82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    jah, Corpse ütötte Uruchit is, (kb 20 perccel TG után volt) előttem volt ott, de a berzerkerjeink után már engem csapott Uruchi... majd 1x sikerül. :) Angel, neked 53ason már kellene egy új aláírás nem? mmint a unique nevet meg a helyet kicserélni :D

u.i.: Catka és Hun_Deino 1ik 5letét elmondva full intes botok ellen. ha nem DCzik, tuti bejön. :) protector bármire, akár a csókára is, közel mész hozzá, megcsapod, hogy lila legyél, a protector közelében maradsz, és ha nem disconnectel, akkor elkezd villámozni. a transfer miatt a proti meghal, és a botos is vele pusztul. :) "nekem bejött, próbálja ki ön is"
  • WuFraZselic
    ja, és a black robber bowmanes az nem 40es, csak 40en vettem fel :D
  • WuFraZselic
    ja, és érdeeks... 1 hete vasárnap ugyanez volt, 15-20 percenként kidob/kidobott kérdőjeles hubaüzenettel... ez csak vasárnaponként volt/van eddig... tököm kivan :S
  • WuFraZselic
    hát persze Maala, az egyik quest a black robber bowman's bow, a másik meg 100-100 cucc kiszedése Hyeongizékből ( a kavicsokból) és Red/Dark eyed ghostokból... ezt nem tom felvenni vmiért :D bár annyira elegem van az összes black xy-ból hogy inkább megyek bumwangozni :S
  • WuFraZselic
    tegnap 2x spawnolt Uru a 30 méteres körzetemben, reggel egyedül voltam ugymond (a klánból) estefelé pedig Maalával láttunk neki, hát lehet h elfogult vagyok, de Maala ütötte végig / Maalát támadta végig Uru, a fele felé érkeztek meg az 52+osok, és az 1ik ölte meg közűlük... nem értem pedig szentem Maala ölt belőle többet :D TG viszont nem élt többet 20mp-nél, 2 órát vártunk rá, megjött, és full int bow-os leszedte (47+), nem messze tőlem jelent meg, mire odaértem már nem volt egy tigris sem mindegyiket kiirtották :D hát, most 40esen rem több esélyem van Uru ellen (a faszt )
  • Maala
    hmm, 35. quest, drinking with Huhoan:
    jutalom: 320k XP, 187500 SP XP (468,75 SP, hehe)
  • Maala
    Athens guildek még: darkside - herceg; és van még a HunHeroes, de nem találkoztam még velük, csak tudom, hogy vannak, és így se a nevet sem tudom potnosan, se a leaderjüket...
    meg megnéztem a küldilistádat, Cat...
    a 40es questek jutalmátt majd WufraZselic beírja, neki úgyis aktuális (UGYE, ZSELIC??? :D)
    a többi:
    45 - Bunwangok ölése.
    Gyűjts 175 "Highest Grade Nephrit"et Bunwangokból
    ismételhető: 3x
    quest adója: Jade refiner Pahap
    jutalom: 700k XP

46 - Ultra Blood Flower ölése
    Ölj meg 750 Ultra Blood Flowert
    ismételhető: 3x
    quest adója: Storekeeper Ausian Hotanban
    jutalom: 750k XP

48 - Duyun bosszúja
    Ölj meg 820 White (vagy Gold) Spidert
    ismételhető: -
    quest adója: Soldier Duyun, Hotan déli kapujának egyik őre
    jutalom: 800k XP / 11300 SP XP

49 - Mujigi ölés
    Gyűjts 255 Mujigi (vagy Ujigi) ujjat
    quest adója: Soldier Batu, Hotan nyugati kapujának egyik őre
    jutalom: 1075k XP

51 - Ishade jég keresése
    Gyűjts 235 Ishade (vagy Hashade) jeget
    quest adója: Defense trader Gonishya, Hotanból
    jutalom: 1100k XP, 50 HP recovery crystals

az 53as questleíráshoz meg megkérhetjük Ark_Angelt, mert a shotiján láttam, már szorgosan gyűjtögeti a pókhálókat. :) én 52 crit7 bowból fogok majd +3ast csinálni, aztán eladom pár milláért... végülis csak 350K volt... :)
  • Cat 02 #9431
    www.silkroad.extra.hu és oldalt Guild :D
  • shaime01
    szerinted mért az url-t irtam csak be? azt engedni megnyitni...
  • circa
    Meg hogy lehet egy unique monstának Roc nevet adni???
  • circa
    Szerintem fake, photosoppal bármit meg lehet már csinálni
  • Maala
    muhahaha, mien noob vok. :D még tiszta szerencse, hogy "Guildok", nem "Klánok" :D
  • Bruce007
    Cat oldalán van a silk extrán.. baloldalt guildek
  • Maala
    hol van ez a klánlista??? kerestem, de nem találtam. :) google meg túl egyszerű. :)
  • Maala
    tipp: Európai 40es unique? :D legalábbis az ilyen kinézetű sárkányszerűségek Eu-i stílusra jellemzőek, az Ázsiaiak másmienek, nem? (bár lehet, hogy ez nem is sárkány, hanem egy Roc-Thunderbird, á lá Heroes of Might and Magic 3 :))
    a képben az a zavaró, hogy nem krixkrax karakterekkel van írva a cuccos... tehát nem Ázsiai szerver. (???)
    Valaki help???
  • Bruce007
    Azt hol lehet megnézni?
  • Maala
    hmm szép 5let... nálam csak az új FireFox ablak megnyitása maradt ki, anélkül meg nem műxik. :)
  • Cat 02 #9421
    EZ MI ?????????????
  • vassyg
    imageshack-es képekhez:

jobb klikk a hivatkozáson aztán "parancsikon másolása" vagy "hivatkozás címének másolása" eztán Ctrl+N, az új ablakba címsorába beilleszteni az előbb kimásolt címet, majd ugrás gomb... ha még így is béka jön be akkor nyomj még egy refresh-t is.
  • Cat 02 #9419
    már 1. vagyunk vagy még mindig ? :D
  • Cat 02 #9418
    max 4 általában 2
  • Cat 02 #9417
    az meg van magyarul ifgaz nem én csináltam de :D
  • Bruce007
    lol! egy másfél év? :))
    Cat: 3 nap alatt csináltál 18as karit? az hány óra game/nap?
  • Maala
    hát én csak kérdeztem, hogy fogadunk-e... :D viszont sajnos az Aeges karimat töröltem, így nem tudok neked semmit sem adni...
    aláírást miért nem frissíted? :D a scalet pedig beleírtad. :)
  • Bruce007
    Ja meg a fizetős dologról is jó lenne egy HUN leírás.. Pl van vmi pay oldal ahova fel tudsz rakni lóvét és onnan utalod a silkroadnak. Nem a kártyádról.. így nem tudnak lehúzni csak annyit amennyit pár perce felraktál.. Meg mi van ha VISA Electronja van vkinek.. ..stb szal ezek sem lennének rossz segítségek..
    Ha sok hülyeséget írok szóljatok :)
  • Cat 02 #9413
    36 os vagyok :D
    az a baj hogy csináltam Oasis on egy 18 as karit meg Athens on si (3+3 nap :D) és azalat soakt lehet fejldőni xD pl gerinc 4 szintel volt kisebb nálam utána 4 el volt asszem nagyobbb :D de beelőztem :P
  • WuFraZselic
    lehet mind2 egyszerre... a másik meg hogy farkas nincs item mallba még, cask koreai szervereken... a nemzetközi szerver 1.043as, koerában meg 1.2xx-nál tartanak ha jól tom (javitsatok ki ha tévednék!!!) ugyhogy lesz farkas is ne aggódj, csak ugy 1-1,5 év mulva :) ^^
  • Bruce007
    Zsí. bár a majom jobban megéri.. gondolom kettő együtt nem lehet.. Nekem miért csak majom van a vásárlási listában? Farkast honnan lehet venni?
  • WuFraZselic
    Victor, milyen érzés 35ösnek lenni? :D egyébként én emléxem, mikor megismertelek, akkor votlam 21es, te meg 28as :D nem szeretsz te fejlődni, látom :D ja, és már csak 192.18% és kezembe vehetem a frissen szerzett spearem ^^
  • Cat 02 #9409
    szinteket lép és támadja az ellenfelet
  • Bruce007
    Nem lenne rossz egy magyar leírás a neten vásárolható tárgyakról..
    Monjuk én csak a farkast nem vágom,h mire jó? Kajázza az ellent? Milyen a sebzése? szinteket lép?
  • Cat 02 #9407
    Maala logsz nekem vmiel :D előbb értem el a 35 öt mint te a 70-et xD
  • Maala
    aki "bizonyítottan" botozik, és itt nem a Joymax által is támogatott (és a lag miatt erősen javasolt) autopillról van szó, az egy szarházi és dögöljön meg. ennyit rólunk.

és nem kéne megint 3 oldalt írni a botozásról, sem ugyanazt levágni, mint a másik fórumon tettétek anno.
  • Maala
    shaime, az imageshackes képeid közül eddig 1 sem jött be, és nem is fog. :) blockolva van a lienklés róla... sztem keress másik képfeltöltő oldalt.
  • Bruce007
    Babel-> MAGYAROK-SakiManó.. ez kimaradt :)
  • Bruce007
    :)
  • Cat 02 #9402
    frissítve a klánlista :P
  • Darkspell
    *akkor
  • Darkspell
    És ha én azt mondom neked, hogy Csipesz botter, aki egyből őt is leszarházizod?

Ennyit rólatok.
  • shaime01
    ja és aege-n van ez a bow és elado ^^ vedd meg és le motiváciod :D