Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
31en már 0,05-0,06%-ot kapsz egy mobért... (29es masteryvel), de... nekem akkor is tetszik ez a Tao-s quest. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
sp farm ugy hogy 5-sön marad a mastery én 12-s szintig birtam... egyszerüen olyan hogy 12-s szinten 4-5szörny 1% ... nc. .. 😛 szóval most inkább gyors fejlödés lvl 20-ig aztán 32-ig ugy is össze fog jönni annyi SP ha elöreszámoltok hogy böven elég lesz mindenre.. 😊
egyébként 5-s mastery-s sp farmolás @ kocka koreaiak 😄
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
viszont a mostani full strnél azt fogom csinálni, hogy most már hagyom Ice-t ott, ahol van (lvl29) és a Bicheont maxolni fogom, a gyorsabb fejlõdés miatt.
Ui:-Többiek is tehetnének föl ....
ui2:- Mostmár szinte tökéletes Trace-lés volt <#worship>#worship>
X-bow Apollo
bár most 20-sig biztos nem fogok semmire se tenni olyan 500sp biztosra összegyülik föleg hogy so kszörnyet olok ami még mindig +sp , szóval szerintem az hogy 5-sön tartsuk és majd 32-s szinten szinten kimaxoljuk hülyeség vagyis legalább ha le tudsz ülni és seggelni akkor egészségedre de egyébként szerintem nem !😛
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Másik fórumon mondták, hogy az árak folyton változnak. Itt is ez van úgy hívják:infláció<#kacsint>#kacsint>
Ez nem csak nálam volt másnál is
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
NPC - k
GWAKI: Hunter Guildben megtalálod
CHULSAN: Azzal a küldivel sajnos én se tudtam mit kezdeni, nekem se írta a converstationt, kihagytam, lehet van rá jobb gyógymód... mindenesetre felettéb idegesítõ tudom <#nemtudom>#nemtudom>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Én úgy tudom a karaván útjának a hossza számít a % számolásánál, nekem is volt már ilyen 200%, és biztos hogy a % nem lesz nagyobb magasabb csillagnál (bár gondolom ezt Te is tudtad)
Remélem vmiben tudtam segíteni... <#circling>#circling>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Na a tegnapi UNION Trade!!! Demiláékkal nagyon nagy volt, jó volt látni a profizmust! ÉS pont azt beszéltük a srácokkal, ha eddig nem volt MOTIVÁCIÓ, akkor azt most mindenki megkapta!!! Én is szeretnék minél hamarabb ott futni a karaván mellett és egy ütéssel leütni minden tífet meg mobot!!! Bár ez is nagyszerû volt, hogy "csak" a tevén ültem és trace-eltem.. <#nyes>#nyes>
Remélem legközelebb még többen leszünk, bár most se voltunk már kevesen...
képet majd rak Demila, mert 200KB on jobban látszik...
<#wow1>#wow1>
na megyek is játszani 😛
Kava_HUN lvl 25 (1 óra és 26)
az imádott HUNION klánból
AEGE
Viszont klánnal bevittünk 5*os tradet és csak 207%ot kaptam az árúért, nemtudja valaki miért van ez ?
emberek, ezt a játékot egyre jobban mexeretem. kezdem sajnálni, hogy más feladatok miatt kihagytam egy hetet. de legalább ez...
20 thief, Jangan west gatenél, aztán go Ferry-ig. haver mondja, ne legyek thief, de Union miatt is az voltam. (meg miért ne? 😊) elsõ tucat hunter le lett írtva. aztán pár önfejû rossz hunterekkel kezdett ki. az elsõ párat lenyomtuk, de jött az õ Unionjuk 😄 +6 szint, ugyanannyian. 😊 feküdtünk, nevetgéltünk. 😊 (oh, vesztettem 3k XPt, istenem)
Bár az 5*-os se volt rossz 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(Kérek képeket) 😊)
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
NPC: CHULSAN, a kovács ( vagy csak bug és nem írja ki nála a conversation-t )
NPC: GWAKI ( õt nem tudom hol van és kicsoda .. )
hi
Kihírdettem egy Union Tradet.. Hatalmas érdeklõdés támadt.. este 6 kor elkezdtek gyõlni az emberek.. elöbb 1-2 aztán 10 aztán 30-40 végülis kitudja mennyi, rengeteg.. Utunk során legalább 10 Player Thief került vízszintes helyzetbe de komolyabb összetûzés nem volt szerencsére.. Mindenki beért
hmm, muszáj utolérni G+-t, mert 2-1re elvert PvPben... 32es kardommal már esélye sem lesz...
questekrõl: most a Taokat nagyon élvezem, sztem a 35ös se lesz rossz...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Tudnátok mi vár rátok késõbb...<#buck>#buck>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
aztán új küldetést vettem fel, ez lett a tigris csiszolt foga ( 10 darabot kell összeszedni, kb 5önként van egy ), meg felvettem még a tigris ölõ verseny 2-t.. 30/30/3
tigrisekkel már a tököm ki van, öltem pár giantot, black tiger-t, minden mennyiségben
a földön élõ összes tigris már kihalt volna ennyi gyilkolástól 😊
hi
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyszerüen utálom az olyan questeket hogy gyüjt össze ennyi meg ennyi xy-t pl a bandit archerektõl ááááá megörjiiit 😛
már a lvl 20-at várom meg a lvl 60-t! 😄 hogy végre thiefkedhessek meg etc.. de igy.. váháháhá 😞
Ezek szerint mind a ketten ugyanarra gondoltunk, de valahol nem értettük meg egymást <#vigyor2>#vigyor2>
más: a videók közül (amit Moon küldött linket) láttátok a Camel Rape-t? Elõször mérges voltam, hogy ilyen bénák szívatják néha a játékosokat amikor nem képesek lezúzni a mellettük spawnolódó npc thiefeket. Aztán a thiefek nekiállnak aprítani a gyengébb játékosokat (szívtam már meg így párszor <#boxer>#boxer>). De a végén jót röhögtem amikor a pc thief meglép a cuccukkal<#eplus2>#eplus2>.
Q. In the Skill descriptions, you have the damage sections listed in this form ex:100-130 (150%). What do each of the numbers refer to?
A. The percentage (example being 150%) does not indicate extra damage, but is one of the factors considered when calculating damage and is a variable rate that users must pay attention to. Simply put, if the percentage is higher the rate of the skill may be slower but the damage will be higher. Conversely, when the percentage is lower, the rate may be faster but the damage is lower.
KÖZVETLEN nem befolyásolja a sebzést. de mivel a kombó 5x üt, ezért lesz nagyobb a sebzése... én így gondoltam. sztem elbeszélünk 1más mellett.
viszont az újratöltéshez ezexerint tényleg nincs köze... :-)
Például felvettem a Tigris ölõ versenyt és a Csiszolt tigris fogat, de a versenyre csak azután kezdte el számolni a skalpokat, miután összegyûjtöttem 10 fogat ..
hi
GubberX: RxQueen is ott volt eppen akkor es neki is tetszett, mert o vagta, hogy ez a brian eletebol volt... 😊
Meg kulonben is minek szolnek be barkinek is komolyan ha nem szolt hozzam. Lol. Paranoia 😊
Udv
Bakesz
1ébként sztem ottani szörnyeket kellet írtania ( mivel szürke neki Urechi)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy egy képet megnéztem volna arról amikor a chat ablakban kiírja, hogy mennyi xp-t vesztettél a halállal <#buck>#buck>
Na most persze tuti nem találom azt a fórumot, hol ezt olvastam...
de van itt egy kis SP farmolás