82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #9398
    szép breki :D
  • Cat 02 #9397
    én Aegen játszom szal nagyon nem tom frissíteni az Oasis os részt :D
    de ha mondtok klánoakté s vezetőket beírom ;)
  • shaime01
    oasison vna.. egy pár ^^ anno én is ott voltam csak átmentem veniceére pedig még cicababa-val is összefutottam :)

nah a másik pedig SENKI SEMMIT NEM SZOL ROChoz? egyeltalán létezik?:(

catnek --> hehe:P
  • Bruce007
    Egyébként meg nemtom mikor lett frissítve az oldal,mert több klán van.. Biztos van oasis-en is.
  • Bruce007
    hopi. Vmiért a Babelt írtam :) Ezt benéztem.. :)
  • Bruce007
    Ha minden iga nálunk van is felvétel. Magyarok klán...SakiMano a góré vagy .
  • Bruce007
    Hogyne lenne... Van a Magyarok,HUN_Spirits,Hun_Tibes,HUN_FORCE,HUN_TERS.. meg még amiket nemtok...
  • agy666
    Oasis-on van magyar guild?
    http://silkroad.extra.hu/page.php?16
    szerint nincs, de nem hiszek neki?
  • Cat 02 #9390
    :D jah 52 es a ranger szintem :D (combat 46) meg 40 es magic
  • Jhonny
    lol te is runescapeztel van egyez?:)) en egy lvl 71 es vbok de nem jatszok:))
  • Cat 02 #9388
    1ébként nem tudaj vki lesz új nyíl ??? pl steel arrow meg adamant arrow :D
  • Cat 02 #9387
    csorog a nyálam :P
    enyém atackja 213 xD
  • inter15
    Na itt az íjam.

• Jhonny
    hiho all en is silkezek neogy azthidjetek h oldalt reklamozok csak havernak montam egy joi kis silkes vilmet ajanlom nektek is:
    silkroad
  • Bruce007
    Hali.. Valaki vágja,h a francba vegyek majmot? Visa Electronom van és azzal nem lehet. Csak a megkérek valakit verzió marad?
  • Cat 02 #9383
    az tüzijáték :D

és mik azok a +20 % ok ? :P ilyenket kellenek nekem is :P

Ishade jég ? :D:D:DD: az nem ovad el ? XD
  • Maala
    ez valami elbaszott kari lehet, mert nekem 51ewn már 6K HPm van. :D:D:D
    ezt kapjátok ki: 51es quest, 235 Ishade jég (amúgy lehetne frissíteni a quest listát, hehe), jutalom: 1,1M XP, 50 HP recovery Crystals... EZ MI A FAKK??? még csak 22 jég van, 10%nál tartok, és még ki kell nyírbálnom ~3-4000 mobot. :) de most sleepa, az 51es hajtás kivett belőlem sokat. :)
  • shaime01
    ha jól tudom létezi kegy alchemy amivel olyan potit lehet csinálni amivel +3-ig minden uppolás sikerül :o
  • HencStein
    bazz n1 képek átkéne menni a koreai szerverekre gamelni:D
  • shaime01
    farkas

• shaime01
    ^^

és ha már nincs hely...
  • shaime01
    ja és catnek EXP vihar :D

• shaime01
    kep
    kep2
    kep3
    kep4

NAPOK ota őt keressem!!
  • Cat 02 #9375
    mennyi vissza a vársoba scroolal ;) és 1ből teli elsz :D
  • Carmang
    Na a Berserk patch-ről annyit, hogy ma mikor elhasználtam a Berz-em egy Giantra, utána kb. még másfél órát játszottam úgy, hogy az első 10 percben felment a Berz "mérő" egy "gömböt", utána 1 óráig semmi, aztán utána kb. 20 perc alatt felment a Berz 1-ről fullra. Na akkor ez most milyen patch volt?
  • shaime01
    ja és közben megszerezem a flaget is ez well-en van ^^
    de a legjobb mégis van egy pálya az a neve hogy WELL van rajta egy ilyen rész a rács mögöt van a zászló de az nem érdekes :p
    [URL=http://www.teamfortress2.de/gfx/content/tfc/maps/well2.jpg]flag room ^^[/URL]
    nah itt ki lehet a vizből ugy jumpolni hogy fel a falra itt bazi nagy üres tér van fent csak a lámpákra fel lehet menni nah.. felmész oda nagy ovatosan az életbe nem fognak kiszurni és onnan osztod az észt... ilyenkor szoktam lenyugodni :D
  • shaime01
    ut hmm az is elég idegesítő... ebben nincs "skill" vagyis van.. de azokat már tudom.. mivel miota kijött játszom a TFC-t itt olyan ugrásokat lehet csinálni amitől az UT-s kariknak a farkuk ketté állna :D

pl.

rocketjump+egy kör a levegőben közben 2-3 gránát dobás+ falrol még egy rocket jump fel onnan célzás vizbe esés és onnan még egy 15méteres grenade jump ^^
    i <3 soldier , ezt a trükköt kb 2 évig tanultam :D
    kár hogy már csak alig van euban 20 server és 2-3 amin játszanak a régi pályákon régen 4-5 éve húú.. ne tud meg...:)
  • Cat 02 #9371
    biztos jó :D UT van nyomtam régen :P
    meg HL 2 multival :D robbanó hordó magunk elé gravit gunnal védekezésként :D
  • shaime01
    hl1 mod , az a lényege hogy vannak a defenderek és attackerek az attoknak zászlót be kell vinniük a def bázisra.. egy sima capture the flag de viszont nem szor a fegyo etc.. szóval beállsz pl hwguynak 200hp 300 armor és NYOMOD a gombot szóval idegeséglevezető
  • Cat 02 #9369
    ammi ?
  • shaime01
    én most elmentem fps-t játszani.. de nem CS-t mert attól mégjboban felbacom magam.. :P

TFC 4 eVER pörgös játék felbaszot agyra a legjobb :)
  • Cat 02 #9367
    én is :P
  • shaime01
    -.-

50%-t el akartam ma érni... ölöm nagyba a mobokat
    odamegyek egyhez - 1 ütésel ( gondolom lagg. oh yeah.. ) levág mondom ok.. 2%
    visszamegyek megint elkezdek ölni -2% ujra
    megint visszamegyek átváltok berserkere nekimegyek az első szörnyek -2%...

i <3 szombat este
  • sweech
    hokigyuri mit markolsz? hokigyuri rázd meg jól! hokigyuri mit markolsz? hokigyuri rázd meg jól! ^^
  • Cat 02 #9364
    hoki gyuri rázd meg jól ? :D má nem tom hogy van xD
  • sweech
    rohatt! ez a kedvenc fegyverem :C de még 5 szint :C
  • sweech
    hokigyuri rulez
  • Cat 02 #9361
    3. haltam meg :D
  • Cat 02 #9360
    őőő 35 vagyok :D

mit kapok ? :D
  • Cat 02 #9359