a trükköt kb 2 évig tanultam :D
kár hogy már csak alig van euban 20 server és 2-3 amin játszanak a régi pályákon régen 4-5 éve húú.. ne tud meg...:) -
Cat 02 #9371 biztos jó :D UT van nyomtam régen :P
meg HL 2 multival :D robbanó hordó magunk elé gravit gunnal védekezésként :D -
#9370 hl1 mod , az a lényege hogy vannak a defenderek és attackerek az attoknak zászlót be kell vinniük a def bázisra.. egy sima capture the flag de viszont nem szor a fegyo etc.. szóval beállsz pl hwguynak 200hp 300 armor és NYOMOD a gombot szóval idegeséglevezető -
Cat 02 #9369 ammi ? -
#9368 én most elmentem fps-t játszani.. de nem CS-t mert attól mégjboban felbacom magam.. :P
TFC 4 eVER pörgös játék felbaszot agyra a legjobb :) -
Cat 02 #9367 én is :P -
#9366 -.-
50%-t el akartam ma érni... ölöm nagyba a mobokat
odamegyek egyhez - 1 ütésel ( gondolom lagg. oh yeah.. ) levág mondom ok.. 2%
visszamegyek megint elkezdek ölni -2% ujra
megint visszamegyek átváltok berserkere nekimegyek az első szörnyek -2%...
i <3 szombat este -
#9365 hokigyuri mit markolsz? hokigyuri rázd meg jól! hokigyuri mit markolsz? hokigyuri rázd meg jól! ^^ -
Cat 02 #9364 hoki gyuri rázd meg jól ? :D má nem tom hogy van xD -
#9363 rohatt! ez a kedvenc fegyverem :C de még 5 szint :C -
#9362 hokigyuri rulez -
Cat 02 #9361 3. haltam meg :D -
Cat 02 #9360 őőő 35 vagyok :D
mit kapok ? :D -
Cat 02 #9359 :( 72 % és a küldi csak 20 % ot aD :D