Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
A glavisok többsége ezért váltott bladre vagy bowra.

#73406 80on talán, de 90es ff ként teljesen megváltozik a helyzet. Míg bless van a wizardon és jó ruciban van te le nem ölöd, õ nyom egy meteort+lángot és 40k dmg nél tart 30k-s hpd -ra. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
LOL... mégis hányas szintû a glaviesed? a glavies 80as capen erõs volt, 90en hullagyenge, ha nincs sun garm/prot vagy esetleg glavie rajta... 90 FF warrior meg hiddel, csunyán lezuzza a glaviest. meg sok egyéb build is! 90en blader lett kiba...erõs, glavies már messze nem az

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Gyanús hogy már g+ párszor rakott fel pár képet hogy milyen a karija itemekrõl stb , de ahogy mondta Cat ott a rev6 beírod a nevét és egybõl meglátod hogy milyen build de segítek warrior/cleric.

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Wizardokat én eszek reggelire glaveisként😛

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Nézzétek meg rev6-on 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
Wizard? 😮

>:C

Persze hogy imbueval nagyobbat😊 Ezen most össze ne vesszetek 😄
G+: glaviest reggelire? Mégis milyen karival? Most a full sosun szettedet leszámítva ok?😛 Mert ha xbow vagy blader akkor okézsoké elhiszem, de amúgy...😛

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Top player nem rev6os hanem silkes lesz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackyBoy
"30 as 2h warrior sima ütéssel többet üt mint 37+ glaiver >.<"

gondolom erre válaszolt, de nem értem ebben mi a meglepõ😊 az lenne a furcsa ha nem így lenne...

back from the past.

DAVE23
Eladnám Alexander szerveren lvl 79 warior/cleric karimat som fegyo som set MSN: [email protected]

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

DAVE23
Eladnám Venice szerveren lvl 74 FF Cleric/Rouge karimat +5Xbow+7Dagger +3+4 sett NAGYON SÜRGÕS !!! (msn : [email protected]) bye all

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Persze, ch kari imbueval erõs csak, azért van neki 😊
"Odamegy megüti a mobot csak úgy spontán és többet üt mint a glavies???" csak hát õ sima ütést mondott, imbue val sztem is nagyobbat ütne

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

JackyBoy
jó... de egy glavis sima ütésekkel nem ugyanaz mint egy eus sima ütésekkel, valami ilyesmi volt a vita tárgya nemrég Maala és Atisz között amúgy, szal nem írom le miért, biztos te is érted...

back from the past.

Szted ez a kari mi ? 😄

JackyBoy
egy goldminerral összehasonlítottad? ez komoly?

back from the past.

Maala
imbue-t sem használ, lol

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
És kb skillt se kell használnod mellé. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

gameplusz
Akkor nem láttál még engem. Glaviest reggelire eszek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

wtf lol-_-
free:hagyj már a 90nel😊) Hol van az még....

sztem 90en is nagyobbat üt o.o

asd

ez lényegtelen te láma!!! 90en nem üt nagyobbat a warrior ez itt a lényeg 😄

😛

Az lenne lol ha devil's spiritet csak avatar mellé lehetne felvenni 😄

Arba: látom megint csinálok képet sebzésérõl 😛

Akkor ez azt jelenti hogy a fordító egy nagy ganaj foss.
Bocs már hogy ilyen marhaságot írtam.
Odamegy megüti a mobot csak úgy spontán és többet üt mint a glavies??? Vagy is a 29es 2h nagyobabt üt mint a 35ös glavie?? Khm...ezt prezentálnád?😛

30 as 2h warrior sima ütéssel többet üt mint 37+ glaiver >.<

Nem kell minden hülyének notice jogot adni😛 Max egy embernek és szevasz-tavasz😊

Ezt az angolt mise értjük =]

IfjuSkywalker
ezt most komolyan gondolod? 😄😄😄

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lefordítottam a koreai információt a devil spirit-rõl.
Sajna nem tudok angolul és szeretném ha valaki lefordítaná
röviden és tömören hogy mit ír róla.

Hello.
I'm shaken the world, the Silk Road are online.

The new premium items! Wanso personalized items! Naseurun] is expected to launch soon tell you.

Eggplant in the run. No one can drink sealed in the bracelet is not a superpower.
If the item gakseonghal the power to the Eggplant run directly on the seal can be easily found.

First of all, in order to use the items naseurun
Buy naseurun> wake> avatar in the slot, wearing> naseurun only use the skills> wake expiration of> wake up with yeonjangseok

Iran awakening?
In order to run, wearing Amazonas steps to wake up.
In the wake of the first items naseurun naseurun items with the click of the mouse gakseonghal can woo.
Off period after awakening and awareness in this state, Nas can not use the capabilities of the run will be

Iran yeonjangseok wake?
If the extension is terminated, an awakening awareness can be manifested through the seats.
If you wake up in the wake Amazonas run will be extended period of 4 weeks.
After you click the mouse in three Whoo wake extension can be used, and if you choose to run gakseonghan Amazonas will be manifested.
Ahyitemmol> Premium> run Amazonas supplies can be purchased on the item.

Nas Slot window, you can wear has been added to run.
After wearing items naseurun gakseongdoen window will be activated only skill.
Uh-enabled mouse click or kwikseulrotchange skills are put to use.

Item effect naseurun
And the character of wear naseurun MP / HP 15% will be increased.
Skill in using the character will change the face of the drink.
Seukilin naseurun only "a freak drink skills" can be used.
Skill work: the physical / magic damage increased 20% and 10% increase in speed (last time: 10 minutes, and re-hour, 30 minutes)
The Chinese have the same effect, a duplicate of skills available in Europe
20% increase in damage in conjunction with the order, Disabled
By default, with the characters drink does not show a weapon.
However, the skills, or if the death of characters, weapons fight the state or the item will be shown.
Jikeopbok in visual effects, costumes yosaejeon, goejo dress, a free city of Dalian is the first suit.
For example) Attendance = naseurun + yosaejeon dressed yosaejeon exposure (However, the changes are ignored, beopeuman naseurun maintain the appearance)
For example) use avatars costume + skill = drink naseurun visual impressions

<Guide>
Item naseurun exchange trading / drop-be, warehousing / shop is for sale items.
Gender is very important because the presence of men and women after the purchase, please check.
3 kinds of items naseurun type (yellow, red, blue) is the service.

The new premium items "naseurun" Feel the power of the hope that more powerful characters.
Thank you.

Super Saiyan
A guild master megtudja nézni ki írt 1 noticét a guildba?

>:C

de most nemértem megveszed 150ért aztán még 50 silk hozzá a cucc h feltold rajta max értékeket... és ezt elkell játszani havonta? vagy hogy?

asd

doxadmin
akkor kell indítani még egy pár goldbotot xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

120-150.

doxadmin
ám ára mennyi lesz kb? 290silk xD

pfuj mozgás nagyon ratyi... nekem nemis kell :S

asd

doxadmin
Ez után csak törököket viszek jobra ^^ szét szednek ezzel a szarral mindenit xD

THeArrow
nem 😞 xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Nem értelek ez így van már évek óta😄

frzoz
Innentõl kezdve a silkroad ELVESZTETTE ÉRTELMÉT !!!!!!!!!!
Akik 4hetente fizetnek ezért a szarért azok qrva erõsek lesznek...és aki ugye nemteheti meg az meg elbujhatmajd....szóval egyujabb ÓRIÁSI GZ a GAYMAXOSOKNAK !!!

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Te vagy az Sanyi ?

Átváltozva -

Mozgás -

Slot -

Persze mindez nem ingyen és nem is egyszeri vásárlás esetén. A Spirit-t aktiválni kell minden 4. hét után, csak a kezdeti aktiválás "ingyenes".

Doomista
<#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jó de ez sem érdekelt nagyon senkit az még úgyse fog a. így ok?
láma vagy. így ok?

Doomista
holnapra azt is leirom. igy ok ?
söt leirom az összes botter nevét az én saját két kezemmel. igy ok ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
csak az összes képnézegetõt, ami egybõl megnyitja neked az URLbõl a képet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak láma vagy.

Doomista
nálam ugy sem megy...FF-t használok...szoval IE-be kell megnyitni és ott megy...vagy operával...vagy avant browserrel...vagy safarival...vagy google chromevel...vagy maxthonnal...vagy K-meleonnal...vagy flockal...vagy slim browserrel...vagy orca browserrel....vagy green browserrel...vagy theworld browserrel...vagy torpark böngészövel...vagy sleipnirrel....vagy netscapevel...vagy winawappal...vagy spacetimevel...vagy browse3D-vel...vagy netcaptorral...vagy ultrabrowserrel...vagy surfofflinevel...vagy easybrowserrel...vagy fast browser proval...vagy smart explorerrel...vagy oligoval...vagy enigma browserrel...vagy online böngészökkel....anonym böngészökkel...
asszem nem hagytam ki semmit...

Kimásolod linket, enter, f5

ezt hogy lehet megnézni? -.-"

asd