82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Zaylka
    Hát én meg hozzád csak annyit fűznék, hogy a spekulálgatást is jobb olvasni, mint a routeres problémákat! :) Amúgy még annyit, hogy akit meg az itt leírtakkal be lehet csapni, az hülye és meg is érdemli, hogy elhiggye!

Az én tippem az amúgy, hogy nem időhöz kötik hanem a marketinghez. Ezt értem úgy, hogy akár már most is kész lehet lvl 100-ig az egész, csak úgy vannak vele, minek rakják be, míg a sok "balga" beéri az egyes eventekkel és egyéb item mallos cuccokkal! Majd akkor mikor úgy érzik, hűhe kezd megcsappanni a silk vevő brigád, na akkor beharangozzák, sokan visszatérnek, akkor majd megint nyomják az eventeket és kb 1 éven belül mikorra megint elpártolnának tőlük, behozzák! Gondolom nem mondok sokat nektek azzal, itt már rég nem a ti szórakoztatásotok körül forog az egész, hanem az ő meggazdagodásukról zeng az egész játék! De leborulok előttük, mert rohadt jól csinálják!
  • Rabbit20
    úgyis igazam van :DD
  • Murakawa
    LoL!?
    Nemértem miről beszéltek?! Június/július.. szerintem meg augusztus/október vagy december... Kb mind2nek ugyanannyi igazságalapja van! SEMMI!
    Szerintem ez hülyeség.. akkor hozzák be mikor majd úgy érzik..
    (ja persze, most lehet jönni azzal h eddig eu + 9D is nyár eleje volt ergo ez is akor lesz. ez BUTASÁG!) Semmi köze nincs hozzá, miből gondoljátok hogy ugyan ez lesz a gyakorlat most is..??!! Volt már isro 10D?! nem! hát akkor..
    CSak félrevezetitek azt aki épp idetéved.. szerintem ugyanúgy OFF és törlésre valóak az ilyen kommentek is, mint az, mikor a routerről beszélnek itt..
    Szal szerintem NC...
  • Andr0
    akkor valószínűleg itt is így lesz... meg hát ugye általában 1-1.5 hónappal előre beharangozzák az updatet so kb májusban hallunk majd a dologról és amúgy sem fognak sokat érni egy sos+5-tel ha valakinek lesz 98+7 mire ők azt megkapják... de ezért jó behülyítik a tömeget hogy vegyék a silket ×Ð ügyes^^
  • donatus13
    Lol most nézem nálunk is folyamatosan árulják őketXDD lol
  • Rabbit20
    lolz már nálunk is árulják sunokat :DD nembaj legább lemegy +7ek ára azt akkor lesz nekem is egy végre xD hamár csinálni nemtok -.-
  • Cat 02 #75223
    Hja, meg ugye sztem nem is nagyon lehetne előhozni update nélkül.(bár pk2-vel megy, de az gondolom más)
    De a best akkor is az mikor som helyett kaptak egy sos+8at :)
  • WuFraZselic
    jah... uccsó ilyen event, haver megnyerte a som 9d 1h swordot, kb 5-6 hónap mulva kapta meg. 9d capen nem fogunk 10d itemet kapni. ez biztos. március elejéig tart az event + fél év, kb akkor bejön 10d, és akkor megkapják az emberek a sos+5 itemet. vagyis legutobbi dologból kiindulva vélhetően igy lesz.
  • THeArrow
    "egy bolond százat csinál" (y)
  • Rabbit20
    jönni jön, de még nem most ^^ JM nemszokta elsietni az ilyet... majd június/július
  • DonCol
    Nálunk minden második globálban +7es Staffot árulnak. Két lehetőség van:
    - a törökök is tudnak annyit angolul, hogy "jön" a D10 és kiárusítanak mindent
    - egyszerű véletlen

Egy bolond százat csinál, vagy tényleg lesz valami.
  • jack0101
    a Valentínos Eventet az mi?
    Mit lehet kapni, azt hogy...
  • Arba
    Remélem hogy Neptunera egy D10es SOS saff se kerül. Örülök ha +5 staff ellen túlélem a life controlban felém küldött meteort.
  • surr3al
    hát szerintem még jó sokat kell várnotok d10-re :) Ksroban Legend 7-tel jött be asszem. Az is igaz, h nem ugyan ugy jönnek be a 2 helyen a dolgok, de kizárt dolognak tartom, hogy gaymax berakná isroba a d10et Legend 3 után
  • random001
    Rendben ezt vágom. De engem akkor is jobban iritálna a 10D-es item 90-es capen :D Már csak a látvány miatt.
  • Messi6502
    Igen, 90en jön be a d10.
  • gameplusz
    Egy mostani sun+8-nak felel meg kb.
  • random001
    Jó lenne tudni mikor jön be a 10D-es item... Ksrosok? Mert ha 90-en akkor az a száz emberke 10-D-es fegyivel fog rohangálni...??? még ha 0-ás a statja akkor is...

Elkébzeltem egy 90-es ff vizardot 10d-es sos+5-ös staffal.
  • Andr0
    elég veszélyes a spearrel full int szerintem főleg fegyó skillek nélkül(kivéve huzinál)
  • donatus13
    Spear jó full intesben is csak abból inkább a trinukerek az erősek de a heaksual/light/cold is jó:)
  • random001
    Mit lehet kezdeni? Játszani :D Glavie full str. Spear meg hibrid intes. Full intesek s/s-be tolják...
  • McReay
    Glavie vagy spear (kínai kari)
    Ezzel mit lehet kezdeni??
  • Rabbit20
    :DD hát jah
    de most kb minden shaitan killnél ottkéne lenni és felszedni h kb 2 követ tudjak csinálni cap100ig :D ésmég tabi akkorsincs :P
  • Maala
    Element van. :)
  • Rabbit20
    sxp is +30% ^^
    am jah legább crit lehetne rajta vagy 17-18 úgy elis fogadnám :D
  • Cat 02 #75204
    Hja, cb-nék meg azért nem jön rosszul a crt :D

Ám kapják be h csak exp nő, sxp nem =[ mondjuk most úgyse tolom
  • Rabbit20
    hát jah csak 0%ossal mit kezdek mikor nincs d10 tabi meg semmi :D
  • Cat 02 #75202
    Pedig használni tudná ^^
    Bár az Sigfriedék is benyalták xD SoM helyett kaptak egy +8-at és a joymax úgy érezte h ezzel kvittek :)
  • jack0101
    PVP-ben a legerősebb karakter a 1h Sword + Warlock
  • WuFraZselic
    és valószinű hogy meg is kapod a 10d sos itemet 90es capen :)
    0% statos white, vélhetően ezt még azelőtt megkapod hogy kijön 100as cap...
  • THeArrow
    - If user purchase high amount of Silk package, winning probability will increase. a mocskos rohadt zsidók, istenem mindenböl csak a pénzt lol
  • Rabbit20
    jóevent -.- mondjuk kellesz vennem pont 100 silket, hátha nyerek :D
  • THeArrow
    indeed :(
  • WuFraZselic
    utolsó féreg az összes :(
  • Cat 02 #75195
    41-re felhúztam egy warrior, oh my god :D
    Mind szemét aljas botterek vagytok.
    Utállak titeket :/
  • Maala
    Mióta tudom, hogy te is botolsz, nem.
  • THeArrow
    malának?xD legbiggerebb legit a földön lol :p boldog némdéjt alex xd pizza <3 :p
  • Cat 02 #75191
    Az h valaki nem botol meg se fordul a fejedben ?:D
  • Maala
    Na látod, most mondod, hogy az értéke meg sem közelítette. :-P