82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75229 Hát én meg hozzád csak annyit fűznék, hogy a spekulálgatást is jobb olvasni, mint a routeres problémákat! :) Amúgy még annyit, hogy akit meg az itt leírtakkal be lehet csapni, az hülye és meg is érdemli, hogy elhiggye!
Az én tippem az amúgy, hogy nem időhöz kötik hanem a marketinghez. Ezt értem úgy, hogy akár már most is kész lehet lvl 100-ig az egész, csak úgy vannak vele, minek rakják be, míg a sok "balga" beéri az egyes eventekkel és egyéb item mallos cuccokkal! Majd akkor mikor úgy érzik, hűhe kezd megcsappanni a silk vevő brigád, na akkor beharangozzák, sokan visszatérnek, akkor majd megint nyomják az eventeket és kb 1 éven belül mikorra megint elpártolnának tőlük, behozzák! Gondolom nem mondok sokat nektek azzal, itt már rég nem a ti szórakoztatásotok körül forog az egész, hanem az ő meggazdagodásukról zeng az egész játék! De leborulok előttük, mert rohadt jól csinálják! -
Rabbit20 #75228 úgyis igazam van :DD -
Murakawa #75227 LoL!?
Nemértem miről beszéltek?! Június/július.. szerintem meg augusztus/október vagy december... Kb mind2nek ugyanannyi igazságalapja van! SEMMI!
Szerintem ez hülyeség.. akkor hozzák be mikor majd úgy érzik..
(ja persze, most lehet jönni azzal h eddig eu + 9D is nyár eleje volt ergo ez is akor lesz. ez BUTASÁG!) Semmi köze nincs hozzá, miből gondoljátok hogy ugyan ez lesz a gyakorlat most is..??!! Volt már isro 10D?! nem! hát akkor..
CSak félrevezetitek azt aki épp idetéved.. szerintem ugyanúgy OFF és törlésre valóak az ilyen kommentek is, mint az, mikor a routerről beszélnek itt..
Szal szerintem NC...
-
#75226 akkor valószínűleg itt is így lesz... meg hát ugye általában 1-1.5 hónappal előre beharangozzák az updatet so kb májusban hallunk majd a dologról és amúgy sem fognak sokat érni egy sos+5-tel ha valakinek lesz 98+7 mire ők azt megkapják... de ezért jó behülyítik a tömeget hogy vegyék a silket ×Ð ügyes^^ -
donatus13 #75225 Lol most nézem nálunk is folyamatosan árulják őketXDD lol -
Rabbit20 #75224 lolz már nálunk is árulják sunokat :DD nembaj legább lemegy +7ek ára azt akkor lesz nekem is egy végre xD hamár csinálni nemtok -.- -
Cat 02 #75223 Hja, meg ugye sztem nem is nagyon lehetne előhozni update nélkül.(bár pk2-vel megy, de az gondolom más)
De a best akkor is az mikor som helyett kaptak egy sos+8at :) -
#75222 jah... uccsó ilyen event, haver megnyerte a som 9d 1h swordot, kb 5-6 hónap mulva kapta meg. 9d capen nem fogunk 10d itemet kapni. ez biztos. március elejéig tart az event + fél év, kb akkor bejön 10d, és akkor megkapják az emberek a sos+5 itemet. vagyis legutobbi dologból kiindulva vélhetően igy lesz. -
#75221 "egy bolond százat csinál" (y) -
Rabbit20 #75220 jönni jön, de még nem most ^^ JM nemszokta elsietni az ilyet... majd június/július -
DonCol #75219 Nálunk minden második globálban +7es Staffot árulnak. Két lehetőség van:
- a törökök is tudnak annyit angolul, hogy "jön" a D10 és kiárusítanak mindent
- egyszerű véletlen
Egy bolond százat csinál, vagy tényleg lesz valami. -
#75218 a Valentínos Eventet az mi?
Mit lehet kapni, azt hogy... -
Arba #75217 Remélem hogy Neptunera egy D10es SOS saff se kerül. Örülök ha +5 staff ellen túlélem a life controlban felém küldött meteort. -
surr3al #75216 hát szerintem még jó sokat kell várnotok d10-re :) Ksroban Legend 7-tel jött be asszem. Az is igaz, h nem ugyan ugy jönnek be a 2 helyen a dolgok, de kizárt dolognak tartom, hogy gaymax berakná isroba a d10et Legend 3 után -
random001 #75215 Rendben ezt vágom. De engem akkor is jobban iritálna a 10D-es item 90-es capen :D Már csak a látvány miatt. -
#75214 Igen, 90en jön be a d10. -
#75213 Egy mostani sun+8-nak felel meg kb. -
random001 #75212 Jó lenne tudni mikor jön be a 10D-es item... Ksrosok? Mert ha 90-en akkor az a száz emberke 10-D-es fegyivel fog rohangálni...??? még ha 0-ás a statja akkor is...
Elkébzeltem egy 90-es ff vizardot 10d-es sos+5-ös staffal. -
#75211 elég veszélyes a spearrel full int szerintem főleg fegyó skillek nélkül(kivéve huzinál) -
donatus13 #75210 Spear jó full intesben is csak abból inkább a trinukerek az erősek de a heaksual/light/cold is jó:) -
random001 #75209 Mit lehet kezdeni? Játszani :D Glavie full str. Spear meg hibrid intes. Full intesek s/s-be tolják... -
#75208 Glavie vagy spear (kínai kari)
Ezzel mit lehet kezdeni?? -
Rabbit20 #75207 :DD hát jah
de most kb minden shaitan killnél ottkéne lenni és felszedni h kb 2 követ tudjak csinálni cap100ig :D ésmég tabi akkorsincs :P -
#75206 Element van. :) -
Rabbit20 #75205 sxp is +30% ^^
am jah legább crit lehetne rajta vagy 17-18 úgy elis fogadnám :D -
Cat 02 #75204 Hja, cb-nék meg azért nem jön rosszul a crt :D
Ám kapják be h csak exp nő, sxp nem =[ mondjuk most úgyse tolom -
Rabbit20 #75203 hát jah csak 0%ossal mit kezdek mikor nincs d10 tabi meg semmi :D -
Cat 02 #75202 Pedig használni tudná ^^
Bár az Sigfriedék is benyalták xD SoM helyett kaptak egy +8-at és a joymax úgy érezte h ezzel kvittek :) -
#75201 PVP-ben a legerősebb karakter a 1h Sword + Warlock -
#75200 és valószinű hogy meg is kapod a 10d sos itemet 90es capen :)
0% statos white, vélhetően ezt még azelőtt megkapod hogy kijön 100as cap... -
#75199 - If user purchase high amount of Silk package, winning probability will increase. a mocskos rohadt zsidók, istenem mindenböl csak a pénzt lol -
Rabbit20 #75198 jóevent -.- mondjuk kellesz vennem pont 100 silket, hátha nyerek :D -
#75197 indeed :( -
#75196 utolsó féreg az összes :( -
Cat 02 #75195 41-re felhúztam egy warrior, oh my god :D -
#75194 Mind szemét aljas botterek vagytok.
Utállak titeket :/ -
#75193 Mióta tudom, hogy te is botolsz, nem. -
#75192 malának?xD legbiggerebb legit a földön lol :p boldog némdéjt alex xd pizza <3 :p -
Cat 02 #75191 Az h valaki nem botol meg se fordul a fejedben ?:D -
#75190 Na látod, most mondod, hogy az értéke meg sem közelítette. :-P